|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Není tady
a já vám zase budu jen strašně moc závidět... ach jo...
Není tady
ako prečo??? ...ty neprijechaš ????
Není tady
adra napsal(a):
...já teda ještě nevím..ale jet bych chtěla
Tak jestli teda nevíš,tak já ti to řeknu.....CHCEŠ!!!!!!!!!! A POJEDEŠ!!!!! 

No,mám to v plánu,v kalendáři to je napsaný a doma suše oznámený...tak jsečm přesvědčená,že i vyšší mocnosti s tím jsou obeznámený a nebudou mi do cesty stavět žádný překážky.I když mi tam už jednu šoupli,ale to se snad překoná.... 

Není tady
Jo,překážku....jestli všechno vyjde,jak chci,tak bych měla mít komplet všechny víkendy pkný,ale mělo by to jít i tak,že se urvu.Protože ani školu ani Černošice si nenechám ujít....Ale kdoví,jak to všechno vlastně bude.... 
Baz tak v Černošicích na viděnou
. Těším se na tebe
.
Regi, nevíš jestli zase budeme kreslit?
. To zase bude pecka, co se o sobě dozvím
. Minule jsem pohřbila city na krchově, no tak to jsem zvědavá, co na mě vyleze zase teď 
Ahojda, a kdeže to bude ta jednička? Začínám o ní uvažovat ....... zvědavost je taky hrozná vlastnost ....

Není tady
uzlík napsal(a):
Ahojda, a kdeže to bude ta jednička? Začínám o ní uvažovat ....... zvědavost je taky hrozná vlastnost ....
já přesně to samé, začínám uvažovat že pojedu 
Není tady
Mám pocit, že ta moje mapa bude úúúúplně jiná.Hlavně si vezmu pastelky, byla jsem líná kupovat si je, protože jsem měla voskovky, výsledkem byl hrozný zmatek.
Já spíš doufám, že Pan vymyslí nějakou hru nebo něco...V poslední době se velmi nerada vracím do minulosti, a když, tak bych radši řešila současnost, nějaké techniky asertivity, a pak samozřejmě duchovno. Moc ráda vzpomínám na zbrojnici.
Není tady
Necháme se překvapit.
. Mě by docela zajímalo, co ze mě vypadne teď. Taky si myslím, že bude mapa úplně jiná, ale člověk nikdy neví....
. Mě se zase líbily masáže, tu bych tam tedy 100 % zařadila
.
Koliba vypadá moc hezky a mají tam zmrzlinové poháry - ňam, ňam.
No budu přemýšlet a pokud pojede vanilka a majkafa, tak se snad k tomu dotlačím ........ zase ta zvědavost
Není tady

A banán so šľahačkou!!!
To je veľký potravinový orgazmus.... 
Není tady
Tak já se na tu jedničku těším víc a víc ..... už jsem pevně rozhodnutá, že jedu. Těším se na všechny, které tam potkám.
Není tady

adra napsal(a):
holkýýýý...nevíte...jestli jsem byla na dvojce?????
já si to n e p a m a t u j u
ale myslím že ne...na jdedničce....uplně na té první a pak 2x v Černošicích....ale na dvojce asi ne:co:
jo a pak ještě na skok jednou na jedničce....
bazalko tojsem zaregistrovala že pojedeš...já to mám kousek tak o společsnou cestu nejde...ty by jsi asi přijela přímo od Vás že...já teda ještě nevím..ale jet bych chtěla
všechny zdravím
Nebola si!
Určo, to by som si pamätala...
Není tady

lvice napsal(a):
Daky jasně, nic se nesmí lámat přes koleno
.
Adři ty sklerotiku, se mnou si na dvojce nebyla. Ale třeba s někým jiným jo
.
Nie, s nami nebola a myslím, že druhú Dvojku(pražská čtyřka + niekoľko ďalších) tuším len poctila krátkou návštevou...
Upravil(a) Selima (4. 9. 2007 14:31)
Není tady
ani na druhý dvojce nebyla 
Není tady
uzlík napsal(a):
Koliba vypadá moc hezky a mají tam zmrzlinové poháry - ňam, ňam.
No budu přemýšlet a pokud pojede vanilka a majkafa, tak se snad k tomu dotlačím ........ zase ta zvědavost
Uzlíku, já si setkání na Hrádku a v Černošicích ordinuju jako očistnou terapii a "dobití baterek"...... vždycky se tak strašně těším na všechna ta setkání a zároveň mám trochu bolení břicha z toho, co se o sobě zase dozvím a jaké prožitky mám před sebou. Víc než blahodárně na mně působí ta koncentrace ženský energie. ...a to jsem se vždycky většímu srocení žen vyhýbala
Jo, je to bóžo - dopřej si to. Stojí to za to. 
Není tady
siso, dobití baterek fakt potřebuji. Zatím si je dobíjím těma pohárkama a čokoládičkama, jenže se to pak zase projevuje někde jinde. A hnedle mi to zase sráží to sebevědomí, no a pak mám problém před větším kolektivem, přitom společnost mám ráda. Já jsem fakt divný exemlář. Ale konečně bych se třeba dozvěděla, co jsem opravdu zač a že to se mnou snad není až tak špatné.
Není tady
lvice napsal(a):
Baz tak v Černošicích na viděnou
. Těším se na tebe
.
To víš,že jo,kočko...Se taky ještě uvidí,jestli si neudělám v říjnu výlet na Hrádek... 

Siso,o tom bolení břicha...to si můžem vyprávět...manžel minule ze mě šílel,co jsem doma předváděla...
uzlík napsal(a):
siso, dobití baterek fakt potřebuji. Zatím si je dobíjím těma pohárkama a čokoládičkama, jenže se to pak zase projevuje někde jinde. A hnedle mi to zase sráží to sebevědomí, no a pak mám problém před větším kolektivem, přitom společnost mám ráda. Já jsem fakt divný exemlář. Ale konečně bych se třeba dozvěděla, co jsem opravdu zač a že to se mnou snad není až tak špatné.
No vidíš, a právě tady poznáš, že pocit studu před větším kolektiverm je úplně zbytečnej a domů budeš odjíždět nabitá, usmátá a hlavně ...v rovnováze a v pohodě !!! A myslím, že zvláštní exempláře jsme tam všechny
, ale vo tom to je ne ?? By ten život byl nuda, kdyby všichni lidi byli dokonalí, jak jak podle šablony.
A už jen to, že tě ostatní pustí k sobě tak blízko, nachají tě nahlédnout do své duše, to tě s nimi neskutečně spojí. Já, ač původem jedináček, mám teď sester, že se mi o tom nikdy nesnilo

Není tady
bazalka napsal(a):
Siso,o tom bolení břicha...to si můžem vyprávět...manžel minule ze mě šílel,co jsem doma předváděla...
... si to umím představit, já na první ŠVP jela jak na první rande .... jsem měla skoro návaly jak v přechodu.
Není tady