Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#976 17. 1. 2008 10:20

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N -- 2.

spíš jsem myslela, že je krapet rychlejší.. Asi je to větším přístupem k informacím.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#977 17. 1. 2008 13:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Frigo napsal(a):

zrovna si pročítám diskuze, teda spíš   ohlas, jak naši úžasní zakonodárci chtějí prosadit nekouření v hospodách.  Nechápu proč uvádějí jako důvod, že chtějí chránit děti a mladistvé. Co ti mají v hospodách co dělat ?  Když budu chodit před hospodu hulit, budou ochřáněni ?  Naopak si myslím, že tam bude spousta nedopalků a tak když mi holka nevytáhne cigáro z krabičky doma, spolehlivě ho najde před hospodou. reta
Beru, že když jdu na oběd, tak je nepříjemné čuchat kouř od někoho dalšího, ale to by snad stačilo omezit v době obědů, jako to bylo za totáče.
... musela jsem si na to zapálit.. vissla
Když mi něco někde vadí, tak tam prostě nejdu, ale jak můžou majiteli restaurace nařídit, že se tam nebude kouřit, to mi mozek nebere.

Frigo, ja sama nefajčiarka mám astmu, aj vďaka doma huliacim rodičom a bývalému, a do zahulených krčiem teda nechodím, ale keď usporiadajú vynikajúci koncert v klube, kde sa hulí ostošeť a dym sa tam dá krájať - tak mám smolu... Prečo by tí neohľaduplní a sebeckí mali vyhrať nad tými, ktorí nikomu nič nerobia...? ja už začínam byť fundamentalista a keď si v daždi zapáli človek stojaci vedľa mňa pod krytým prístreškom, idem mu/jej na drzačku oznámiť, že nemienim moknúť JA, ktorá nesmradím a neohrozujem niečie zdravie, ale dotyčný/á...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#978 19. 1. 2008 11:13

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, jasně.. někteří jsou sobci. No, já teda doma také.. kouřím v kuchyni, když tam jsem sama,  otevřu okno, zavřu všechny dveře a tajtrlík stejně prudí. Ale od něj to beru jako prudění pro prudění, protože když nevidí popelník, tak mu nic nesmrdí.
Proto chodím ráda do práce .. tam když přijde klient, tak napřed musí rozehnat oblaka dýmu ..lol
Ale to bys nesměla bez roušky na ulici, protože ten smog je ještě horší.  A jak jsi přišla na to, že máš astma zrovna z toho, že doma se hulilo ?
Znám strašnou spoustu astmatiků, co vyrůstali v "čistém" vzduchu. Tím to asi nebude.  U nás hulila mamka, babička i děda a jsem v pohodě.
Naopak, když na mně lezla nějaká chřipajzna, kašel, rýma, tak jsem šla do hospody a tam mi to spolehlivě přešlo. 
Se zákazem kouření souhlasím, ale jen někde !!!!  A zdůvodnění, že chtějí chránit mládež, považuji fakt za kravinu. Jako matka nevezmu děti na oběd do začmouzené hospody, prostě si vyberu takovou, kde mají buď klimatizaci a nebo prostor pro nekuřáky.
Naopak představa, že lidé stojí v hloučcích před hospodou a vypalují, mi přijde jako šílená.  Mně osobně teda cigárko na stojáka a v zimě nechutná a to nasmrádlé oblečení je ještě horší, než když sedím v místnosti.

Není tady

#979 19. 1. 2008 21:05

Zet
♥♥♥♥♥♥-

AHojky,
zdravím po delší době smile.

Reni - před pár dny...možná týdny jsi psala, co tchýně, zda už tu byla...já to četla a uvědomila si, že jsem jí ještě nepozvala rodna, tak jsem jí za pár dní zavolala a dnes se návštěva uskutečnila...wink, měla jsem sice už z pozvání a dolaďování detailů nervy, ale nakonec to šlo...Jen mě mrzí, že se mi stále více vzdaluje švagrová (ex sestra...) - byla tu také s rodinou....No ale zvládla jsem to a až na to, že prý je to tu malé...roll 42m - no oproti našim původím více než 100 je to pravda prd.... tak celkem byteček chválili....
Jooo a příští týden jdu do solné jeskyně - Ty s prckem chodíváš pravidelně, že?

Taky je u Vás takovej vichr??? vava

Všechny moc a moc zdravíme smile a přejeme hezký sobotní večer.

p.s. a nekuřte!!!!!! wink a nebijte mě za to kapitulationbig_smile

Upravil(a) Zet (19. 1. 2008 21:06)

Není tady

#980 20. 1. 2008 12:46

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Zet,

do solné jeskyně jsem s prckem chodila loni,protože dost kašlal,ale letos jsme tam ještě nebyli a možná vyrazíme.Vítr je tady šílenej a prcek stále říká,že je nemocnej,aby nemusel jít zítra do školky.V pátek volal tatínkovi a chtěl jet k němu,když mu manžel do telefonu řekl,že to nejde,tak se rozbulel a nebyl k utišení.Manžel pak napsal sms,že taky bulí a je mu hrozně smutno,ale prý v sobotu jde do práce a v neděli dělá papíry,tak prý opravdu nemůže.Směšné je,že bydlíme kousek od sebe a prcka viděl naposledy 25.prosince.Jinak śvagrovou už nevídám vůbec a tchýně k nám již ani nezavolá,ale jednou do roka ji přinutím dorazit.Dnes jsem nechala v OBI hříšné peníze za květináče a doma jsem zjistila,že mi chybí kytky.Ach jo.

Není tady

#981 20. 1. 2008 19:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Seli, jasně.. někteří jsou sobci. No, já teda doma také.. kouřím v kuchyni, když tam jsem sama,  otevřu okno, zavřu všechny dveře a tajtrlík stejně prudí. Ale od něj to beru jako prudění pro prudění, protože když nevidí popelník, tak mu nic nesmrdí.
Proto chodím ráda do práce .. tam když přijde klient, tak napřed musí rozehnat oblaka dýmu ..lol
Ale to bys nesměla bez roušky na ulici, protože ten smog je ještě horší.  A jak jsi přišla na to, že máš astma zrovna z toho, že doma se hulilo ?Znám strašnou spoustu astmatiků, co vyrůstali v "čistém" vzduchu. Tím to asi nebude.  U nás hulila mamka, babička i děda a jsem v pohodě.
Naopak, když na mně lezla nějaká chřipajzna, kašel, rýma, tak jsem šla do hospody a tam mi to spolehlivě přešlo. 
Se zákazem kouření souhlasím, ale jen někde !!!!  A zdůvodnění, že chtějí chránit mládež, považuji fakt za kravinu. Jako matka nevezmu děti na oběd do začmouzené hospody, prostě si vyberu takovou, kde mají buď klimatizaci a nebo prostor pro nekuřáky.
Naopak představa, že lidé stojí v hloučcích před hospodou a vypalují, mi přijde jako šílená.  Mně osobně teda cigárko na stojáka a v zimě nechutná a to nasmrádlé oblečení je ještě horší, než když sedím v místnosti.

No povedal mi to alergológ, že som od narodenia alergická a že také deti by nemali vyrastať v dyme... ale neviem. Hlavne si nemyslím, že to je jediný faktor, ale zasa keď si vezmeš, že ja som sa prakticky do mojej tridsiatky cítila čudne skôr v nezadymenom prostredí... tak to možno istú logiku má. A plus samozrejme, bratislavský smog(ktorý neodškriepiteľne tiež robí svoje)...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#982 20. 1. 2008 22:23

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, to je holt život. Každý máme něco.  /já žila skoro 25 let na magistrále u Muzea a nic takového mi nepostihlo/.
Ale to je vedlejší.
Někdo k tomu prostě nějaké dispozice máme a někdo ne.
Myslela jsem, že sem písněš příjemnější novinku..  lol   Tak budu tentokrát drbna já.
Netynce blahopřeji ke krásné zdravé holčičce.   storstark storstark storstark

Není tady

#983 21. 1. 2008 8:02

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Sel - neco na tom bude, jako astmaticka bys nemela kourit a take bys nemela zit ve velkem meste, spis se usadit nekde v horach a pracovat "z domova", ale Frigo ma take pravdu. Reknu Ti perlicku: Kdyz na me na autobusovem nadrazi na Florenci drzkovali, ze tam vykuruju jak pako a ze jestli neumim cist, taxem je poslal do prd***, pac vedle me byly nastartovane 3 autobusy a navic jsem zrovna premyslel, jaka je ta Praha zahnojena a toxicka ( stejne tak Bratislava ). Presto jsem malem zaplatil pokutu! Ku*vy jedny ...  ( sorry ). Myslim, ze cigaretovy kour sam o sobe neni priliz skodlivy - spis mi prijde ze je toxicky v kombinaci se smogem a ehm.."kvalitnima" potravinama z Nemecka.

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#984 21. 1. 2008 12:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Gratulujem, Nety !!!! dudlik dudlik

Brita

Není tady

#985 21. 1. 2008 23:04

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Nety - taky gratuluji smile
Kamarádka porodila doma dřív než stihla přijet sanitka smile - je odborník na překotný porody, ale tohle trochu přehnala  wink

Sel - tak s těma cígama opatrně !!!!! Jsem zapřísáhlý odpůrce kouření  big_smile -  velmi neoblíbená ve společnosti dumbomdumbom

Reni - tak jsem zítra zvědavá smile. S prckem mě to mrzí... hmm, náš taťulda mě výpadek, kolem vánoc mě dost svojí pozorností zklamal, ale už se to trochu vrací do normálu, ale lepší už to nebude....  V OBI jsem za dobu rekonstrukce nechala toooliiikkk peněz - škoda mluvit roll. Tak příště kytičky...mě zase přebývají květináče...nějak stěhování pár nepřežilo, ale tchýně i švagrová mi po jedné přinesly, tak si je  do nich dám smile

Upravil(a) Zet (21. 1. 2008 23:07)

Není tady

#986 21. 1. 2008 23:29

x21365
Host

Nety gratuluju a přeji Vám zdraví hjartadudlikhjarta
Jinak všem pozdrav a Zet, ve středu je zas srazík storstarkstorstark - pokud by se chtěl přidat i někdo jiný .

Upravil(a) Misa II (21. 1. 2008 23:30)

#987 21. 1. 2008 23:32

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Míšo smile - děkuji za pozvání, ale mám nějaké vyřizování, no možná bych to mohla potom zvládnout tummenupp - páč hlídání už mám zajištěno... wink

Není tady

#988 22. 1. 2008 9:32

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Opožděná gratulace pro Nety a její malou slečnu!!!!!

Zet, náš taťulda má výpadky stále,ale už to tolik neřešíme.

Není tady

#989 22. 1. 2008 10:00

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Reni - no ono to u nás taky lepší nebude....hmm
JInak máme kašlík, takže žádná solná jeskyně, žádný cvičení - nic.... roll, ale energie má dosti, spíš abychom nenakazili okolí....

Hezký den Z

Není tady

#990 22. 1. 2008 14:56

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Zet, také mi tu prcek předváděl kašlík,ale okamžitě dostal Stodal a je po kašlíku a zítra pofrčí do školky.Chodí pouze na dopoledne,tak si nestíhám ani vypít kafe a už ho zase letím vyzvedávat.Teď mám plný pokoj lega(ještě máme po pubošovi) a nevím,kdo ten bordýlek uklidí.Sakryš.

Není tady

#991 22. 1. 2008 15:10

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Reni, já se tu taky topím mezi hračkama autíčka, kostkama, kolejema a nevím čím vším....ani na pc psát nemůžu, to je situace stolt...ale umíme novou hračku, tak alespon něco...

Není tady

#992 22. 1. 2008 16:23

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Reni, vážně nevíš, kdo to uklidí ? lol cool
Zet - co umíte, povídej ?    My už umíme podepsat maminku do domácího úkolu.. vissla  Holčička je ohleduplná, ví že by mi asi klepla pepka, kdybych tu hrůzu viděla.

Není tady

#993 22. 1. 2008 16:29

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Frigo - no to je opravdu ohleduplná dcera lol- No umí šroubovákem na baterky rozmontovat a smotovat autíčko...maminka jen občas přidrží, aby to neujíždělo;)

Není tady

#994 22. 1. 2008 21:16

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

To je šikulka. tummenupp  Pamatuji si, jak můj děda a bratránek, stavěli v pokoji vzducholoď. Malýmu byly asi tři a děda už byl na stejné mentální úrovni.. lol

Není tady

#995 22. 1. 2008 21:35

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

ahoj holky moje hjarta
Rena - nejhorší je šlápnout bosou nohou v noci na lego to znám

Zet - jen ho podporuj, třeba bude jednou ve stáji ferari a bude tě živit big_smile já také doufám, že mám doma Baroše2 a že mu jednou v áááá merice povedu domácnost big_smilebig_smilebig_smile

Frigo všichni to vyzkouší, naší mladé se to kdysi povedlo zfalšovat tak, že kdyby učitelce nad mým podpisem netvrdila, že to psala babička tak já bych to možná přehlédla

Není tady

#996 22. 1. 2008 22:08

majkafa
Host

Můj syn si podepisoval své úkoly mým jménem a když jsem se ptala, sdělil mi, že mám moc práce, tak mě nechtěl zatěžovat. lol

#997 23. 1. 2008 7:31

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Rena napsal(a):

Opožděná gratulace pro Nety a její malou slečnu!!!!!

Zet, náš taťulda má výpadky stále,ale už to tolik neřešíme.

Rena : Umite vy babice jedny i neco jineho, nez delat ze svych protejsku debily ? Tak naco kurnik jste se vdavaly ? Proc jste nenechaly chlapy na pokoji ? Obe strany by byly stastne a spokojene prece !

Jinak vsem dobre ranko wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#998 23. 1. 2008 7:32

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Tak mně šlo nejlíp podepisovat tátu a babičku.  Proto to ani s holkou neřeším křikem, jen jsem jí požádala, aby mi to vždycky řekla. Naštěstí nepodepisuje žákovskou, ale jen domácí úkoly, když prostě zapomene, aby mi je dala podepsat a za nepodepsaný úkol mají za pět. Je to opruz.

Jájo-Pájo - zrovna včera jsme měli s holčičkou debatu (je v 7.třídě).. prý by nás ráda živila už teď, ale nemůže ... nemá kvalitní žehličku na vlasy. Ječela tady na tatínka a ten nějak nechápal. vissla lol

Není tady

#999 23. 1. 2008 7:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

DA - máš po ránu nějakou blbou náladu, ne ?   A proč se ti úžasní chlapi nechovají tak, jako když nás lapali ?????? To by mi docela zajímalo.
Brala jsem si skvělého, nelakomého, zodpovědného chlapa a to co se z něj vyklubalo.. škoda mluvit.

Není tady

#1000 23. 1. 2008 10:50

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Frigo, já si zase brala chlapa,který měl smysl pro rodinu,ale asi má sklerozu,když zapomíná,že naše 4leté dítko už měsíc neviděl.No a o tom velkém raději nepíší,protože to nemá smysl.

Da, jinak pěkné ráno!!!

Jája-pája,  jak je???

majkafa, tak to můj 18letý synek mne nechce zatěžovat vůbec a to,že bude mít v pololetí nějaké čtyřky je v pohodě.Tedy podle něj.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí