Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 4. 9. 2007 15:20

x52658
Host

Re: Pandořiny školy

Asi tak nějak...a žaludek dělal salta a střeva ...tam byl na každým decimetru uzel a mašlička...strašný... usch

A pro nováčky-to byla jen má blbost,však vidíte,jak se ostatní (i já) ženou na další školy... tummenupp

#102 4. 9. 2007 18:43

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

sisa70 napsal(a):

Já, ač původem jedináček, mám teď sester, že se mi o tom nikdy nesnilo hjarta wink

souhlas, sestro pussa

Není tady

#103 4. 9. 2007 23:35

astina
♥♥♥----

Holky, chci se jen zeptat - ráda bych na školičku vytahla i svoji kamarádku. Je moc fajn, jen je dost uzavřená, nerada se svěřuje a mluví o svých problémech - vše se snaží řešit sama. Myslíte, že pro ní bude školička vhodná? Nerada bych ji vláčela někam, kde si bude připadat nepatřičně. Děkuji.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#104 5. 9. 2007 7:40

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Asti, já myslím, že by měla jet... big_smile Jinak zdravím, ehm, sestry tummenupp big_smilebig_smilebig_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#105 5. 9. 2007 8:54

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Astino, pokud neabsolvovala 1 a 2, nevím, jestli to rozchodí.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#106 5. 9. 2007 8:55

Nick3594
Host

Hele sestro, mám ti držet zase postýlku u sebe, jestli přijedu první lol? Budu tě zpovídat o kořenech, Salvovi, až tě bude pusa bolet lol.
No to já se nebála, spíš jsem byla zvědavá, kdože se za těmi nicky skrývá. Síso a Míša mi psala, že se k nám tentokrát nepřipojí usch. Škoda.
Baz, beru tě za slovo, tak koukej přijet big_smile.
No jo, Sísa mě zase bude štvát, jak se futruje banánem se šlehačkou a je štíhlá jako proutek a já budu jen tiše závidět lol

#107 5. 9. 2007 8:57

Nick3594
Host

No holky, co furt strašíte va? Já odjela domů úplně v pohodě a žádné následky se nekonaly va. Jedině ty, že jsem poznala spoustu prima lidiček a byla nabitá pozitivní energií.... tillfreds

#108 5. 9. 2007 9:13

sisa70
♥♥♥♥♥--

Lvice,  moje tělo si po letech kouření a nezdravého žraní a řeklo o  lepší péči, takže ty banánky se šlehačkou nevidím tak realisticky. No, možná jeden a docela prťavej.A ten tvůj mňam mňam  perníček taky ochutnám, jestli teda bude wink

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#109 5. 9. 2007 10:23

astina
♥♥♥----

Regi, ani já nebyla na 1 a 2 - takže samozřejmě já i kamarádka pojedeme na 1 - ne na trojku - ani já nejsem tak odvážná, abych to takto přeskočila.
Mě jde hlavně o to, jestli se tam může nabýt pozitivní energii i uzavřený člověk - jestli to není hlavně o otevření svého nitra.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#110 5. 9. 2007 10:30

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Astino, je dobře, že nepřeskočíš 1 a 2,nikdo tě nebude nutit do otevírání , to  je jen tvoje rozhodnutí, a neboj se toho, neublíží ti to , spíš se  uvolníš. Minimálně poznáš zajímavé lidi tummenupp .

Není tady

#111 5. 9. 2007 10:48

astina
♥♥♥----

Regino, já jsem člověk otevřený všemu novému, lidi z babinetu mi už několikrát velmi pomohli a stále pomáhají - budu ráda, když některé poznám osobně. A v situaci, kterou řeším, je pro mě přínosné cokoliv, co mě posune dál a co mě posílí.....tak beru i školičku. Kamarádka je jiná, ale moc fajn, přemluvila jsem ji proto, protože si myslím, že ji to také osloví a pomůže. Třeba se pak na svůj život bude dívat veseleji a to bych si moc přála.

Není tady

#112 5. 9. 2007 10:50

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ségro jasný, drž mi zase fleka big_smile Hihi akorát musím říct, že Kořeny vnímám už jako vzdálenou minulost, nějak se mi toho moc děje v poslední době big_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#113 5. 9. 2007 11:43

Nick3594
Host

Andromed, neva, budeš povídat big_smile. Já mám teď takové nějaké stagnující období, ale karty říkají, že je to období před velkou změnou. Tak jsem v klidu big_smile a jen tak si žiju.... Písni mi SZ aspoň ve zkratce, co nového, jsem zvědavá gloria

Síso, jasně že ti přivezu perníček. No na mojem tělíčku se zase projevilo, že jsem vůbec necvičila a sice jsem procvičovala ducha, ale na tělo jsem se vyprdla, tak se hezky ozvalo. butter Dobře mi tak dumbom......

#114 5. 9. 2007 12:32

sisa70
♥♥♥♥♥--

Lvice ... tak to už mi tečou sliny....

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#115 5. 9. 2007 12:43

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvice, taky začnu aspoň zpevňovat, zlatá dobrá kalanetika, pomáhá aspoň na centimetry, škoda ,že ne na sebevědomí a na sebeúctu.

Není tady

#116 5. 9. 2007 12:56

Nick3594
Host

Regi, já budu chodit na power jógu. Chtěla jsem tai-či, ale nikde jsem nanašla kurzy dumbom, tak budu chodit tam. Fakt už se těším tillfreds.

Myslím, že tvůj partner je dobrým zkoušejícím tvého sebevědomí a sebeúcty..... hmm. Je v tobě ohromný potenciál a velká síla, takže věřím, že tuhle lekci zvládneš. pussa

#117 5. 9. 2007 12:59

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Holký, neříkejte to Selimě, ale já za 14 dní začínám břišní tance big_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#118 5. 9. 2007 13:00

Nick3594
Host

Síso, vem si bryndáček lol lol. Tak to vidím zase na velký plech lol

Četla jsem o té tvojí situaci na dovolené. Je to bomba, jak ta práce přináší ovoce, viď? tummenupp Taky to na sobě pozoruju, už delší čas..... stolt

#119 5. 9. 2007 13:02

Nick3594
Host

Andromed, fakt big_smile? To je super, tak to dáš hezky na Hrádečku taneček tillfreds. Séééééééééééééééél, máš tady konkurenci lol lol

Upravil(a) lvice (5. 9. 2007 13:03)

#120 5. 9. 2007 13:03

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

No nevím, do Hrádečku stihnu tak maximálně šavlový tanec, to umím už teď lol

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#121 5. 9. 2007 13:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nie konkurenciu, ale spolutanečnicu... storstark keďže v tanci je aj tak každá žena iná, neexistuje tu konkurencia, ale len spolutančenie... Práve to na tanci milujeeem hjarta A šabľový usch tanec by nebol zlý. Viete, čomu my hovoríme hodiť šabľu???? usch

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#122 5. 9. 2007 13:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Regina napsal(a):

Astino, pokud neabsolvovala 1 a 2, nevím, jestli to rozchodí.

No šak by išla na Jednotku s Astinou, ako som pochopila - dúfam, že správne...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#123 5. 9. 2007 13:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

astina napsal(a):

Regino, já jsem člověk otevřený všemu novému, lidi z babinetu mi už několikrát velmi pomohli a stále pomáhají - budu ráda, když některé poznám osobně. A v situaci, kterou řeším, je pro mě přínosné cokoliv, co mě posune dál a co mě posílí.....tak beru i školičku. Kamarádka je jiná, ale moc fajn, přemluvila jsem ji proto, protože si myslím, že ji to také osloví a pomůže. Třeba se pak na svůj život bude dívat veseleji a to bych si moc přála.

Vieš, tieto veci podľa mňa človek nezistí, kým neskúsi. Ani pre mňa nie je vhodné všetko z tejto oblasit, ale musela som si na to prísť osobne a z priamej skúsenosti... Niekto to možno vie odhadnúť, ale väčšina musí okúsiť. Nech si vezme peknú knižku a to najhoršie, čo sa jej pdodľa mňa môže stať je, že bude striedať čítanie s prehcádzkami v peknom okolí... všetko je to tam na báze dobrovoľnosti, žiadne nútené práce.

Brita

Není tady

#124 5. 9. 2007 13:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Andromeda napsal(a):

Holký, neříkejte to Selimě, ale já za 14 dní začínám břišní tance big_smile

tummenupp godlike rock

Brita

Není tady

#125 5. 9. 2007 13:21

Nick3594
Host

Spolutančení, to je hezký výraz tillfreds. Takové sdílení. hjarta. Sel, myslím, že přesně tento šavlový tanec měla Andromeda na mysli rock lol. U nás se tomu říká taky "feed the fishes" wink. A to já umím taky lol i bez tréninku rodna

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí