Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 4. 9. 2007 11:44

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Pandořiny školy

Už se ví, jak holky dojely?

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#77 4. 9. 2007 11:51

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

a já vám zase budu jen strašně moc závidět... ach jo...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#78 4. 9. 2007 12:33

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ako prečo??? ...ty neprijechaš ????

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#79 4. 9. 2007 13:21

x52658
Host

adra napsal(a):

...já teda ještě nevím..ale jet bych chtěla smilesmile

Tak jestli teda nevíš,tak já ti to řeknu.....CHCEŠ!!!!!!!!!! A POJEDEŠ!!!!! retareta
No,mám to v plánu,v kalendáři to je napsaný a doma suše oznámený...tak jsečm přesvědčená,že i vyšší mocnosti s tím jsou obeznámený a nebudou mi do cesty stavět žádný překážky.I když mi tam už jednu šoupli,ale to se snad překoná.... rollbig_smile

#80 4. 9. 2007 13:25

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

co ti kam šoupli???? va překážku? big_smile big_smile big_smile

Není tady

#81 4. 9. 2007 13:32

x52658
Host

Jo,překážku....jestli všechno vyjde,jak chci,tak bych měla mít komplet všechny víkendy pkný,ale mělo by to jít i tak,že se urvu.Protože ani školu ani Černošice si nenechám ujít....Ale kdoví,jak to všechno vlastně bude.... roll

#82 4. 9. 2007 13:42

Nick3594
Host

Baz tak v Černošicích na viděnou  storstark. Těším se na tebe par.

#83 4. 9. 2007 13:44

Nick3594
Host

Regi, nevíš jestli zase budeme kreslit? smile. To zase bude pecka, co se o sobě dozvím rodna. Minule jsem pohřbila city na krchově, no tak to jsem zvědavá, co na mě vyleze zase teď rock

#84 4. 9. 2007 13:58

uzlík
♥♥♥♥♥--

Ahojda, a kdeže to bude ta jednička? Začínám o ní uvažovat ....... zvědavost je taky hrozná vlastnost ....big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#85 4. 9. 2007 14:06

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

uzlík napsal(a):

Ahojda, a kdeže to bude ta jednička? Začínám o ní uvažovat ....... zvědavost je taky hrozná vlastnost ....big_smilebig_smilebig_smile

já přesně to samé, začínám uvažovat že pojedu  smile

Není tady

#86 4. 9. 2007 14:07

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mám pocit, že ta moje mapa bude úúúúplně jiná.Hlavně si vezmu pastelky, byla jsem líná kupovat si je, protože jsem měla voskovky, výsledkem byl hrozný zmatek.
Já spíš doufám, že Pan vymyslí nějakou hru nebo něco...V poslední době se velmi nerada vracím do minulosti, a když, tak bych radši řešila současnost, nějaké techniky  asertivity,  a pak samozřejmě duchovno. Moc ráda vzpomínám na zbrojnici.

Není tady

#87 4. 9. 2007 14:10

Nick3594
Host

Školičky bývají na Kolibě http://www.koliba.penzion.com/

#88 4. 9. 2007 14:12

Nick3594
Host

Necháme se překvapit. big_smile. Mě by docela zajímalo, co ze mě vypadne teď. Taky si myslím, že bude mapa úplně jiná, ale člověk nikdy neví.... dumbom. Mě se zase líbily masáže, tu bych tam tedy 100 % zařadila gloria.

#89 4. 9. 2007 14:20

uzlík
♥♥♥♥♥--

Koliba vypadá moc hezky a mají tam zmrzlinové poháry - ňam, ňam.
No budu přemýšlet a pokud pojede vanilka a majkafa, tak se snad k tomu dotlačím ........ zase ta zvědavost

Není tady

#90 4. 9. 2007 14:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A banán so šľahačkou!!! tongue To je veľký potravinový orgazmus.... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#91 4. 9. 2007 14:28

astina
♥♥♥----

Tak já se na tu jedničku těším víc a víc ..... už jsem pevně rozhodnutá, že jedu. Těším se na všechny, které tam potkám.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#92 4. 9. 2007 14:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

holkýýýý...nevíte...jestli jsem byla na dvojce?????  tonguetonguetongue já si to   n e p a m a t u j u   dumbom
ale myslím že ne...na jdedničce....uplně na té první a pak 2x v Černošicích....ale na dvojce asi ne:co:
jo a pak ještě na skok jednou na jedničce....

bazalko tojsem zaregistrovala že pojedeš...já to mám kousek tak o společsnou cestu nejde...ty by jsi asi přijela přímo od Vás že...já teda ještě nevím..ale jet bych chtěla smilesmile

všechny zdravím hjarta

Nebola si! dumbom Určo, to by som si pamätala...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#93 4. 9. 2007 14:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

Daky jasně, nic se nesmí lámat přes koleno par.

Adři ty sklerotiku, se mnou si na dvojce nebyla reta. Ale třeba s někým jiným jo lol.

Nie, s nami nebola a myslím,  že druhú Dvojku(pražská čtyřka + niekoľko ďalších) tuším len poctila krátkou návštevou...

Upravil(a) Selima (4. 9. 2007 14:31)

Brita

Není tady

#94 4. 9. 2007 14:34

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

ani na druhý dvojce nebyla lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#95 4. 9. 2007 14:37

sisa70
♥♥♥♥♥--

uzlík napsal(a):

Koliba vypadá moc hezky a mají tam zmrzlinové poháry - ňam, ňam.
No budu přemýšlet a pokud pojede vanilka a majkafa, tak se snad k tomu dotlačím ........ zase ta zvědavost

Uzlíku, já si setkání na Hrádku a v Černošicích ordinuju jako očistnou terapii a "dobití baterek"...... vždycky se tak strašně těším na všechna ta setkání  a zároveň mám trochu bolení břicha z toho, co se o sobě zase dozvím a jaké prožitky mám před sebou.  Víc než blahodárně na mně působí ta koncentrace ženský energie. ...a to jsem se vždycky většímu srocení žen vyhýbala smile
Jo, je to bóžo -  dopřej si to. Stojí to za to. tummenupp

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#96 4. 9. 2007 14:51

uzlík
♥♥♥♥♥--

siso, dobití baterek fakt potřebuji. Zatím si je dobíjím těma pohárkama a čokoládičkama, jenže se to pak zase projevuje někde jinde. A hnedle mi to zase sráží to sebevědomí, no a pak mám problém před větším kolektivem, přitom společnost mám ráda. Já jsem fakt divný exemlář. Ale konečně bych se třeba dozvěděla, co jsem opravdu zač a že to se mnou snad není až tak špatné.

Není tady

#97 4. 9. 2007 15:01

x52658
Host

lvice napsal(a):

Baz tak v Černošicích na viděnou  storstark. Těším se na tebe par.

To víš,že jo,kočko...Se taky ještě uvidí,jestli si neudělám v říjnu výlet na Hrádek... lollol

#98 4. 9. 2007 15:04

x52658
Host

Siso,o tom bolení břicha...to si můžem vyprávět...manžel minule ze mě šílel,co jsem doma předváděla...

#99 4. 9. 2007 15:13

sisa70
♥♥♥♥♥--

uzlík napsal(a):

siso, dobití baterek fakt potřebuji. Zatím si je dobíjím těma pohárkama a čokoládičkama, jenže se to pak zase projevuje někde jinde. A hnedle mi to zase sráží to sebevědomí, no a pak mám problém před větším kolektivem, přitom společnost mám ráda. Já jsem fakt divný exemlář. Ale konečně bych se třeba dozvěděla, co jsem opravdu zač a že to se mnou snad není až tak špatné.

No vidíš, a právě tady poznáš, že pocit studu před větším kolektiverm je úplně zbytečnej a domů budeš odjíždět nabitá, usmátá a hlavně ...v  rovnováze a v pohodě !!!  A myslím, že zvláštní exempláře jsme tam všechny lol, ale vo tom to je ne ?? By ten život byl nuda, kdyby všichni lidi  byli dokonalí, jak jak podle šablony.
A už jen to, že tě ostatní pustí k sobě tak blízko, nachají tě nahlédnout do své duše, to tě s nimi neskutečně spojí. Já, ač původem jedináček, mám teď sester, že se mi o tom nikdy nesnilo hjarta wink

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#100 4. 9. 2007 15:14

sisa70
♥♥♥♥♥--

bazalka napsal(a):

Siso,o tom bolení břicha...to si můžem vyprávět...manžel minule ze mě šílel,co jsem doma předváděla...

lol ... si to umím představit, já na první ŠVP jela jak na první rande .... jsem měla skoro návaly jak v přechodu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí