Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 5. 9. 2007 18:18

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Re: Fobie

Já taky nesnáším kočky! Ale té naší doma to nějak nevadí lol

Není tady

#52 5. 9. 2007 21:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Holky-nahoře na monitoru mi sedí jedna naše Elišuna.............teda, to je hotová tarantule! Kouká, co to tu dělám.
A že prý se nemáte pavouků co bát, protože jste cca 1000x větší big_smilebig_smile

Siso..... tummenupplol
ty bys měla se svou fobií na výstavu.......co na výstavu! Udělej z toho přednost! Kdo má něco takovýho?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#53 12. 9. 2007 23:08

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Zkus regresi (návrat do minulých životů) - strach z pavouků prý bývá z min. životů (jestli na to ovšem věříš :-)

Není tady

#54 13. 9. 2007 8:38

sisa70
♥♥♥♥♥--

lupina montana napsal(a):

Holky-nahoře na monitoru mi sedí jedna naše Elišuna.............teda, to je hotová tarantule! Kouká, co to tu dělám.
A že prý se nemáte pavouků co bát, protože jste cca 1000x větší big_smilebig_smile

Siso..... tummenupplol
ty bys měla se svou fobií na výstavu.......co na výstavu! Udělej z toho přednost! Kdo má něco takovýho?

Lupi, já musím mít vždycky něco extra, každej druhej se štítí hadů nebo myší, to už ani nepřekvapí, že jo?
Ale nevím, proč všichni, kdo zjistí,co  mi způsobuje stavy šílenství, mají tendenci vyzkoušet, jestli nekecám...........usch Hlavně moje děti. Měly z toho svýho času  děsnou  srandu, jak ječím a zdrhám.

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#55 13. 9. 2007 8:45

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Siso,
to jsem netušila že něco takovýho může být tummenupp lol

...ale vlastně jsem znala holčinu, která měla od mala fobii z díry na prostěradle. Prostěradlo prostě nesmělo mít nikde trhlinku ani zašívání, jinak se nevyspala, co nevyspala, ani si tam nebyla schopná lehnout.

Není tady

#56 13. 9. 2007 9:06

sisa70
♥♥♥♥♥--

poletucha napsal(a):

Siso,
to jsem netušila že něco takovýho může být tummenupp lol

...ale vlastně jsem znala holčinu, která měla od mala fobii z díry na prostěradle. Prostěradlo prostě nesmělo mít nikde trhlinku ani zašívání, jinak se nevyspala, co nevyspala, ani si tam nebyla schopná lehnout.

Ahoj Pol hjarta,
... no, díry jsou taky zajímavý smile. Moc by mně zajímalo, kde mají tyhle zvláštní fobie svůj původ. Podle mého jich je mezi lidmi hodně, ale nikdo se tím sám od sebe nechlubí. Můj muž chtěl jednou asi pobavit svého kamaráda, kterému vyprávěl o mé fobii a ten se mu přiznal, že jí má taky, ale nikomu o tom  nevypráví....

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#57 13. 9. 2007 9:29

Nick3594
Host

To jsou mi věci va. Si budu muset vzít na školičku svetr se zipem big_smile, abys přede mnou nezdrhala a neječela big_smile. To bych nepřežila big_smile.
Já mám fobii na vosy a sršáně. Na vosy už jsem celkem zvládla, ale stejně mám husí kůži jen ji vidím mrchu jednu. A když vidím sršáně, začnu ječet a prchám.....big_smile. Pavouky taky nemusím roll. A taky mám fobii na špinavý a smradlavý chlapy roll.

Upravil(a) lvice (13. 9. 2007 9:31)

#58 13. 9. 2007 9:58

Pavka
♥♥♥♥♥♥♥

Moje fobie je, že nestoupám na kanály nebo takový ty kovový rošty. Všechno poctivě obcházím. Taky nevím kde jsem k tomu přišla, nikdy jsem nikam nespadla.

Upravil(a) Pavka (13. 9. 2007 9:59)

http://www.ticker.7910.org/an1cEUF0g410000NDY1N298MjcwNDQ3amF8U3RlcGFu.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cHxx0g410000NDU2ODlkfDI4OTc3N2phfE1hdHlhcw.gif

Není tady

#59 13. 9. 2007 22:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

V kanálech jsou strašidla, Pavko.....a dvacetimetrový aligátoři a Godzilly.........vavava A ve sklepě! Tam taky! Prostě je to "dole" a ještě k tomu "uvnitř dole" a tam je vždycky bůhvíco gloria

Teda Siso, přiznám se, že jsem velmi přemítala o tom, jak bys asi reagovala, kdybych na tebe tasila knoflík rodnarodnarodna
Odpusť, holka, ale je to tak.......nezvyklý, že člověka naprosto neodolatelně nutká to vyzkoušet gloriagloria

Není tady

#60 14. 9. 2007 8:39

sisa70
♥♥♥♥♥--

lupina montana napsal(a):

V kanálech jsou strašidla, Pavko.....a dvacetimetrový aligátoři a Godzilly.........vavava A ve sklepě! Tam taky! Prostě je to "dole" a ještě k tomu "uvnitř dole" a tam je vždycky bůhvíco gloria

Teda Siso, přiznám se, že jsem velmi přemítala o tom, jak bys asi reagovala, kdybych na tebe tasila knoflík rodnarodnarodna
Odpusť, holka, ale je to tak.......nezvyklý, že člověka naprosto neodolatelně nutká to vyzkoušet gloriagloria

Lupi,
naprosto tě chápu wink, moje máma nesnáší žížaly a jako malá holka jsem jí ze škodolibosti přinesla ukázat  jednu takovou pěkně masitou. Máma vyskočila z okna (v přízemí), vyřítila se ohromnou rychlostí na chodník  a ječela. A mně se hrozně líbilo, jak moje jinak spořádaná maminka, která si velmi zakládá na mínění druhých, ztratila zábrany a před zraky ostatních sousedů se chová takto zajímavě big_smile

Není tady

#61 13. 12. 2007 18:03

Lexie
♥♥♥♥---

Tak ja mam fobii z pavouku... Asi jako spousta lidi. Jenze uz jsem ve stadiu, kdy to nezvladam. V lete jsme byl iv jeskynich a nad pelchovym vychodem sedeli asi 4 opravdu velici a primo uprostred nad tema dverma... ja zacala brecet, trast se a couvat zpet do jeskyne. Trvalo asi 10 min, nez me vytahli nasilim skrz ty dvere, ale s takovym revem, ze vsichni stali a cumeli a ja bila v obliceji jak smrt. Taky mi  jeden v noci spadl ze stropu na hlavu a to uz dopadlo tak, ze jsem si rvala vlasy z hlavy. Ted kdyz bydlim sama, se snazim udrzovat vsude totalni cistotu, zadny prach, zadne pavuciny, ale jakmile se nejaky objevi, beru vysavac, ten ma dlouhou tu trubku a vysaju je. Jen nevim, jak to dopadne, az odnekud vyleze nejaky velky. to asi pujdu k sousedum s brekem... sad

Není tady

#62 13. 12. 2007 20:04

Zlatynka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň
Web

myslím, že štěstí nosí jen takoví malí milimetroví pavoučci, co si pomalu lezou na své tenké pavučince........a né ty velký chlupatý masitý hovada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já třeba k vůli pavoukům nechodím u našich do skleníku...jednou jsem tam stála asi 2 hodiny, než mne někdo přišel vysvobodit...pavouk se totiž spustil přímo před vchodové dveře....hodila jsem po něm motyčku, netrefila se....a jedna tabulka skla to nepřežila

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/16533.png

Není tady

#63 13. 12. 2007 22:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To je ovšem velmi rozšířený omyl vissla Pravda je taková, že čím větší a chlupatější, tím více štěstí nosí - což je logický, žejo wink

Není tady

#64 15. 12. 2007 15:38

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zlatynka napsal(a):

myslím, že štěstí nosí jen takoví malí milimetroví pavoučci, co si pomalu lezou na své tenké pavučince........a né ty velký chlupatý masitý hovada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já třeba k vůli pavoukům nechodím u našich do skleníku...jednou jsem tam stála asi 2 hodiny, než mne někdo přišel vysvobodit...pavouk se totiž spustil přímo před vchodové dveře....hodila jsem po něm motyčku, netrefila se....a jedna tabulka skla to nepřežila

To přesně chápu, dovedu si představit, že bych jednala úplně stejně lol ...

Já mám fóbii ze všeho, co má v přirozeném zdravém stavu víc noh jak 6 a míň jak 2 rodna (výjimkou jsou žížaly, housenky a stonožky, bo ty mi neva).  Nevím, jak jsem k tomu přišla, prostě to tak mám.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#65 31. 12. 2007 0:19

luminka
♥♥♥♥♥--

Dcera se taky bojí pavouků.A prý Eminem nemůže vidět sovy a Johny Depp klauny. Kdybych se nebála tulipánu s černýma tyčinkama už od dětství, tak bych to nemohla pochopit. Dost nechápu tu knoflíkovou fobii, a to jsem o ní četla na několika místech, má to víc lidí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí