|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sexynete, k takovým extrémům tě určo nikdo nenutí .....
Já jsem osobně ráda, že žiju tady. Jsem děsná lokální patriotka a kdybych byla za bolševika vykořeněna jinam, chyběl by ten náš nádherný undergroundový smysl humor a ta soudržnost a napětí té doby... určitě nám to i hodně dalo. Sice jsme měli hovínko a nikam jsme nesměli, ale jsme si to vynahrazovali po svém, měli jsme spoustu stejně laděných kámošů ........ a kdybych musela emigrovat asi bych bez našeho humoru a divadel , kam se člověk těšil a hledal a tušil jiné významy mezi slovy .... umřela
Vždycky, když vidím ty šílené přírodní katastrofy ... zemětřesení, tsunami, tajfuny ..... jak zničí půl země, spousta lidí umře a pak ještě dlouho trpí následky katastrof .... tak jsem skoro ráda, že jsme tu měli "jen" toho bolševika ...
A když tak shrneme ty katastrofy .... máme teď na scéně Paroubka ..... taky neřízená přírodní katastrofa .....
ale to už jsem kousek ujela
pardon .....
Není tady
BB: Hm, ja bych tech 40 let vymenil za jednu tsunami... To at se na me nikdo nezlobi... A tech obeti bude mozna tak nastejno...
Není tady
BB s "jen" bolševikem jsi mne dostala. 
kukusa napsal(a):
majkafa - nerikam, ze "extremista", ktery ve "vire" zabiji, je neco OK - naprosto s takovym clovekem nesouhlasim a taky si o nem myslim sve...
o zemich, kde je vira vice nezli rozum, se neda diskutovat s ateistou!!! Kazda zeme ma sve zvyky a tradice a to ze se v Saudske arabii zeny hali od hlavy po patu neni nic spatneho, je to JEJICH VEC a my na to nemuzeme pohlizet jako na neco nerozumneho! To co spada do nasich meritek normalnosti a slucitelnosti s rozumem nepada do meritek statu s vericimi obcany.
kukusa aléééé to přece vůbec není o halení od hlavy po patu. 
majkafa napsal(a):
kukusa napsal(a):
majkafa - nerikam, ze "extremista", ktery ve "vire" zabiji, je neco OK - naprosto s takovym clovekem nesouhlasim a taky si o nem myslim sve...
o zemich, kde je vira vice nezli rozum, se neda diskutovat s ateistou!!! Kazda zeme ma sve zvyky a tradice a to ze se v Saudske arabii zeny hali od hlavy po patu neni nic spatneho, je to JEJICH VEC a my na to nemuzeme pohlizet jako na neco nerozumneho! To co spada do nasich meritek normalnosti a slucitelnosti s rozumem nepada do meritek statu s vericimi obcany.kukusa aléééé to přece vůbec není o halení od hlavy po patu.
tak o co tedy presne jde, rekni, ja se rada priucim
Není tady
No jo, já vím ... člověk to s odstupem doby vidí jinak ... taky mi bylo míň .... a na ošklivý věci člověk nějak rád zapomíná . To máte jak s chlapama na vojně .... pokud tam byli, tak je to ničilo, málem "umírali" deptalo je to ..... a po letech se stávají zážitky z vojny zábavnými historkami na pobavení společnosti ..... tak mě ne
Sexynete ... a kde bychom asi tak takovou tsunami tady vyrobili ???? To se ti to bije v prsa, když tu máme jen rybníky, jezera a přehrady
!
Není tady
Ja si bolsevika vubec nepamatuju; bylo mi 8 let, kdyz se to "prevratilo". Pamatuju si jenom jiskricky a lampionove pruvody a pak, ze mi nasi prepinaly pohadku, protoze na druhem programu davaly zabery z vaclavaku !
Není tady
BB: Smarja Josefe, vzdyt je jedno, jestli je to tsunami, nebo Cernobyl, byl to priklad na ty komouše 
Není tady

sexynet napsal(a):
A vubec, mame nejhezci holky na svete, nejlepsi pivo na svete, a ze tu je sem tam (asi v 80%) vypatlano? No, to je jinde asi taky
Mimochodem, vsimli jste si, ze VSE se da delit na 80:20? Tato cisla vychazeji z managerskych auditu, kdy 20% lidi ve firme zivi 80%, pro firmu pracujete pouhych 20% pracovni doby, 80% travite cumenim, mailovanim, zevlovanim, SMSkovanim, proste nepracujete, atd., atd., proste, vse se odviji od 80:20
Sexynet: velice zajímavý postřeh a dá se říci, že nemilosrdně pravdivý.
Mám to tady z první ruky, jakým stylem mi sinek maluje barák. 80% doby mu zabraly konzultace s kamarády, pokuřování, zevlování, dokonce se drze pokoušel nasáčkovat k PC - má smůlu, sedím tu já
a 20% mu zabrala vlastní práce 
Není tady
Zephyr: JJ, presne, presne.. A nekdo je ten nahore, a nekdo je ten dole.
Není tady
Kiara: Neni to z me hlavy, sam bych na to zrejme jen tak, z niceho nic neprisel. 
Není tady
Zhlídla jsem film a je mi z toho......dost divně. Iluze jsem si o nich nikdy nedělala, ale tohle už spadá za obzory mojí fantazie. Zajímalo by mě na koho vlastně chtějí ten radar. Aby nakonec neodhalili sami sebe
.
Není tady
No dějou se to věci na zemi.
Tento dokument je už dost profláklej, je to teda šokující, ale já tomu nevěřím.
Třeba tady : http://cs.wikipedia.org/wiki/Loose_Change + odkazy z textu
Spousta hororů je taky táák strašně opravdových. 
No a amíci? Je to velmoc, to je fakt. Mají lehce omezené vzdělání a přehled není tak široký jako v evropských školách. Jejich patriotismus je mi sympatický. A že válčí, no taky myslím, že to poslední dobou přehání. Ale třeba ve 2.sv. válce by jsme bez nich asi nedopadli moc dobře. Taky se na to mohli vyprdnout, že.
Není tady

Neodsledovala jsem to celý, ale léty nabytá zkušenost, nevěř všemu, co ti kdo říká. Bohužel, je to tak. Proč, když jde o "vyšší cíle" neobětovat spoustu nevinných lidí a z těch ostatních neudělat blbce. Ale jáká je skutečná pravda? A je pravda to, co říkají v tom dokumentu? Skutečnou pravdu se nikdo nedozví. I tohle jsou domněnky, úvahy a spekulace. Ale to je jen můj subjektivní názor.
Někdy i doložená fakta nemusí být skutečná fakta.
Upravil(a) Modroočka (1. 9. 2007 9:34)
Není tady

KALIK napsal(a):
Dlouho jsem si myslel, že útoky na dvojčata 11. září 2001 byl teroristický čin, ale teď se zdá, že to bylo všechno asi jinak.
Souhlasím. Jsem přesvědčená, že to byl podvod
Není tady
KALIK napsal(a):
Sexynete, líbíš semi, i když mi připadáš mírně paranoidní
Paranoidní přístup na rozdíl od naivity se v dlouhodobé perspektivě vyplácí... (aut. C.H.) 
Není tady
KALIK napsal(a):
Dlouho jsem si myslel, že útoky na dvojčata 11. září 2001 byl teroristický čin, ale teď se zdá, že to bylo všechno asi jinak.
Ano,podle toho co jsem viděla, slyšela a četla bylo 11.září naplánovaný ve spolupráci s Us vládou a ži.y. Lžou nám aby nás mohli ovládat.
Není tady

Barbara napsal(a):
Pánové, měla jsem na mysli, že David Irwing se svým popíráním holocaustu je proti Vám břídil. Sice částečně souhlasím se Sexy, co se týče úmyslného zpomalování vývoje, ale jinak mi ta nenávistná diskuse proti "tupým"
američanům připadá jaksi mimo realitu. Prosím Vás, zapojte mozek do diskuse a vysvětlete mi, jak to ti tupí
američané mohli dotáhnout v té ekonomice tak daleko. Podotýkám, že nejsem žádný přívrženec ameriky.
Souhlasím s tím, že rozpoutání války v Iráku bylo na hraně, válka v Afganistánu je zoufalá pro všechny strany.
Umírání vojáků v Iráku, proč s tím manipulovat? Copak tam museli rukovat? Obdobně naši současní váleční veteráni ?
Vždyť tam jdou všichni dobrovolně, za těžké peníze, tak přece s tím musí počítat. Takže mi sdělte, v čem nemám
pravdu.
Pardón, holocaust, neholocaust, Židov zabíjali a je jendo, kao to nazveš... a tu zasa umreli tisícky ľudí, o otm nikto nedebatuje. Lenže tu na rozdiel od holocaustu ostáva otázka - Kto má z toho prospech? A tu to začína byť zaujímavé... Mne niekto z USA poslal také kratšie video, kde istý predstaviteľ(okrem Bushita) hovorí, že to videl V PRIAMOM PRENOSE(prvú vežu) - tak z toho by ozaj vyplývlao, že niekto MUSEL VOPRED VEDIEŤ, že sa také stane. Logika nepustí. Pentagon - ďašia vec, kedy logika nepustí. Ak si sa niekedy pokúšala dostať vízum do Ameriky, tak ýrhclo začneš uvažovať na dtým, prečo je to tkaý problém pre Slovákov(neviem ako Čechov), zatiaľ čo "arabských teroristov" si tam púšťali predtým rovnako ako potom(Muhammad Atta dostal zelenú kartu pol roka po otm, čo umrel pri "útoku"). A čo bin Ládin, ktorý je cvičený v táboroch CIA??? Ja netvrdím, že Amíci sú tupci, naopak, niektorí sú bohužiaľ až príliš vychytralí... a potom sú tam masy, ktoré chcú byť masírované.
Není tady

Décima napsal(a):
kukusa napsal(a):
Somaio mas pravdu, vubec bych nemela zevseobecnovat!!! Americani jsou smecna namichana - a to tak, ze ani jeden american neni puvodem z ameriky.... Vzdyt puvodni obyvatele byly indiani, kteri americani postupne skoro uplne vytlacili
nebo nemam pravdu?Souhlas se Somaiou a pokud vím indiany začali nejdřív fest vytlačovat několik století Evropané
Konkrétne chudoba a trestanci, ktorým tam neskôr, keďže to boli samí muži a nastali problémy, priviezli celú loď plnú prostitútok. Ro ksi nepamätám, ale viem, že náš prednášajúci sa na tom dobre zabával. Toľko k ranej histórii USA...
Není tady

kukusa napsal(a):
BB napsal(a):
kuskuso, souhlasím s tebou .... násilně osídlili kontinent, indiáni teď v rezervacích chlastají a vymírají a amíkům je plánovitě , cíleně a soustavně omílán ten jejich Veleký americký sen a jsou udržováni v představě, že jsou demokratickou společností . V podstatě jsou ale udržováni v nutnosti fungování jako celku. Dovedete si představit, že by se ty jejich státečky oddělily a ( tak veeelice to amíci měli za zlé státům bývalé Jugoslávie :-((( ) požadovaly samostatnost .... to by byla pro papaláše rána! Kdo by se pak snažil světu velet?
Nějak marně hledám, co že by bylo v USA hodné obdivu .... snad ten prostor, který zatím mají a kterým plýtvají. Tuhle to řešil jeden starosta óbrměsta, že lidé z centra se jim vystěhovali na okraj, střed obsadila komerce a i ta mizí a zůstávají prázdné budovy, chybí chodníky, všichni jezdí všude autem, rozpadla se jim MHD a poučoval nás, ať si z nich vezmeme příklad a jejich chyby neopakujeme ..... Teď dokonce vymysleli, že ty staré budovy se dají dále využít a není nutno stavět stále nové dále a dále od města ..... No nejsou světoví myslitelé ?????jojo jsou to chytraci!!!
jeste pridam polinko - sice budu jak negramot, pac nevim, jak presne se ta dohoda jmenuje, ale lidicky proc americani nepodepsaly listinu, v ktere by se zavazovaly snizit produkci splodin a chranit tak nasi planetu???? To by pak nemohly vyrabet misto aut tanky, co zerou 20 na 100!!! a navic, spotreba ropy je jim ukradena, dyt cerpaji zasoby svetove a ty co maji v mexickem zalivu maji prece na "horsi casy", tak proc setrit ze jo!!!
Volá sa Kjótska dohoda o skleníkových plynoch a Am. ekonomika by asi padla, keby ju podpísali... tak asi tak.
Není tady

U nás chodili električky(tramvaje) s úžansým nápisom "Všetko je podvod, len mlieko je voda" - to bol slogan nejakej reklamenj agentúry, prišielmi vtipný... a výstižný.
Není tady
Jeee, ten reklamní slogan je výbornej 
Teoreticky :
80%je masa, která chce být ovladaná a 20% jsou ti myslící. Z toho několik stovek jedinců obvykle historicky stále ze stejných kruhů se dostává do vlád.
Proč u nás asi všichni pořád dokola volí ODS a pak ČSSD? To jen dokazuje, že jsme stejná masa tupců. Když se podíváte na politiky... kterýmu byste podali ruku a řekli upřímně:" díky, že tu jste?" Když se je ve vládě a v parlamentu v tak malé zemi něco takového (a je tu větší pravděpoděpodobnost, že se tam někdo normální dostane, než třeba v Americe) tak se asi není čemu divit. Američani jsou původně Evropani. Proč asi mluví anglicky (pak taky portugalsky a španělsky), že jo
Americká svoboda už je dávno jen slogan. Ne, že bych byla na to odborník, ale takovou svobodu jako tu máme teď my, o tom už si mohou nechat jen zdát. A jak dlouho to vydrží nám, to je taky otázka.
Co mě opravdu vadí je, jak musí na začátku vyučovaní stát a zpívat hynmu, nebo že na katolických školách je zakazaná Darwinova teorie, takže někteří Američané pak mají velké problémy, když postoupí ze střední třeba do výzkumu. To bych opravdu nečekala. ( A k tomu jsou potřeba ti psychologové taky
)
A s mikrovlnkama a přívěsama, to je tak známý. Je to vůbec pravda?
A nakonec k tomu videu, ještě jsme to neviděla celý, protože můj počítač to moc nezvládá
Ale i tak, 80% bude pravda nebo lež či polopravda, a zbytek bude 20%.
Je zvláštní, že otevřu babinet a čtu o teorii strachu, protože zrovna jsem přemýšlela o tom, že člověk ve vyspělým světě už nemá žádné přirozene nepřátele. Takže jediný, čeho se bojí jsou války, nemoci a chudoba a podobně. Člověk v Evropě se už nebojí ani moc nemoci (dokud nepříjdou), ani války(dokud o ní nedávají v Tv) a vlastně ani chudoby(dost silný sociální systém). Přesto je tu strach ( ze zkoušek, zklamání, selhání... třeba) přesto jsou tu násilnici a zloději a tak nakonec si to špatné vytváříme samy.
V souvisloti s Amerikou mě pak napadla jakási přímá úměra osmdesát ku dvacet
ve vytváření strachu.
Jinak mě napadlo hned několik situací, kde 80:20 neplatí, ale na teorie je to skvělý 
Upravil(a) host eska (4. 9. 2007 0:48)

Není tady
INTERNET: Znám jednu studánku
15. května 2007
Ten člověk byl velice milý, slušný, zdvořilý. Zazvonil a omlouval se, že mě vyrušuje, neohlášen. Přišel s prosbou: napsal knihu o tom, jak se svět řítí do zkázy a chce ji vydat. Vysvětlil jsem mu, že knihy nevydávám. Snažil se mě přimět k tomu, abych snad i nějaké nakladatelství založil. Jemu už nezbývá mnoho let života, říkal mi, a rád by za sebou zanechal něco trvalého.
Opravdu mi to nedělal snadné. Kdyby byl drzý, arogantní, vlezlý, dovedl bych si poradit. Jenže on byl prostě hodný a přišel na to, jak ta Amerika zlovolně manipuluje námi všemi a radar v Brdech je klíč k termonukleární válce.
Večer jsem ho tu měl znovu, tentokrát v elektronické poště. Pokusil se mě přesvědčit. Má důkazy o pravdivosti svých tezí. A jsem u jádra věci.
Jeho dopis byl prošpikovaný odkazy. Útok z 11. září 2002 je podvrh a manipulace, dozvíte se to na http://911.yweb.sk/filmy.html. Širší souvislosti o bushovsko-sionistickém spiknutí najdete na http://zvedavec. org, tam se ostatně dozvíte o tom, jak drzá lež je celý ten humbuk o holocaustu: plynové komory sloužily jen k očistě těch všivých Židů, nic víc. A tak dále. Jako internetovému veteránovi mi nebyly tyto informační zdroje neznámé. Ve sbírce odkazů například chovám coby perlu odkaz na článek o tom, že Američané ve spolupráci s Židy odpálili atomovou bombu a tím vyvolali vlnu tsunami a zabili tak sto tisíc muslimů na Sumatře. Znám to dobře, jenže nikdy jsem neviděl žádného nachytaného čtenáře. Teď ho mám před očima. Hodného, milého starého pána. Dal si tu práci a na sklonku svých dnů z toho dokonce sepsal knihu. Ne každý má přece internet a pokud má, nedovede se těch zdrojů informací dopídit. Musí k pramenům, aby se dostal k tomu, o „čem se v Česku příliš nemluví“ - jelikož zdejší informační zdroje jsou v rukou německého kapitálu. Je to mocný nástroj, ten internet. Spiklenecké teorie byly vždycky. Československá republika byla ještě mladá, když vznikla teorie o benešovském spiknutí, jež vedlo k zavraždění Štefánika. Spiklenecká teorie hýbala republikou už na přelomu let 1989-1990. Na spikleneckých teoriích kolem atentátu na Kennedyho si mnoho lidí vybudovalo kariéru. Zpravidla to ale byly okrajové jevy, něco jako pěna historie. Snad jen ta kennedyovská aféra prorazila tlustou kůru mediálního nezájmu.
Jenže internet je informační podhoubí, které se táhne pod strukturou oficiální „mediální vesnice“. Žije svým životem a sám ze sebe čerpá sílu. Takže se dozvíte, že zamýšlený radar v Brdech „není radar, ale mikrovlnná zbraň - obrovský pulzní výkon, směrová anténa složená z velkého množství malých nastavitelných rozmítacích parabol, takže je možné směrovat radiové vlny do jednoho bodu, a třeba přenášet velké množství energie do vesmíru“. To je přesný citát. Nezjistíte, odkud tato informace pramení. Budete se s ní ale setkávat tam i onde ve studánkách „necenzurovaných informací“ na webu. A jako laně k nim budou chodit - a už dnes chodí - pít slušní, poctiví lidé. Spiklenecké prizma vidění světa je svůdné, asi jako droga. I malé množství zanechává stopy. I když se obrníte antidotem soudnosti, stejně ve vás zůstane trýznivé „a co kdyby“.
Tím spíš, že zdroj není „jedna paní“, co povídala. Četli jste to „napsané na internetu“.
LN, 14.5.2007
Ondřej Neff
http://neviditelnypes.lidovky.cz/intern … ecnost_wag
Jinak sám za sebe vyjadřuju velikej údiv nad tím že tohle téma tady otevřel sám administrátor Babinetu. Když podobný plky vypouštěl Marek na Pavlači tak mě to nepřekvapovalo, nad tímhle však docela kroutim hlavou. A ta shoda s pánem co má úroveň, je z Prahy a obchoduje se sexem........ 
Upravil(a) Jeňýk (6. 9. 2007 23:16)
Není tady

to je sice strašně hezké co nám píše pan Neff, ale já si myslim, že největší hloupost je stát se stádem, které jen konzumuje oficiální zprávy od lidí kteří nám denodenně lžou. V televizi si taky může kdejaký nýmand blábolit co chce, jenže do TV se nedostane každý aby nás přesvědčoval o své pravdě. Na 11. září je nezpochybnitelné jen to, že na Manhattanu stály dvě věže a od 11. září nestojí, a pravdu o tom, proč už tam nestojí se stejně nikdy nedozvíme, stejně jako se nikdy nedozvíme kdo zabil Kennedyho atd. Je na každém aby si to srovnal v hlavě která verze se zdá být pravděpodobnější. Já se klidně přiznám že se víc přikláním k té spiklenecké, zdá se mi pravděpodobnější, stejně tak jako že věřím tomu že 90% reklam jsou jen navoněné zdechliny
Není tady
PetrHl napsal(a):
to je sice strašně hezké co nám píše pan Neff, ale já si myslim, že největší hloupost je stát se stádem, které jen konzumuje oficiální zprávy od lidí kteří nám denodenně lžou.
Samozřejmě, vždyť tady můžeme pokecat třeba i o tom že v Osvětimi byly vlastně jen lázně pro německý vojáky. To je přece taky na internetu viz http://www.vzdelavaci-institut.com/_fil … ;Itemid=56
Tady ještě máte odhalení kdo za vším vlastně stojí, samozřejmě taky z internetu.
http://www.vzdelavaci-institut.com/_fil … ;Itemid=56
No a pokud s tím něco chcete udělat tak tady je taková parta která už má řešení připravený
http://www.bohemia.bloodandhonour.net/index.php
Upravil(a) Jeňýk (6. 9. 2007 23:40)
Není tady