29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dlouho jsem si myslel, že útoky na dvojčata 11. září 2001 byl teroristický čin, ale teď se zdá, že to bylo všechno asi jinak.
Není tady
Jo, toto téma už se tady ze všech stran probíralo snad na pavlači, nejsem si jista. Za sebe se domnívám, že do Pentagonu letadlo skutečně nenarazilo, není to technicky možné tak, jak je to prezentováno.
Já nevěřím Americe ani slovo, to už musí bejt pádný argumenty. Bush se poté vyjadřoval k tomu, jak viděl ten náraz v televizi a pak už ho volali k dětem do třídy, aby si společně četli, jenže... v přímém přenosu to neviděl nikdo, protože se to nevysílalo. A poté místo aby jednal, letěl (!!!) se schovat někam do podzemí. Hlava státu hadr.
Nevím, jestli se to dá nazvat podvodem, ten článek, na který odkazuješ, teprve číst budu, ale já jsem asi zaujatá, podlě mě o tom Bush věděl předem. Resp. věděl by, kdyby studoval podklady, které mu byly nošeny až pod nos.
Není tady
ADFko2, to není článek, ale video. Je to sice dlouhý, ale stojí to za to. Jestliže je to pravda, tak je 11. září největší podvod v dějinách lidstva!
Není tady
Kalik: už jsem zjistila Obecně je mi bližší M. Moore, i když je to mediální "prase" a taky mě pár svejma názorama vytočil, ale pořád lepší pádný argumenty než nesmyslný bláboly tý figurky z Bílýho domu. Někde jsem četla, že v ten den bylo v těch dvou věžích několikrát míň lidí než běžně. A jako furt je lepší obětovat pár amíků než se postavit Saudskej Arábii, která vlastní čtvrtinu Států a krom toho dodává ropu, že. Jak psal Leary - kdyby předmětem válek měly bejt bílý ponožky, povedeme je skutečně tam, kde teď? Je to v první řadě byznys. A pan Bush má své ropné kamarády rád...
Není tady
Já sama za sebe si dnes už myslím, že to byla řízená akce s následnou demolicí. A ten Pentagon jak zmiňuje Majka se ještě k tomu okatě a výrazně "nepovedl". Smylem všeho je koncentrace moci k masovému ovládání lidí. Lidé kteří jsou ovládáni strachem se snadnějji vzdají svých osobních svobod i demokrakratických principů ve jménu boje proti "pseudoterorismu".
Všimněte si, že od té doby jsme v pravidelných intervalech udržováni "v moci strachu", ve jménu všech možných hrozících teroristických útoků, ptačích chřipek a jiných epidemií. Vždycky, když první vlna strachu opadne, tak se mediálně vyrobí další "hrozba". Jediné, co překáží jsou ještě svodně šířené názory pomocí počítače, ale první vlaštovky už se taky objevily a to, že VELKÝ BRATR usilovně monitoruje i naše plky už taky všeobecně vychází najevo. A věřte, že v této oblasti se brzy ještě přitvrdí!!!
Kalik - administrator si snad dělá srandu. To nemůžeš myslet snad vážně, dávat do pléna takové otázky a pak
sledovat tu diskusi. uf.uf.uf, to jsme na českém internetu, na solidních stránkách???
Není tady
Kaliku, ja osobne to video videl asi pred pul rokem. Osobne si myslim, ze je to konspirace jak svine. Americani jsou jednoduchy a manipulativni narod, tam takovehle megalzi mohou klidne projit. Ale at si kazdy veri, cemu chce - je to jejich problem.
Staci, kdyz se podivas, kolik lidi uveri zarucenym zpravam v TV a v bulvarnim skvaru.
Není tady
Barbara: Preloz mi do cestiny, co mas na mysli, prosim
Není tady
Barbara napsal(a):
Kalik - administrator si snad dělá srandu. To nemůžeš myslet snad vážně, dávat do pléna takové otázky a pak
sledovat tu diskusi. uf.uf.uf, to jsme na českém internetu, na solidních stránkách???
Proč??? myslíš si snad, že bychom se k tomu svobodně vyjadřovat neměli?? Nechápu tvůj povzdech. A proč tvoje zmínka o solidnosti, nechtěla bys to blíže rozvést???
Upravil(a) Somaia (31. 8. 2007 10:38)
Souhlasím se Somaiou, že jsme v dnešní době neustále udržováni ve strachu - BSE, ptačí chřipka, terorismus... Pěkně to popisuje Michael Crichton v Říši strachu.
Není tady
Barbaro, taky jsem nepochopil, co si tím chtěla říci
Není tady
KALIK: Asi mas zalozit tema a jako admin uz nesmis prispivat, abys to neovlivnoval
Není tady
Jo jo a teď ještě po*nál Rosenberg šílí ze sifilisu, který se mezi nimi masově rozšířil ... a snad se to šíří i mimo jejich komunitu ... budou monitorování ... kontrola muší bejt !!!!!
Sorry,sorry .... te jen pro odlehčení .... osobně si myslím, že amíci jsou schopni pro moc a mamon zinscenovat cokoli. Moc, jako taková je veliká a zaslepující droga ...... dojímavé je, jak slaví to svoje výročí ...... kdyby tak věděli , co si to vlasně připomínají ....
Upravil(a) BB (31. 8. 2007 10:55)
Není tady
Tak jsem zkoukla asi půlku toho videa a padá na mě z toho děs. Napadá mě, co se může skrývat za údajným radarem, který u nás chtějí Američani postavit.
Není tady
Vse, co se na svete deje, ma v pozadi pouze jeden duvod:
MOC + PENIZE = OVLADANI LIDI
Ti, kterym se podarilo vyskrabat se az do hornich par desitek lidi na zemi, z pohleud moci a penez, ROZHODNE nepotrebuji chytre a vzdelane lidi. Potrebuji tupou MASU, kterou zajimaji pouze nizke cile, proto je ZAKLADEM pripravit jim takove prostredi, ve kterem se stale budou citit ohrozovani at uz nemocemi, teroristy, vesmirnymi katastrofami, nebo i nedostatkem - hladem, nouzi, politickou situaci.
Pouze za techto podminek nebudou ti "nahore" ohrozeni ve svych pozicich - a proto si je take za kazdou cenu budou snazit ubranit.
Myslite si, ze by byl zachovan takovyto mocensky "rad", pokud by se lide dovedeli o jednoduchosti jednou provzdy vyresit otazky bidy, energii, valek, terorismu? Jak narocne je asi chytit Usamu, kdyz chytili Saddama za par dnu, nekde zakopaneho v dire v pousti?
Proc myslite, ze auta na elektrickou energii zacinaji byt vyrabena teprve nyni (Honda, Lexus Hybdrid, atd...), kdy je vsem jasne, ze fosilni palivo dochazi? A ze jsou tyto projekty 30 let v supliku a nekolik vedcu bylo i s rodinami zlikvidovano?
Cely svet, jak je okolo nas, zije v nucene, rizene lži.
Není tady
Sexynete, líbíš semi, i když mi připadáš mírně paranoidní
Není tady
jo jo, ja jsem vubec exot
Není tady
Tem amikum se to ale povedlo - vymysleli pro sve "ovce" takovy SOK, ze nikoho z nich ani nenapadne podezirat, ze by toho BYL NEKDO SCHOPEN!
A jeste se zbavili 50 let starych budov, plnych radonu a asbestu,
Není tady
No jasně pro prachy všechno. Asi před rokem jsem viděla v TV pořád o tom, že amíci už dávno objevili lék na AIDS, ale stejně ho nedají nikdy do oběhu, protože takhle kasírujou těžký prachy na lécích. Nevím, co je na tom pravdy, ale já tomu docela věřím....
Není tady
Pánové, měla jsem na mysli, že David Irwing se svým popíráním holocaustu je proti Vám břídil. Sice částečně souhlasím se Sexy, co se týče úmyslného zpomalování vývoje, ale jinak mi ta nenávistná diskuse proti "tupým"
američanům připadá jaksi mimo realitu. Prosím Vás, zapojte mozek do diskuse a vysvětlete mi, jak to ti tupí
američané mohli dotáhnout v té ekonomice tak daleko. Podotýkám, že nejsem žádný přívrženec ameriky.
Souhlasím s tím, že rozpoutání války v Iráku bylo na hraně, válka v Afganistánu je zoufalá pro všechny strany.
Umírání vojáků v Iráku, proč s tím manipulovat? Copak tam museli rukovat? Obdobně naši současní váleční veteráni ?
Vždyť tam jdou všichni dobrovolně, za těžké peníze, tak přece s tím musí počítat. Takže mi sdělte, v čem nemám
pravdu.
Není tady
Barbaro, tak taky jsem nepochopila, co tím máš na mysli...... ?
Potažmo, když už jsme u tohoto tématu, viděli jste na ČT1 předevčírem (tuším) dokument Let č.11 ?
Není tady
Hm, tak to je to co jsem si myslela hned od zacatku - jenom jsem je tenkrat podezirala z toho, ze chtej valcit kvuli rope sem se trochu sekla!
Jojo, americani jsou banda hlupcu bez historie, bohuzel, na americky kontinent byly posilany individua typu lupici, vrazi, devky, lichvari - a to jim zda se zustalo az do dneska. Je to smutny, ale bohuzel je to tak.
Docela me zaujalo ze zacatku to svedectvi o "utocich" na Kubu - chudak Kenedy, neodsouhlasil to, tak pak musel zakonite zarvat.
Nejhorsi na tom je to, ze toto nikdy nebude oficialne uznano za pravdivou verzi a zodpovedni nikdy nebudou potrestani. Vytaci me to. Co muzete ale chtit po ztvrdlejch mozeckach vypasenejch na mekaci a na cocacole? Zni to mozna rasisticky, ale pravda je kruta...
O tech lecich uz jsem take slysela, dokonce, ze uz maji neco na rakovinu??? Jo hold bussiness is bussiness.
Není tady
Barbaro, sice jsi mě nazahrnula mezi oslovené, ale přesto si dovolím odpovědět. Nikdo ti tu ZATÍM (viz monitorování diskusí, jak bylo uvedeno výše) nebrání, abys svobodně vyjádřila svůj názor na vše, co tě osloví a kčemu máš co říci.... Stejnou možnost (zatím ) máme i my ostatní. Že je tvůj názor diametrálně odlišný od jiných názorů a zkušeností se normálně a běžně stává. Nechápu, co ti z příspěvků uvedených výše evokuje pocit nenávisti k někomu nebo k něčemu.......
Upravil(a) Somaia (31. 8. 2007 13:27)