29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc Vás zdravím. Mám problémek s jedním e-shopem. Je to už měsíc co jsem si objednala zboží cca za 500,--, částku jsem zaplatila předem na jejich účet dle potvrzené objednávky. Jistá dáma mi už dvakrát napsala, že zboží odeslala a stále nic nepřišlo. Nyní se mnou už přestala komunikovat úplně. Nebere mi telefon, neodepisuje na maily a ani na ICQ. O peníze mi zase až tak nejde, ale o jde mi o princip. Copak jde takhle obchodovat? Nemáte někdo nějakou fintu jak tu dámu postrašit? Myslela jsem třeba jí pohrozit ČOIkou nebo tak nějak. Máte někdo podobnou zkušenost? Moc děkuji
Není tady
Ahoj, dělám pro jeden E-shop a řeknu ti, čoikou straší dneska každý, i za zapomenutý návod v CZ.
Nechápu proč jsi poslala peníze předem, mohla jsi přeci na dobírku, ne?
Být tebou, stronuju objednávku a chci vrátit peníze. Možná to bude trvat déle, ale nic jinýho asi dělat nemůžeš. Prostě si od ní už nic nekupuj, popřípadě jí uděláš někde špatnou reklamu, nic víc asi nemůžeš.
Není tady
hodte to sem, vam uz to asi nepomuze, ale budou varovani ostatni http://www.spotrebitele.info/zkusenosti … ?partner=0
jinak bych to videla na storno objednavky a nasledne pohruzku soudniho vymahani bezduvodneho obohaceni + naklady. a na tu inspekci bych alespon zavolala a informovala se o moznostech http://www.statnisprava.cz/ebe/adresar. … niinspekce
Není tady
Pikola napsal(a):
Ahoj, dělám pro jeden E-shop a řeknu ti, čoikou straší dneska každý, i za zapomenutý návod v CZ.
Nechápu proč jsi poslala peníze předem, mohla jsi přeci na dobírku, ne?
Být tebou, stronuju objednávku a chci vrátit peníze. Možná to bude trvat déle, ale nic jinýho asi dělat nemůžeš. Prostě si od ní už nic nekupuj, popřípadě jí uděláš někde špatnou reklamu, nic víc asi nemůžeš.
Peníze předem jsem poslala poprvé...a jak se zdá tak také naposled. Zatím jsem měla s nákupem přes net jen dobré zkušenosti, takže jsem neviděla důvod proč nezkusit platbu předem. Bohužel jsem se zklamala. Objednávku stornuji.
Takže pozor na tyto stránky: http://www.mimishop.cz/ibaby/index.php
Za Vaše názory Vám moc děkuji.
Není tady
Venis a poptala jsi se na poště ? Stalo se mi něco podobného a na vině byla pošta... zřejmě to chtěli sbalit.
Není tady
Frigo napsal(a):
Venis a poptala jsi se na poště ? Stalo se mi něco podobného a na vině byla pošta... zřejmě to chtěli sbalit.
Ahojda Frigo, no neptala...ale byla to vina toho e-shopu. Milá dáma mi totiž už dvakrát napsala, že zboží odeslala a pak přestala komunikovat. Nyní, když jsem napsala dle Vaší rady storno objednávky, tak mi odepsala, že zboží je odeslané a nemám to tudíž odebírat a peníze, že mi zasílá zpět. No dělá si ze mě snad srandu. jojo....člověk aby se z některých lidí snad zbláznil.
Na poště jsem se chtěla zeptat také, ale ta paní eshopu mi nebyla schopná zaslat podací číslo balíku, slibovala..slibovala a pak se už neozvala.
Upravil(a) Venis (5. 9. 2007 11:29)
Není tady
Jojo, te je ten dnešní bordel. Když něco nezaplatíte vy, hned naskakujou penále, neustále vás upozorňují a já nevím co ještě. Ale když vám mají něco zaplatit, či poslat a nestane se tak, nikdo s tím nic nenadělá...
Není tady