Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 4. 10. 2007 22:11

Peti
♥------
Registrovaný: 30. 8. 2007
Příspěvky: 23

Re: Manzelska krize- nevera

Holky ahoj,
musim Vam sdělit, jak jsem se rozhodla řešit u nas starosti o domacnost. Nastolila jsem M verzi, že bude delat nektere domaci prace, ale nektere jsem prevedla na něho  s tim, že venčit psy odmitam a jestli se mu to nebude libit, muzem to zrusit a kazdy se bude starat pouze sam o sebe. S tim on souhlasil.
Předevcirem za mnou M. prisel, že chce se mnou mluvit. Rekla jsem mu že ja s nim už mluvit nechci, nechci s nim nic řešit, natož se s nim hadat. Nakonec jsem mu rekla, že ho jen vyslechnu ale nebudu se k tomu vyjadřovat. Prisel s tim, ze v te nasi situaci nema jasno a pry zvazuje 2 možnosti:
1) co bych na to rekla, ze pokud bysme si rekli, ze to smazeme a byli jsme spolu jako rodina - tim ale myslel, ze pry jestli by me to pomohlo, ze by byl s nama, fungovali bysme normalne, akorat bysme se "vasnive nelibali na schodech" apod. (jako ze by mezi nama nic nebylo) s tim, ze mozna nekdy v budoucnu bysme to treba dali dohromady (ze on nevi, ze nic neni vylouceny, ze by to co je ted byla nejaka blba zkusenost v nasem zivote), a holky by mely uplnou rodinu anebo 2. varianta ten rozchod.
Ptala jsem se,jestli by byl schopnej vzdat se toho sveho vztahu.  Rekl neco v tom smyslu, ze kvuli detem jo, ale ze by ztratil to co miluje, ze by to bylo kdesi daleho a podobny kecy. Zkratka, ze by byl s nama a pri tom nebyl - jestli rozumite.
Chtel vedet co ja na to, rekla jsem mu ze sama nevim, ze jediny co ted potrebuju je srovnat se sama se sebou, ujasnit si svou cestu a jak chci zit a dat se fyzicky i psychicky do pohody, ze mu nereknu a) ani b), ze to chce cas.
V podstate jsem holky zvolila taktiku mrtvyho brouka a at si to opravdu resi on, a taky vim, ze ho nechci jen "kvuli holkam", ze on si musi bud uvedomit, ze nas chce komplet, včetne mě nebo to nema cenu, nechci, aby mi to někdy vyčetl.
Je pravda, že se mi ted snaži doma pomahat, i o hlidani se dělime. Dokonce je ke mě pozornej, nedělá mu problem mi vecer namasirovat zada ani se mnou spat, i kdyz mi pred 2 mesici řekl, že se mnou spat nebude, tak ted to najednou jde.
Nevim, co si o tom vsem mam myslet, ale zvolila jsem taktiku zatim čekat, at si vsechno řeší on, jak naše bydlení, případny rozvod atd. Při tom mem čekani nesedim doma na zadku, ale snažim se ted dost věnovat holkam, taky sobě a chodit mezi lidi.
Holky co byste mi radily ?

Není tady

 

#27 5. 10. 2007 9:10

Anda
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 21. 9. 2006
Příspěvky: 1630

Re: Manzelska krize- nevera

Peti, myslím, že sis poradila sama, že radit není co. Nevidím jediný pádný důvod, proč bys měla za něj rozhodovat to, co není schopen rozhodnout sám. V klidu vyčkávej v zákopu, jak si s nastalou situací poradí, vyřeš si sama sebe a nějaký radikální řez prováděj až v okamžiku, kdy si budeš jistá, že Ty sama řezat chceš.

Není tady

 

#28 5. 10. 2007 10:50

balonek
♥♥♥♥---
Registrovaný: 3. 5. 2007
Příspěvky: 482

Re: Manzelska krize- nevera

Howgh tummenupp

Není tady

 

#29 5. 10. 2007 11:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Manzelska krize- nevera

Naozaj niet čo doda. Myslím, že s achyitl za nos a začal chápa vo co go. ažko predvída, kao s arozhodne, ale ty s tým aj tak nič nenarobíš. Zvolila si výbornú cestu, držím ti palce a vytrvaj. tummenupp godlike


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#30 5. 10. 2007 14:43

Peti
♥------
Registrovaný: 30. 8. 2007
Příspěvky: 23

Re: Manzelska krize- nevera

Holky diky za podporu,

ja jsem se zatim rozhodla z teto situace vytěžit co nejvic. Byt takovou tou kudlankou - žít si po svem a využivat jeho služeb, toho, že mi najednou pomaha v domacnosti, hlida deti, pomaha s nakupy, je ke mě pozorny. Nevim, jak dlouho ho to bude bavit, ale ja toho musim ted využít. Jsem rozhodnuta ted žit ze dne na den, ne přežívat, neřešit to či ono. Taky ho trošku svádět, a to chlapec nema tak jednoduchy. Zjišuju, že to jde, ale zatim jen krůček po krůčku, nejde to mílovými skoky. Když ho může mít milenka, můžu i já, ale to vim až teď, když už právě nevim, jestli ho chci zpátky nebo ne. Protože každý den je jiný, a každý den mě může něčím zaskočit. Neříkám, že jsem připravená, jestli přijde s rozvodem nebo ne, ale vím, že teď, když váhám, jestli jeho cesta zpět by byla správná je to pro mě citově mnohem jednodušší. Doufam, že zvládnu, se od něj co nejvic citově odpoutat a případně žít i bez něho. Pozn. zjistila jsem, že se někdy na ty večery, kdy jezdí za ní dokonce i těším, abych si mohla číst Vaše příběhy tady na Babinetu, protože mi to moc pomáhá a bez Vás bych to asi nezvládla a ta cesta by byla mnohem t잚í. Tak dík a ahoj příště.

Není tady

 

#31 5. 10. 2007 14:49

Peti
♥------
Registrovaný: 30. 8. 2007
Příspěvky: 23

Re: Manzelska krize- nevera

Jo holky,

ještě jedna věc, akorat nevim, jestli mu příležitostně neříct tu věc ve smyslu, buď nas chceš všechny včetně mě, nebo nic. Nevim, jestli už dozrál čas na to, aby to bylo já versus milenka. Jestli ho radši tak nenápadně nechávat na pochybách, jak říkám využívat situace, nebo nastolit tu tvrdou verzi hned ted od začátku, a při tom ve své taktice pokračovat? Je to zatím ještě hodně čerstvé cca tři měsíce.

Není tady

 

#32 7. 10. 2007 0:26

adnad
♥♥-----
Místo: plzeň
Registrovaný: 15. 8. 2007
Příspěvky: 81
Web

Re: Manzelska krize- nevera

Tak to vypadá, že si tě začíná trochu víc vážit. Že díky tomu, že si o ledasčem povídáte  a   že zachovávᚠdomácí prostředí  mu začíná docházet, že s milenkou to nemusí být tak perfektní. Každopádně  ten výběr "buď nás chceš všechny nebo ji" tam bude  muset bejt, protože  se přeci nenechᚠtrápit.  Z  venčení  psů bych udělala společnou příjemnou aktivitu. Vždy to můžou být Vaši společní miláčci jako děti. Samo, bez nátlaku.  Vypadá to , že ve Vašem případě má Plzák pravdu. Chce to jen tu pohodu. Je parádní, že si s ním užíváš.smile)))  Myslím, že jestli bude ochotný vše smáznout, přerušit styky s milenkou,  a najdete si společné alespoň některé aktivity ( psy, děti, přirozené otevřené sexuální aktivity( orál atak.) , popovídání si) tak to bude v pohodě.Napiš jak to jde. Ahoj Dana


V oblastech poznání o rození miminek už "svítá", ale v přístupu k dalšímu rozvoji a výchově dětí je stále "zhasnuto". Neznamená to ale, že by se do toho mělo montovat náboženství.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů