Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 1. 9. 2007 23:13

48lili
♥------

Jak to vysvětlit?

Ahoj! Mam takovy "problem"...Chodim s pritelem par mesicu, s mamkou se znaji a vychazeji spolu,ale nedavno se nam stala takova mensi neprijemnost. Muj pritel u nas spal a to semnou v jednom pokoji.Mamka vedle v loznici. Pritel spal na zemi,ja na posteli, septali jsme si,dali si tak tri, ctyri pusy a drzeli se za ruku. Jenze mamka si myslela, buhvi co tam nedelame, protoze pry slysela "neobvykle zvuky" a druhy den byla nastvana.Myslela si,ze jsme zneuzili jeji duveru. Ale ono to tak vubec neni. Nutno podotknout, ze mamka chodi kazdy den kolem 7 do prace, takze mame s pritelem cele dopoledne byt volny, takze je logicke, ze bychom nebyli tak hloupi, abychom se "osahavali" v jeji pritomnosti. Nevim jak to mam mamce vysvetlit, protoze ona si stale mysli sve. Mrzi me, ze si nenecha vysvetlit jak to bylo a tim padem nam krivdi, protoze nas obvinuje z neceho, co jsme ani z casti neudelali. Ted je nastvana, nemluvi semnou a radsi ani nechci vedet, co si mysli jak o mne, tak o priteli. Pritom jsme v tom oba uplne nevinne. Nejsem zadny svatousek, nekolikrat jsem mamku zklamala, ale v tomhle jsem opravdu nevinne... Prosim poradte, jak to mamce vysvetlit. Nechci aby si myslela, ze jsme oba tak pitomi, abychom zneuzili jeji duvery..Predem mockrat dekuju!!!

Není tady

#2 1. 9. 2007 23:21

Maya.82
Host

Re: Jak to vysvětlit?

No já ti na to řeknu jedno. Nevysvětlíš.  Je to těžké, ale matky si většinou myslí co chcou. Zkus za ni přijit a na tvrdo ji říct podívej se bylo tak a tak, ale jelikož i stejně nevěříš mysli si co chceš. Jo a prosím tě kolik ti je let??

#3 1. 9. 2007 23:34

48lili
♥------

Maya.82: To uz jsem zkousela. Rekla jsem ji, ze to co rikam je pravda a ze si za tim budu stat. Jinak..bude mi 19...

Není tady

#4 2. 9. 2007 1:28

Maya.82
Host

Ježiši a to tě tak v 19 hlídá. No nevím, ale to bych jí asi řekla at se vzpamatuje, že máš svou vlastní zodpovědnost no, ale já nejsem ty. Tak snad ti to dobře dopadne.

#5 2. 9. 2007 7:08

Damila
♥♥♥♥♥♥-

V 19 letech? Co mamka šílí? Vždyť nejste děti! To z Tebe chce mít pannu do 30-ti?

Není tady

#6 2. 9. 2007 7:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mamince nic nevysvětluj, nemá to smysl, ona je přesvědčená, že se "něco" dělo a nevymluvíš jí to. A jinak sdílím názor Damily, je ti 19, věk už na to máš.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#7 2. 9. 2007 10:22

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Některé maminky už jsou takové, neřeš to.

Můj brácha u sebe v pokoji jaksi zapomněl kočku do rána ve svých 24 létech. Uznávám, že to asi nebyla nějaká jeho dlouhodobá známost, ale stalo se... Dnes je bráchovi 45 let a naše mamina to ještě nedávno probírala. Nějak se s tím nesmířila, ale to je její problém. Nikoho jiného to nijak nepoznamenalo.

Tvoje mamka třeba závidí :-D.

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#8 3. 9. 2007 18:45

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

njn, mámy si pořád myslí, že navždycky zůstaneme jejich malé holčičky, mají pocit, že o nás pořád musejí vědět všechno možný i nemožný. měla jsem s mámou hodně konfliktů, už jí zkrátka neříkám všechno, jsou věci, kt. nechci, aby věděla a dost těžko to nese. myslí si, že už mi není dost dobrá a vysvětlete jí, jak je to skutečně... prostě to nejde. pokusila ses jí to vysvětlit, nechtěla to přijmout. tedy nezbývá nic jiného, než čekat, až se to trošku uklidní, ono to časem půjde...

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#9 4. 9. 2007 23:24

Jejky
♥♥-----

v 19 a stojí nad tebou jak přehnanej anděl strážnej, podle mě si už můžeš dělat co chceš.... Mě je teda 17 a když se něco děje tak to říkám hodně stručně a nejlíp ještě bráchoj, protože ten mě celej život nejvíc vychovával...

Není tady

#10 4. 9. 2007 23:28

Jejky
♥♥-----

Leny.wood :
njn, mámy si pořád myslí, že navždycky zůstaneme jejich malé holčičky, mají pocit, že o nás pořád musejí vědět všechno možný i nemožný. měla jsem s mámou hodně konfliktů, už jí zkrátka neříkám všechno, jsou věci, kt. nechci, aby věděla a dost těžko to nese. myslí si, že už mi není dost dobrá a vysvětlete jí, jak je to skutečně...

Koukám, že jsme na tom úplně stejně kapitulation

Upravil(a) Jejky (4. 9. 2007 23:30)

Není tady

#11 5. 9. 2007 3:46

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

teda.. tak to ti nezávidím, to jí asi fakt nevysvětlíš.... ale je fakt to co už bylo rečeno, aji kdyby ste to něco dělali, tak je to vaše věc, přece nebyla podmínka toho že u vás bude spat to, že se spolu nevyspíte. nebo snad jo ? já si myslím, že určitě neříkala : dobře ale jedině pokud se s polu nevyspíte,. to je blbost, takže nevím co tvoje mamka řeší....musíš hold počkat až ju to přejde......to je jediná rada...

Není tady

#12 5. 9. 2007 20:15

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Jejky:

teď už se to trošku zklidnilo, ale nezapomenu, jak jsem jenom naťukla, že pokud to půjde a bude všechno v pohodě, tak bych chtěla strávit silvestra u přítele (tedy na druhém konci republiky)a máma mi na to řekla: "ty se chceš od nás odstěhovat, viď ?" no co si o tom máš myslet, neměla jsem slov kapitulation , ale pak jsem se přiznala, že kdyby to šlo, šla bych hned, prostě ten pocit v sobě mám...

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#13 5. 9. 2007 23:42

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

teda.. řeknu ti : nemáš to lehké holka, tvoje mamča má jeden velký problém, a to je to, že si nedokáže připustit, že už si vyrostla,a chceš si začít žít po svém.. a ona by nejradši kdyby si byla pořád tou malou holčičkou... měli by ste si s mamkou možná sednout a mezi čtyřma očima to prosiskutovat, měla by si prostě uvědomit, že už nejsi malá.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí