Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 4. 9. 2007 14:55

Dominika 22
♥♥-----

Jsem zadaná a chci sex s někým jiným?

Ahojky,

no mám takový problém je mi 22, už 6 roků mám přítele. Je hrozně fajn už jsme spolu začali stavět a plánovat do budoucna. Jenže... . Sex jsem poprvé měla s ním, byl úžasnej rok a půl čekal než já opravdu budu chtít a byl hrozně ohleduplnej. Miluju ho a nevzdala bych se ho. Ale... chtěla bych sex vyzkoušet s někým jiným, jestli mě teda chápete.Nevím jak to mám napsat.

Neznamená to doufám, že ho dost nemiluju?Po sexuální stránce nám to opravdu klape. Ale jestli jsem se moc brzy nezačala vázat a tím si nezavřela dveře. Nevím co mám dělat?Nevěra je totiž všude kolem mě a on to hrozně odsuzuje. Je totiž hrozně pyšnej, že já jsem mu věrná a kamarádi mu to i závidí a řekla bych že teď čím dál víc, jelikož jeho kamarádi mají s nevěrou dost zkušeností. Někdy mi připadá, že nevěra už patří k životu a já jsem nějak pozadu. Nemá někdo podobný problém ráda bych se o tom s někým poradila. Dík moc Domča

Není tady

#2 4. 9. 2007 15:18

Aknella
♥♥♥----

Re: Jsem zadaná a chci sex s někým jiným?

Popravdě si myslím, že pokud je to tvůj první sexuální přítel, tak je celkem jasné, že to, co tu popisuješ, muselo někdy přijít. Jde o to, jestli chceš opravdu jen "zkusit" jiného kluka v posteli, nebo jestli toho svého nechceš vyměnit úplně. Ale soudím, že jsi s ním šťastná. Možná to bude znít hrozně, ale co kdyby jsi mu o tom všem pověděla? Myslím o tvých myšlenkách..a mohla bys mu třeba zkusit navrhnout, abyste to zkusili ve 3 s nějakým jiným klukem..kdoví, třeba by do toho šel. Nebo je tu další možnost, prostě to s nějakým klukem zkusit a pomlčet o tom...

Není tady

#3 4. 9. 2007 15:39

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Dominiko,

já jsem zažila něco podobného. Chodila jsem se svým první přítelem a sexuálním partnerem od 15 do 21 let. A musím upřímně říct, že kolem 18. roku mě začaly napadat stejné myšlenky jako tebe - jaký by to bylo s někým jiným, atd atd. Taky jsem ho milovala a nedokázala jsem si představit, že bych s ním neměla být, ale stejně jsem ho podvedla. Prostě jsem to chtěla zkusit s někým jiným a zkusila. Pro mě to byla užitečná zkušenost a musím říct, že to byl fajn zážitek. Nakonec jsme se stejně rozešli, protože chtěl mít rodinu a mně bylo necelých 21 a měla jsem jiné představy o životě. Nikdy jsem mu neřekla, že jsem ho podvedla. A ani mu to nikdy neřeknu. K čemu by to bylo?
Dominiko, já si stejně myslím, že jednou to prostě uděláš, protože tě to bude strašně lákat. Ale to je jen můj názor.

Není tady

#4 4. 9. 2007 15:42

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Dominiko. Poslala jsem ti soukromou zprávu.

Není tady

#5 4. 9. 2007 18:16

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Je jeden způsob, jak to udělat čestně. - Rozejdi se s ním. - S tím, že mu to třeba neumíš vysvětlit, ale že musíš být nějakou dobu sama.
Jak ale sehnat vhodného zdravého muže jen na zkoušku, to ti neporadím.

Není tady

#6 4. 9. 2007 18:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Průser to bude tak jako tak... ať už čestně nebo nečestně roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#7 4. 9. 2007 19:08

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Jaký průser? - Nejraději bych své vlastní dceři prvního partnera rozmluvil (na základě vlastních, tvrdě vykoupených zkušeností - ostatně, doufám, že to tak jako tak udělá její máma ;o))) .... godlike
Rada pro syny: Není nad to vyzkoušet si sexík nejméně se 4 různými partnerkami.
Rada pro dcery: Není nad to vyzkoušet si sexík nejméně se 4 různými partnery.
Pak teprve plánujte svatbu.

Není tady

#8 4. 9. 2007 19:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

A ne snad? Jestli dobře čtu, tak už spolu začali stavět, plánují budoucnost. Už to není žádná pr... a průšvih to bude ať už to skončí, nebo neskončí - protože to stejně nevydrží a prubne to jinde, což se ji nedivím, taky bych byla zvědavá, jaký to je s někým jiným.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 5. 9. 2007 9:11

algida
♥♥-----

kdyz vam to v posteli klape tak to vubec neres ... nejaka zkusenost by to sice byla, ale chces zahodit pekny spokojeny vztah kvuli nejakemu uletu? ... do nejake nevery (byt i utajene) bych se vubec nepoustela - kvuli vycitkam svedomi, kvuli tomu ze kdyz nekoho miluju tezko bych sexovala s nekym jinym, kvuli tomu ze nikdy nevis kdy se to muze provalit - kdo vas treba vidi ... kdyz jsem chodila se svym prvnim (a byli jsme spolu dlouho) vubec mne netrapilo ze nevim jake je to s jinym... i kdyz to je asi otazka povahy - ale mne by to za to nestalo
spis si zkuste okorenit spolecny sexualni zivot ...

Není tady

#10 5. 9. 2007 9:14

algida
♥♥-----

Slavek17 napsal(a):

Jaký průser? - Nejraději bych své vlastní dceři prvního partnera rozmluvil (na základě vlastních, tvrdě vykoupených zkušeností - ostatně, doufám, že to tak jako tak udělá její máma ;o))) .... godlike

v tom pripade uz muzu vesele planovat:D

Není tady

#11 5. 9. 2007 9:32

faf
♥♥♥♥♥♥-

ha ha, to je krasne, ze neries, ak vam to klape.... lol

Domca, tak ci tak to podla mna raz urobis, ak to v tebe hloda teraz, ked to este super klape, tak si predstav, ako budes premyslat, ked to nahodou v urcitom obdobi na chvilu az tak klapat nebude.

Otazka zvedavosti nesuvisi s tym, ci to klape, alebo nie. Na druhej strane, ak by si bola presvedcena, ze zazivas svoje sexualne sny v realite, asi by ti ani nenapadlo, ci to moze byt ine a lepsie s niekym inym. Proste by si to neriskla. Takze tak trochu aj z vlastnej skusenosti, ak premyslas o inych zazitkoch, tak asi tuzis aj po niecom inom, nez zazivas so sucasnym partnerom.

Ja osobne si nemyslim, ze by si sa mala citit sputana partnerovou hrdostou na tvoju vernost. Ak ta nieco ma odradzat od nevery, nech je to laska k nemu a tvoje zasady, nie tie jeho. smile Ale kazdopadne, ak sa rozhodnes s nim zostat a vyskusat si milovanie s niekym inym, urob to rozumne, aby si zbytocne partnerovi neublizovala. wink

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#12 5. 9. 2007 10:34

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Slávku, my tu tvoji podmínku nesplňujeme ani jeden, svatbu jsme si naplánovali před pěti lety, před více než čtyřmi jsme se vzali - a zatím si nemůžu stěžovat - a troufám si říct, že manžel taky ne... (i kdyby chtěl, tak nemůže big_smile )

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#13 5. 9. 2007 10:35

algida
♥♥-----

faf napsal(a):

ha ha, to je krasne, ze neries, ak vam to klape.... lol

Domca, tak ci tak to podla mna raz urobis, ak to v tebe hloda teraz, ked to este super klape, tak si predstav, ako budes premyslat, ked to nahodou v urcitom obdobi na chvilu az tak klapat nebude.

Otazka zvedavosti nesuvisi s tym, ci to klape, alebo nie. Na druhej strane, ak by si bola presvedcena, ze zazivas svoje sexualne sny v realite, asi by ti ani nenapadlo, ci to moze byt ine a lepsie s niekym inym. Proste by si to neriskla. Takze tak trochu aj z vlastnej skusenosti, ak premyslas o inych zazitkoch, tak asi tuzis aj po niecom inom, nez zazivas so sucasnym partnerom.

Ja osobne si nemyslim, ze by si sa mala citit sputana partnerovou hrdostou na tvoju vernost. Ak ta nieco ma odradzat od nevery, nech je to laska k nemu a tvoje zasady, nie tie jeho. smile Ale kazdopadne, ak sa rozhodnes s nim zostat a vyskusat si milovanie s niekym inym, urob to rozumne, aby si zbytocne partnerovi neublizovala. wink

tak teda inak : ak som spokojna s tym co mam = klape to ... preco by som si to mala posierat vztah nejakou neverou len koli tomu ze ma zaujima ako priraza iny, z vlastnej skusenosti vieme vsetci ze dokonale to na prvy krat nie je asi s nikym a ked som zvyknuta na nieco a ten druhy to bude robit inak asi z toho nadsena nebudem, ide asi max o to vzrusenie a ten adrenalin ...
ak premyslam nad tym ze chcem nieco ine - tak je to jasne, asi zase taka spokojna nie som. a ked spokojna som a aj tak nad tym premyslam nie som asi v poriadku. ja osobne by som si nekazila vztah koli zvedavosti. ani by som to nedokazala spat s niekym ked milujem ineho, mam asi nejaky blok alebo co ale mne pripadaju ostatni chlapi skoro az odpudivy ked som zadana - mozno sa prilis upinam na jednu osobu a mozno to nie je v poriadku ale na omyly mam este narok big_smile

Není tady

#14 5. 9. 2007 11:18

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dominika 22 napsal(a):

Ahojky,

no mám takový problém je mi 22, už 6 roků mám přítele. Je hrozně fajn už jsme spolu začali stavět a plánovat do budoucna. Jenže... . Sex jsem poprvé měla s ním, byl úžasnej rok a půl čekal než já opravdu budu chtít a byl hrozně ohleduplnej. Miluju ho a nevzdala bych se ho. Ale... chtěla bych sex vyzkoušet s někým jiným, jestli mě teda chápete.Nevím jak to mám napsat.

Neznamená to doufám, že ho dost nemiluju?Po sexuální stránce nám to opravdu klape. Ale jestli jsem se moc brzy nezačala vázat a tím si nezavřela dveře. Nevím co mám dělat?Nevěra je totiž všude kolem mě a on to hrozně odsuzuje. Je totiž hrozně pyšnej, že já jsem mu věrná a kamarádi mu to i závidí a řekla bych že teď čím dál víc, jelikož jeho kamarádi mají s nevěrou dost zkušeností. Někdy mi připadá, že nevěra už patří k životu a já jsem nějak pozadu. Nemá někdo podobný problém ráda bych se o tom s někým poradila. Dík moc Domča

Dominiko,

Mí kamarádi jsou nevěrní tak 3 - 5x do roka (tím myslím počet žen ne počet styků s jednou mimomanželskou ženou). A tak nějak mi připadá (podle ostatních), že nevěra už patří k životu.
Já tohoto čísla nedosahuji. Měl bych se cítit taky pozadu jako ty? Prosím odpověz mi.
Díky moc, Nicolas

Není tady

#15 5. 9. 2007 16:44

LeeLoo
♥♥♥♥---

Dominiko,
predstav si, ze to udelas. Co se tim zmeni? Jestli se ti to bude s jinym libit vic nebo ne, prijdou straslive vycitky svedomi, ktere pred svym klukem navic neutajis a jestli si na tobe vazi tvoji vernost, pravdepodobne se jeho duvera ztrati, vztah pokazi a rozpadne.

1. Jestli se ti "to" s tim druhym libit nebude, prijdes zbytecne o vsechno.
2. Jestli se ti "to" s tim druhym libit bude, ale on sam ti za vztah nebude stat, prijdes zbytecne o vsechno.
3. Jestli se ti "to" s tim druhym libit bude a on ti za to bude stat, ale ty jemu ne, prijdes zbytecne o vsechno.
4. Jestli se ti "to" s tim druhym libit a on taky a jemu ty a "to" taky, mate sanci, ze si spolu zacnete neco hezkeho.

Moznost 4. je ale jednak hodne nepravdepodobna a taky nefer. Ledaze by ses do nekoho hodne zamilovala, jenze pak je ferovejsi se s tvym klukem normalne rozejit a ne si nechavat zadni vratka, co kdyby to nebylo tak dobry s tim druhym. Jednoduse receno, po 5 letech prvniho, druheho nebo desateho vztahu nebo manzelstvi  - VZDYCKY bude nekdo cizi a neznamy proste zajimavejsi nez ten, koho mas doma. Stejne tak pro tveho pritele. Lidi ale nejsou zviratka, maji k sobe i jine, slozitejsi vazby jako sexualni a takove spekulovani ve funkcnem vztahu, ve kterym vam to navic klape i v sexu mi pripada jednak sobecke a i hodne naivni.

http://tac.families.com/ezb/1056929.png http://i179.photobucket.com/albums/w286/maso_photos/teliatkomale.jpg

Není tady

#16 5. 9. 2007 19:33

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Tino,
to je dobře, že vám to klape hned napoprvé a že v tom máte jasno. Já jsem si vzal za ženu hned tu svoji první lásku (a měl jsem jasno).
Jenže to nevyšlo -  moje partnerka začala po několika letech mít roupy a začala být nespokojená, resp. čím dál náročnější - a začala
mi vyčítat, že mám málo zkušeností... Rozvedli jsme se.
stolt ... Tož tak (- každý, ať už si to přebere sám). Čauves!!!

Není tady

#17 5. 9. 2007 19:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol Slávku promiň, nechci se smát - jen ten tvůj příběh je stejnej jako ty ostatní, je to tady jako přes kopírák .... jo vztahy hmm

Není tady

#18 6. 9. 2007 9:58

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

slávku, neříkám, že zrovna napoprvé, ale tu čtyřiku jsme jaksi nedohnali ani jeden

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#19 6. 9. 2007 10:04

faf
♥♥♥♥♥♥-

LeeLoo, preco tak radikalne???

preco by mala prist o vsetko?

na druhej strane suhlasim, ze ked sa clovek pusta do nevery, musi ratat aj s moznostou, ze sa to dozvie partner a pacit sa mu to nebude, ako aj s moznostou, ze on sam neunesie vycitky svedomia a znici si ten stary vztah sam.

Na druhej strane, 22 rocna baba ma vsetko este len pred sebou a vraviet o strate vsetkeho v suvislosti s krachom prveho vztahu je trochu prehnane.

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#20 6. 9. 2007 10:33

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Slavek17 napsal(a):

godlikegodlikegodlike moje řeč. Možná že v dnešní době je i číslo 4 málo. Já se vlastně kvuli tomuhle problému rozvádím. Byl jsem v podstatě první mé ženy, já měl v té době nějakých 6 zkušeností. Bohužel to takto funguje, asi je to potřeba, aby si člověk v dnešní době pokleslé morálky byl schopný vážit si toho co má.

Není tady

#21 6. 9. 2007 10:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Určitě je to i o předešlých zkušenostech, ale bohužel to není taky všechno.... někdy je zkušeností habakůk a stejně ti ten druhej pláchne, neb teprve teď poznal svou životní lásku a konečně začal žít usch

Není tady

#22 6. 9. 2007 10:46

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Dominiko, to co tě tíží docela chápu. Jakmile jsi nad tím jednou začala přemýšlet, tak to stejně uděláš, jinak tě čeká život, kdy tě bude pořád nahlodávát Jestli by to s někým jiným nebylo ještě lepší, zkrátka tě to bude lákat. A nejhorší to bude až se ti bude blížit 30 let, to spousta žen začne vyšilovat a snažit se něco dohnat, protože si myslí, že po 30 přestávají být atraktivní.
Ty si hlavně pořádně rozmysli jak to provést, jak hodně si vážíš současného vztahu. Sice tě navádim k nevěře, kterou sám dost nesnášim, ale pokud nechceš o svého partnera přijít a jiného si vyzkoušet, tak si prostě s někým neznámým něco domluv na jednu noc někde v cizím prostředí nebo u něj, vymysli si opravdu pořádné alibi, nezapomeň se pořádně chránit a tomu "jednonocležníkovi" dej pořádně najevo že jde jen o jednu noc. HLAVNĚ NIKOMU NIC NEŘÍKEJ, ani nejlepší kamarádce.
Stejně ale pak budeš mít problém, protože se ti to bude líbit - bude to něco jiného než jsi zvyklá, leda že by byl ten nahodilý partner velký nešika. PŘEJI TI HODNĚ ŠTĚSTÍ a co nejrozumnější volbu abys jednou nelitovala

Upravil(a) PetrHl (6. 9. 2007 10:47)

Není tady

#23 6. 9. 2007 11:10

faf
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

Dominiko, to co tě tíží docela chápu. Jakmile jsi nad tím jednou začala přemýšlet, tak to stejně uděláš, jinak tě čeká život, kdy tě bude pořád nahlodávát Jestli by to s někým jiným nebylo ještě lepší, zkrátka tě to bude lákat. A nejhorší to bude až se ti bude blížit 30 let, to spousta žen začne vyšilovat a snažit se něco dohnat, protože si myslí, že po 30 přestávají být atraktivní.
Ty si hlavně pořádně rozmysli jak to provést, jak hodně si vážíš současného vztahu. Sice tě navádim k nevěře, kterou sám dost nesnášim, ale pokud nechceš o svého partnera přijít a jiného si vyzkoušet, tak si prostě s někým neznámým něco domluv na jednu noc někde v cizím prostředí nebo u něj, vymysli si opravdu pořádné alibi, nezapomeň se pořádně chránit a tomu "jednonocležníkovi" dej pořádně najevo že jde jen o jednu noc. HLAVNĚ NIKOMU NIC NEŘÍKEJ, ani nejlepší kamarádce.
Stejně ale pak budeš mít problém, protože se ti to bude líbit - bude to něco jiného než jsi zvyklá, leda že by byl ten nahodilý partner velký nešika. PŘEJI TI HODNĚ ŠTĚSTÍ a co nejrozumnější volbu abys jednou nelitovala

tummenupp

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#24 6. 9. 2007 13:31

Me
♥♥♥♥♥♥-

Můj přítel je můj první chlap, chodíme spolu 2 roky, též čas od času sním o někom jiném, ale nikdy to nedotáhnu do konce, prostě zůstane jen u toho snění. A po nějaké době mě to přejde. Být tebou, nechám to pár měsíců být/nejméně tak 3,4/, pokud tě přitahuje nějaký konkrétní chlap, nestýkala bych se s ním. Pokud nikoho konkrétního nemáš a láká tě nevěra jako taková, pak to asi bude větší problém..

Jinak nejsem zastánkyní toho, že by měl muž/žena vyzkoušet tolik a tolik partnerů.Někdy vám to prostě vyjde na celý život s tím prvním-stát se to může, pokud si oba sednete, jste naladěni na stejnou vlnu, nemáte potřebu jiných vztahů, úletů apod. A někdo zase musí zkoušet. Já bych v celém svém životě chtěla spát tak max.se 2-3 chlapama, zatím jsem u prvního. Nemám ráda takové to střídání, nějak mě to ani neláká/a také se bojím různých nemocí yikes/, ale prostě to není ve mě, nemám potřebu. 4 chlapy bych tedy vůbec"zkoušet"nechtěla, to je fakt moc. Ale tak každému podle jeho gusta hjarta

Není tady

#25 6. 9. 2007 13:50

LeeLoo
♥♥♥♥---

faf napsal(a):

LeeLoo, preco tak radikalne???

preco by mala prist o vsetko?

na druhej strane suhlasim, ze ked sa clovek pusta do nevery, musi ratat aj s moznostou, ze sa to dozvie partner a pacit sa mu to nebude, ako aj s moznostou, ze on sam neunesie vycitky svedomia a znici si ten stary vztah sam.

Na druhej strane, 22 rocna baba ma vsetko este len pred sebou a vraviet o strate vsetkeho v suvislosti s krachom prveho vztahu je trochu prehnane.

"O vsechno" jsem myslela jako o ten cely vztah, co ma, o vsechno, co ji ten vztah dava. Z jejiho prispevku vyplyva, ze je ve vztahu spokojena (vcetne milovani) a tento pocit u nekoho najit a 6 let mit je podle mne 1000x tezsi nez najit nekoho, kdo mi da nejaky "jiny" (mozna ani ne lepsi) sexualni zazitek. 

Prijde mi absurdni, nechat si jen tak "krachnout" takovy vztah. A aby nekrachl, to by ten kluk musel byt opravdu uplne slepej nebo ona totalni "herecka". Stejne neverim, ze by ji to vnitrne nehlodalo. A zamyslet se nad tim, ze snad ani neni normalni, ze je verna, kdyz je nevera v mode mi uz pride totalne ujety. Nemam v umyslu byt radikalni, jen otevrene rikam svuj nazor, ze tim vubec nic nevyresi, jenom skazi. Tedy za predpokladu, ze se s nim nechce rozejit, co pise, ze nechce.

http://tac.families.com/ezb/1056929.png http://i179.photobucket.com/albums/w286/maso_photos/teliatkomale.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí