|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Škola 3 bude 26 - 28. 10.
Škola 2 bude 2. - 4. 11.
Škola 1 bude 16. - 18. 11.
A pokud se konečně povede ta KOEDUKACE
tak bude 23. -25. 11. Pokud se nepovede, bude v tom termínu další škola 2 nebo 3.
Termíny sem dávám předběžně, aby si zájemci mohli udělat čas. Jednotlivé školy pak vypíšu podrobně asi měsíc dopředu.
Úspěšní studenti se pak za odměnu mohou těšit na 8. -9. 12. na Černošice 
Není tady
No to je výborný, sakra já nemám střídavou péči, kam ty děti mám porád dávat ???
Mi teda řekni 

Tak to vypadá, že na školu 3 budu mít volno!!!!!!!!! Takže jedůůůůůůůů........ 
Není tady
Misa II napsal(a):
No to je výborný, sakra já nemám střídavou péči, kam ty děti mám porád dávat ???
Mi teda řekni
No, navrhla bych Pan, aby ještě současně uskutečnila školu v přírodě pro děti..... Třeba ve vedlejší vesnici, aby byly dál od vás.
Pan, co ty na to? No není to další možný podnikatelský záměr???

Huraaaaaaaaaa!
Pan 
Není tady
Ahoj všem,
nejsem tu tak dlouho a zabývám se tu zatím jedním svým problémem, takže mi ještě není jasné, CO jsou Pandořiny školy ?
díky
Není tady
Primáááá, thák konečně pojedu na školu jedna. Jsem se rozhodla. Howgh 
Tak, teď jsem zjistila, že se 14.11. vracím z Egypta, ale to vůůůbec neva, jsem se jednou rozhodla a přes to nejede Pendolino.
Upravil(a) majkafa (30. 8. 2007 8:17)
Já si na školičku č. 2 taky udělám určo volno.
Není tady
Ahoj všem,
jen bych se chtěla zeptat, jestli škola č.1 je pro začátečníky, pro ty, co na žádné škole ještě nebyli. Hodně přemýšlím, že bych vyrazila. Díky
Není tady
Marikaa napsal(a):
Já si na školičku č. 2 taky udělám určo volno.
Marči supeeeeer!

Není tady
astina napsal(a):
Ahoj všem,
jen bych se chtěla zeptat, jestli škola č.1 je pro začátečníky, pro ty, co na žádné škole ještě nebyli. Hodně přemýšlím, že bych vyrazila. Díky
No jasne... musis zacat s č.1 
Není tady
Sjůpr, trojku beru!
petra72 napsal(a):
No, navrhla bych Pan, aby ještě současně uskutečnila školu v přírodě pro děti..... Třeba ve vedlejší vesnici, aby byly dál od vás.
Pan, co ty na to? No není to další možný podnikatelský záměr???![]()
![]()
Chcš mne zabít??? Přes 30 let jsem učila, z toho polovinu na základce....
Mikulenka,
na Životě po nevěře jsou vlákna jednotlivých škol. Myslím, že když si tam počteš, bude to lepší než jakékoliv vysvětlování 
Není tady

Jupííííí!
Začína sa školský rok...!!!! 
Není tady
Selima napsal(a):
Jupííííí!
![]()
Seli, ty uz 3ku ci este 2ku? 
Není tady

Misa II napsal(a):
Mi teda řekni
K spoluautorovi... môže sa aj on podieľať na výchove, nie? 
Není tady

astina napsal(a):
Ahoj všem,
Anoano.
Není tady

faf napsal(a):
Selima napsal(a):
Jupííííí!
![]()
trojku!
Som pokročilá až premúdrelá...
Není tady
Selima napsal(a):
faf napsal(a):
Selima napsal(a):
Jupííííí!
![]()
trojku!
Som pokročilá až premúdrelá...
Tyyyy brdo... 
Není tady
Huráááááááá,píšu sííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Faf,neboj,taky budem vzdělanci!!! 

Pan,no ale to máš supr základ,tak pročpak né tu školičku pro děti???? 

Práve preto
...
Není tady
Jeeej Baz, to bude super, ked by sme sli na tu dvojku spolu. :-) hadam nas tam bude viac z tej nasej jednotky. 
Není tady
Faf,to já ale předpokládám.... mi ani nenapadlo,že by se někdo chtěl trhnout.... 

Přemýšlím o té jedničce. Nepojede někdo z Brna?
Není tady
Také se hlásím na trojku a žádám o přidělení postele na našem pokoji FFly