6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maruško, klidně ! Poslední dni jsem sice nebyla sůva, ale napravím to... kvůli tobě
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Kvitko : Obratme to naopak. Co kdyz nezadany se chce usadit ? Muze se usadit s vdanou ? Nikdy s ni nepojede na dovolenou, nikdy s ni nebude pripravovat veceri, nikdy nebude delat nic, krome toho sexu, ktereho je na ulici habadej. Proc bych si ja, nezadany mel udrzovat nejaky duverny vztah se zenou, ktera se na vecer bude vracet domu ? ( pokud ji ovsem miluji ! ) Pokud nejsem posahany programator, nebo nedejbuh vedec, budu chtit, aby byla se mnou a ne s nim. Me osobne by spis vyhovoval vztah "vikendy spolu", protoze jsem strasne sobecky a nebavi me, kdyz je zenska porad se mnou !
ja jsem vdana 20 let a manzel se mnou ani jednou nepripravoval veceri , vypovida to o necem ?
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Rena : jednoznacne Autoskolu pro Pubose
Zet : Neeee, ja nemyslel Zimu v Zari Ja myslel zimu se snehem a mrazem. To, co se deje ted v zari, neni zadna zima prece...Si ted holki stezujete a co budete kurnik delat kdyz bude minus 30 ? Hmmm...?
Doufam, ze nebude , nejsme na Sibiri.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
No vidis Rena Videt v tom neco pozitivniho Botky si koupis pak a podle me kazda zena ma bot tolik, ze jich neunosi ani do konce zivota K cemu je to dobre jsem za ta leta nepochopil, presto jsou boty podle me nejkrasnejsi darek pro zenu. Minus 30 je tak akorat ( podle me ) Totiz, az pri minus 15 zacina teprve DA fungovat a jeho zivotni funkce jsou v normalu Ale DA neni normalni clovek prece
Ja prestavam fungovat uz pri + 10
Není tady
Anoano, Ivi, aj ja tvrídm, že sa musím odsťahovať neikam, kde tpelota NIKDY neklesá pod + 15°C a nahriať si tam kosti... Leto je
Zima je znesiteľná, keď je sneh, čo v Blave je málokedy... A úplne najhoršie znášam toto počasie, keď je okolo 7-10°, vlhko zalieza do kostí, je nízky tlak a človeku sa chce len byť v teple a
Není tady
Selima napsal(a):
Anoano, Ivi, aj ja tvrídm, že sa musím odsťahovať neikam, kde tpelota NIKDY neklesá pod + 15°C a nahriať si tam kosti... Leto je
Zima je znesiteľná, keď je sneh, čo v Blave je málokedy... A úplne najhoršie znášam toto počasie, keď je okolo 7-10°, vlhko zalieza do kostí, je nízky tlak a človeku sa chce len byť v teple a
presne tak pejskove , ale chteji chodit ven porad .
Není tady
Reni,
věřím, že to nemáš s prckem versus manžel lehké. Teď to docela chápu. Můj puboš byl za 1,5 měsíce pozván na audienci k tatínkovi pouze 1x a to co mi řekl byla také perla za perlou.... raději nepsat. Také vydrž, bude líp a přijde. Já teď bojuji za přežití, ale všem dnům bude konec. jen chci nechat syna studovat dle jeho přání a možností. Obětovala jsem dětem a manželovi tolik let, tak už mě pár navíc nezabije. Práce mi nevadí a že nemám čas na jiný vztah také ne. zatím je srdíčko bolavé a na chlapy se nemůžu ani podívat Vydrž brouku
Frigo,
ty moje pr... tak až dorazím z odpolední, tak tě upíšu k smrti Noooo, s mojí rychlostí je to plané vyhrožování.... neboj, vzpomínám na tvoji poznámku o mém "rychlém" psaní. To se zapomenout nedá
Ivano, Sel,
kdybych si mohla vybrat, tak žiju někde na jihu bych v zimě mohla sedět holou pr... na rozpálených kamnech!!!!
Není tady
Maruško, jsem stará skleroza a fakt si nepamatuju, že bych měla nějakou poznámku, na tvou rychlost psaní. Jen mám pocit, že to bylo trošku jinak !!!! O rychlosti jsme mluvili v jiné souvislosti...
Zítra jedu s pubošem do Pardubic, tak jestli jste někdo odtamtud, tak mi prosím pošlete mobil... budu volat sos. Mám zázračný orientační smysl a netrefím stejnou cestou na jedno místo, kam jezdím 25 let, natož cesta do neznámého místa.. To zas bude lahůdka. Navíc mám jen název jakésy školy a jak jsem z netu zjistila, je jich tam asi pět, hezky očíslované I..... II.... III..
Není tady
:)Ahoj všichni
Jasem tady jen na skok, abych popřál jedné nejmenované osobě co má dneska svátek vše nejlepší do dalších dní a let jejího života a hlavně hodně štěstí a zdraví, aby se ten nový život dal užívat dosytosti.
Není tady
Frigo,
tak sorry... já myslela, že napadáš moji rychlost v psaní
Doufám, že jsi dorazila dobře a našla to. Neboj, já už zabloudila tady v našem městě.... kochala jsem se a jela do jednosměrky - konkrétně dneska
Georgi,
nazdárek ty stará vojno a co kdybys písnul něco o sobě. jak se máš?
Není tady
ona mu to Cilka cenzuruje :-)))))))
Není tady
ty máš ale myšlenky...
Není tady
Nikoliv, cilka ho tak zaměstnává, že nemá myšlenky na nějaký babinet..
Není tady
Nepovokuj....říkám NEPOVOKUJ
Není tady
Maruško a kterým chlapem jsi se kochala při tom bloudění ?
Bloudila jsem úspěšně, při cestě tam i zpátky jsme se krásně porafali, neboť tatínek jel s námi a vůbec mi nenavigoval. Za celou cestu řekl asi pět slov ... "Pardubice, syntezia, tady dělaj semtex"...
ještě doplním... myšlenky ani čas ! (jen doufám, že sem cilka nechodí, aby mi )
Není tady
Frigo, to máš ještě dobrý,ten můj by tak akorát řekl,"mám hlad!" a to by bylo vše.
Ráno jsem vedla prcka do školky a naivně jsem se těšila,jak ho tam zanechám a užiji si volno,ale paní učitelka mi nařídila přijít v 10h a měla jsem po srandě.Celou noc jsem se nevyspala neb mne pronásledoval manžel ve snech.V sobotu jsem mu totiž poslala sms,že pokud se nebude stýkat s prckem pravidelně,tak bude lepší,když se neuvidí vůbec.No a manžílek se pro jistotu už neozval a to ještě minulý týden psal sms ať dám prckovi za něj pusu a jiné voloviny.Asi té jeho mé dítko překáží.
Není tady
Frigo,
ani ti raději nebudu líčit čím vším jsem se kochala ale pokud jsem přežila ten včerejší výstřel z kuše, tak už asi přežiju vše. Když jsem ti to líčila, zasmála jsi se alespoň?
Tak to máš ještě ukecanýho manžu, to ten můj poslední dobou používal "zklapni" ..... alespoň něco....
Cilka nás zadusí, zakope, prokleje ale má nás určitě ráda a malé popíchnutí zkousne
chtěla jsem s tebou pokecat, ale od rána mám blázinec s úřady a se mzdama a za chvíli mizím do práce. Škoda...
Reni,
sice to bylo pro frigo, ale musím reagovat. Ty se divíš, že neodpověděl? nediv se. Chlapi odpovídají jen a jen na milé, prosebné a láskyplné sms (tedy vlastní chlapi). pokud píšeš takovouto tak se nediv. Ten můj mi neodpověděl ani na sms jak vyčistit odpad u sprcháče a jak přepnout systém na plyn. Bylo to asi zatěžující.... kašli na to, život jde dál a musíme se s tím poprat. Já se peru statečně a je mi z toho zle. Hodně štěstí
Není tady
Maruško na odpad používám Krtka a jde to s ním skvěle.Co se týče technických rad,tak manžel ma mne také kašlal a já si nevěděla rady s podlahovým topením,ale to už je minulost.Kamarádka navštívila psychologa Klimeše a jeho rady bych shrnula,že být milá se vyplácí,ale kdo to má vydržet.
Není tady
Rena napsal(a):
Maruško na odpad používám Krtka a jde to s ním skvěle.Co se týče technických rad,tak manžel ma mne také kašlal a já si nevěděla rady s podlahovým topením,ale to už je minulost.Kamarádka navštívila psychologa Klimeše a jeho rady bych shrnula,že být milá se vyplácí,ale kdo to má vydržet.
Reni , to shrnutí je výstižné .... tady je jasně vidět, že ženy vydrží více, než muži ..... copak některý muž je trvale milý ? Pokud z něj vypadne 1x za uherák milá větička, tak z toho ženská žije půl roku......
Není tady
Reni a měla jsi v té sms nějaký otazník ? Jestli to bylo jen konstatování, tak se nediv, že neodpověděl.
A jak to dneska malej zvládnul ?
Na odpad používám odpadkový koš..
Není tady
Rena napsal(a):
Fakt ? no je vidět, že to byl chlap...
mně se vyplácí pořádně bouchnout..
Není tady
Jako do stolu???
Není tady
Skôr asi Jako Vesuv...(alebo Krakatoa). Škoda stola.
Není tady
Kvítko napsal(a):
Jako do stolu???
když není nic lepšího.. ale jak říká Seli, spíš minimálně jak kamna..
Není tady