|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
já souhlasím s LeeLoo
Není tady

Ono ale zvedavosť je sviňa, a niekedy sú tie predstavy také lákavé... Človek môže mať pocit, bohvie o čo neprichádza, a pritom... realita býva biednejšia. Nemusí, ale môže, šance sú tak 50:50.
Není tady
Já taky žiji se svým prvním a jediným. Dříve jsem měla stejné myšlenky, jako Dominika, ale nějak samy časem odezněly...
Není tady
Ahojky, koukám, že jste se dost rozepsali a těší mě to. Vzhledem k tomu, že můj přítel je poslední dobou nějaký ohleduplný a plní mi všechno co mi na očích vidí a možná i víc
. Jsem moc spokojená a nechci si to pokazit. Vím,že se to nemusí dozvědět, ale může .... a to mě děsí. Budu dále věrná a šťastná, že ho mám, protože vím, že někdo třeba nenajde toho pravého za celý život.
Ale čiště z mě zvědavosti kdo z vás byl nevěrný???
Upravil(a) Dominika 22 (14. 9. 2007 14:41)
Není tady
Já ne, nějak to nemám zapotřebí 
Není tady
Chválím 
Není tady
Ahojky, koukám, že jste se dost rozepsali a těší mě to. Vzhledem k tomu, že můj přítel je poslední dobou nějaký ohleduplný a plní mi všechno co mi na očích vidí a možná i víc . Jsem moc spokojená a nechci si to pokazit. Vím,že se to nemusí dozvědět, ale může .... a to mě děsí. Budu dále věrná a šťastná, že ho mám, protože vím, že někdo třeba nenajde toho pravého za celý život.
Není tady

Dominika 22 napsal(a):
Ahojky, koukám, že jste se dost rozepsali a těší mě to. Vzhledem k tomu, že můj přítel je poslední dobou nějaký ohleduplný a plní mi všechno co mi na očích vidí a možná i víc
. Jsem moc spokojená a nechci si to pokazit. Vím,že se to nemusí dozvědět, ale může .... a to mě děsí. Budu dále věrná a šťastná, že ho mám, protože vím, že někdo třeba nenajde toho pravého za celý život.
Ale čiště z mě zvědavosti kdo z vás byl nevěrný???

Není tady

Ale teda nie prv0m ua nie zo zvedavosti - ale takému dlhodobému partnerovi, ktorý mi bol neverný. Túžba po pomste a truc nie je dobrá motivácia, neodporúčam. Ani som si to neužila 
Není tady

Slavek17 napsal(a):
Tino,
to je dobře, že vám to klape hned napoprvé a že v tom máte jasno. Já jsem si vzal za ženu hned tu svoji první lásku (a měl jsem jasno).
Jenže to nevyšlo - moje partnerka začala po několika letech mít roupy a začala být nespokojená, resp. čím dál náročnější - a začala
mi vyčítat, že mám málo zkušeností... Rozvedli jsme se.... Tož tak (- každý, ať už si to přebere sám). Čauves!!!
SLÁVKU, u nás to bylo naprosto obráceně,já byla tzv.vyblázněná ažaž a chtěla jsem se usadit,BM měl za sebou zkušenosti asi s deseti dívkami a nakonec to stejně špatně dopadlo.Já mu zahla,on mi to vrátil,ale při tom splodil dítě a potom už bylo všechno na h...o.
DOMINIKO
Pokud vám to klape a miluješ ho,nedělej to.Bude Tě to tížit jako balvan a pokud nejsi zhýralá nymfomanka,dřív nebo později se přiznáš,třeba v malicherné hádce a budeš toho litovat.Já mám zkušeností hodně,ale jedno vím na beton,nejkrásnější je to s tím,koho miluješ.Je to jako bys milovala svíčkovou v závodce,ale chtěla bys ochutnat tu,co má Tvá kolegyně vedle u stolu.Při tom má to samý,ale na jiném talíři a má oblízaný příbor.Ta Tvoje porce by mezitím vystydla a už by ti nechutnala.
Já chlapy zbožňuju,ale když mám nějaký vztah a miluju ho,tak bych neměla chuť ani na Brada Pitta.Pokud začnu pokukovat po něčem jiném,vím,že něco není v pořádku na našem vztahu.
Není tady
Ivi, napsala jsi to moc krásně

Není tady

Ivča K. napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Tino,
to je dobře, že vám to klape hned napoprvé a že v tom máte jasno. Já jsem si vzal za ženu hned tu svoji první lásku (a měl jsem jasno).
Jenže to nevyšlo - moje partnerka začala po několika letech mít roupy a začala být nespokojená, resp. čím dál náročnější - a začala
mi vyčítat, že mám málo zkušeností... Rozvedli jsme se.... Tož tak (- každý, ať už si to přebere sám). Čauves!!!
SLÁVKU, u nás to bylo naprosto obráceně,já byla tzv.vyblázněná ažaž a chtěla jsem se usadit,BM měl za sebou zkušenosti asi s deseti dívkami a nakonec to stejně špatně dopadlo.Já mu zahla,on mi to vrátil,ale při tom splodil dítě a potom už bylo všechno na h...o.
DOMINIKO
Pokud vám to klape a miluješ ho,nedělej to.Bude Tě to tížit jako balvan a pokud nejsi zhýralá nymfomanka,dřív nebo později se přiznáš,třeba v malicherné hádce a budeš toho litovat.Já mám zkušeností hodně,ale jedno vím na beton,nejkrásnější je to s tím,koho miluješ.Je to jako bys milovala svíčkovou v závodce,ale chtěla bys ochutnat tu,co má Tvá kolegyně vedle u stolu.Při tom má to samý,ale na jiném talíři a má oblízaný příbor.Ta Tvoje porce by mezitím vystydla a už by ti nechutnala.
Já chlapy zbožňuju,ale když mám nějaký vztah a miluju ho,tak bych neměla chuť ani na Brada Pitta.Pokud začnu pokukovat po něčem jiném,vím,že něco není v pořádku na našem vztahu.

Není tady
Ahoooj Peťo 
taky miluješ svíčkovou 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Ahoooj Peťo
taky miluješ svíčkovou
Ahoj Pavli, ANO 
Upravil(a) PetrHl (16. 9. 2007 17:20)
Není tady
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ahoooj Peťo
taky miluješ svíčkovouAhoj Pavli, ANO
se teda musíme domluvit, budem ochutnávat spolu 

Není tady
Peťo
máš plnou schránku SZ
jak ti mám asi odepsat 
Není tady

Pavli a Peto,běžte do závodky na svíčkovou a já si radši skáknu do bufetu na pořádnou klobásu. 

Není tady
Ivi, pojď s náma, tě berem do trojky 

Není tady