Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 10. 9. 2007 22:35

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N -- 2.

Reni,
krtka už jsem si koupila také, ale právě nevím jak ho tam dostat. je to takový zvláštní odpad na kterém je taková asi nerez zátka a pod ní to štěrbinkama odtéká. Nemohu jí sundat. Počkám do pátku a pubertální zlatíčko mi to udělá. je to hodný a šikovný kluk. Miluji ho. Podlahovku, plyn, uhelňák, zatopený sklep...to už jsem zvládla lol Jo, se mu to radí být milá...to já občas jsem, ale pak bouchnu jak natlakovaný papiňák a stojí to za to. Ať si zvyká hošánek - teď už jsem cizí. stolt

BB,
lol lol

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#102 10. 9. 2007 22:37

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Na odpad používám odpadkový koš.. vissla

v...o...l....e

to je pro Frigo tongue

Upravil(a) Marie N (10. 9. 2007 22:38)

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#103 10. 9. 2007 22:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Maruško ahoj smile pussa

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#104 10. 9. 2007 23:28

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Pavli,
taky ahoooj pussa

Není tady

#105 10. 9. 2007 23:33

Zet
♥♥♥♥♥♥-

AHojky smile hezký večer

být milá---- se snažím, ale je to tak nespravedlivýýýýýýýýýýý - by zasloužili dumbomdumbomdumbom

spíš lituji, že jsem ještě pořádně nevybuchla...teď je pozdě, ale budu to muset natrénovat tummenupp

a to PROVOKOVÁNI - je taky teda nelidský lollol - co já ubohá sama tongue

Není tady

#106 10. 9. 2007 23:33

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to se.....

Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený
pracovat s  plným  nasazením?
Chcete vydělávat 90 tisíc měsíčně a cestovat po celém světě?
Pokud ano,tak běžte do pr...! My hledáme truhláře..

Hledá se tchýně, kdo jí najde, dostane přes d*žku.

Mladý, pohledný, dobře zabezpečený muž s vzděláním a dobrými kontakty.
Mám dvě auta, rodinný dům a vilu v Karibiku. Zn.: Nehledám nic, jen se
chválím.

Inzerat cestovni kancelare z Ukrajiny:
POZNEJTE I VY KRÁSY UKRAJINY. VAŠE AUTO UŽ TADY JE.

Z dopisu:
Drahá, odpusť mi, že jsem k Tobě minulý týden nepřišel, ale byl jsem
pít a nemohl jsem dva dny přijít k sobě, natož k Tobě...

Novomanželé vycházejí po svatebním obřadu z kostela.
Kolemjdoucí kluci se na sebe zašklebí a jeden z nich řekne:
"Vystrašíme je?"
Druhý neváhá, rozběhnou se k nim a křičí: "Ahoj tati....."

Smrtka zaklepe na dveře: "Dobrý den, odčítání lidu!"

"Byli jste už na Štrbském plese?" "Ne, my chodíme na hasičský."

Slon se ptá velbloudice: "Proč máš svá prsa na hřbetě?"
"Hmmm", odpovídá velbloudice, "Zajímavá otázka od někoho, komu visí
šulin  z  ksichtu ... "

Někdo klepe na dveře, pán otevře a tam stojí malá smrtička s malou
kosičkou a  povídá: "Pane přišla jsem si pro vašeho křečka."
Pán říká: "Neotravuj a vypadni."
Za půl hodiny zase někdo klepe na dveře, pán otevře a tam stojí velká
smrt  s velkou kosou a malá smrtička s malou kosičkou. Ta malá říká: "Mami to
je  on....

--------------------------------------------------------------------------------
Komerční sdělení:
Poznámka: otevírají se v novém okně

Webhosting pro každého. Profesionální řešení již od 19,- Kč/měsíc bez DPH!

Seznam Email je nyní mobilní !

Seznam Email všude s vámi ! Měsíc zdarma!

Není tady

#107 10. 9. 2007 23:38

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Maruško lollol

Není tady

#108 10. 9. 2007 23:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marie N napsal(a):

Pavli,
taky ahoooj pussa

Maru, jak je smile už je líp par

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#109 11. 9. 2007 5:33

invisibleman
♥------

Tak jsem si chtěl - celej natěšenej - přečíst dotaz o nové nevěře, a nějak ten původní dotaz nemohu najít, jen vzkaz od moderátorky, že můžu pokračovat v diskusi. No jo, ale k čemu? Z celého problému znám jen nadpis. Poradí někdo, kde najdu původní dotaz?
díky

Není tady

#110 11. 9. 2007 7:54

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

původní konstatování už proběhlo hoooodně dávno...  teď už se z toho jen oklepáváme... reta

Maruško, super tummenupp  Vidím, že už začíná být líp, to je moc fajn.

Zet a proč jsi milá, když si to nezaslouží ? vissla Jak dopadlo hlídání ex:dudlik: ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#111 11. 9. 2007 9:12

Rena
♥♥♥♥♥♥-

invisibleman, my se tady v tom plácáme už nějaký ten rok,tak se nediv,že už jsme jinde,ale přitom stále na začátku.

Frigo,oklepávat se budem až do důchodu,ale až nastoupí skleroza,tak nám to bude fuk.Malej šel dneska až do oběda,ale sedím u telefonu a čekám jestli si to úča nerozmyslí a nezavolá dříve.

Maruško, nejsi pro něj cizí,ale on si teď tu svou fázi rozchodu užívá a tak ho nech.Neboj ono mu vše dojde,ale pak už je pozdě.Jo a Klimeš také kamarádce poradil ať se na toho svého(hulváta) dívá,jako na těžce nemocného a tak s ním má také komunikovat.Chvíli jsem to zkoušela i já a můj manžel byl asi v sedmém nebi,protože jsem mu pokorně volala a děkovala za včasné placení snížených alimentů a bla,bla,bla.Jo a manžel dokonce napsal sms,jak Nás od rána vyhlíží(čekal až mu přivezu prcka na víkend),ale pak se to vše po.......,když mi prcek práskal milenku a pleny.Jo a včera opět z prcka vypadla perla,když mi vyprávěl,jak běhal u tatínka bos a měl na nožičkách pavučinky(milenka neuklízí).Puboš by řekl,že fotřik tam má bordel,ale prcek je poeta.

Není tady

#112 11. 9. 2007 9:17

Rena
♥♥♥♥♥♥-

BB,bohužel trvale milý muž je sci-fi,ale žena má být:milenka,hospodyně,sekretářka,diplomat,uklizečka,kuchařka,matka,atd a to vše s úsměvem na tváři.

Není tady

#113 11. 9. 2007 9:41

BB
♥♥♥♥♥♥-

Rena napsal(a):

BB,bohužel trvale milý muž je sci-fi,ale žena má být:milenka,hospodyně,sekretářka,diplomat,uklizečka,kuchařka,matka,atd a to vše s úsměvem na tváři.

Reni ... nemusí ... hlavně aby byla sama sebou.... Pokud některý  chlapík vyžaduje  10 v 1 , tak ať se jde bodnout. Mají hoši požadavky , ale kdyby se podívali někteří sami na sebe ... museli by hořce zaplakat  grater   Štve mě, jak se pořád řeší, co že všechno ženská musí, aby si pána tvorstva udržela  ..... to mě neba .... pokud se mnou dotyčný nechce být, ať není ... jeho chyba ....
Víš, pamatuju si, že kdysi  kdesi psal Kája Gottů , že byl v Japonsku a  po určité době mu chyběly drzý český holky. Ono to s tou servilitou a vstřícností taky nebude úplně ono ....  Pokud nemá chlap tu svoji babu rád jako osobnost, tak kdyby si prst v pr.eli zlomila  ... nic nenadělá .....
Tak si nelámej hlavu ... 
Víš, my jsme měli kdysi v jednom domě uklízečku ... ta byla DĚSNÁ , to se nedá popsat .... byla vdaná, měla manžela , který ve volném čase pivoval a doma nic nedělal, bývaly u nich děsné scény a  rámus , jak se hádali .... pak se rozvedli .... on někam zmizel a já si říkala : chudák ženská, sama s dítetem a se svým výzorem a ordinérností ... jak to zvládne ....  sama v bytě.. platit nájem atd. atd.   ... a co myslíš ... za čásek se dala dohromady s  velice šikovným kutilem ... naprosto zlatým ..... a jsou spolu v pohodě dodnes. Vedle něj se i ona změnila, obrousila  svoje "domovnické hrany" není tak sprostá a histerická  .... je z ní prostě normální  pohodová baba .....

BB

Není tady

#114 11. 9. 2007 10:00

Rena
♥♥♥♥♥♥-

BB,Mne nejvíce vytočilo,že za podobvný názor zaplatila kamarádka Klimešovi litr a ještě si vyslechla něco o tom,jak naše babičky byly jiné,protože byly na mužích ekonomicky závislé.Sakra vždyť máme rovnoprávnost a jak si můžu vážit chlapa,když z něj budu vědomě dělat blbce svým pitvořením.Možná jsem,jak vaše domovnice,ale je mi tak dobře.Jen toho kutila stále ne a ne najít.

Není tady

#115 11. 9. 2007 13:17

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Zet,
čauky a posílám pussa ex dudlik

Ppavlo,
nevím jestli je líp, ty "zděděné" dluhy se mě drží jak klíště, ale bojuji a snažím se smazat se srdce víc jak 20 let společného života. Někdy se daří, někdy ne. Takový je život. A co ty?

Invisibleman,
původní verzi a počátek všeho najdeš v archivu pod názvem "nevěra". je už to hodně dávno cca 3 roky... ten čas letí. Je tam hodně pokračování a pak tady na novém foru je toto už asi 3 část. Jestli se tím chceš prokousat, začni v archivu a poznáš důvody, smích, pláč atd. jen to chce hodně času na čtení a občas tolerovat naše výlevy lol

Frigo,
to mě takto dopuje nová práce. je tam fakt supr kolektiv, sranda a hlavně perlím já se svýma přeřekama. Včera jsem zas měla den.... ani se neptej co jsem ze sebe dostala. Chudák pán z toho měl šok a pak mě minimálně 10 minut znervozňoval řečma. Myslela jsem že uteču..... Je trošku líp, ale zítra přijde depka... přijede v dodávce a už mám pupínky teď. A udělala jsem si dneska malou radost - koupila do práce nový rifle za 199,- a teď zjišťuji, že jsou dost dobrý a je jich tam škoda stolt

Reni,
já mu tu fázi užívání docela přeju a jen doufám, že někde něco nechytne. Vím, že až mu sper... z mozku vlezou tam kde mají být, tak pozná co udělal za paseku. jen už nic nepůjde vrátit zpět. Já řekla 3x a dost.... tak a teď je dost big_smile Reni, ty máš taky vydařený dětičky - puboš narovinu a prcek poeta lol lol Ty děti jsou úžasný a ti naší blbouni ani neví o co přišli. Nemáš to lehký, ale zvládáš to. Vždy jsem tě v tomto obdivovala.

BB,
souhlas!!!! Po přečtení toho co jsi napsala se mi připomněl výrok mého muže "dostatečně jsi mi nedávala najevo svojí lásku, nevážila sis mě a nebylov tobě nic ženského. přítelkyně je tvůj pravý opak. Dává mi najevo svojí lásku (10x denně mu píše sms jak ho miluje, líbá a jak bez něj nemůže ani dýchat), váží si mě (nežije s ním a maže mu jen med kolem huby a nabádá ho aby se od nás nenechal okrást a fyzicky utahat - 3000 měsíčne platí a nic nedělá - přepíná Tv programy, spí a nebo je v hospodě) a je v ní hodně ženského (dokáže si svým chováním říct o sex a užívá si ho.... já to skutečně nedokázala když mi zahýbal, ale ona neví dost věcí co dělá teď....). prostě NO KOMENT a už na to nechci myslet, zabývat se s tím. Musím se smát a žít, jinak se zhroutím a vypadá mi zbytek vlasů....

Není tady

#116 11. 9. 2007 15:10

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Výroky

•    Dlužíte-li bance 100 000 Kč, jste v pr....
Dlužíte-li bance 100 000 000, je v pr... banka.

•    Moje rodina byla tak chudá, že kdybych se nenarodil  jako chlapeček,tak bych si ani neměl s čím hrát.

•    Můj dědeček byl elektrikář, našel jsem na půdě helmu s  dvěma  blesky.

•    Mě doktor doporučil sexuální zdrženlivost, tak jsem se dneska ráno sexuálně zdržel a málem jsem přišel pozdě po práce.

•    Jsou tři etapy života:
Mládí, střední věk a vypadáte dobře!

•    Tak se jednou šťourám hřebíkem v uchu a najednou...
TICHO.

•    Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem.

•    Dítě se začíná smát ve věku čtyř týdnů. Do té doby vás  vidí moc rozmazaně.

•    Nedaleko Prahy spadlo na hřbitov malé sportovní  letadélko, záchranné čety vytáhly zatím přes 300 mrtvých těl.

•    Praxe ukazuje, že vzrušení ženy lze úspěšně stimulovat různými mechanickými hračkami.
Jako nejlepší se z tohoto hlediska ukazuje Porsche 911.

•    Není dobré učit se od mládí jen jednomu plaveckému  stylu.
Například jeden můj známý spadl do studny, uměl plavat jenom motýlka a  umlátil se o stěny.

•    Děsně nesnáším opilce. Minule, když jsem šel z hospody,  tak mi pořád šlapali po rukou.

•    Společností DUREX bylo zjištěno, že dospělý člověk má  sex cca. 3x týdně. Rád bych věděl, kterej hajzl za mě šuká!!!!!

•    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!

•    Ženy můžeš zahrnout láskou, můžeš je zahrnout penězi, ale nejlíp je, když je zahrneš hlínou.

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#117 11. 9. 2007 15:12

BB
♥♥♥♥♥♥-

Mimochodem ... někde  jsem četla, kolikže peněz stojí práce v domácnosti. Jedna žena si někde stěžovala, že  její muž od ní  129,- Kč za jakousi opravu a vyčetl jí, že nic nedělá a že to měla zajistit ona. Tak jí redaktorka spočítala, že kdyby si její muž pronajal síly, které by se mu staraly o domácnost a dítě , tak by vysolil cca 10.000,- Kč týdně( Byl tam přesný rozpis kolik hodin a za kolik dle oficiálního ceníku společností, které tyhle služby poskytují ..... Doporučila jí, ať  mu těch 129,- Kč zaplatí a vyinkasuje si od něj týdně 10 .000,- Kč ... že se jí to bohatě vyplatí ....   lol  lol  lol

To sem píšu  jen tak  offtopic   , protože jsem na tomhle vlákně nejčastěji .....

Maruš, držím ti palce . Na starocha se vybodni .... nehledej v něm logiku ( marně se o ni snaží ) Užívej si svobody a kup si Alpecinovou vodu na vlasy ... je vynikající  ... za chvíli budeš mít vlásky jak Vašáriová v Postřižinách ..... par  par  par

BB

Není tady

#118 11. 9. 2007 15:14

BB
♥♥♥♥♥♥-

A ještě vtípek pro dobrou náladu :

Krásná blondýnka v minisukni, pod kterou je "naostro", si u baru dá
kávu. Dopije a zavolá číšníka, aby zaplatila: "Mám malou
černou..."
"To se nedá přehlédnout." (říká číšník)
"A stojí?" "Ano, všem okolo!" (odpoví číšník)

BB

Není tady

#119 11. 9. 2007 15:32

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky...tak u nás doma asi dobrý, za to v práci se to nějak se*e, zítra si máme spolu sednout a navzájem si vykousat obočí....
Maruš, závidím ti tvůj kolektiv...

Chlapi v hospodě obdivují novou krásnou servírku. Vždy když projde se otáčí a rozplývají...to je gazela, to je gazela...
Pak jim donese pivo, napíjí se svorně zanotují: Ty kráááávo, vždyť je to teplý... big_smile

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#120 11. 9. 2007 16:56

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Rena napsal(a):

BB,Mne nejvíce vytočilo,že za podobvný názor zaplatila kamarádka Klimešovi litr a ještě si vyslechla něco o tom,jak naše babičky byly jiné,protože byly na mužích ekonomicky závislé.Sakra vždyť máme rovnoprávnost a jak si můžu vážit chlapa,když z něj budu vědomě dělat blbce svým pitvořením.Možná jsem,jak vaše domovnice,ale je mi tak dobře.Jen toho kutila stále ne a ne najít.

Reni, klidně budu ekonomicky závislá a to s chutí ! Ale držet pusu ? To ani náhodou.
Včera  "mi"  přinesl dort, teda spíš pidi dortík se slovy - abych furt nebyla tak hádavá nebo tak nějak to řekl..  a sežral dortík s dětmi. Já akorát olízla kousek čoko z talířku po dětech. lol   a měla jsem dobrý pocit, něco na způsob - "ale nemusííííííí "  lol

Kvítko, to je super ! le stejně jí to určitě odpustěj, viď ?

BB - kdyby se ti ten přesný rozpis dostal do ruky, tak bych ho brala. vissla By se divil. Pamatuju si, že je to už možná rok dva, že to bylo v mladé frontě, ale výstřižek se mi záhadně doma ztratil.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#121 11. 9. 2007 19:16

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ahoj holky, pořád řešíte ...?? Co raději užívat život a vidět i ty lepší věci??

Není tady

#122 11. 9. 2007 19:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně Vendo, víš jak se to říká - neřeš a žij

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#123 11. 9. 2007 19:25

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp neni potřeba vidět pořád jen to špatné ...

Není tady

#124 11. 9. 2007 19:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, já už se dívám jen po tom dobrém....začínám další etapu a docela se na ni těším, jen aby se mi dařilo

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#125 11. 9. 2007 19:33

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

co ten tvůj jazykolamec??

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí