|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

A ja???
No, ak pôjde moja zvyčajná spolunocľažníčka Juditka, tak si ju asi vyárendujem pre seba...
Není tady
Ivana napsal(a):
Přemýšlím o té jedničce. Nepojede někdo z Brna?
Ivano, ano, pojeď na jedničku. Moc ráda bych se s tebou seznámila.
Zdravím po dlóóóuhé dovolené a hlásím se na trojku. Huž aby to bylo !!!!! 
Není tady
Jj, taky trojku, hlásím se.
Já už jsem se přihlásila

Není tady
Ježiš holky nééééé! Přihlášky ještě nééééé.
Já starej bordelář to pak v záchvatu úklidu vyházím ze schránky a budu nahraná.... 
Tohle je zatím jen info pro vás, abyste s tím počítaly časově a asi i finančně.
Přihlášky až ve chvíli, kdy jednotlivé školy zase vypíšu.
Nakonec se klidně můžu utopit nebo mne sežere žralok, či se rozhodnu pro život poustevníka v horách nad mořem. Taky může být hotel nad zálivem tentokrát místo důchodců plný francouzských důstojníků a třeba bude některej chytrej, ale slepej a já se odstěhuju do krásný Provance...kdo ví
))
Zkrátka konec října je ještě daleko, ju?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
petra72 napsal(a):
No, navrhla bych Pan, aby ještě současně uskutečnila školu v přírodě pro děti..... Třeba ve vedlejší vesnici, aby byly dál od vás.
Pan, co ty na to? No není to další možný podnikatelský záměr???![]()
![]()
Chcš mne zabít??? Přes 30 let jsem učila, z toho polovinu na základce....
No jo, tak od tud vítr vane.
Pan má přípravný týden.... Jako za své dlouholeté praxe. Poslední týden v srpnu .....

Holky, konec prázdnin a šup do papírnictví koupit sešity a obaly.
..... Myslím to v žertu....
bazalka napsal(a):
Pan,no ale to máš supr základ,tak pročpak né tu školičku pro děti????
Nejen to, ale bude to kvalifikovaný člověk..... Né žádná hlídačka dětí.... 
Ahoj Petro72, kdy ti asi vrátím tu mikču? Nechceš ji poslat poštou?
faf napsal(a):
Jeeej Baz, to bude super, ked by sme sli na tu dvojku spolu. :-) hadam nas tam bude viac z tej nasej jednotky.
Si piš! Huž mám pomalu sbaleno 
Není tady
Selima napsal(a):
A ja???
![]()
No, ak pôjde moja zvyčajná spolunocľažníčka Juditka, tak si ju asi vyárendujem pre seba...
Hlásím se do služby, kapitáne
Praha počká...
Doubravka napsal(a):
faf napsal(a):
Jeeej Baz, to bude super, ked by sme sli na tu dvojku spolu. :-) hadam nas tam bude viac z tej nasej jednotky.
Si piš! Huž mám pomalu sbaleno

Není tady
majkafo taky bych se s tebou moc ráda seznámila. Moc tě obdivuju, jak ses z toho všeho dostala. Jsi takové moje stvětýlko na konci tunelu.
Není tady
:supr:Taky se hlásím na trojku!!!!Jupííí
Není tady
Tak jsem se rozhodla, že na jedničku určitě vyrazím a vezmu sebou i jednu kamarádku. Už se těším, na všechny "neznámé".
Není tady
hali2 napsal(a):
:supr:Taky se hlásím na trojku!!!!Jupííí
Tak doufám, že budeme zase spolunocležnice!! Slibuju, že tentokrát si vezmu na každou nohu stejnou botu! 
Není tady
Na trojku, velmi ji už potřebuji, ale, přiznám se, chvíli jsem uvažovala i o jedničce.
a těším se na známé milé tváře!!!!!!!!
....................
termín jedničky oznámím svým dvěma kamarádkám co měly také zájem.
Upravil(a) poletucha (31. 8. 2007 17:25)
Není tady
lueta napsal(a):
Tak doufám, že budeme zase spolunocležnice!! Slibuju, že tentokrát si vezmu na každou nohu stejnou botu!
Luet, to bylo posledně fakt kouzelný
Vešla bych se případně taky do autí..?
Akorát bude muset Pan asi tentokrát přifouknout tu dolní místnost 

Není tady
Ivana napsal(a):
majkafo taky bych se s tebou moc ráda seznámila. Moc tě obdivuju, jak ses z toho všeho dostala. Jsi takové moje stvětýlko na konci tunelu.
ani se ti nedivím, Majkafa je žena, ze které prýští láska světa.
Není tady
Takže mezisoučet na trojku: Misa II, Vanda, ffly, Tetamáma, Hani, Hali2, Lueta, Selima, já-Judita, Andromeda, Poletucha - to je zatím 11 lidí. A sestava vypadá veeelmi dobře 
Judita napsal(a):
Takže mezisoučet na trojku: Misa II, Vanda, ffly, Tetamáma, Hani, Hali2, Lueta, Selima, já-Judita, Andromeda, Poletucha - to je zatím 11 lidí. A sestava vypadá veeelmi dobře
Holky, jedu s Váma. Pá, babulky moje 
Není tady
jéé konečně se něco zas děje. Hlásíme se.....Vypadá to že na trojku pojedem bohužel jen ve dvou. Já a Janča....safra ted nevím jaký tu měla nick ale holky vy snad budete vědět který jsme 
Není tady
Ivana napsal(a):
Ivano, tak jedeme? Nechváál. Mám ještě jak říkají v englicku, na sobě so much to do.