1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Od me kadernice mi byly na padani vlasu (ktere mi posledni dobou docela dost vypadavaji) doporuceny tablety od Vichy AMINEXIL. Zajímalo by me, zda mel nekdo moznost je vyzkouset a popr. sdelit dojmy jejich "ucinnosti" ... predem dekuji.
Není tady
Zkus se mrknout na diskuse http://www.vicevlasu.cz/forum-vypadavan … u-4-0.html Zmiňuje se tam, e vypadávání vlasů můe být patná funkce títné lázy, po drastické dietě apod... Ten Aminexil je dost drahý, zkus komplex vitamínů B, líci olivového extra panenského oleje denně, zinek - je v dýňových semínkách. Mé známé po porodu straně padaly vlasy a pomohly ji panthenolové injekce od koařky, ale to u je asi 10 let. Nevím, jestli se dnes jetě dávají...
Není tady
Décimo dekuji za odpoved ... koukala jsem na cenu, pro me to je financne moc drahe, ale byla bych ochotna za to ty penize dat v tom nejhorsim pripade. Tedy, pokud je to opravdu ucinne.
Ale vyzkousim to, cos mi tu poradila ten olivovy panenská olej (zinek ted pouzivam pomoci tablet)...kazdopadne za toto nic nedam :-) Dekuji
Není tady
Jestli chces vedet co opravdu hodne lidem pomaha,pak je to BIOHAR.Neni drahy,stoji asi 120Kc ale opravdu funguje.Pro ty kterym vlasy rostou pomalu je tento pripravek taky vhodny.Urcite to zkus,myslim,ze se da koupit v lekarne,precist si onem muzes treba na www.krasa.cz,tam se prodava za 119,-.
Není tady
Mohu se zeptat, slyela jsem, e kdy tablety vysadíte, mohou vám vlasy vypadávat jako předtím .. je na tom něco pravdy?
Upravil(a) Agape (3. 9. 2007 12:08)
Není tady
Ja si nemyslim,ze by na tom bylo neco pravdy.Jestlize nekomu zacnou vypadavat vlasy z nedostku vitaminu,zenam po porodu nebo treba prirozene po lete,apk ten biohar ma za ukol ty vlasy vylecit dlouhodobe,ne jen po dobu uzivani.Chce to zjistit pricinu,proc ty vlasy vypadavaji.Treba kdyz nekdo znicehonic prestane jist maso,projevi se to na vlasech,na kuzi,na nechtech atd.Pak ty vlasy nejen,ze padaji ale taky muzou sedivet-osobni zkusenost.Takze asi doporucuji najit pricinu,plus ty tablety a vsechno by melo byt dobry,dlouhodobe.Chce to jenom pozastavit se u sebe a popremyslet jestli tomu telu dodavam potrebny vitaminy a tak,nekomu zacnou padat vlasy kvuli dedicne zalezitosti ale tam uz zadny tablety,sampony nebo tak nepomuzou.
Není tady
V mém případě to bylo asi tím, e jsem jim chudákům dávala co proto. Jeliko se mi po umytí hlavy vlasy dost kroutí, tak jsem po umytí pouila ehličku /sice ne po celé hlavě/ ale i tak. Teď se také snaím brát alespoň ten Zinek a vůbec dávat do sebe, co nejvíce vitamínů.
Někde jsem četla jetě o Revalidu ... co na ten říkáte?
Není tady
Chtela jsem se jeste zeptat na ten Biohar .. jelikoz je to aplikator (ktery se vmasirovava kazdy den do pokozky), nejsou pak vlasy mastnejsi?
Není tady
Zkus si ten biohar aplikovat vecer a pak si rano umyj vlasy,pokud se ti budou zdat mastny ale pokud si ho tam budes davat opravdu jenom trosicku,tak se mastit nebudou.Zalezi jaky mas vlasy ted,jestli suchy,mastny...pokud ti nedela problem myt si vlasy casto,pak si myslim,ze se fakt nemas ceho bat.Kdybys prece jenom zaznamenala,ze se ti vlasy vice masti nebo tak,zkus si koupit sampon na caste myti a pro mastne vlasy s tim,ze nebude vysusovat konce.Ja osobne nedam dopustit na vlasovou kosmetiku z kadernictvi,tedka zrovna wellu sp na mastny vlasy,je to takova zelena lahvicka a vlasy mam fakt krasny,v tehotenstvi se mi zacaly vic mastit(predtim byly suchy) ale tenhle sampon si s tim poradil.Z drogerkovych pak doporucuji jedine elseve ale s kosmetikou z kadernictvi se to fakt neda srovnavat,akorat ta cena:-(
Není tady
Biohar je úplně nemastný, je to jen jako by sis vtírala vodu., vlasy určo nezmastí.
Není tady
Mám troku jiný dotaz, ale nadpis by byl stejný
To tedy: Nemáte někdo nějaký recept na rychlejí růst vlasů? Vím, e je to malichernost. Teď je mám prodlouené, ale nebude to na furt (jednak to ničí vlasy a jednak jsem chudý student:) Pokud by se ale někomu osvědčilo něco jak ze vnitř (tabletky) tak zvenku, prosím dejte vědět. U od osmé třídy si je nehchávám dorůst (zastřihávám jen konečky) a stále nic. Vím, e je to do jisté míry dáno geneticky, ale kdyby přece jen byla nějaká berlička... Jinak mám vlasy vlnité a vcelku zdravé - snaím se:)
Děkuji
Není tady
Nechala jsem si u koní lékařky napsat vodičku. Hrozně mi padaly vlasy. Jmenuje se to Alpicort, doplatek byl jen 2,50 denně jsem to vtírala do vlasů. Padání se zmírnilo, vlasy jsou hustějí a rychleji mi rostou. Jeliko je barvím, tak jsem to poznala na odrostech. Byl to a 1,5cm za měsíc. Uívala jsem k tomu jetě 3x denně Revalid, je draí, ale nejlepí. Je i ampon a cond. Je potřeba alespoň 3měsíční kůra, ovem pomáhá to.
Není tady
Décima napsal(a):
Zkus se mrknout na diskuse http://www.vicevlasu.cz/forum-vypadavan … u-4-0.html Zmiňuje se tam, e vypadávání vlasů můe být patná funkce títné lázy, po drastické dietě apod... Ten Aminexil je dost drahý, zkus komplex vitamínů B, líci olivového extra panenského oleje denně, zinek - je v dýňových semínkách. Mé známé po porodu straně padaly vlasy a pomohly ji panthenolové injekce od koařky, ale to u je asi 10 let. Nevím, jestli se dnes jetě dávají...
na ty injekce jsem kdysi chodila,ale myslím e u se nedávají...ale fakt mi pomohli
Není tady
Na rychlejí růst, zpevnění a zkvalitnění velmi pomáhá lopuchový výluh, dobrý je i Biohar, samozřejmě i vyváená strava, ampony bez silikonů, vitamin B /např. pivovarské kvasnice/, zinek, křemík, selen, ...
Není tady
No jenomze vsechny ty vitaminy se musi uzivat trochu jinak, nez spolknout tabletu. Kdyz budete uzivat kremik a nezpevnite predtim vlasy /kolagenem/ tak se Vam vlasy budou lamat. Nechte si radeji poradit odbornikem, takoveto "hadani" nema velky smysl.
http://www.vlasy.cz/test-pripravku-vlasy-id4265.html
je tu test pripravku ve forme tablet k vnitrnimu uziti, mozna vam pomuze pri rozhodnuti. O padani vlasu je pomerne dost clanku na www.vlasy.cz a take poradna na vlasy. Osobne jsem zkousela Aminexil, panthenolove injekce (ted uz opravdu nejsou) a dermin plus, coz jsou take ampule. S temito jsem byla spokojena, ale ty ostatni pak uz moc ne ...
Není tady
Znám teda i levnějí monist ne je Vichy. V lekárně si kup Pantenol kapsle (60ks cca 70kč) a je to dobrý jak an nehly, vlasy tak i na kůi. Vřele doporučuji
Není tady