3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ahoj holky,
u docela dlouho bojuji s hormonálními problémy. Kdy jsem cca po třch vysadila antikoncepci, nemenstruovala jsem. Po třech měsících jsem to la řeit s gynekolokou, která mi prostě jen píchla vyvolávací injekci. Kdy to udělala podruhé a omítla mně podrobněji vytřit, změnila jsem gynekologa, který mi sdělil, e mám zvýenou hladinu testosteronu. Nejen, e jsem nemenstruovala, ale vimla jsem si, e mám chlupatějí ruce a břicho a udělal se mi "knírek". Navrhoval mi nějakou léčbu, ale vzhledem k tomu, e ta léčba zhoruje nadváhu a křečové íly, odmítla jsem a začala opět brát antikoncepci, se kterou ve funguje jak má, opět jsem menstruovala, chloupky zmizely.
Jene u se nechci cpát ádným "svinstvem", take po roce jsem opět antikoncepci vysadila a obtíe se vrátily. Jene mně se hrozně nechce do sebe cpát léky.. máte s tím někdo zkuenost? Jak jste to řeily?
Není tady
Fatimo, neumím si představit, jak jinak by jsi chtěla řeit problémy s hormony, ne zase hormony. Buďto se smíří s chlupama na těle a s knírkem, nebo bude brát hormony - je na tobě, co si vybere.
Je zajímavé, e jsem jetě nezaila, e by nemocní cukrovkou nadávali na inzulín, a je to taky hormon, a někteří ho berou od malička... na títnou lázu taky berou hormon bez reptání, jen hormon na enské problémy je zatracován...
Není tady
Bety, tady jde o to, e ta hormonální léčba zhoruje křečové íly a nadváhu a na obé já trpím. Proto je to z mého pohledu "fuj".
Není tady
Bety napsal(a):
Fatimo, neumím si představit, jak jinak by jsi chtěla řeit problémy s hormony, ne zase hormony. Buďto se smíří s chlupama na těle a s knírkem, nebo bude brát hormony - je na tobě, co si vybere.
Je zajímavé, e jsem jetě nezaila, e by nemocní cukrovkou nadávali na inzulín, a je to taky hormon, a někteří ho berou od malička... na títnou lázu taky berou hormon bez reptání, jen hormon na enské problémy je zatracován...
Protoe na enské "problémy" se hormony zneuívají (HA, HST) a po vysazení se vichni diví, e jim chybí.
To má jako s drogou. Nejdřív s její "pomocí" něco řeí, a pak, kdy zjistí, e Ti to přerostlo přes hlavu, u to bez ní nejde...
Existují i přírodní prostředky, ale o těch ČLK nechce slyet. Je to příli účinné a málo to vynáí.
Není tady
No, hádám, e kdy byl hormon dodáván a jedné části je hodně, je třeba vyčkat??? a se testosteron vyplaví...anebo přidat víc "enské" části.... Já byla vdy chlupatý typ, i bez hormonů...ale totálně enská postava.
Pravda, e kdy jsem měla nevíc proč, sama od sebe zvýený prolaktin a stav, e nemohu otěhotnet tak jsem nato taky měla dostat antikoncepci, co jsem nechápala. Naco antibaby, kdy tělo samo nechce?
Ale hormony jsou váně potvory a jak s náma umí mávat!!!
Není tady
U mně ta antikoncepce nebyla léčba, ale spíe zajistila, e jsem "jakoe" fungovala normálně, menstruovala, upravila mi hladinu testosteronu, ale to jsem nechtěla otěhotnět. Teď sice nechci, ale ráda bych začala fungovat normálně, aby a budu chtít, to nebyl problém. Na to mi antikoncepce nepomůe
Není tady
Ahoj Fatimko,
antikoncepce funguje v podstatě tak, e mimo jiné uspává vaječníky, které pak neprodukují skoro ádné vlastní hormony, zjednodueně řečeno. Protoe je dodává ta antikoncepce.
Někomu pak trochu trvá, ne se funkce vaječníků obnoví. Stává se to myslím docela často.
To co říká Bety, je trochu mimo souvislost, diabetik neprodukuje ádný vlastní inzulín, tak je potřeba mu ho dodávat aby přeil. Antikoncepce jsou hormony do těla navíc, navíc to není léčba, neřeí to vůbec příčinu.
Moná by bylo dobré zkusit nějaké přírodní způsoby léčby, upravit ivotosprávu, zkusit navodit v těle rovnováhu. Vyvolávačka je zase jen jednorázové řeení, které do veho vnese dalí zmatek.
Drím palce!
Není tady
Fatimo, na upravení velkého mnoství muského hormonu v těle by měl zabírat chmel-iky a červený jetel. Obojí mají v lékárnách, ale poctivě jsem bylinky popíjela asi dva měsíce a ádný účinek jsem nepozorovala. Léčba hormonama prý můe zničit játra, doktor souhlasil, e mě hormon předepíe, ale chtěl podepsat papír, e jsem byla s rizikem seznámená, take jsem dostala strach a vykalala se na to. Jetě e existuje pinzeta a vosk...
Není tady