6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zet : Pani Zima je to nejhezci, co dokazala Matka priroda vytvorit No jo, no
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Ahoj Anděli !
Puňta je tvůj pes ?
Není tady
Santalo : Ty nevis, ze Punta neni psi, ale kocici jmeno ? Punta je muj kocour ! Dal jsem mu jmeno ze Startreku, protoze porucik Dat mel take kocoura a volal na nej Punto, Punto, libilo se mi to a tak jsem mu tal totez jmeno
Jak se jinak mas Kitten ?
Není tady
DarkAngel napsal(a):
To jo, ale se sněhem a ne v zářííííííííííííííí
Není tady
Nééé, v září má být to hnědo-zlato-zrzavo barevný období!!!
Není tady
Maruko, má pěkný kolotoč,ale je to dobře,protoe nebude čas na patlání se v minulosti.
Zet, můj 4letý prcek mi napráskal na manelovi milenku,e na něj narvala plenu,prý aby jim nepočůral postel.Přitom prcek ji dávno pleny na noc nepouívá a hlavně se nepočůrává.Vzteky jsem neviděla a manelovi jsem řekla,e buď bude mít prcka a bez ní a plen.Vím,e jsem to měla přejít,ale bere si prcka tak málo a tu nánu z toho nevynechá,pak mi dítě vrací pozdě a bez večeře.
Kvítko, i s barákem se dá spáchat rozvod,ale rozvodem nic nezíská.Já bych se dnes snaila některým chybám předejít a hlavně bych vynechala svou exkamarádku.No pozdě bycha honit.
Jinak jsem si koupila krásné nové díny,takové úzké a ke koili budou super.Jetě se chystám pro botky a kabelku,ale dnes mi ve kole vrazili sloenku na autokolu pro puboe,tak si teď hodím korunou co dříve.
Není tady
Rena : jednoznacne Autoskolu pro Pubose
Zet : Neeee, ja nemyslel Zimu v Zari Ja myslel zimu se snehem a mrazem. To, co se deje ted v zari, neni zadna zima prece...Si ted holki stezujete a co budete kurnik delat kdyz bude minus 30 ? Hmmm...?
Není tady
Da, samo,e to vím!!!A u se moc těím a mne synek poveze autíčkem,třeba na chaloupku.
Minus 30 je běsná představa.
Není tady
No vidis Rena Videt v tom neco pozitivniho Botky si koupis pak a podle me kazda zena ma bot tolik, ze jich neunosi ani do konce zivota K cemu je to dobre jsem za ta leta nepochopil, presto jsou boty podle me nejkrasnejsi darek pro zenu. Minus 30 je tak akorat ( podle me ) Totiz, az pri minus 15 zacina teprve DA fungovat a jeho zivotni funkce jsou v normalu Ale DA neni normalni clovek prece
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Santalo : Ty nevis, ze Punta neni psi, ale kocici jmeno ? Punta je muj kocour ! Dal jsem mu jmeno ze Startreku, protoze porucik Dat mel take kocoura a volal na nej Punto, Punto, libilo se mi to a tak jsem mu tal totez jmeno
Jak se jinak mas Kitten ?
Fajn ! Děkuju za optání
Dneska si jedu pro nový koberec, take si budu mít kde protahovat záda
Není tady
Da, boty jsou něco,jako kyslík a jetě k nim musí být pěkná kabela!Stále tahám takovou velikou,abych tam narvala prckovo pití a jídlo,tak se těím na něco normálnějího.Hele a neměl bys mít někde své iglů?
Není tady
Rena: ... a ke kabele nějakej hezkej hacafráček... a jetě supec cool kalhoty. A je to. Jsme vybavený.
Není tady
supec = super.... mám předvíkendový překlepy.
Není tady
DA - no proto .
Reni - mě ho ve středu vrátil s plýnkou tak nacucanou, e kdy jsem ho nesla stékalo mi to po ruce . Ale ta milenka má přeci děti ne? , tak snad ví, e ve 4 letech.... Jinak já mám narvanou kabelku a má obsah 0,5 nebo 50 kg . Jééé a nechce přihodit i sloenku za mojí autokolu , a má to rozhodování jetě sloitějí
Není tady
Evka,tak nějak a jětě pěkné prádélko a parfémek.Jeí já bych toho potřebovala.Jo a pak jětě upky hupky do Ikey a byla bych spokojená.
Není tady
Zet, nae milenka má jednu plnoletou dceru a 16ti letého kluka.Její děti vyrostly na ulici a teplé jídlo znaly akorát ze koly.Proto mám takový vztek.
Není tady
Reni - no jo, je to holt koukám asi "matka roku" . Jinak já bych boty, kabelku, parfém a prádýlko přeskočila a rovnou do tý Ikey - jen to zatím nemám kam dávat. Ale katalog Ikei je moje momentálně nejoblíbenějí čtení , a vozím ho i v kočárku
Není tady
To mě připomnělo, e můj Playboy - je leták se zmrzlinama, popř.čokoládkou
Není tady
Deset nejdulezitejsich k.rev v dejinách lidstva
- Kdy uz, k.rva, konecne prestane prset ?
(Noe, 4314 pred Kristem)
- K.rva, neslapte mi tady v tech kruzich, volové !
(Pythagoras, 126 pred Kristem)
- K.rva, to je ale vedro!
(Jana z Arku, 1431)
- Kdy uz tam k.rva konecne dorazime ?
(Krystof Kolumbus, 1492)
- K.rva, jak si ty flandaci vlastne mysleji, ze mam ten strop namalovat ?
(Michelangelo, 1566)
- Co sis to k.rva vzala, Julie ?
(Romeo Montecchio, 1595)
- A stejne se, k.rva, toci !
(Galileo Galilei, 1633)
- Jak je to k.rva mozne, ze to nikdo nechape ?
(Albert Einstein, 1938)
- Pojd, Moniko! K.rva, vzdyt se to nikdo nedozvi !
(Bill Clinton, 1997)
- Ktera k.rva namazala ty liany vazelinou ?
(Posledni slova Tarzanova, o presnem datu tohoto vyroku se vedci dosud prou)
Není tady
Zet a kde teď přebývá ?
Reni, u se mimi zklidnilo a je ve kolce o trochu dýl ?
taky bych potřebovala něco na sebe... kabelku, kalhoty, koily, kabát...
Není tady
Ahojky....
Sel
Zet, taky miluju katalog IKEI a kdy mi vzal manel synáčka k milence, měl sbaleno...
Darku, klidně mi to napi do SZ, stejně potřebuju vyhubovat, moná i vypráot koíek
Reni, taky jsem si koupila úzké díny a mám vyhlídlé vínové botičky i tatičku
Není tady
Frigo, do kolky chodil celý týden pouze na hodinku,ale v pondělí ho tam chci nechat déle,tak snad to přeijou i učitelky.
Kvítko, manílka zbalit nemohu,protoe ty jeho hadříky co měl doma jsem odvozila na chalupu a některé pouila na hadry.Třeba s jeho koilí se mi skvěle myla trouba.
manílek mi dnes řekl do telefonu,e jetě neví,zda si v sobotu vezme prcka,tak jsem mu poslala sms,e a si utřídí mylenky,tak a se ozve.Taky bych někdy ráda nevěděla,e mám děti !
Není tady
Reni - no jo zvykání na kolku - u teď z toho mám osipky....ale zatím mu nedělá problém bejt u cizích....Onehdá jsem ho dala do náruče jedné paní, co jí viděl poprvé v ivotě asi 10sec, a bylo mu umák, e se maminka vytratila....viď Maruko . Tak a ho to moc netrápí - prcka jednoho !!!
Frigo - no po milencích přeci - trapně u naich - ale zase mám hlídání, a tak kdyby si náhodou někdo vzpomněl jestli nejdu ven, tak prostě jdu.... - vyuívám hlídání
Kvítko - manílka jsem zabalila popravdě u do krabic a to velmi pečlivě - i ty noe jsem mu tam zabalila , a se pobijou sami
p.s. Reni můj si vezme v neděli malýho kolem 10 - pojede s ním na chatu a kolem 15-tý ho vrátí....Malej od v intervalu od 11-14 zpravidla 2 hodiny spí....to si ho uije...., kdy na chatu jede 40min....
Není tady
Ahojky vem. Moc se mi po vás stýská moji
Lítám od čerta k ďáblu, vyklízím obývák, hromádkuji tady jetě manelovi věci, koukám na kadou kačku abychom se uivili, ale ten stesk a pláč u mě přechází. Není na to čas a taky u se srdíčko zahojuje. Někdy to jetě na mě přijde, vybulím se a je zas líp. Manel, tedy exmanel se ke mě chová celkem dobře (moc spolu nejsme), ale stále mi dává najevo jak se teď stará, nepije, jak je bez nás astný a jak si konečně uívá ivota. je mi z toho smutno, ale přecházím to mlčením. Ve vem co ode mě chce mu vyhovím a tak se ani v těch vzácných chvílích kdy jsme spolu nehádáme. Defakto se mi ije bez těch hádek, stresů a poniování také líp, ale chybí mi takové to domácí zázemí, mít s kým usínat, potulení.....
Teď mám pátek, sobotu a neděli volno a tak makám na domácnosti a své práci. Od pondělka zas frčím do nové práce. Chodím jen na odpolední a tak se dostávám do postele a někdy v 1 ráno. Spala bych a bych brečela....
Prosím písněte mi do SZ jak ijete. Tady se tímto nemám čas prokousat. Zet, Reni, Kvítko, Da a i vichni ostatní, prosím písněte. od M
PS: Frigo, na ICQ se dostanu jen v noci.... asi tě začnu budit
Není tady
Zet, prcek byl také prodejný a klepal se na kadý dětský koutek v obchoďáku.Má taky bohaté zkuenosti z mateřského centra,ale úderem čtvrtého roku se jeho chování změnilo a ve si více uvědomuje.Jo občas se zeptá na tatínka a tu jeho a jsou to samé perly.
Maruko, vydr bude líp a pokusím se písnout,jen mám plnouSZ a nějak mi to nejde smazat.Jinak jestli má trochu času mrkni na kníku od Klimee,jmenuje se Partneři a rozchody.
Není tady