Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 8. 2007 14:19

Allisskka
♥♥-----
Místo: Plzeň

Exekuce

Tak dneska ráno jsem se docela prima probudila,když mi na dveře před půl sedmou ráno bušili dvě namakaný gorily a představili se mi jako exekutoři...
Prý dlužím 101000Kč,že jsem si brala půjčku atd...Vroce 2005.ALe v té době jsem si nic nebrala..zabavili mi teda auto,malej a velkej techničák,emise a všechny klíče od něho a odvezli si ho..A k tomu mi ještě řekli,že když to do 14 dnů nezaplatím,tak mi vybílí byt,že auto na to nestačí,že auto dá "jen" 90000Kč...
Jenomže kde teď mám vzít 101000Kč,aby mi auto zůstalo,protože ho pořebuju....A ke všemu nevím,že jsem si vůbec něco půjčovala..vůbec nevím,co bude..

Čeho se na nás dopustili druzí s tím už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili my sami

Není tady

#2 30. 8. 2007 14:26

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Exekuce

No to je nejaky divny ne?A byli to vubec exekutori?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 30. 8. 2007 14:28

barunka01
♥♥♥----

no ale panove se vam museli prokazat nejakym rozhodnutim od soudu, ne? pokud tam byl vykonatelny platebni rozkaz (rozhodnuti), tak jste o tom vedet musela, pokud vam dorucuji postu. takze jako prvni bych zjistila, na zaklade jakeho rozhodnuti doslo k exekuci a pak bych to resila. ale pokud nedoslo k zasadnimu omylu, tak se obavam, ze zaplatit budete muset. a hlavne si neberte pujcku od lichvaru, lepsi obetovat auto nez zdravi.

Není tady

#4 30. 8. 2007 14:29

Allisskka
♥♥-----

Jojo..ukázali mi nějaký ten jejich průkaz..a dali mi i pak papír,že to jde do exekutorské firmy..

Čeho se na nás dopustili druzí s tím už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili my sami

Není tady

#5 30. 8. 2007 14:36

Allisskka
♥♥-----

Právě,že mi to posílali poštou,ale mě nic nikdy nepřišlo....sad

Upravil(a) Allisskka (30. 8. 2007 14:36)

Není tady

#6 30. 8. 2007 14:41

barunka01
♥♥♥----

jak neprislo? to je nesmysl. mate oznacenou schranku? mate vubec schranku? museli vam dorucit alepson oznameni o ulozeni na poste, pokud jste si to nevyzvedla, tak je pozde bycha honit. tak do te firmy zavolejte a zjistete na zaklade ceho se vykonava, pripadne, jeslti by vam byli ochotni to treba nafaxovat. a nebo se na to vykaslete, uhradte zbytek a mate pokoj.

Není tady

#7 30. 8. 2007 14:42

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Allisskka napsal(a):

Právě,že mi to posílali poštou,ale mě nic nikdy nepřišlo....sad

Přece nejde zapomenout, jestli jsi si před dvěma roky půjčovala dokonce tak velkou částku nebo ne. Když bych si byla vědomá, že jsem si nikdy žádnou takovou půjčku nebrala, tak bych se obrátila na policii, buď jde o omyl nebo nějaký podvod. Jinak uznávám, že každý by měl svý dluhy platit.

Iveta X

Není tady

#8 30. 8. 2007 14:50

barunka01
♥♥♥----

no, ono je otazka, co z te castky je pujcka a co nahrada soudnich vydaju a odmeny exekutora. to klidne mohl byt nesplaceny kontokorent nebo 10 tis. na pracku.

Není tady

#9 30. 8. 2007 14:53

Allisskka
♥♥-----

nic jsem si nebrala..právě jsem mluvila s tou soudkyní,co to odsoudila,tak že to co se mi děje,tak je jedna z mnoha spisů,co á na stole a je to úplně stejné,jako v mém případě..,takže to vypadá na nějaký podvod..jdu tam v úterý,aby mi ukázala tu smlouvu,kterou jsem měla údajně podepsat..

Není tady

#10 30. 8. 2007 14:56

barunka01
♥♥♥----

no hura, tak musite dosahnout zastaveni exekuce. drzim palce a snad auto uvidite zpatky :-)

Není tady

#11 30. 8. 2007 14:58

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

No tak jestli je to tak, jak píšeš, tak to aby se kdokoliv bál, že mu zítra zazvoní na dvěře exekutor. To je děsný. Tak držím palce.

Iveta X

Není tady

#12 30. 8. 2007 14:58

Allisskka
♥♥-----

Děkuji,doufám,že to dobře dopadne...a auto opravdu potřebuju...:-)

Není tady

#13 30. 8. 2007 15:00

Allisskka
♥♥-----

To je hrozný,kamarádka má sousedy neplatiče(romy),dokonce od nich měli už párkrát štěnice,tak navrhovali,aby je vystěhovali a nebo poslali na ně exekutory a oni jim na magistrátu řekli,že to je rasistická diskriminace , že musí počkat,až se k tomu vyjádří oni...jako romové.

Není tady

#14 30. 8. 2007 15:02

Allisskka
♥♥-----

Takže tady máte tu dnešní spravedlnost...
a taky,kdybych to nezaplatila do 14 dnů ode dneška,tak auto dávají do aukce,ale kdyby mi prokázali,že jsem nevinná(teď si připadám,jako kdybych někoho zabila),tak mi ho už nevrátí..v zákoně jsou pěkný smyčky...a vždy se z tý spravedlnosti dá nějak vykroutit...

Není tady

#15 30. 8. 2007 16:04

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Allisskka napsal(a):

Takže tady máte tu dnešní spravedlnost...
a taky,kdybych to nezaplatila do 14 dnů ode dneška,tak auto dávají do aukce,ale kdyby mi prokázali,že jsem nevinná(teď si připadám,jako kdybych někoho zabila),tak mi ho už nevrátí..v zákoně jsou pěkný smyčky...a vždy se z tý spravedlnosti dá nějak vykroutit...

To asi ne, pokud by ho prodali tak jo, ale zase by ti museli uhradit náhradu škody (pokud prokážeš, že dluh nemáš).... to není zase tak, že to prodají a hotovo.

Není tady

#16 30. 8. 2007 16:47

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Ali a neztratila jsi v té době doklady ?  Pokud jsi opravdu žádnou půjčku v té době neměla, tak musíš zpochybnit svůj podmin na smlouvě, kterou ti soudkyně ukáže,  určitě na té smlouvě musí být uvedeny alespoň dva doklady totožnosti. Pokud jsi měla doklady odcizeny, mají to na policii.
Pokud jsi si jistá nezákonným chováním proti tobě, tak bych nečekala na soudkyni a okamžitě podala trestní oznámení na exekutory.
Auto ti musí vrátit, jen to asi chvíli potrvá.  Uplatňovala bych ihned náhradu škody, vzala si auto z půjčovny. 
K té soudkyni bych asi nešla sama, ale vzala bych si s sebou dobrého advokáta, který se těmito záležitostmi zabývá.

Upravil(a) Frigo (30. 8. 2007 16:48)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#17 30. 8. 2007 17:11

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

no jestli je to podvod, měla bych obavu, že když mají od auta veškeré doklady můžou ho prodat třeba zítra.

Není tady

#18 30. 8. 2007 17:14

zenetka
♥♥♥----

Exekutoři jsou velmi omylní, v práci občas s Exekutorským úřadem spolupracujeme a v polovině věcí, co pro nás dělají mají nějakou větší či menší chybu. Takže bych si být tebou za věcí rázně šla a požadovala úhradu veškerých škod. Exekutor je ze zákona pojištěný a to na dost vysoké částky, zřejmě proto je jim jedno, jestli všechny jejich úkony jsou v pořádku nebo ne.

Není tady

#19 30. 8. 2007 19:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Myslite,ze by slo zneuzit ofocenou obcanku?Pred rokem chodili po baraku od eurotelu kvuli nejake akcni nabidce na pausal.Docela se mi to zamlouvalo,ale rekla jsem jim,ze si to musim rozmyslet a oni,aby sem nemuseli znova jezdit s krajskeho mesta tak se mnou sepsali smlouvu a ofotili si obcanku z obou stran a rekli me,ze od smlouvy muzu odstoupit asi do 14 dnu.A me to porad lezi v hlave jestli to ofoceni nejak nezneuzili.Tu smlouvu jsem tenkrat zrusila.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#20 30. 8. 2007 21:38

Allisskka
♥♥-----

Tak exekuce je pozastavena...auto by mi měli vrátit do měsíce..JElikož jsme přišli na příčinu!!Nejsem z okolí sama!Je to ještě dalších 6 lidí.A jsou to lidi,kteří se kdysi tenkrát nechali uvrtat od profirealu k nějaké soutěži,tam se mělo zadat datum narození,bydliště a jméno příjmení!No a našel se "dobrák" který u toho profirealu pracoval,a tak si na nás bral půjčky , které šli do jeho kapsy...!Ale to má na kontě prý více lidí,než jen  nás 6! Takže podávám trestní oznámení!V úterý jdu k soudkyni s kamarádem právníkem..!Lidičky,dávejte si bacha komu dáváte svoje osobní údaje, ať nedopadnete jako já a všichni ostatní, kteří dopadli takhle!

Není tady

#21 30. 8. 2007 21:45

zenetka
♥♥♥----

Tak hlavně že to dobře dopadlo.
Ale stejně mi to nejde do hlavy - než dojde k exekuci, musí být vydaný platební rozkaz. Pokud ho nepřevezmeš, nenabyde právní moci a není možný na jeho základě nařídit exekuci.

Není tady

#22 30. 8. 2007 21:57

barunka01
♥♥♥----

Allisskka napsal(a):

Tak exekuce je pozastavena...auto by mi měli vrátit do měsíce..JElikož jsme přišli na příčinu!!Nejsem z okolí sama!Je to ještě dalších 6 lidí.A jsou to lidi,kteří se kdysi tenkrát nechali uvrtat od profirealu k nějaké soutěži,tam se mělo zadat datum narození,bydliště a jméno příjmení!No a našel se "dobrák" který u toho profirealu pracoval,a tak si na nás bral půjčky , které šli do jeho kapsy...!Ale to má na kontě prý více lidí,než jen  nás 6! Takže podávám trestní oznámení!V úterý jdu k soudkyni s kamarádem právníkem..!Lidičky,dávejte si bacha komu dáváte svoje osobní údaje, ať nedopadnete jako já a všichni ostatní, kteří dopadli takhle!

tak gratuluju, hlavne ze to takhle dopadlo. ale stejne by me zajimalo, na zaklade ceho soudce naridit vykon bez vykonatelneho rozhodnuti, divne.

Není tady

#23 1. 9. 2007 0:58

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Opravdu zajímavý příběh a poučný.Takže stačí zadat nějaké datum narození,jméno a adresu a vzít si na kohokoliv půjčku.Jméno nejspíš může být i vymyšlené.Kdepak dávají takhle jednodušše půjčky?Nebo jenom po mě chtěli občanku,rodný list a potvrzení z práce?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí