6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
zde můete volně diskutovat s vědomím, e po dovrení tisícovky příspěvků bude téma uzavřeno a nahrazeno novým s vyím pořadovým číslem... Činíme tak z důvodu předejití moným technických problémům, děkujeme za pochopení
Hezký den vem
Není tady
ahojky
Popelko, Cilka se to bála udělat, abychom jí zas nekamenovali ?
Není tady
MP : Podle me je to hovadina, ale budiz...jak povolena tisicovka ? Maximalne je to trosku pomalejsi.
All: Jinak dobre ranko fsem
Není tady
Ahojky,
Kvítečko,má krásné kluky a dovča byla určitě skvělá.Nějak jsem nic nestíhala číst.
Zet, zařizování mne děsně bavilo,tak si to také uij.
Maruko, myslím na tebe a vím,jak jsi bojovala o manela,ale to odloučení bude mít svá pozitiva a neboj,e jemu to jednou nedojde.Já sice stále nejsem rozvedená,ale poslední dobou je můj manel nějakej komunikativnějí ohledně dětí.Také je skoro celé prázdniny neviděl,tak není divu.
Frigo, co má za novinky?
Já dnes dala prcka poprvé do kolky a za dvě hoďky u mi volali a si pro něj přijdu.Bulel a u tam nikdy nechce,tak se těím na zítřejí ráno,a ho tam opět povleču.
Není tady
DA: viz nová pravidla fora.babinet.cz .... můj výmysl to není, asi tak
Není tady
Reni, to jsou radosti. Ono ho to přejde, neboj.
U mně nic nového, co má za novinky ty ?
Není tady
Frigo, také nic.manel ve při starém a kámo také.Nějak jsem si na ve zvykla a nic neřeím.Vdy jsem plánovala co bude a nějak se to nedařilo,teď neplánuji a občas jsem i mile překvapená.
Není tady
Rena koukam, ze vse pri starem
Není tady
Da, jak jinak?A co nového u tebe?Co dělá kocourek?
Není tady
To u me je zmen, habadej, ale radeji tu o tom nepisu To je tak, kdyz se do zivota priplete vdana zena, kurnik ... Na stesti ma DA vsech 5 pohromade a nedela pizdoviny.
Není tady
Da,někdy nekodný flirtík neukodí,ale je těké to ukočírovat v určité rovině.
Není tady
Ahojky fem posílám pozdrav, myslím na vás, ale absolutně nestíhám..... dnes jsem nastoupila do nové práce, do toho dělám svojí a jetě po nocích makám tady doma. I takto vypadá rozvod.... Jen co bude chvilka, ozvu se. vem
Není tady
Rena napsal(a):
Da,někdy nekodný flirtík neukodí,ale je těké to ukočírovat v určité rovině.
No prave. Ja si myslim, ze neni dobry ani ten flirtik. Ono, problem vidim v tom, ze nektere zeny nechapou, co je pozvani na kavu a co je uz neco vaznejsiho. Kdyz chci tamtu osobu pozvat na kavu, ona navrhne rovnou veceri - OK, nic proti, ale z vecere se najednou vyklube nespokojenost v manzelstvi a jemne neznaceni, jak by to mohlo pokracovat dal. Jelikoz je hodne tezke z takove situace vycouvat, dostava se DA do trapne situace, kdy se musi vymluvit na X veci, kvuli kterym nemuze zustat na noc. Vypada sice jak pitomec, ale zachovava si cest ale pritom se muze "tesit" na pomstu odmitnute zeny. Jinak kocour je v pohode Budi me pravidelne ve 3:30
Není tady
Prcek mne také budí,ale ve 2:00.Jinak já bych u nekodné kávy zůstala a do alelůja,protoe to je to nejkrásnějí.Někdy se sexem ve akorát pokazí a hlavně je to překáka mezi opravdovým přátelství mezi muem a enou.Jinak já má opačný problém,ale s mui.Větinou se drím svého álku s kávou a oni by u raději rozestýlali.
Není tady
Maruko, ty to zvládne s přehledem a uvidí,e jetě potká někoho zajímavého!
Není tady
Rena napsal(a):
Prcek mne také budí,ale ve 2:00.Jinak já bych u nekodné kávy zůstala a do alelůja,protoe to je to nejkrásnějí.Někdy se sexem ve akorát pokazí a hlavně je to překáka mezi opravdovým přátelství mezi muem a enou.Jinak já má opačný problém,ale s mui.Větinou se drím svého álku s kávou a oni by u raději rozestýlali.
Rena : Tak ja u kavicky vydrzim cele hodiny a to bez naznaku, ze se mi zena libi ( i kdyz se mi libi ), ona to za celou dobu nepozna a obcas ma pocit, ze sedi s bezpohlavni bytosti Mam dlouholetou kamosku, kterou jsem ted videl po 2 letech a zacina to s ni byt dost zajimave, jen se modlim, at mi Pan Buh zachova zdravy rozum, jako do ted Nevim cim to je, ale jak my chlapi kdyz jsme s partnerem uz priliz dlouho, zaciname mit pocit, ze nam ten pripadny rozchod ( kvuli jine zene napriklad )az tak moc neublizi. Jenze me zajima jina vec - ze ublizi moji holcine a to ja v zadnem pripade nemohu dopustit. Ona me nicim neurazila, ani mi nijak neublizila a nezaslouzi si takoveto jednani.
Není tady
Rena : Ale je tu jiny problem, moje holka me okrada o cas Nicmene je to velmi inteligentni baba a tudiz po prodiskutovani cele veci si nasla konicka od 17:00 do 21:00 a mam od pondeli do patku klid kadty den 4 hodiny coz me bohate staci na uceni. Joooo, kdyby byly vsechny takove, ale vetsinou nejsou...
Není tady
Je dobré míti koníčka a nebýt nijak závislá na partnerovi,protoe pak jste si vzácnějí.Mám letitého kámoe vlastně u od základní koly,ale poslední dobou mi píe záludné sms a pokouí se vybočit z naeho přátelství,ale vím,e sexem bychom ve zazdili a tak nějak nevím,jak sluně unikat a neurazit.Zná mou situaci a ta ho děsně provokuje,protoe má pocit,e chlapa nutně potřebuji.Jinak holky to s tím okrádáním umí.Ha,ha
Není tady
Rena : Pokud to s nim chces tahnout jen jako kamoska, nikdy ho nicim a nijak neprovokuj A take mu "otevrene" rekni, co chces a co ne, muzi si neumi domyslet, oni to musi mit vse jasne. Neboj, ze se kamaradstvi poskodi, pokud je rozumny, bude to OK.
Není tady
Reni a váně nepotřebuje ? se má....
Není tady
Ahojky...
Reni, díky, kluci jsou fajn, hlavně kdy nejsou v sobě
Dovča super, teplíčko a klid, prostě jak má být...
Frigo, ahoooj, já vůbec nestíhám, snad to bude časem lepí, teď je toho nějak hodně a organizační problémy nového roku...hrůza...
DA, to by mně zajímalo, to vymlouvání a flirt... A budu mít chvilku, napíu ti sz a vysvětlí mi to, jo?
Upravil(a) Kvítko (3. 9. 2007 15:23)
Není tady
Kvitko a co Ti na tom neni jasne ? Klidne to sem vlep
Není tady
Třeba by mě zajímalo, proč to chlapi neřeknou přímo - nechci tě, nechci s tebou spát ... protoe....
A taky proč třeba mění názor... jeden den zní to dobře a druhý nejde to...
Není tady
Kvítko napsal(a):
Třeba by mě zajímalo, proč to chlapi neřeknou přímo - nechci tě, nechci s tebou spát ... protoe....
A taky proč třeba mění názor... jeden den zní to dobře a druhý nejde to...
Tak Kvitecko, ja Ti asi neodpovim uplne presne, protoze faktoru, proc s tou, nebo tou nejit do postele muze byt spousta. Bud me sexualne nepritahuje, nebo je vdana a ja poznal, ze si vedle me jen zveda sebevedomi, takovou nechci, nebo je vdana, me chce jen jako kratkodoby ulet, ale je schopna to okamzite rict manzelovi, aby ho nasrala a take mu dokazala, ze jiny muz jeste o ni stoji, nebo je vdana a neni spokojena a dava mi to jasne nejevo a tudiz me pripravuje o uzasny pocit z lovu Pokud sedim napriklad se zenou, ktera je oblecena jak z cirkusu, nezlobte se na me, ale s takovou ne-e, vyzeru kavu, podekuji ji za pozvani ( vsimni si, ja podekuji za pozvani ji ) a mazu pryc. V pripade, ze vi, jak se ma k posezeni u kavy obleknout, vidim v ni nejen zenu pro pokec, ale obcas i potencionalni milenku, aniz o tom vsak vi opravdu, nekecam, zalezi i na tom, jake ma boty DA je velmi trpelivy a vytrvaly clovek a pokud se mu zena libi, neda si pokoj, dokud ji nema ...treba i 5 let ( moje jedna krasna osobni zkusenost, ktera stala za to ) A ted jsem v pr**** pac jsem si na ni opet vzpomel a ja se zarekl, ze na ni navzdy zapomenu
A uplne jsem zapomel na podstatu Tve otazky. Proc to nerikame primo, protoze vetsina muzu vi, ze zeny jsou bytosti intuitivni a spoustu veci si domysleji. Videla jsi nekdy reakci zeny, ktere muz rekl : Promin, jako kamoska jsi perfektni ! ale s Tebou spat nebudu, protoze jako sexualni objekt jsi k nicemu... A take co zdvorilost ? Nerika se to primo, Kvitko...Zene se pouze naznacuje, nebo diplomaticky odmita, ale ne okate, zenu tim nesmi urazit.
Upravil(a) DarkAngel (3. 9. 2007 18:19)
Není tady
Darku, mám dojem, e jsem v tom nala odpověď a hned několik...
Myslí, e třeba nezadanému vadí být s vdanou? Jsem si vdycky myslela, e jde hlavně o ten sex...To zadaní (enatí) mui s tím problém nemají...
Nebo záleí na morálním postoji?
Teď to řeí spolupracovnice. Je vdaná, má mladího svobodného milence, který na jednu stranu jo a na druhou "bere loď.".. Jene ji to ničí, protoe jí k tomu nic neřekne a kdy se zeptá, je protivný a neodpovídá...
Má ho ráda, manelovi se nemstí, ale on si můe myslet opak, o mui mluví hezky, take problémy v manelství před ním neřeí a jo, jde po něm jak po uzeným...
Upravil(a) Kvítko (3. 9. 2007 18:43)
Není tady
Téma zavřeno