Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 1. 9. 2007 14:39

Pikola
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 10. 1. 2007
Příspěvky: 747

Jak se v klidu rozejít?

Ahoj, tak jsem se s manželem rozešla. Ale. Nečekala jsem, že ho od té doby neuvidím, chodí si domu pro věci jen když tam nejsem, bydlí nevímkde. Odmítá mi i předem zavolat kdy se uráčí přijít.
Jak tohle sakara přežít? Nejradši bych byla aby se sbalil a už ho nokdy neviděla, ale to asi nepůjde a mě každý kontakt s ním šíleně dostává na kolena. grater
Chtěla jsem s ním vyřežit nějaké věci, peníze atd, nechce se bavit. Má vůči mojí rodině nějaké dluhy, na to mi řekla že to platit nebude (vznikl před manželstvím). Připadám si teď jak debil

Nevím jestli podat žádost hned (nechci to ale dělat s horkou hlavou), nebo ještě čas počkat. Ale na co? Já ho mám plný zuby a on si s tím hlavu evidentně taky neláme.
Jak to bylo u vás?

Mám dneska nějak krizi, přišla mi od něj zpráva která nebyla evidentně adresovaná mě, že už někam vyjíždí a že se těší. Jak rána pěstí.. dumbom

Není tady

 

#2 1. 9. 2007 18:42

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 21. 4. 2007
Příspěvky: 1149

Re: Jak se v klidu rozejít?

Ahoj Pikolo,
BM když loni v září podal žádost o rozvod, taky si odstěhoval pár věcí, ale dost si jich u nás nechal. Taky bych tenkrát byla nejradši, kdyby si vzal všechno a abych ho už nemusela nikdy vidět. Ale museli jsme ještě vyřešit rozvod, potom všechno ohledně bydlení, všechno bylo napsané na něj, tak to přepsat, a navíc máme spolu syna. Svoje klíče od bytu mi dal až 14 dní po rozvodu - to bylo až teď v půlce dubna, až rozsudek nabyl právní moci. To si odnesl úplně všechny svoje věci z bytu. Celou tu dobu si k nám chodil jak se mu zachtělo, třeba ve 4 ráno nebo i ve 12 v noci. Nevěděla jsem zkrátka, kdy se objeví. A vždycky jsem z něj měla nervy v p..., protože většinou na mě řval. A to jsem mu nic neudělala. Všechno se dělalo tak jak on chtěl. Když se delší dobu neobjevoval, tak jsem se dostávala do klidu, bylo mi líp, ale když se zase objevil, tak se mi udělalo zase zle. A je to tak i teď. Necelé dva měsíce jaksi zčistajasna chodí víc za synem, a to i k nám domů, když já tam nejsem. A mě to začíná vadit. No on vlastně začal chodit za mnou, protože se chtěl ke mě vrátit...Hmm..a synovi dluží peníze, které mu vrátit zřejmě nehodlá. Já jsem prostě ráda, že se všechno vyřešilo hned. Když tedy podal žádost o rozvod, tak jsem chtěla vyřešit úplně všechno, aby to bylo naráz a každý si pak mohl zařídit život podle svých představ. BM si to tak nepředstavoval. On chtěl jen rozsudek o rozvodu, to by mu stačilo, aby s ním ta jeho přítelkyně byla a aby si mohli vzít hypotéku na dům. Já jsem přistoupila na rozvod dohodou, ale až si všechno vyřešíme. A teď jsem tomu strašně ráda, že s ním už nic takového vyřizovat nemusím. CHjo...včera vzal syna na malý výletek autem a já pak klukovi z trička (ze zad) obírala blonďaté vlasy, které se mu tam ze sedadla v autě nalepily...a udělalo se mi z BM zase "nevolno"....už ho nechci vidět. Nechci doma nacházet blonďaté vlasy, vidět BM jak píše SMS.....chci na to všechno zapomenout. A daří se to jedině tak, když ho nevidím. Vlastně se divím, že mě ty vlasy tak žerou, když jsme rozvedení.... prostě mě to štve, že mě to štve. usch roll

Není tady

 

#3 2. 9. 2007 10:56

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic
Registrovaný: 3. 11. 2006
Příspěvky: 1936

Re: Jak se v klidu rozejít?

Děvčata, i já jsem se rozvedla za dost dramatických okolností, hádky, moje choroby z hrozného manželství, vyčerpání, deprese.... Po rozvodu, který jsem podala já, se dostavila  zase nepřiměřená euforie - jsem volná, jsem volná- BM se rychle oženil a já jsem zase pro změnu nemohla zkousnout, že mě tak rychle vyměnil za jinou a ještě ke všemu opravdu za první, kterou potkal.....Tak jsem se v tom tak plácala, dost mi dodalo taky to, že on se několikrát vrátil ke mě, jednou dokonce jako na trvalo.... Trvalo to týden. Potom se zase natrvalo vrátil k NM, to trvalo asi měsíc, tak jsme se stále všichni scházeli a rozcházeli.... Už toho na mě bylo opravdu moc, takže jsem začala dělat něco se sebou: budovat své sebevědomí, mít ráda sama sebe, mít ráda ty okolo mě takové jací jsou a hlavně se snažím všem a i sama sobě odpustit.Fyzicky jsem BM přenechala NM. Nechci říkat, že je to nějaký návod, nebo všelék, ale mě to teda moc pomohlo, protože jinak bych už dnes koukala na svět zamřížovaným oknem blázince. Teď  jsem se konečně uklidnila, BM mi tu byl pomoci, když jsem potřebovala. Zardousila jsem v sobě myšlendy typu: Nikdy mě neměl rád, jenom mě využil, místo toho si říkám: Měl mě rád tak jak dokázal, dělal jen to, co musel, protože nic jiného neuměl. A už vůbec žádné výčitky, těma člověk ublíží jen sám sobě a nic s nima nenapraví a nezmění!!!  Mám pocit, že to začíná fungovat. reta

Upravil(a) Tetamáma (2. 9. 2007 10:58)

Není tady

 

#4 2. 9. 2007 11:51

x62358
Host

Re: Jak se v klidu rozejít?

Tetomámo ty fakt na sobě makᚠloltummenupp

 

#5 2. 9. 2007 16:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Jak se v klidu rozejít?

tetomámo, hurááááá   pussa


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#6 1. 10. 2007 19:01

Zrovna tady
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 10. 2007
Příspěvky: 383

Re: Jak se v klidu rozejít?

Jak se v klidu rozejít? Představit si, že tento den může být nᚠposlední. Odpustit si. Člověk nikdy neví, když mu vyprší čas. Třeba zítra tu už také nemusí být. Tak proč si kazit třeba poslední den života. :-) A nezlobte se na mě, ale proč pořád - ti zlí muži. Oni nejsou zlí. Stejně tak jako, že ženy nejsou jen dobré, věrné, čestné a spravedlivé. Když se žena pokusí chovat se k muži ohleduplně a opravdu slušně a s úctou - třeba i při rozchodu/rozvodu, on jí to mnohonásobně vrátí. Třeba ne hned - ale později určitě. Vše je boj o energii - viz Celestýnské proroctví - zastrašovatel/trpitel, tazatel/pozorovatel.
Vše je jedno. A jak se člověk chová k druhému, tak by i na podvědomé úrovni se ten druhý chová k němu. Jsme spojené nádoby. Stačí hodit pozitivní energii a ta proudí dál a nabaluje se. Když vyšlu negativní energii, vrátí se mi jako bumerang a zabolí mě to.

Není tady

 

#7 1. 10. 2007 20:00

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Jak se v klidu rozejít?

Kdopak ty jsi "Zrovna tady" ??? Tys dnes přečetla celé toto fórum :-).
Nerozumím tomu "odpus sobě i jemu" - proč mi to má přinést úlevu??? On má vše, já nic a mám mu to s láskou a pokorou přát, protože mě osud za něco potrestal? Za to že jsem nechtěla žít jeho styl života, který žije nová přítelkyně? Pročpak nedohodil osud někoho mě, kdo by žil podle mého stylu a ex se na smutně koukal na moje štěstí? Nejspíš proto, že já bych se nerozvedla, ani kdyby se někdo takový našel?
A k tomu poslednímu příspěvku .... já se chovala při rozvodu jak poslušná ovce, všechno jsem mu nechala a šla, dohodou, jen aby nebyly scény, aby už to bylo pryč, když on se definitivně rozhodnul. A myslíš že to ocenil? Ani mě nepozdraví, když mě potká.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#8 1. 10. 2007 20:24

Zrovna tady
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 10. 2007
Příspěvky: 383

Re: Jak se v klidu rozejít?

Hezký večer Salen, :-)
toto fórum už sleduji pár měsíců. A protože Pandorra - léčitelka lidských duší, má sama dost svých potíží - jak psala - resp. že někdo z příbuzných se točí v kole negativní energie, tak jsem se rozhodla, že jí budu dočasně držet pole. Ona ví, co tím myslím. :-)

K tobě - jsi úžasná a duchovně jsi výš než tvůj muž - dle mého názoru. A gratuluji, že jsi volná. A až uplyne příslušný čas, tak se zase budeš radovat ze sluníčka, podzimního listí, procházek a dalších úžasných věcí.

Vůbec nejsi ovce, prostě nejsi - asi - z rodu bojovníků - ničitelů -  to nejsou skuteční bojovníci, ale bojovníků z rodu moudrých smile V tom je tvoje velikost - nechalas ho jít, fajn.
Přetnula jsi kolo točící se negativní energie. Když nebudeš "bojovat",nebude
ani on, nebude mít s kým. Nedávej a neživ ho negat. energií.

Jeho čeká - možná vlastní peklíčko. Už to že tě ztratil, znamená, že o hodně přišel. Ale s ním dost. Nejsem soudce, nemám právo někoho soudit. On má svoji cestu a ty svou. A si tedy jde po své cestě. Nech ho jít. Odstřihni ho od sebe a popřej mu - opravdově - hodně štěstí. Asi to teď bude pro tebe těžké, tak to postupně zpracuj a až budeš mít sílu, tak udělej, co ti radím.

Raduj se z každého okamžiku, z každé chvilky, co prožíváš. Zkus prostě minulost odložit. Je to minulost, nenech ji, aby ti ničila přítomnost.

Kdo jsem já?:-) To není moc důležité. A pak když budeš všechno vědět, tak se začneš šíleně nudit a to nechci.

Dobrou noc a klidné sny. :-)

Není tady

 

#9 1. 10. 2007 20:29

Zrovna tady
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 10. 2007
Příspěvky: 383

Re: Jak se v klidu rozejít?

a ještě ...
ano s láskou a pokorou - prozradím ti - že to totiž dělᚠpro sebe

nechtěj, aby se smutně díval na tvé štěstí, přej si, aby ti přál, že jsi šastná,
tak to funguje - dej bude ti dáno, přej bude ti přáno,
tak se točí kolo štěstí - tedy pozitivní energie :-)

sama sis odpověděla - nerozvedla bych se i kdyby se někdo takový našel,
třeba se někdo takový najde a bude dobrá, abys byla volná
kdoví ...:-)
třeba by nebylo fér k tomu někomu :-), abys byla - by formálně zadaná,
nebyla bys úplná, stále bys byla myšlenkami u nyní už ex

pa

Není tady

 

#10 1. 10. 2007 20:44

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 1. 12. 2006
Příspěvky: 3175

Re: Jak se v klidu rozejít?

rozejít se v klidu je umění a je možné jen když jsou oba dva skutečně dospělí a duševně vyzrálí. Jinak to vždycky končí na nože

Není tady

 

#11 1. 10. 2007 21:03

Zrovna tady
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 10. 2007
Příspěvky: 383

Re: Jak se v klidu rozejít?

:-)
ano, je tomu tak

Není tady

 

#12 1. 10. 2007 21:50

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Jak se v klidu rozejít?

Odpustit, odpustit .... nevím .... to asi nedokážu. Dovedu si představit, že časem mi to bude víc a víc tak nějak jedno, protože prostě stejně s tím nic neudělám. Ve filmu Medvídek zazněla na závěr věta : Není vždy důležité pochopit .... ale dokázat to přijmout". Na to dost často myslím. Že prostě stav věcí musím přijmout, i když jsem to tak nechtěla.
Umím se pěkně sebelitovat, to by mi šlo :-).
Když ty dva vidím, závidím jim, strašně. To jak se milujou (i když se chovají na svůj věk trapně), jak si ex polepšil, protože ona je proti mě atraktivní vzhledem i životem, jak si plně užívají naše úspory, dům, zahradu, kde jsem přes 20 let pracovala, jak ji přijali jeho rodiče, ve své fantazii si představuju jeho pohrdavé úsměšky, když mě zahlédne, jak asi lituje těch let vedle mě.
Nejšílenější je, že zatímco oni dva prostě normálně žijou a on se mnou velmi pravděpodobně vůbec nezaobírá, já na něj myslím stokrát za den. Ne že bych po něm toužila nebo ho chtěla zpátky. To už vůbec ne. Ale prostě moje myšlenky jsou u nich každou chvíli. Je to hrozně unavující a nic moc nepomáhá.
Teda pomáhá .... když je zrovna jinej chlap. Ale chlapi nějak došli.
Trochu slátanina, já vím .... asi jsem to potřebovala napsat. Tak sorry :-)


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#13 1. 10. 2007 21:58

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 1. 12. 2006
Příspěvky: 3175

Re: Jak se v klidu rozejít?

Salen napsal(a):

Odpustit, odpustit .... nevím .... to asi nedokážu. Dovedu si představit, že časem mi to bude víc a víc tak nějak jedno, protože prostě stejně s tím nic neudělám. Ve filmu Medvídek zazněla na závěr věta : Není vždy důležité pochopit .... ale dokázat to přijmout". Na to dost často myslím. Že prostě stav věcí musím přijmout, i když jsem to tak nechtěla.
Umím se pěkně sebelitovat, to by mi šlo :-).
Když ty dva vidím, závidím jim, strašně. To jak se milujou (i když se chovají na svůj věk trapně), jak si ex polepšil, protože ona je proti mě atraktivní vzhledem i životem, jak si plně užívají naše úspory, dům, zahradu, kde jsem přes 20 let pracovala, jak ji přijali jeho rodiče, ve své fantazii si představuju jeho pohrdavé úsměšky, když mě zahlédne, jak asi lituje těch let vedle mě.
Nejšílenější je, že zatímco oni dva prostě normálně žijou a on se mnou velmi pravděpodobně vůbec nezaobírá, já na něj myslím stokrát za den. Ne že bych po něm toužila nebo ho chtěla zpátky. To už vůbec ne. Ale prostě moje myšlenky jsou u nich každou chvíli. Je to hrozně unavující a nic moc nepomáhá.
Teda pomáhá .... když je zrovna jinej chlap. Ale chlapi nějak došli.
Trochu slátanina, já vím .... asi jsem to potřebovala napsat. Tak sorry :-)

Salen, to je všechno jen proto, žes ho doopravdy milovala, proto nedovedeš tak rychle zapomenout a zatratit.
Ale sebevědomí moc nemáš, to je taky fakt, na tom bys měla pracovat. A ten majetek jak píšeš, vy jste si majetek nerozdělili fifty/fifty, že na tvojí zahrádce je teď ona?
A jen tak mmch, to že navenek jsou spolu strašně šastni, neznamená, že je to tak ve skutečnosti, lidi se umí hodně přetvařovat a jen aby u nich neplatilo "rychle nabyl - rychle pozbyl".
Přemýšlej nad svojí budoucností, ale bez něho, on už je uplně jinde, vrátil by se jen z důvodů, kterými by sis moc nepolepšila. Tak hlavu vzhůru a přestaň nesmyslně snít.
A nezapomeň: Přej a bude ti přáno

Upravil(a) PetrHl (1. 10. 2007 21:59)

Není tady

 

#14 1. 10. 2007 22:16

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Jak se v klidu rozejít?

No tak ... milovala .... po těch letech .... spíš byl taková moje jistota, zázemí, bezpečí, i to materiální a finanční zajištění. Nevěřila bych že se někdy budu bát jeho reakcí, že se budu schovávat abych ho nepotkala, neviděla.
O majetku jsem psala - bohužel nemovitost byla jeho rodičů, dal mi něco peněz, když jsem si vzala k tomu úvěr, mohla jsem si udělat bydlení.
S tím co předvádí navenek - já vím že mᚠpravdu, že ne vše musí být takové jak se jeví - ale něco ti donesou známí, něco vidíš ..... jak on se k ní chová - já ho znám tolik let, vím že je to jen divadlo, že takový ve všedním vztahu nebyl a kdyby s ní žil deset let, taky to přejde. Jenže teď to tak je a pro mě je to zlé.
Svoji budoucnost s ním nespojuji, je to hrozné, ale ani bych nevěděla co si s ním teď říct. Domnívala jsem se, že tím rychlým bezproblémovým  rozvodem připravím půdu pro naše porozvodové vztahy, že si třeba občas zavoláme, že se sejdeme na oslavě synových narozenin (je už dospělý), že si vzájemně pošleme aspoň sms k svátku nebo vánocům, prostě tak nějak .... Že pro něj dnem odstěhování "umřu", to mě fakt nenapadlo.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#15 1. 10. 2007 22:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Jak se v klidu rozejít?

Zrovna tady napsal(a):

Jak se v klidu rozejít? Představit si, že tento den může být nᚠposlední. Odpustit si. Člověk nikdy neví, když mu vyprší čas. Třeba zítra tu už také nemusí být. Tak proč si kazit třeba poslední den života. :-) A nezlobte se na mě, ale proč pořád - ti zlí muži. Oni nejsou zlí. Stejně tak jako, že ženy nejsou jen dobré, věrné, čestné a spravedlivé. Když se žena pokusí chovat se k muži ohleduplně a opravdu slušně a s úctou - třeba i při rozchodu/rozvodu, on jí to mnohonásobně vrátí. Třeba ne hned - ale později určitě. Vše je boj o energii - viz Celestýnské proroctví - zastrašovatel/trpitel, tazatel/pozorovatel.
Vše je jedno. A jak se člověk chová k druhému, tak by i na podvědomé úrovni se ten druhý chová k němu. Jsme spojené nádoby. Stačí hodit pozitivní energii a ta proudí dál a nabaluje se. Když vyšlu negativní energii, vrátí se mi jako bumerang a zabolí mě to.

Keci, keci... Bola som slušná - vždy - a bývalý na to hrešil a pri rozchode ma obral o prachy, bez diskusie si nechal úplne všetko, syna hodil k babke(bol to JEHo syn, ale ja som mu 10 rokov pomáhala vychováva ho) a urážal ma ako sovjho najväčšieho nepriateža. Ale aspoň tým zadusil akékožvek pokušenie vráti s ak nemu(čo po čase a rozchode s ňou opatrne skúšal). Akurát sovjmu synovi zbabral život už nenávratne a neodvolatežne... mad


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#16 1. 10. 2007 22:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Jak se v klidu rozejít?

Aby bolo jansé - ja nežutujem, že som bola slušná, aj tak to inak neviem(pokiaž ma teda neprepadnú niekde v parku, tam už nevyjednávam), ale skôr sa mi zdá scestné a priori vyhlási, že slušné správanie vyvolá nutne slušné správanie... To môže plati v električke, keď mi niekto nechtiac stúpi na nohu; ale je to zložitejšie v bolestnej fáze rozchodu, kde sa bývalí partneri naozaj sovjím spôsobom stávajú najväčšími nepriatežmi. A slušnejší dostávjaú po čuni.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#17 1. 10. 2007 23:15

elena007
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 1622

Re: Jak se v klidu rozejít?

Salen napsal(a):

Odpustit, odpustit .... nevím .... to asi nedokážu. Dovedu si představit, že časem mi to bude víc a víc tak nějak jedno, protože prostě stejně s tím nic neudělám. Ve filmu Medvídek zazněla na závěr věta : Není vždy důležité pochopit .... ale dokázat to přijmout". Na to dost často myslím. Že prostě stav věcí musím přijmout, i když jsem to tak nechtěla.
Umím se pěkně sebelitovat, to by mi šlo :-).
Když ty dva vidím, závidím jim, strašně. To jak se milujou (i když se chovají na svůj věk trapně), jak si ex polepšil, protože ona je proti mě atraktivní vzhledem i životem, jak si plně užívají naše úspory, dům, zahradu, kde jsem přes 20 let pracovala, jak ji přijali jeho rodiče, ve své fantazii si představuju jeho pohrdavé úsměšky, když mě zahlédne, jak asi lituje těch let vedle mě.
Nejšílenější je, že zatímco oni dva prostě normálně žijou a on se mnou velmi pravděpodobně vůbec nezaobírá, já na něj myslím stokrát za den. Ne že bych po něm toužila nebo ho chtěla zpátky. To už vůbec ne. Ale prostě moje myšlenky jsou u nich každou chvíli. Je to hrozně unavující a nic moc nepomáhá.
Teda pomáhá .... když je zrovna jinej chlap. Ale chlapi nějak došli.
Trochu slátanina, já vím .... asi jsem to potřebovala napsat. Tak sorry :-)

Salen,
strasne mi pripominas byvalou zenu meho muze. V nasem pripade byly sice trosku jine okolnosti, oni meli za sebou myslim tri roky manzelske poradny a pul roku zili oddelene, kdyz jsem ja vstoupila na scenu, chodit jsme spolu zacali za dalsiho pul roku a to uz chybely zhruba dva mesice z sestimesicni cekaci lhuty (neni Cech), aby rozvod nabyl pravni moci a pak po dalsim pulroce jsme se vzali. Jsem o sedum let mladsi nez ona a hezci. Ona to vidi takto: Cely zivot ho podporovala a byla naprosto loajalni manzelka, zatimco on delal karieru. Kdyz  konecne vystoupal na slusnou pozici v praci, t.j. dostavil se uspech, rozvedl se s ni. Majetek ji sice nechal, ale jeji prijem klesl na polovinu toho, co meli, kdyz za nej byla vdana. Jeho prijem za dobu co je zenaty se mnou se ztrojnasobil. Ona je tudiz stasne financne skodna, protoze ja jsem  uchmatla zenateho muze (kdyby nebylo me, mohli to dat jeste pred tim nez rozvod nabyl platnost, dohromady), kdyz uz ona mela sbirat plody jeho prace. Muz je sebestredny, sobecky a povrchni hajzlik smykany hormonama, protoze misto toho, aby ji umoznil zabezpecene, pohodlne stari (bylo ji tenkrat 43), tak se na ni vybodl a narazil si mladici. Jeho rodina je stejna pakaz jako on, protoze me prijali. Urcite ji doma pomlouvame a tropime si z ni posmech a tesime se, jak jsme ji oblafli....   ......

My o ni doma temer nikdy nemluvime a kdyz uz, tak uplne neutralne. Z jeji "bidy" se opravdu netesime, ale jeji zpusob zivota, jeji ublizenost, krivdy a potize taky nemaji na nas zivot zadny vliv usch Ona se v tom takto placa uz pres deset let. Chlapa nema, ma dva psy, tri kocky a neurcity pocet ptaku a to je vsechno. Chlapi pry nejsou. To je ji teprve 53. Zit se da ruzne, jen si vybrat. sad
Vykasli se na ne, to je jedine rozumne a prakticke reseni. A rekla bych, ze je uplne jedno, jak k nemu dospejes, jestli pres odpusteni nebo jinak, jakakoli cesta je ta prava, i kdyz me tady nektere budou jiste  tvrdit opak.

A jeste jedna vec,  muz s ni taky nekamaradi.

Upravil(a) elena007 (1. 10. 2007 23:55)

Není tady

 

#18 2. 10. 2007 0:21

elena007
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 1622

Re: Jak se v klidu rozejít?

Salen napsal(a):

No tak ... milovala .... po těch letech .... spíš byl taková moje jistota, zázemí, bezpečí, i to materiální a finanční zajištění. Nevěřila bych že se někdy budu bát jeho reakcí, že se budu schovávat abych ho nepotkala, neviděla.
O majetku jsem psala - bohužel nemovitost byla jeho rodičů, dal mi něco peněz, když jsem si vzala k tomu úvěr, mohla jsem si udělat bydlení.
S tím co předvádí navenek - já vím že mᚠpravdu, že ne vše musí být takové jak se jeví - ale něco ti donesou známí, něco vidíš ..... jak on se k ní chová - já ho znám tolik let, vím že je to jen divadlo, že takový ve všedním vztahu nebyl a kdyby s ní žil deset let, taky to přejde. Jenže teď to tak je a pro mě je to zlé.
Svoji budoucnost s ním nespojuji, je to hrozné, ale ani bych nevěděla co si s ním teď říct. Domnívala jsem se, že tím rychlým bezproblémovým  rozvodem připravím půdu pro naše porozvodové vztahy, že si třeba občas zavoláme, že se sejdeme na oslavě synových narozenin (je už dospělý), že si vzájemně pošleme aspoň sms k svátku nebo vánocům, prostě tak nějak .... Že pro něj dnem odstěhování "umřu", to mě fakt nenapadlo.

Co oni je uplne irelevantni.

Není tady

 

#19 2. 10. 2007 7:42

Salen
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 1456

Re: Jak se v klidu rozejít?

Elena - no docela způsob uvažování té bejvalky chápu :-)). U mě horší o to, že žádná krize u nás nebyla, ještě měsíc před zamilováním mého ex jsme byli na romantické dovolené.
Tak samozřejmě utápět se v tom deset let je hloupost, to já doufám že do roka mě to přejde. Ale rozumím tomu - projít s mužem období nemajetnosti, šetřit, budovat, vychovávat dítě, zažívat všední starosti a pak, když se konečně daří a najednou si lze dovolit to, o čem se nesnilo a vzápětí o to přijít a dívat se jak si to užívá jiná, která se o to nezasloužila .... no, to je těžké strávit.
Doufej Eleno, že to nepoznáš.


Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

 

#20 2. 10. 2007 7:57

vera
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 22. 5. 2007
Příspěvky: 2989

Re: Jak se v klidu rozejít?

Salen,.................................................................. moc ti fandím

Není tady

 

#21 2. 10. 2007 8:05

majkafa
Host

Re: Jak se v klidu rozejít?

elena007 napsal(a):

...........Jsem o sedum let mladsi nez ona a hezci. ................
...................A jeste jedna vec,  muz s ni taky nekamaradi.............................

dumbomdumbomdumbomdumbomdumbomsad
Píšu tady svůj názor, eleno, tvé myšlení kulhá za tvým věkem, když si čtu tvé příspěvky. Ale - tvůj muž má, co chtěl. lol
Jsem manželka, ještě ne bývalá. Mému muži už taky dochází. Ale je pozdě. big_smile
Cítím to jako Salen. Halt je pálí dobré bidlo po všech těch peripetiích, které spolu ustáli. Bohužel na tohle doplatí ti nevinní, děti. sad Akorát, mně nevadí, že si užívá, co my jsme nabyli. A se těmi penězi udáví. Já vím, co je v životě důležité, prachy to nejsou. lol

Upravil(a) majkafa (2. 10. 2007 8:13)

 

#22 2. 10. 2007 8:30

Ivana
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 1. 2006
Příspěvky: 3806

Re: Jak se v klidu rozejít?

No, mně ani nevadí, že si můj BM užívá se svojí NM. Mně vadí, že jsme si teď mohli užívat my dva. Můj BM má docela pěkný plat, trojnásobný oproti mně. Měli jsme našetřeno, abychom mohli splatit hypotéku a pak bychom už byli, jak se říká, finančně za vodou. Mohli jsme cestovat, přestat počítat každou korunu. místo toho teď s dětmi přežíváme od výplaty k výplatě, já jsem ani letos neměla peníze na dovolenou. Na zájezd teď o svátcích mi dala maminka, jinak bych neměla ani ty blbé 2 tísíce. Jestli se mi rozbije pračka, tak jsem v háji. To mě na tom tedy hodně štve.

Není tady

 

#23 2. 10. 2007 8:30

Zrovna tady
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 10. 2007
Příspěvky: 383

Re: Jak se v klidu rozejít?

Salen ach Salen
jsi umělkyně v sebetrýznění. Myslíš co on, co ona a co jeho rodiče. Co si oni myslí? A proč se trýzníš, že se ti posmívají? Proč je vůbec řešíš? :-)
Přej jim to nejlepší, udělej za minulostí čáru. Hlavu vzhůru a když je potkáš, mile pozdrav. To vše. A mysli na sebe, na svoje záležitosti. Jak se potěšit, koho milého potkáš. Jaké mᚠplány na další víkend? Co kultura, studium, přátelé? Což trochu zapracovat na sobě - věř tomu, že na nějaké co si o mně myslí ten či ta nebudeš mít čas.

Zkus to - nemᚠco ztratit :-)

Není tady

 

#24 2. 10. 2007 8:32

xxxx
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 9. 2006
Příspěvky: 3804

Re: Jak se v klidu rozejít?

...eleno to je teda mazec, přijd sem napsat něco za sedm let, a už nebudeš ani mladší ani hezčí.... Moc ti držím palce aby si někdy nebyla ráda za psí společnost.


dum spiro spero

Není tady

 

#25 2. 10. 2007 8:36

Zrovna tady
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 10. 2007
Příspěvky: 383

Re: Jak se v klidu rozejít?

Existují právní poradny ohledně dělení majetku po rozvodu.
Na co má žena nárok. Co je její - za to zajisté stojí bojovat.
Právník poradí, pomůže.


Osobně si myslím, že není dobré tak šíleně lpět na majetku.
Člověka to hodně svazuje a celkově dost vyčerpává.

A myslet na to, co ex s milenkou - novou manželkou - jak si užívají atd.
To je jak pouštění žilou.


Výlečit duši a zahojit srdce - na tom asi musí zapracovat každý sám, pomocníky k tomu zajisté najde :-)

Jsou to pouze mé názory a nikomu je nevnucuji. :-)

Příjemný podzimní den

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů