18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, máte někdo prosím zkuenosti? Dcera 2 a půl roku měla včera úraz, má spinální zlomeninu bérce.
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:32)
Díky. Na sádru jdeme zítra pokud splaskne otok zatím má dlahu ale má a bude to mít taky vysoký. Tu odlehčenou sádru budu chtít ale normálně by mě to nenapadlo, asi sem o tom ani neslyela. No a doufám e se tedy nebudou cukat a budu chtít předepsat analgetika. Jen nevim jestli se s těmi berličkami naučí...
A jetě mam dotaz, jak probíhala rehabilitace? Dík.
Upravil(a) Lulu (30. 8. 2007 18:50)
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:31)
Díky moc. Snad tě to neobtěuje ale jetě snad poslední otázečka. Jak probíhalo období po sundání sádry? Myslím krom docházení na rehabilitaci prvních pár dní...
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:30)
Ptám se na to, kdy mu sundali sádru odeel po svých nebo jak dlouho trvalo ne začal chodit? Jinak doktor říkal e u takhle malých dětí větinou rehabilitace není vůbec potřeba. Včera jí dali u sádru a na kontrolu dem 2.10. rovnou na sundání sádry + RTG. Jen mě zarazilo a teď mi to vrtá hlavou e jí včera sundali dlahu, hýbaly s nohou a pak nasadily sádru a u jí nedělaly RTG a já teď mám trochu strach jestli jí to tam zasádrovaly dobře aby se pak v říjnu nezjistilo e to měla patný tudí to patně srostlo... Měli ste to taky tak?
Není tady
ne nemeli jsme to tak, jako vy,
my jsme meli sadru hned od prvniho dne, po RTG vysetreni s nohou nikdo nehybal.
syn po sundani sadry trochu kulhal, ale bylo to proto, ze se bal naslapovat.
Tak sem z tebe vytahala ve co mě zajímá, teď u jen odpočítávat dny... Díky moc.
Není tady
Po sundání sádry moje dítě trochu kulhalo, ale to bylo hlavně proto, e bylo nervózní, e si zase poraní nohu.
Upravil(a) AndreaP. (21. 8. 2023 14:21)
Není tady