Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#951 15. 1. 2008 10:29

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N -- 2.

třeba to tu někdo písne, mně se nechce.. Jsem dost otrlá, ale tohle fakt ne..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#952 15. 1. 2008 13:26

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Frigo napsal(a):

třeba to tu někdo písne, mně se nechce.. Jsem dost otrlá, ale tohle fakt ne..

Ze svych zkusenosti a z odpozorovani vim, ze zeny jsou sproste jak "dlazdicky" ( nevim, jak jinak bych feminizoval dlazdice ), v mnoha pripadech "horsi" nez chlapi...myslim ze by to nemel byt problem to tu alespon naznacit, popr. muzete i do SZ. Ja netusim, kdy a kde to psala Cilka, jen by me zajimalo, co to mohlo byt, kdyz to nekdo odstranil z Babi. Pokud se jednalo napriklad o porcovani a pojidani lidskeho masa, tak to beru ze se vam o tom nechce psat big_smile v opacnem pripade si myslim, ze jen prehanite wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#953 15. 1. 2008 13:29

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Zephyr popřál jedné těhotné babinetce, jejíž jméno neuvedeme z etických důvodů, aby si z porodnice přivezla mrtvé miminko. Tím překročil všechny meze. Další diskuse není přípustná.

doufám, že toto vysvětlení stačí.

DA, domysli si hrubý tón

Není tady

#954 15. 1. 2008 14:14

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

DA - porcování a pojídání lidského masa ? to bych klidně popsala.. kapitulation
Cilko, jsi šikulka, jak jsi to tu napsala..  Já fakt nevěděla jak..  hlavně nejmenovat.. tummenupp

Není tady

#955 15. 1. 2008 15:42

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Cilka: jak je DA docela fest pako, tak i na neho je toto docela drsne hmm Me osobne napadly v zivote ruzne veci, ale toto by ze sebe nedostal ani nejvetsi hajzlik...Budiz k Zephyrovi Pan Buh milostivy...( napada me, zda to neni reakce nejakeho zarliveho manzela ).

Upravil(a) DarkAngel (15. 1. 2008 15:42)

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#956 15. 1. 2008 15:53

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Pojde se bavit o necem veselejsim smile

Frigo: Ty, jako chovatelka kocek a velka znalkyne, povez mi, jak je mozne ze si moje dve kocky vylizaji srst na nozkach tak, ze tam maji z vnitrni strany jen jakesi chmyri ?

Napada me nekolik logickych verzi big_smile
- Prvni verze je zalozena na kocici schopnosti odpozorovat rozne veci, jako je lov, cisteni srsti, hygienicke navyky, nebo jiny druh interaktivni zabavy, jako je "Pokud se chces nazrat, musis si hrat "- s mickem naplnenym granulkama. Podle meho, kocka ( samice ) zjistila, ze vyskubavani si srsti z vnitrni strany stehen je pohodlne a zabavne, kocour to od ni odpozoroval a opakuje to po ni.
- Druha verze je zalozena na extremni inteligenci kocek - kocka ( samice ) videla panicku, jak si depiluje nozky a vzhledem k tomu, ze nema rucicky, ani prstiky, ani neumi zachazet s depilatorem, pouzila jazycek smile - proste jde s dobou, je to emancipovana, inteligentni, sebevedoma, mlada kocici dama - kocour se opet jen svezl - odpozoroval.

Tak co Ty na to ?

Spis to patri do meho super threadu "Klub psychopatu" ale nechce se mi to hledat a tak to pisu zde big_smile

Není tady

#957 15. 1. 2008 17:05

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Da - přikláním se k té druhé verzi lol lol lol     A ty se holíš taky celý ?    Za mnou číča leze furt do koupelny a nabírá si pěnu a pečlivě se myje..   reta

a jen tak na okraj - jak jsi přišel na tu velkou znalkyni ????  si mi pleteš. Já vím prd.

Upravil(a) Frigo (15. 1. 2008 17:06)

Není tady

#958 16. 1. 2008 9:07

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Frigo : Protoze jako jedina, ktera se tu obcas mihnes, chovas kocku a jiste mas odpozorovano mnoho ze zivota techto roztomilych zviratek smile Ja se neholim vubec, krome obcasneho oholeni vousu, ale i to me pekne stve a tak obcas chodim, jak bezdomovec smile ale kocky si k tomu neberu, ode me to odpozorovat nemohly, mrchy. Musim se smat, kdyz na veterine mi doporucuji kociciho psychiatra big_smile ne proto, ze by kocici psychiatri neexistovali, ale kvuli tomu, ze sam chovatel za cely zivot kocicky ji pozna mozna tak z desetiny, pokud prijde uplne cizi clovek, ktery moji kocku nezna, pouzije teorie vyzkumu, ktere nekde obslehnul a ja zaplatim peknou sumicku, bez jakehokoli efektu, protoze to, co plati na 50% kocek, jiste nebude platit na zbylou dalsi polovinu...hmm

Není tady

#959 16. 1. 2008 9:30

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

jO, jsou to nevyzpytatelné potvůrky.. vissla  Já bych s nimi rozhodně k psychoušouvi nešla.
Každá číča si udělá co chce a kdy chce, není to cvičená opička. To je jediné, co vím.
Tuhle, jak se o vánocích mrouskala, hledala holčička na netu co s tím a docela řvala.. Prý když se vykastruje, tak to nedělá.. hahaha..

Není tady

#960 16. 1. 2008 9:37

majkafa
Host

Sím, nevíte, jak Nety a miminečko? Palečky držím, až mi ručky modrají. smile

#961 16. 1. 2008 9:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Nety mi včera psala sms, že malá si u ní lebedí ... že se nudí a že bude čekat do konce týdne zda malá vyleze dobrovolně...

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#962 16. 1. 2008 10:10

majkafa
Host

Feu, dík, když tak holčičky - malou i velkou pozdravuj, prosím.

#963 16. 1. 2008 16:52

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Sím, nevíte, jak Nety a miminečko? Palečky držím, až mi ručky modrají. smile

Jeee, nazdar Majkafa big_smile Ty jeste zijes ? A jak se mas a co robkas ?

Není tady

#964 17. 1. 2008 7:36

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Nazdarek bazarek, jak se mate po ranku ? smile

Není tady

#965 17. 1. 2008 9:23

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Da, nazdárek a koukám,že opět nikde nikdo.Sakryš,kde se ženský flákáte???

Není tady

#966 17. 1. 2008 9:40

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

zrovna si pročítám diskuze, teda spíš   ohlas, jak naši úžasní zakonodárci chtějí prosadit nekouření v hospodách.  Nechápu proč uvádějí jako důvod, že chtějí chránit děti a mladistvé. Co ti mají v hospodách co dělat ?  Když budu chodit před hospodu hulit, budou ochřáněni ?  Naopak si myslím, že tam bude spousta nedopalků a tak když mi holka nevytáhne cigáro z krabičky doma, spolehlivě ho najde před hospodou. reta
Beru, že když jdu na oběd, tak je nepříjemné čuchat kouř od někoho dalšího, ale to by snad stačilo omezit v době obědů, jako to bylo za totáče.
... musela jsem si na to zapálit.. vissla
Když mi něco někde vadí, tak tam prostě nejdu, ale jak můžou majiteli restaurace nařídit, že se tam nebude kouřit, to mi mozek nebere.

Upravil(a) Frigo (17. 1. 2008 9:40)

Není tady

#967 17. 1. 2008 9:45

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

zrovna si pročítám diskuze, teda spíš   ohlas, jak naši úžasní zakonodárci chtějí prosadit nekouření v hospodách.  Nechápu proč uvádějí jako důvod, že chtějí chránit děti a mladistvé. Co ti mají v hospodách co dělat ?  Když budu chodit před hospodu hulit, budou ochřáněni ?  Naopak si myslím, že tam bude spousta nedopalků a tak když mi holka nevytáhne cigáro z krabičky doma, spolehlivě ho najde před hospodou. reta
Beru, že když jdu na oběd, tak je nepříjemné čuchat kouř od někoho dalšího, ale to by snad stačilo omezit v době obědů, jako to bylo za totáče.
... musela jsem si na to zapálit.. vissla
Když mi něco někde vadí, tak tam prostě nejdu, ale jak můžou majiteli restaurace nařídit, že se tam nebude kouřit, to mi mozek nebere.

No taky jsem si musel zapálit když jsem to četl cos napísala. Snad jen dodatek, že  mnohdy jsou v restauracích děti či mladiství i z důvodu cestování nebo nějakého pobytu na "horách". Budiž to beru a v té době snad bych se i přimlouval. Ano máš pravdu že mnohdy tam jsou když mají být "doma" a dělat poslušné děti. A zas doam mohu hulit před a s dětmi jak elektrárna a venku ne? podivná morálka?
No co majitelům, ale máš zakázáno kouřit ve společných prostorách domů, tedy na chodbě či balkonu si nesmíš zapálit smile Tak hurá pro další cigárko smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#968 17. 1. 2008 9:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Musím říct, že mně to ve výtahu i společných prostorách domu také vadí.  Doma prudí akorát starej, asi stejný magor jako ten poslanec, co ten návrh předkládá.  Může taky vypadnout, jako nekuřák ze zahulené hospody, ale nějak se mu nechce.  A na stojáka na balkoně ? to teda ani náhodou, tam chodit nebudu, leda když je sluníčko a můžu se při tom opalovat.
Když sedím v hospodě, kde okolo mně jedí děti, tak je jasné, že si nezapálím. Tu chvíli, než se nadlabou vydržím..

Není tady

#969 17. 1. 2008 9:57

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Nějak tomu nerozumím,sice již dávno nekouřím,ale přestala jsem sama,protože jsem chtěla a ne, že mi to někdo někde zakazoval.Faktem je,že v hospodě u oběda to nesnáším.

Frigo, přece nenecháš holčičku lítat pro cigára až do hospody.

Není tady

#970 17. 1. 2008 10:00

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Reni a víš že klidně nechám ! Ne do hospody, ale před hospodu. lol
Možná by se mělo rozlišovat - restaurace a hospoda. Hospodu beru jako místo, kam se chodí na pivo a podobné nápoje a tam nemaj haranti co dělat.

Není tady

#971 17. 1. 2008 10:04

Rena
♥♥♥♥♥♥-

K hospodě ta cigareta nějak patří.

Puboš zatím nekouří,tak snad mu to vydrží,páč cigára jsou drahej koníček.

Není tady

#972 17. 1. 2008 10:07

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Taky doufám, že dětičky vydržej nekouřit. Kluk nejspíš jo, je to stejnej suchar jako tatínek, u holky mám trošku obavy, že vyzkouší všechno..

Není tady

#973 17. 1. 2008 10:12

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Frigo,že by se holčička pomamila??

Není tady

#974 17. 1. 2008 10:15

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Reni, řekla bych, že je lepší. cool

Není tady

#975 17. 1. 2008 10:18

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Jasně oni už jsou totiž fikanější.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí