Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 9. 2007 11:56

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N -- 2.

Zet : Pani Zima je to nejhezci, co dokazala Matka priroda vytvorit wink No jo, no dumbom lol

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#52 7. 9. 2007 11:56

Santala
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Zet : Pani Zima je to nejhezci, co dokazala Matka priroda vytvorit wink No jo, no dumbom lol

Ahoj Anděli ! smile

Puňta je tvůj pes ? lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#53 7. 9. 2007 12:05

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Santalo : Ty nevis, ze Punta neni psi, ale kocici jmeno ? big_smile Punta je muj kocour ! big_smile Dal jsem mu jmeno ze Startreku, protoze porucik Dat mel take kocoura a volal na nej Punto, Punto, libilo se mi to a tak jsem mu tal totez jmeno wink
Jak se jinak mas Kitten ? pussa

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#54 7. 9. 2007 12:12

Zet
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

To jo, ale se sněhem a ne v zářííííííííííííííí

Není tady

#55 7. 9. 2007 12:15

Evka
♥♥♥----

Nééé, v září má být to hnědo-zlato-zrzavo barevný období!!!

Není tady

#56 7. 9. 2007 12:18

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Maruško, mᚠpěkný kolotoč,ale je to dobře,protože nebude čas na patlání se v minulosti.

Zet, můj 4letý prcek mi napráskal na manželovi milenku,že na něj narvala plenu,prý aby jim nepočůral postel.Přitom prcek již dávno pleny na noc nepoužívá a hlavně se nepočůrává.Vzteky jsem neviděla a manželovi jsem řekla,že buď bude mít prcka a bez ní a plen.Vím,že jsem to měla přejít,ale bere si prcka tak málo a tu nánu z toho nevynechá,pak mi dítě vrací pozdě a bez večeře.

Kvítko, i s barákem se dá spáchat rozvod,ale rozvodem nic nezískáš.Já bych se dnes snažila některým chybám předejít a hlavně bych vynechala svou exkamarádku.No pozdě bycha honit.

Jinak jsem si koupila krásné nové džíny,takové úzké a ke košili budou super.Ještě se chystám pro botky a kabelku,ale dnes mi ve škole vrazili složenku na autoškolu pro puboše,tak si teď hodím korunou co dříve.

Není tady

#57 7. 9. 2007 12:21

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Rena : jednoznacne Autoskolu pro Pubose wink

Zet : Neeee, ja nemyslel Zimu v Zari smile Ja myslel zimu se snehem a mrazem. To, co se deje ted v zari, neni zadna zima prece...Si ted holki stezujete a co budete kurnik delat kdyz bude minus 30 ? Hmmm...?

Není tady

#58 7. 9. 2007 12:26

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Da, samo,že to vím!!!A už se moc těším až mne synek poveze autíčkem,třeba na chaloupku.
Minus 30 je běsná představa.

Není tady

#59 7. 9. 2007 12:32

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

No vidis Rena smile Videt v tom neco pozitivniho smile Botky si koupis pak a podle me kazda zena ma bot tolik, ze jich neunosi ani do konce zivota hmm K cemu je to dobre jsem za ta leta nepochopil, presto jsou boty podle me nejkrasnejsi darek pro zenu. Minus 30 je tak akorat ( podle me ) wink Totiz, az pri minus 15 zacina teprve DA fungovat a jeho zivotni funkce jsou v normalu big_smile big_smile big_smile Ale DA neni normalni clovek prece big_smile

Není tady

#60 7. 9. 2007 12:34

Santala
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Santalo : Ty nevis, ze Punta neni psi, ale kocici jmeno ? big_smile Punta je muj kocour ! big_smile Dal jsem mu jmeno ze Startreku, protoze porucik Dat mel take kocoura a volal na nej Punto, Punto, libilo se mi to a tak jsem mu tal totez jmeno wink
Jak se jinak mas Kitten ? pussa

Fajn ! Děkuju za optání pussa

Dneska si jedu pro nový koberec, takže si budu mít kde protahovat záda gloria

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#61 7. 9. 2007 12:37

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Da, boty jsou něco,jako kyslík a ještě k nim musí být pěkná kabela!Stále tahám takovou velikou,abych tam narvala prckovo pití a jídlo,tak se těším na něco normálnějšího.Hele a neměl bys mít někde své iglů?

Není tady

#62 7. 9. 2007 12:43

Evka
♥♥♥----

Rena: big_smile ... a ke kabele nějakej hezkej hacafráček... a ještě supec cool kalhoty. A je to. Jsme vybavený. big_smile

Není tady

#63 7. 9. 2007 12:43

Evka
♥♥♥----

supec = super.... mám předvíkendový překlepy.

Není tady

#64 7. 9. 2007 13:05

Zet
♥♥♥♥♥♥-

DA - no proto wink.

Reni - mě ho ve středu vrátil  s plýnkou tak nacucanou, že když jsem ho nesla stékalo mi to po ruce roll. Ale ta milenka má přeci děti ne? vava, tak snad ví, že ve 4 letech.... roll   Jinak já mám narvanou kabelku a má obsah 0,5 nebo 50 kg dumbomdumbom. Jééé a nechceš přihodit i složenku za mojí autoškolu stolt, a mᚠto rozhodování ještě složitější tongue

Není tady

#65 7. 9. 2007 13:06

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Evka,tak nějak a jěště pěkné prádélko a parfémek.Ježíš já bych toho potřebovala.Jo a pak jěště šupky hupky do Ikey a byla bych spokojená.

Není tady

#66 7. 9. 2007 13:09

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Zet, naše milenka má jednu plnoletou dceru a 16ti letého kluka.Její děti vyrostly na ulici a teplé jídlo znaly akorát ze školy.Proto mám takový vztek.

Není tady

#67 7. 9. 2007 13:16

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Reni - no jo, je to holt koukám asi "matka roku" hmm. Jinak já bych boty, kabelku, parfém a prádýlko přeskočila a rovnou do tý Ikey rodna - jen to zatím nemám kam dávat. Ale katalog Ikei je moje momentálně nejoblíbenější čtení rodna, a vozím ho i v kočárku dumbom

Není tady

#68 7. 9. 2007 13:17

Zet
♥♥♥♥♥♥-

To mě připomnělo, že můj Playboy - je leták se zmrzlinama, popř.čokoládkou rodnadumbomdumbomdumbom

Není tady

#69 7. 9. 2007 13:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Deset nejdulezitejsich k.rev v dejinách lidstva

- Kdy uz, k.rva, konecne prestane prset ?
(Noe, 4314 pred Kristem)

- K.rva, neslapte mi tady v tech kruzich, volové !
(Pythagoras, 126 pred Kristem)

- K.rva, to je ale vedro!
(Jana z Arku, 1431)

- Kdy uz tam k.rva konecne dorazime ?
(Krystof Kolumbus, 1492)

- K.rva, jak si ty flandaci vlastne mysleji, ze mam ten strop namalovat ?
(Michelangelo, 1566)

- Co sis to k.rva vzala, Julie ?
(Romeo Montecchio, 1595)

- A stejne se, k.rva, toci !
(Galileo Galilei, 1633)

- Jak je to k.rva mozne, ze to nikdo nechape ?
(Albert Einstein, 1938)

- Pojd, Moniko! K.rva, vzdyt se to nikdo nedozvi !
(Bill Clinton, 1997)

- Ktera k.rva namazala ty liany vazelinou ?

(Posledni slova Tarzanova, o presnem datu tohoto vyroku se vedci dosud prou)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#70 7. 9. 2007 13:50

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zet a kde teď přebývᚠ?

Reni, už se mimi zklidnilo a je ve školce o trochu dýl ?
taky bych potřebovala něco na sebe...  kabelku, kalhoty, košily, kabát...   smile

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#71 7. 9. 2007 13:55

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky....

Sel tummenupp

Zet, taky miluju katalog IKEI a když mi vzal manžel synáčka k milence, měl sbaleno...

Darku, klidně mi to napiš do SZ, stejně potřebuju vyhubovat, možná i vyprášot kožíšek big_smile

Reni, taky jsem si koupila úzké džíny a mám vyhlídlé vínové botičky i taštičku big_smile

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#72 7. 9. 2007 14:20

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Frigo, do školky chodil celý týden pouze na hodinku,ale v pondělí ho tam chci nechat déle,tak snad to přežijou i učitelky.

Kvítko, manžílka zbalit nemohu,protože ty jeho hadříky co měl doma jsem odvozila na chalupu a některé použila na hadry.Třeba s jeho košilí se mi skvěle myla trouba.

manžílek mi dnes řekl do telefonu,že ještě neví,zda si v sobotu vezme prcka,tak jsem mu poslala sms,že až si utřídí myšlenky,tak a se ozve.Taky bych někdy ráda nevěděla,že mám děti !

Není tady

#73 7. 9. 2007 23:22

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Reni - no jo zvykání na školku - už teď z toho mám osipky....ale zatím mu nedělá problém bejt u cizích....Onehdá jsem ho dala do náruče jedné paní, co jí viděl poprvé v životě asi 10sec, a bylo mu šumák, že se maminka vytratila....viď Maruško wink. Tak a ho to moc netrápí - prcka jednoho !!!

Frigo - no po milencích přeci rodna lollollol - trapně u našich roll - ale zase mám hlídání, a tak kdyby si náhodou někdo vzpomněl jestli nejdu ven, tak prostě jdu.... wink - využívám hlídání wink

Kvítko - manžílka jsem zabalila popravdě už do krabic a to velmi pečlivě - i ty nože jsem mu tam zabalila tummenupp, a se pobijou sami tongue

p.s. Reni můj si vezme v neděli malýho kolem 10 - pojede s ním na chatu a kolem 15-tý ho vrátí....Malej od v intervalu od 11-14 zpravidla 2 hodiny spí....to si ho užije...., když na chatu jede 40min....

Není tady

#74 8. 9. 2007 7:36

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky všem. Moc se mi po vás stýská pussa moji hjarta
Lítám od čerta k ďáblu, vyklízím obývák, hromádkuji tady ještě manželovi věci, koukám na každou kačku abychom se uživili, ale ten stesk a pláč už mě přechází. Není na to čas a taky už se srdíčko zahojuje. Někdy to ještě na mě přijde, vybulím se a je zas líp. Manžel, tedy exmanžel se ke mě chová celkem dobře (moc spolu nejsme), ale stále mi dává najevo jak se teď stará, nepije, jak je bez nás šastný a jak si konečně užívá života. je mi z toho smutno, ale přecházím to mlčením. Ve všem co ode mě chce mu vyhovím a tak se ani v těch vzácných chvílích kdy jsme spolu nehádáme.  Defakto se mi žije bez těch hádek, stresů a ponižování také líp, ale chybí mi takové to domácí zázemí, mít s kým usínat, potulení.....
Teď mám pátek, sobotu a neděli volno a tak makám na domácnosti a své práci. Od pondělka zas frčím do nové práce. Chodím jen na odpolední a tak se dostávám do postele až někdy v 1 ráno. Spala bych až bych brečela....

Prosím písněte mi do SZ jak žijete. Tady se tímto nemám čas prokousat. Zet, Reni, Kvítko, Da a i všichni ostatní, prosím písněte. pussa od M

PS: Frigo, na ICQ se dostanu jen v noci.... asi tě začnu budit lol

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#75 8. 9. 2007 9:17

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Zet, prcek byl také prodejný a klepal se na každý dětský koutek v obchoďáku.Má taky bohaté zkušenosti z mateřského centra,ale úderem čtvrtého roku se jeho chování změnilo a vše si více uvědomuje.Jo občas se zeptá na tatínka a tu jeho a jsou to samé perly.

Maruško,  vydrž bude líp a pokusím se písnout,jen mám plnouSZ a nějak mi to nejde smazat.Jinak jestli mᚠtrochu času mrkni na knížku od Klimeše,jmenuje se Partneři a rozchody.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí