29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, máte někdo prosím zkušenosti? Dcera 2 a půl roku měla včera úraz, má spinální zlomeninu bérce.
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:32)
Díky. Na sádru jdeme zítra pokud splaskne otok zatím má dlahu ale má a bude to mít taky vysoký. Tu odlehčenou sádru budu chtít ale normálně by mě to nenapadlo, asi sem o tom ani neslyšela. No a doufám že se tedy nebudou cukat až budu chtít předepsat analgetika. Jen nevim jestli se s těmi berličkami naučí...
A ještě mam dotaz, jak probíhala rehabilitace? Dík.
Upravil(a) Lulu (30. 8. 2007 18:50)
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:31)
Díky moc. Snad tě to neobtěžuje ale ještě snad poslední otázečka. Jak probíhalo období po sundání sádry? Myslím krom docházení na rehabilitaci prvních pár dní...
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:30)
Ptám se na to, když mu sundali sádru odešel po svých nebo jak dlouho trvalo než začal chodit? Jinak doktor říkal že u takhle malých dětí většinou rehabilitace není vůbec potřeba. Včera jí dali už sádru a na kontrolu dem 2.10. rovnou na sundání sádry + RTG. Jen mě zarazilo a teď mi to vrtá hlavou že jí včera sundali dlahu, hýbaly s nohou a pak nasadily sádru a už jí nedělaly RTG a já teď mám trochu strach jestli jí to tam zasádrovaly dobře aby se pak v říjnu nezjistilo že to měla špatný tudíž to špatně srostlo... Měli ste to taky tak?
Není tady
ne nemeli jsme to tak, jako vy,
my jsme meli sadru hned od prvniho dne, po RTG vysetreni s nohou nikdo nehybal.
syn po sundani sadry trochu kulhal, ale bylo to proto, ze se bal naslapovat.
Tak sem z tebe vytahala vše co mě zajímá, teď už jen odpočítávat dny... Díky moc.
Není tady
Po sundání sádry moje dítě trochu kulhalo, ale to bylo hlavně proto, že bylo nervózní, že si zase poraní nohu.
Upravil(a) AndreaP. (21. 8. 2023 14:21)
Není tady