Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 6. 9. 2007 14:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jsem zadaná a chci sex s někým jiným?

já souhlasím s LeeLoo

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 6. 9. 2007 15:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ono ale zvedavosť je sviňa, a niekedy sú tie predstavy také lákavé... Človek môže mať pocit, bohvie o čo neprichádza,  a pritom... realita býva biednejšia. Nemusí, ale môže, šance sú tak 50:50.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 6. 9. 2007 15:35

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Já taky žiji se svým prvním a jediným. Dříve jsem měla stejné myšlenky, jako Dominika, ale nějak samy časem odezněly...

Není tady

#29 14. 9. 2007 14:37

Dominika 22
♥♥-----

Ahojky, koukám, že jste se dost rozepsali a těší mě to. Vzhledem k tomu, že můj přítel je poslední dobou nějaký ohleduplný a plní mi všechno co mi na očích vidí a možná i víc big_smile. Jsem moc spokojená a nechci si to pokazit. Vím,že se to nemusí dozvědět, ale může ....  a to mě děsí. Budu dále věrná a šťastná, že ho mám, protože vím, že někdo třeba nenajde toho pravého za celý život.

Ale čiště z mě zvědavosti kdo z vás byl nevěrný???

Upravil(a) Dominika 22 (14. 9. 2007 14:41)

Není tady

#30 14. 9. 2007 14:49

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Já ne, nějak to nemám zapotřebí par

Není tady

#31 14. 9. 2007 14:53

Dominika 22
♥♥-----

Chválím big_smile

Není tady

#32 14. 9. 2007 16:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky, koukám, že jste se dost rozepsali a těší mě to. Vzhledem k tomu, že můj přítel je poslední dobou nějaký ohleduplný a plní mi všechno co mi na očích vidí a možná i víc . Jsem moc spokojená a nechci si to pokazit. Vím,že se to nemusí dozvědět, ale může ....  a to mě děsí. Budu dále věrná a šťastná, že ho mám, protože vím, že někdo třeba nenajde toho pravého za celý život.

tummenupp

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 14. 9. 2007 16:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dominika 22 napsal(a):

Ahojky, koukám, že jste se dost rozepsali a těší mě to. Vzhledem k tomu, že můj přítel je poslední dobou nějaký ohleduplný a plní mi všechno co mi na očích vidí a možná i víc big_smile. Jsem moc spokojená a nechci si to pokazit. Vím,že se to nemusí dozvědět, ale může ....  a to mě děsí. Budu dále věrná a šťastná, že ho mám, protože vím, že někdo třeba nenajde toho pravého za celý život.

Ale čiště z mě zvědavosti kdo z vás byl nevěrný???

rock rodna

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 14. 9. 2007 16:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ale teda nie prv0m ua nie zo zvedavosti - ale takému dlhodobému partnerovi, ktorý mi bol neverný. Túžba po pomste a truc nie je dobrá motivácia, neodporúčam. Ani som si to neužila roll

Brita

Není tady

#35 16. 9. 2007 17:04

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Tino,
to je dobře, že vám to klape hned napoprvé a že v tom máte jasno. Já jsem si vzal za ženu hned tu svoji první lásku (a měl jsem jasno).
Jenže to nevyšlo -  moje partnerka začala po několika letech mít roupy a začala být nespokojená, resp. čím dál náročnější - a začala
mi vyčítat, že mám málo zkušeností... Rozvedli jsme se.
stolt ... Tož tak (- každý, ať už si to přebere sám). Čauves!!!

SLÁVKU, u nás to bylo naprosto obráceně,já byla tzv.vyblázněná ažaž a chtěla jsem se usadit,BM měl za sebou zkušenosti asi s deseti dívkami a nakonec to stejně špatně dopadlo.Já mu zahla,on mi to vrátil,ale při tom splodil dítě a potom už bylo všechno na h...o.

DOMINIKO

Pokud vám to klape a miluješ ho,nedělej to.Bude Tě to tížit jako balvan a pokud nejsi zhýralá nymfomanka,dřív nebo později se přiznáš,třeba v malicherné hádce a budeš toho litovat.Já mám zkušeností hodně,ale jedno vím na beton,nejkrásnější je to s tím,koho miluješ.Je to jako bys milovala svíčkovou v závodce,ale chtěla bys ochutnat tu,co má Tvá kolegyně vedle u stolu.Při tom má to samý,ale na jiném talíři a má oblízaný příbor.Ta Tvoje porce by mezitím vystydla a už by ti nechutnala.
Já chlapy zbožňuju,ale když mám nějaký vztah a miluju ho,tak bych neměla chuť ani na Brada Pitta.Pokud začnu pokukovat po něčem jiném,vím,že něco není v pořádku na našem vztahu.

Není tady

#36 16. 9. 2007 17:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivi, napsala jsi to moc krásně wink pussa

Není tady

#37 16. 9. 2007 17:13

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ivča K. napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

Tino,
to je dobře, že vám to klape hned napoprvé a že v tom máte jasno. Já jsem si vzal za ženu hned tu svoji první lásku (a měl jsem jasno).
Jenže to nevyšlo -  moje partnerka začala po několika letech mít roupy a začala být nespokojená, resp. čím dál náročnější - a začala
mi vyčítat, že mám málo zkušeností... Rozvedli jsme se.
stolt ... Tož tak (- každý, ať už si to přebere sám). Čauves!!!

SLÁVKU, u nás to bylo naprosto obráceně,já byla tzv.vyblázněná ažaž a chtěla jsem se usadit,BM měl za sebou zkušenosti asi s deseti dívkami a nakonec to stejně špatně dopadlo.Já mu zahla,on mi to vrátil,ale při tom splodil dítě a potom už bylo všechno na h...o.

DOMINIKO

Pokud vám to klape a miluješ ho,nedělej to.Bude Tě to tížit jako balvan a pokud nejsi zhýralá nymfomanka,dřív nebo později se přiznáš,třeba v malicherné hádce a budeš toho litovat.Já mám zkušeností hodně,ale jedno vím na beton,nejkrásnější je to s tím,koho miluješ.Je to jako bys milovala svíčkovou v závodce,ale chtěla bys ochutnat tu,co má Tvá kolegyně vedle u stolu.Při tom má to samý,ale na jiném talíři a má oblízaný příbor.Ta Tvoje porce by mezitím vystydla a už by ti nechutnala.
Já chlapy zbožňuju,ale když mám nějaký vztah a miluju ho,tak bych neměla chuť ani na Brada Pitta.Pokud začnu pokukovat po něčem jiném,vím,že něco není v pořádku na našem vztahu.

tummenupptummenupptummenupp

Není tady

#38 16. 9. 2007 17:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoooj Peťo pussa

taky miluješ svíčkovou winklol

Není tady

#39 16. 9. 2007 17:20

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

Ahoooj Peťo pussa

Ahoj Pavli, ANO offtopic

Upravil(a) PetrHl (16. 9. 2007 17:20)

Není tady

#40 16. 9. 2007 17:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ahoooj Peťo pussa

Ahoj Pavli, ANO offtopic

smile se teda musíme domluvit, budem ochutnávat spolu winkgloria

Není tady

#41 16. 9. 2007 18:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Peťo gloria máš plnou schránku SZ dumbom jak ti mám asi odepsat vissla

Není tady

#42 16. 9. 2007 21:51

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Pavli a Peto,běžte do závodky na svíčkovou a já si radši skáknu do bufetu na pořádnou klobásu. tonguelol

Není tady

#43 18. 9. 2007 7:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivi, pojď s náma, tě berem do trojky visslalol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí