|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
včera jsem si koupila dětskou krupičku,a všimla jsem si na obalu receptu na kaši a to pro děti do 1 roku a od 1 roku...do toho jednoho roku tam píšou něco o namačení a tak...Já myslela že dneska už se krupicová kaše dětem nedává...
Není tady
Ahojky, já si koupila kaši a tam bylo napsáno až od 3 let. Jiný výrobce, jiné doporučení. Existuje i instantní krupicová kaše a ta se namáčet nemusí. Ta normální by se dětem měla namáčet. Já to taky nevěděla, až moje mamina mi to řekla. Ale taky existuje Sunarka kaše na dobrou noc - Krupicová s medem. Takže se dětem normálně dává.
http://www.diteroku.eu/hodnoceni/4798/cerny-matej.html
Není tady
právě že tu od sunarky krupicovou s medem jsme už taky měli,tak mi to příjde stejný ne?
opíšu to přesně jak je to na tom obalui:
Návod na přípravu krupičné kaše pro děti od 8do 12 měsíců podle lékařských doporučení:200g kaše připravíme namočením 1zarovnané polévkové lžíce krupičky do 200ml pitné vody na 15min. Za stálého míchání na mírném ohni povaříme 10 minut. v 50ml vody rozmícháme 26g sunaru ,tuto směs přimícháme do uvařené krupičky, dále přidáme 2 velké kostky cukru a 1/2 až lžičku másla a za stálého míchání necháme přejít var.
tak to mi příjde stejný i chuťové jako ta kaše od sunarky ne???
Není tady
Stránky: 1