Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 5. 9. 2007 8:04

janynka
♥♥-----
Místo: Ostrava

barvení obočí doma

Zdravím všechny uživatelky,

mám dotaz, jestli má některá z Vás zkušenosti s barvením obočí doma? Koukala jsem, že barvy se prodávají v drogerce a uvažuju, že bych to  zkusila. Díky za odpovědi.

Není tady

#2 6. 9. 2007 11:44

armania
♥♥-----

Re: barvení obočí doma

Ahojky,
ja bych to asi doma nezkousela,mela bych strach protoze kdyby to neklaplo tak co pak,radeji bych si zasla nekam ke kosmeticce,neni to drahy stoji to kolem 80,- ale zalezi jak kde.

Není tady

#3 6. 9. 2007 13:52

Musim
♥♥♥♥♥♥-

No, já zkoušela doma ...(vím, že se to nemá), normálně kouskem barvy na vlasy... Ale barvím si na hnědo, tak jenom kousíček nanést tyčinkou, chvíli nechat, umýt.
Pak-po značném vypadání obočí jsem si nechala udělat pernamentní make-up.Jsem teď spokojená, mám přirozený (ne tenky!) tvar.
Za 80 to nemá cenu dělat doma, ale zavíc už asi možná ano?

Není tady

#4 6. 9. 2007 13:59

Ajax
♥♥♥♥♥--

já si normálně doma barvívala obočí... už né, jsem líná, v podstatě to ani nepotřebuju, ale byla jsem 1 na trvalé na řasy a k tomu mi to nabarvila, tak jsem to chtěla akorát obnovit.. tak jsem si koupila z heny je to taková malá krabička,v tom ampulka s práškem a 1 tableta kysličníku, toje přímo na obočí... v poho.. jako od odborníka:-)) klidně do toho jdi:-) mimochodem ta hena na obočí stojí asi 10 - 15 kč a je to na dlouho... to není na 1 použití...

Není tady

#5 6. 9. 2007 15:01

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Já na obočí používám tužku, ale vím, že máma kdysi používala tu henu (dřív taky nic jiného nebylo). Ale dneska si radši za pár korun dojde ke kosmetičce a má to bez práce.

Není tady

#6 6. 9. 2007 15:39

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky,

jelikož jsem měla ( a možná ještě pojedu... smile) na rok do zahraničí, poprosila jsem svojí kosmetičku, aby mi objednala barvu na obočí, kterou na mě používá. Chodím na kosmetiku pravidelně každý měsíc, ale obočí mám světlejší než barvené vlasy, takže si to tak 10 dní od návštěvy u ní musím už dobarvit sama.  A zatím to vypadá vždycky dobře smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí