|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Asi tak nějak...a žaludek dělal salta a střeva ...tam byl na každým decimetru uzel a mašlička...strašný... 
A pro nováčky-to byla jen má blbost,však vidíte,jak se ostatní (i já) ženou na další školy... 
sisa70 napsal(a):
Já, ač původem jedináček, mám teď sester, že se mi o tom nikdy nesnilo
![]()
souhlas, sestro 
Není tady
Holky, chci se jen zeptat - ráda bych na školičku vytahla i svoji kamarádku. Je moc fajn, jen je dost uzavřená, nerada se svěřuje a mluví o svých problémech - vše se snaží řešit sama. Myslíte, že pro ní bude školička vhodná? Nerada bych ji vláčela někam, kde si bude připadat nepatřičně. Děkuji.
Není tady
Astino, pokud neabsolvovala 1 a 2, nevím, jestli to rozchodí.
Není tady
Hele sestro, mám ti držet zase postýlku u sebe, jestli přijedu první
? Budu tě zpovídat o kořenech, Salvovi, až tě bude pusa bolet
.
No to já se nebála, spíš jsem byla zvědavá, kdože se za těmi nicky skrývá. Síso a Míša mi psala, že se k nám tentokrát nepřipojí
. Škoda.
Baz, beru tě za slovo, tak koukej přijet
.
No jo, Sísa mě zase bude štvát, jak se futruje banánem se šlehačkou a je štíhlá jako proutek a já budu jen tiše závidět 
No holky, co furt strašíte
? Já odjela domů úplně v pohodě a žádné následky se nekonaly
. Jedině ty, že jsem poznala spoustu prima lidiček a byla nabitá pozitivní energií.... 
Lvice, moje tělo si po letech kouření a nezdravého žraní a řeklo o lepší péči, takže ty banánky se šlehačkou nevidím tak realisticky. No, možná jeden a docela prťavej.A ten tvůj mňam mňam perníček taky ochutnám, jestli teda bude 
Není tady
Regi, ani já nebyla na 1 a 2 - takže samozřejmě já i kamarádka pojedeme na 1 - ne na trojku - ani já nejsem tak odvážná, abych to takto přeskočila.
Mě jde hlavně o to, jestli se tam může nabýt pozitivní energii i uzavřený člověk - jestli to není hlavně o otevření svého nitra.
Není tady
Astino, je dobře, že nepřeskočíš 1 a 2,nikdo tě nebude nutit do otevírání , to je jen tvoje rozhodnutí, a neboj se toho, neublíží ti to , spíš se uvolníš. Minimálně poznáš zajímavé lidi
.
Není tady
Regino, já jsem člověk otevřený všemu novému, lidi z babinetu mi už několikrát velmi pomohli a stále pomáhají - budu ráda, když některé poznám osobně. A v situaci, kterou řeším, je pro mě přínosné cokoliv, co mě posune dál a co mě posílí.....tak beru i školičku. Kamarádka je jiná, ale moc fajn, přemluvila jsem ji proto, protože si myslím, že ji to také osloví a pomůže. Třeba se pak na svůj život bude dívat veseleji a to bych si moc přála.
Není tady
Andromed, neva, budeš povídat
. Já mám teď takové nějaké stagnující období, ale karty říkají, že je to období před velkou změnou. Tak jsem v klidu
a jen tak si žiju.... Písni mi SZ aspoň ve zkratce, co nového, jsem zvědavá 
Síso, jasně že ti přivezu perníček. No na mojem tělíčku se zase projevilo, že jsem vůbec necvičila a sice jsem procvičovala ducha, ale na tělo jsem se vyprdla, tak se hezky ozvalo.
Dobře mi tak
......
Lvice ... tak to už mi tečou sliny....
Není tady
Lvice, taky začnu aspoň zpevňovat, zlatá dobrá kalanetika, pomáhá aspoň na centimetry, škoda ,že ne na sebevědomí a na sebeúctu.
Není tady
Regi, já budu chodit na power jógu. Chtěla jsem tai-či, ale nikde jsem nanašla kurzy
, tak budu chodit tam. Fakt už se těším
.
Myslím, že tvůj partner je dobrým zkoušejícím tvého sebevědomí a sebeúcty.....
. Je v tobě ohromný potenciál a velká síla, takže věřím, že tuhle lekci zvládneš. 
Síso, vem si bryndáček
. Tak to vidím zase na velký plech
Četla jsem o té tvojí situaci na dovolené. Je to bomba, jak ta práce přináší ovoce, viď?
Taky to na sobě pozoruju, už delší čas..... 
Andromed, fakt
? To je super, tak to dáš hezky na Hrádečku taneček
. Séééééééééééééééél, máš tady konkurenci

Upravil(a) lvice (5. 9. 2007 13:03)

Nie konkurenciu, ale spolutanečnicu...
keďže v tanci je aj tak každá žena iná, neexistuje tu konkurencia, ale len spolutančenie... Práve to na tanci milujeeem
A šabľový
tanec by nebol zlý. Viete, čomu my hovoríme hodiť šabľu???? 
Není tady

Regina napsal(a):
Astino, pokud neabsolvovala 1 a 2, nevím, jestli to rozchodí.
No šak by išla na Jednotku s Astinou, ako som pochopila - dúfam, že správne...
Není tady

astina napsal(a):
Regino, já jsem člověk otevřený všemu novému, lidi z babinetu mi už několikrát velmi pomohli a stále pomáhají - budu ráda, když některé poznám osobně. A v situaci, kterou řeším, je pro mě přínosné cokoliv, co mě posune dál a co mě posílí.....tak beru i školičku. Kamarádka je jiná, ale moc fajn, přemluvila jsem ji proto, protože si myslím, že ji to také osloví a pomůže. Třeba se pak na svůj život bude dívat veseleji a to bych si moc přála.
Vieš, tieto veci podľa mňa človek nezistí, kým neskúsi. Ani pre mňa nie je vhodné všetko z tejto oblasit, ale musela som si na to prísť osobne a z priamej skúsenosti... Niekto to možno vie odhadnúť, ale väčšina musí okúsiť. Nech si vezme peknú knižku a to najhoršie, čo sa jej pdodľa mňa môže stať je, že bude striedať čítanie s prehcádzkami v peknom okolí... všetko je to tam na báze dobrovoľnosti, žiadne nútené práce.
Není tady

Andromeda napsal(a):
Holký, neříkejte to Selimě, ale já za 14 dní začínám břišní tance

Není tady
Spolutančení, to je hezký výraz
. Takové sdílení.
. Sel, myslím, že přesně tento šavlový tanec měla Andromeda na mysli
. U nás se tomu říká taky "feed the fishes"
. A to já umím taky
i bez tréninku