Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 29. 8. 2007 15:51

Andri
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bolavé bradavky

určitě tu stejné téma už je.... omluvám se, ale nemám čas to dohledávat kapitulation

Poslední 3 dny mě bolí bradavky - jen špičky. U kojení a mezi kojením. Kojím v sědě - stejná pozice celý měsíc a až teď mám problém...nevím, jestli toho malý saje víc a ten tlak....baští krásně, až moc krásně, kojila jsem max.15 minut a pak ho musela odstavit, jedl by pořád smile teď už se interval prodlužuje, asi papá víc.... Teplotu nemám, jinde mě prsa nebolí.  Nosím v podprdě vatové tampony, ale i jak se mi přilepí, děsně to pálí,  mazala jsem Bepanthen, zkoušela kojit přes klobouček (bolí to taky jako čert), nevím, jestli mám den - dva odsávat, aby se bradavky zahojily a kojit z flašky? mám půjčené i chrániče bradavek, ale ta se mi nalepí na stěnu chrániče a stejně to pálí grater

co poradíte maminky?

Upravil(a) Andri (29. 8. 2007 15:55)

Není tady

#2 29. 8. 2007 17:37

mates
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Bolavé bradavky

andri,já kojim s kluboučkem,ale i tak dostanou bradavky zabrat.Asi před měsícem jsem je měla v hrozném stavu ,kojení strašně bolelo -úplně se mi kroutili palce u nohou,při kojení mi tekla krev,dělaly se mi strupy,které praskaly a tekl z nich hnis.Ty polštářky se mi vždycky na bradavky přilepily tak ,že jsem je musela sundavat pod vodou jinak to šlo i s masem.Pak jsme začali chodit s malým do nemocnice ,protože nám stál na váze a já si tam postěžovala a pani dr. mi předepsqla dvě mastičky a do 3 dnů byl pokoj.Nejvíc mi pomohl LOCOID.A paní mudra mi doporučila co nejvíce chodit nahoře bez-prostě větrat.Od té doby je to OK.Bepanten na mě moc nepůsobil.

Není tady

#3 30. 8. 2007 0:09

Helča2
♥♥♥♥♥--

Myslím, že chyba je v technice kojení.Mimčo si musí vzít do pusinky i dvorec.Pokud má v pusince jen bradavku,tak to bolí a vznikají trhlinky ( vlastní zkušenost z porodnice ).

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#4 30. 8. 2007 12:51

mates
♥♥♥♥♥♥♥

No u mě to byla ,podle mudry z nem.,alergická reakce.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí