6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Frigo, samo e by TO mohlo být častěji,ale kámo je dost vytíený a nějak nestíhá.
Da, spoluák je velmi sebevědomý a úspěný mu s krásnou mladou manelkou,ale já jsem prý jeho láska u od kolky(MYSLÍM,E NE JEDINÁ)a tak to vytrvale zkouí i kdy zná mé stanovisko.Tvrdí,e za pokus nic nedá a říkat mu to na rovinu mohu stále.Je to zvlátní,ale bere to vdy s humorem a nikdy se neurazí.My enské jsme urálivé a asi bychom to tak dlouho nezkouely.Jinak na kávičku bych ti v keckách nedorazila a vypadat decentně a přitom sexy také zvládám,jene je mi to momentálně na pytel.
Kvítko, a co vlastně ta kolegyně chce ?Manela nebo milence?
Není tady
Pokud vím, tak rozvádět se nemíní, ale milenec jí nejspí vyhovuje...komu taky ne
Není tady
Kvítko, ta spolupracovnice se má!
DA - tak nějak jsem pochopila, e jsme občas silně nechápavé... Ale podstatné je a to jsi napsal taky - chlap je lovec..
take dělat fóry furt a neustále a pak být za chudinku... (svedenou)
Ale stejně nechápu, proč nedokáí někteří říct baj baj a nechávaj si zadní vrátka. ...jak jsem stará, tak jsem blbá..
Není tady
Kvitko : Obratme to naopak. Co kdyz nezadany se chce usadit ? Muze se usadit s vdanou ? Nikdy s ni nepojede na dovolenou, nikdy s ni nebude pripravovat veceri, nikdy nebude delat nic, krome toho sexu, ktereho je na ulici habadej. Proc bych si ja, nezadany mel udrzovat nejaky duverny vztah se zenou, ktera se na vecer bude vracet domu ? ( pokud ji ovsem miluji ! ) Pokud nejsem posahany programator, nebo nedejbuh vedec, budu chtit, aby byla se mnou a ne s nim. Me osobne by spis vyhovoval vztah "vikendy spolu", protoze jsem strasne sobecky a nebavi me, kdyz je zenska porad se mnou !
Není tady
Třeba ji miluje, jen jí to neřekl, ani nenaznačil a z vyprávění soudím, e mu dost vadí, e je vdaná, ale scházejí se stále, čili schůzky kvůli jejímu stavu neodmítá...Proč jí to ale neřekne na rovinu...je mi s tebou fajn, ale jsi vdaná a játi třeba nechci rozbíjet rodinu...Proč raději mlčí, sem tam se s ní vyspí a jinak dělá fóry?
Není tady
Frigo, my se snad taky nemáme patně, ne?
Není tady
Kvítko napsal(a):
Třeba ji miluje, jen jí to neřekl, ani nenaznačil a z vyprávění soudím, e mu dost vadí, e je vdaná, ale scházejí se stále, čili schůzky kvůli jejímu stavu neodmítá...Proč jí to ale neřekne na rovinu...je mi s tebou fajn, ale jsi vdaná a játi třeba nechci rozbíjet rodinu...Proč raději mlčí, sem tam se s ní vyspí a jinak dělá fóry?
Tak jako jestli je nezadany a potrebuje obcas sex, je mu urcite fuk, zda je vdana nebo ne, ale po vyspani se s ni usoudi, ze s ni chce byt casteji a nejde to, tak dela fory a ma docela divne nalady. Taky bych asi delal fory, kdybych chtel byt s nekym, ktery spi jinde, nez v me posteli Nekdy je pak lepsi to cele ukoncit a zalovit v jinych vodach, mozna o tom premysli, ale nevi jak ji to rict, aby ji neranil ? Nevim...
Není tady
Frigo : Jeste ze nemam tyto problemy Ja na lov nemam cas ..takze svedene chudinky jdou nejak mimo me
Není tady
taky nemám na lov čas... ale svéct bych se občas nechala...
Není tady
Já taky ... ale ne občas
Darku, myslím, e jsi na to přesně kápl...Její mu jezdí na sluebky a ona milence pozvala na přespání, nejdřív e jo a po dvou dnech jí řekl, e to nejde...proč?...prostě nejde... Třeba by se i rozvedla, kdyby se zmínil, ale on nic neřeí, nic neříká, jen sem tam vyuije její volnou chvíli...
No, jdu do práce, mám odpolední, poreferuju kolegyni a zítra se ozvu... Pa, pa
Mějte krááásnýýý den!!!!!!!!!
Není tady
Kvitko, zeby se bal jejiho manzela ? I taci jsou, protoze ne kazdy je blazen jako DA, ktery nebezpeci vyhledava Zajimalo by me, kdo z tech dvou v takovem pripade dostane po hube
Není tady
po tlamičce - nejlépe oba...
Není tady
Myslím si toté...
Není tady
Kvitko, Frigo : nesouhlasim, protoze 1. je to zena, ktera bali, ne muz. 2. kdyz zena nechce, muz se muze na hlavu stavet a nedostane. 3. Pokud ziju se zenou a investuji do ni nejake city a finance, ocekavam, ze se nebude chovat jako slapka. Takze byt manzelem, tak si s milencem vypiju ve sklepe pivko a probereme, jaka je v posteli a zenu poslu do prcic Jiste ze prehanim, protoze nevera mi nijak nevadi, ale vetsina muzu to bere mooooc vazne
Není tady
DarkAngel napsal(a):
vetsina muzu to bere mooooc vazne
to myslí váně ?
Není tady
Frigo : Myslim to vazne, resp. zatim to vsichni moji kamosi brali vazne. Nevim, mozna je to podle kraje Moji kamosi jsou vsichni z Moravy
Není tady
Chlapi nevěru berou asi moc váně a ten můj si dokonce tu moji i vymyslel,aby si nějak omluvil,e si bere do postele moji kámoku.Kadopádně teď u je z manelem celkem řeč(ohledně dětí) a tak si nestěuji a jsem v pohodě.Jen prcek bojkotuje kolku a chodí tam pouze na hodinku!Sakry za ty peníze jsem doufala,e tam bude déle.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Frigo : Myslim to vazne, resp. zatim to vsichni moji kamosi brali vazne. Nevim, mozna je to podle kraje Moji kamosi jsou vsichni z Moravy
Chlapi berú váne neveru eny, s tou svojou problémy nemajú... a veselo si .kajú.... A bol iasntí, a kým nepomreli.
Není tady
Selima napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
Chlapi berú váne neveru eny, s tou svojou problémy nemajú... a veselo si .kajú.... A bol iasntí, a kým nepomreli.
největí průser vidím v tom, kdy se člověk bere sám moc váně
Seli, asi jsem to myslela troku jinak, ne to tu pak pokračovalo. Dolo mi to a tím tvým příspěvkem.
Upravil(a) Frigo (5. 9. 2007 13:49)
Není tady
Darku, to s tím investováním citů a peněz jsi napsal moooc hezky... Manel by mi ty prachy při rozbíjení huby jistě připoměl...Vdycky říká, e kdy mi na něco přijde, tak mi zruí zubní kartu a jak ho znám, není to daleko od pravdy...
Na druhou stranu, kdy mám odpolední a on jde do práce, tak mi říká, a si dobře za*ukám...
Jestli to nebude tím, e jsme taky z Moravy
Reni, snad si malý zvykne, ne? Ná malej tam chodí v pohodě a dokonce se těí...
Není tady
čauky lidičky.... padám na ústa. Teď jsem se dostala domů ze třetí odpolední, jdu si na 5 hodin zdřímnout a zas na ranní. Pak 3 dny volna a zas nanovo. Brrr, je to záhul, ale v nové práci se mi líbí pomalu víc jak tady doma u mé práce. Bohuel tu dělám ve volných chvílích také. S manelem jsem začala vycházet celkem dobře, ale je to asi jen díky tomu, e se skoro nevidíme, nevoláme si. Objevila jsem první klad rozvodu - absolutní volnost a zklidnění nervů. U mi začínají malinko růst vlásky a prý se to do půl, maximálně do roka zpraví
Ahojky a jen co bude čas, ozvu se od M
Není tady
Ahoj Maruko,
vechno má své pro a proti a jsem moooc ráda, e je ti líp...
Já mám nervy v kýblu, manel chce na jaře stavět a já mám pocit, e jsem hnána někam, kde nechci být...doteď jsem chtěla domek hlavně já, ale teď mám dojem, e mně to bude svazovat...nebudu se moci rozvést a nevím, jestli to chci a co chci...
Jinak ten milenec dal kolegyni kopačky, prý z jistých důvodů...
Není tady
Ahoj Maruko .... v tom fofru alespoň nemá čas na nostalgické vzpomínání. Utvat si tělo je skvělá terapie. Jen to nepřeeň .....
Není tady
Kvitko, nechces abych se k Tvemu prispevku vyjadroval, ze ne ? Bo pokud jo, tak me jisto jiste vyhodi z Babinetu
Není tady
Ahojky,
jen Vás pozdravím . Jsem nějaká znavená ivotem - NE jen v bytě není elektrika, tudí se jetě nerekonstr - a u mě to dost neba ... Manel vzal bez mého vědomí zlatíčko za dokonalicí....., neřekl mi to, ale 6-tý smysl zafungoval, tak jsem se ho zeptala....a on mi alespoň nelhal. Snail se omlouvit a ádal o prominutí. Já mu jen odpověděla, e je to jedno, protoe já furt ustupuju, a e je to odpočátku nastevený nespravedlivě vůči mě.... a odela jsem....ani nevím co si o tom mám myslet . Pak jsem ho jen upozornila, e to automaticky neznamená souhlas...... Kupodivu mi ani tolik nevadilo, e ona viděla zlatíčko, jako ten podraz . Ale jinak se mám fajn a jsem v poho .
Maruko jsem ráda, e se Ti v práci libí - určitě lidi a změna prostředí udělají hodně - i kdy jsi vyflusaná....neboj nebude to večně . Dr se .
Vechny moc zdravím a doufám, e nemrznete....a e se s tou nenadálou zimou vyrovnáváte lépe ne já
Upravil(a) Zet (7. 9. 2007 11:47)
Není tady