29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hmmmmm tak tohle přesně tvrdil i ségřin bývalý manžel a tak si spolu pořídili jedno mimčo jako na stará kolena a ještě v šestinedělí se rozváděli - měl milenku ale zatloukat uměl, ještě z ní udělal blázna, že má přece moooooooc práce a jí se smál, jak je trapná s tím svým podezíráním
ale doufám, že u tebe o bude jiné a držím palečky
Není tady
Ahoj Salomko už je líp?
Není tady
VABI napsal(a):
Díky,díky,díky. Tak to mám za sebou. Něžně,jemně,po lehoučku jsem na něj uhodila. Nic se neděje, má hodně práce, neuvědomil si, jak se cítím...... No,nevím. I já si řekla svoje. Typu,že ho podezírám a on se začal smát,že je to nesmysl,že nestíhá mě,natož ještě někoho jiného. Pak jsem mu řekla: "Jestli zjistím,že mi jsi nevěrný,pamatuj si,že tě o všechno oškubu, vezmu si prvního cizince,co mi přijde do cesty, odjedu s ním a děti už nikdy neuvidíš, nezůstane ti vůbec nic. Uvědom si,ci je vsázce!" To už se moc nesmál,ale mě se najednou udělalo dobře a v tu chvíli jsem věděla, že jsem udělala dobře. Zase jsem byla sebevědomá a hrdá, žádná chudinka nešťastná. Vědět,nevědět, pořádně jsem ho zaskočila, dostal přes čumec. Má hoch o čem přemýšlet a já mám snad na chvilku čistou hlavu.
HOLKY, NEMĚLO BY TOHLE VLÁKNO TOUTO ZPRÁVOU KONČIT! Jděte baby škodolibý.... nechte už toho! .... Nejdříve radíte "nepátrat" a pak schazujete naději.
Ať je to jak chce, pro jejich život je teď důležitá zpráva --- Nic se neděje, má hodně práce, neuvědomil si, jak se cítím......
A už toho nahlodávání nechte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vabi, věř mu, pracujte OBA s touto informací........ a nepátrej dál. Přeju ti z celého srdce, aby to opravdu tak bylo. Věř mu a nedávej do vašeho vztahu podezření - je to jeden ze stavebních kamenů rozchodů.
A vy - baby necitelný - kušte...
Upravil(a) petra72 (29. 8. 2007 23:11)
ahoooooj zrovna teď joooooooooo tak doufám že to zase chvilku vydrží
Není tady
Nemám ráda když někdo tomu druhýmu schválně přidržuje klapky na očích
Není tady
nezlob se na mě ale já si myslím že už ty svý chlapy za ty roky dost dobře známe a vidíme kdy jsou opravdu utahaní z práce a kdy to na nás hrají
a tak když jí to vrtá hlavou, raději by mu o svých obavách měla říct a uvidí jestli se jí začne věnovat není nad to si narovinu promluvit. Oni ti chlapi opravdu nemají žádné telepatické schopnosti aby věděli jak nám je a jak se cítíme. Pokud jim neřeknem narovinu že nás přesně to a to trápí jsou z toho akorát na rozpacích a raději to přejdou bez nějakého řešení............
Není tady
666salome napsal(a):
Nemám ráda když někdo tomu druhýmu schválně přidržuje klapky na očích
...Nemám ráda, když bez znalosti situace někdo tlačí možná neexistující, vztah nahlodávající - v uvozovkách "pravdy"....
Holky,
můžu mít jednu poznámku. Já to asi nechápu, ale proč to chceme vlastně vyzkoumat. Většinou abychom věděly na čem jsme a co dál.
A tady mi chybí představa, proč na to Vabi potřebuje ke všemu, jak se projevuje její manžel, ještě vědět, že je jí nevěrný? Mně totiž nedošlo, co se vyřešilo na jeho příšerném jednání tím, že jí ujistil, že jí opravdu není nevěrný...
Salome, vždyť mu to řekla, on jí odpověděl a teď mají - jak jsem psala - OBA možnost situaci změnit! Ale po jejím příspěvku většina z vás zareagovala: lže, to jeden to taky říkal a lhal........... Zkus si to přečíst. Bylo mi z toho fakt smutno. Jeden to říkal - lhal - a tak Vabi manžel taky lže, nebo přinejmenším by si podle některých měla dávat pozor, jestli opravdu nelže a měla by pátrat dál.... A to všechno proto, že zrovna ony mají zkušenost s tím, že ten jejich lhal.
No tak, Salome.... Není to trochu přitažené za vlasy?
Říkám -VABI - vem to jako informaci, jako jeho vyjádření, které jsi hledala..... a teď můžete s tím něco dál dělat..... Finýto, konec.
Vabi, za měsíc-dva se připoj a pověz nám, jestli je to u vás dobré. PAPA
Petro máš pravdu, já to myslela tak, aby zbytečně nepátrala ........... protože to může přinést i zklamání. Tak asi. A taky jí přeju a doufám, že to jsou jen doměnky . Prostě tak to je. Zase bezmezná víra ve vše co řekne ten druhý je taky cesta do " pekel . Ty mi rozumíš. A je to na ní.
to víš doma jim se svíčkou nesvítíme
tak to přesně vědět nemůžem, přesto si myslím je nejlepší rozumně si spolu vše vyříkat, vůbec teď nemám na mysli milenky, spíš pocity a co ji vede k tomu být ostražitá z jeho chování, protože by se mohlo stát že v tom fakt nic není jen si to prostě nedokáží říct takže sundat klapky z očí špunty z uší a naslouchat si
Není tady
............. Jo a on nakonec zjistí že má doma príma pohodovou ženskou tak se jí přeci nebude vyhýbat
Není tady
hrosanek napsal(a):
Holky,
můžu mít jednu poznámku. Já to asi nechápu, ale proč to chceme vlastně vyzkoumat. Většinou abychom věděly na čem jsme a co dál.
A tady mi chybí představa, proč na to Vabi potřebuje ke všemu, jak se projevuje její manžel, ještě vědět, že je jí nevěrný? Mně totiž nedošlo, co se vyřešilo na jeho příšerném jednání tím, že jí ujistil, že jí opravdu není nevěrný...
Nejen že jí ujistil, že není nevěrný, ON jí řekl, z čeho pramení jeho změna v chování. Dokonce už ví, jak se VABI cítí a co z jeho chování vyvozuje.
A TO JE ONO, ONI DVA SI O TOM KONEČNĚ PROMLUVILI. Ty nevidíš ten krok vpřed???
To bych taky mohla říkat, že náš soused krade, a protože doma tvrdil, že nekrade, u soudu tvrdil že nekrade, tak teď vím, že nemám věřit nikomu, kdo říká že nekrade...........
Asi to píšu zbytečně, ale nějak se mě dotklo, jak moc negativních reakcí na Vabi - snad radostnou zprávu - tu bylo napsáno....
Ona má teď naději, se kterou může pracovat. Jak s ní naloží, je na ní. Vabi, já osobně radím, věř mu, nepátrej, pracujte OBA na vyřešení (on teď už ví, je to chlap, který to potřeboval slyšet polopatě)...
666salome napsal(a):
ahoooooj zrovna teď joooooooooo tak doufám že to zase chvilku vydrží
To je moc dobře, trochu jsem se lekla, jak jsem viděla, že jsi mi volala na skype. Byla jsem v práci, doma byl jen mladej.
Kdyby ti to vyšlo a jela jsi k babičce, tak se ozvi, zajdem na kafčo
Není tady
To nejsi sama, taky mě to naštvalo, nejdřív je tu Vabi všemi chlácholená, jakože néééé
a teď ji přesvědčují: co když jóóóó.
No do háje .............s váma pesimistkama!
Není tady
No asi ne, nevěřím na promluvy, leda na činy. Možná jsem taky nepochopila tu část s výhružkami od Vabi k čemu ho měla přívést. Je mi líto, ale nic pozitivního na té promluvě nevidím. Až na větu:"Je mi dobře, jsem zprátky hrdá atd."
V každém manželství jsou tahle období, je úplně fuk, jestli jsou z nevěry, z přepracování, z nudy života. Mně vždycky pomohlo specifikovat, co od partnera chci, co bych s ním ráda děla společně. Nikdy mi nepomohli výhružky, ty bere každý chlap jako vydírání. A vždycky pomohlo být v pododě, ať měl jakékoliv období. Přežít a nebrat si jeho jednání osobně. A pokud byl partner nezměnitelně příšerný a nedalo se s ním žít, tak ho bez vydírání opustit. V manželství s dětmi je to těžší takhle uvažovat, ale hranice snesitelnosti stavu jejich manželství zná jen Vabi...
Já nikoho nepřesvědčuju, napsala jsem svůj názor. Může být a nemusí. Ale víš jak se říka " vodsamsaď posamsaď " , každé soužití dvou lidí je jiné a pokud jeden z partnerů se začne chovat jinak, má k tomu asi nějaký důvod a občas funguje i 6 smysl. Takže, opět opakuji, je to na ní a na jejich vztahu, na komunikaci, jak si co dokáží vyříkat. Jestli se změnil, a ona to cítí , promluvili si . A souhlasím s Petrou, uvidí se za nějaký čas. Rozhodně to nevyřeší hned . Ale já za sebe jí napsat , všechno je OK, hod to za hlavu - to nemůžu, možností je totiž spousta. Tak asi.
Ona zná svého muže je to na ní.
Jestli zjistím,že mi jsi nevěrný,pamatuj si,že tě o všechno oškubu, vezmu si prvního cizince,co mi přijde do cesty, odjedu s ním a děti už nikdy neuvidíš, nezůstane ti vůbec nic. Uvědom si,ci je vsázce!"
Tak to je gol! Tomu rikam projev milujici osoby k milovane osobe... Z toho na tebe padla nahla hrdost, jo?
Není tady
a právě ten zvláštní postoj mě vyprovokoval k těm pochybám
takhle se nechová hrdá dospělá ženská, tím si chlapa spíš odežene
ale už to nechme na nich
Není tady
petro72, asi jsi mě nečetla pozorně ...
nechápu, proč píšeš taková silná slova jako necitlivost, škodolibost apod, proč jsou Tvoje příspěvky takové konfrontační ... No možná si neuvědomuješ že to něco vypovídá i o Tobě ...
Všechno co jsem napsala VABI jsem psala s úmyslem ji pomoci , aby si nemusela projít tím co já a opravdu si za tím stojím.
VABI by měla i díky mým příspěvkům pochopit, že jakýkoliv rozhovor na téma manželovi věrnosti či nevěry je mlácení prázdné slámy, dozví se při tom jen to, co jí manžel chce říct. Lepší je vylepšit jejich vztah změnou sama sebe. O to v mých příspěvcích jde.
hrošánek to napsal moc hezky ... manželovu věrnost nemá VABI řešit, tudy cesta opravdu nevede, jen se ponižuje když se na to ptá ...
Já jsem si prožila manželův paralelní vztah rok a půl trvající (nevěděla jsem o tom, po nevěře jsem téměř nepátrala), dnes je to přes rok po provalení a podařilo se nám náš vztah obnovit ba nastartovat tak, že funguje líp než kdy předtím. Takže nějaké zkušenosti s krizemi v manželství (ať jsou způsobeny nevěrou nebo manželvou přepracovaností) mám.
Jo a ta Míšina rada, to můžu potvrdit, to sedí, říkat jen to, co jsem opravdu schopná udělat, Míša taky ví, o čem mluví
Já mám ráda upřímnost a tak jsem jen byla k VABI upřímná, myslím si že to pomáhá víc než nějaké poplácávání po zádech a mazání medu kolem huby ... Dovedu ale pochopit, že někdo má jiný názor, nikdy bych si nedovolila takové lidi nějak odsuzovat nebo jim říkat, co mají a nemají dělat. No ale každý jsme jiný ...
Přeju všem hodně štěstí, hlavně VABI, ale i Petře72,
helče a ostatním
Upravil(a) Vanilka69 (30. 8. 2007 3:23)
Není tady
beruško VABI...muj manžel měl tolik ale tolik práce, stavěli jsme domeček, byl u dobrovloných hasičů, pomáhal u obce....prostě taK zaneprázdněný byl...že si k tomu našel milenku...a dnes už je manžel BYVALY...
no to jen tak na okraj...
samozřejmě Vanilka a Míša...holky to mají vlastní TVRDOU zkušenost...a umí to skvělě napsat a vystihnout...
já bych řekla asi tolik že je dobré čekat horší a ono přijde lepší jak to tady taky už někdo psal....
a VABI...moc opravdu nechápu jak jsi "hrdá" na to co jsi manželovi řekla....ale asi je důležitý ten Tvuj pocit kdy jsi po tom cítila že jsi udělala dobře......
Není tady
Nharte napsal(a):
Jestli zjistím,že mi jsi nevěrný,pamatuj si,že tě o všechno oškubu, vezmu si prvního cizince,co mi přijde do cesty, odjedu s ním a děti už nikdy neuvidíš, nezůstane ti vůbec nic. Uvědom si,ci je vsázce!"
Tak to je gol! Tomu rikam projev milujici osoby k milovane osobe... Z toho na tebe padla nahla hrdost, jo?
Kristepane holky, já teda v týhle větě spíš cejtím humor. Mám pocit, že si to vyříkali a ukončili s humorem.
Proč se v tom porád rejpat ??????
Buďte si jistý, vy "nevěřící", se zkušeností prohnaného manžela, že pokud se VABI přesvědčí o tom, že ji její muž takříkajíc oblbnul, převez, udělal z ní vola atd...tak se sem ozve. Nechte ji už být a neberte ji tu naději. Proč musíte pořád do všeho rejpat a rozebírat osobnost pro každou větu, kterou sem napíše. Myslíte si, že každej přemýšlí - tak jako nejedna z vás - až do hloubky?
Není tady
helčo, možná kdyby ses zkusila zamyslet, proč lidi chodí na tuhle diskusi, nemusela by jsi pak ostatním pokládat takové otázky, jaké pokládáš
Není tady
Holky, prosímvás,
když máte některé špatnou zkušenost s oblbováním od manžela, nemůžete přece tvrdit, že KAŽDÝ lže. Jasně, ani u manžela Vabi se to nedá vyloučit, do hlavy mu nevidíme, ale na druhou stranu - chlapi moc na nějaké "patlání se v citečkách a emocích" neslyší, jim se musí servírovat po lopatě. Když mužskej udělá něco, co se mi nelíbí, budu fňukat na kanapi, on se zeptá "co je?" a já mu tím ublíženým hláskem odkňournu "niiic", tak možná jeden ze sta zavětří. Ostatní to "nic" berou jako informaci, že se fakt nic neděje a ženská má launy, tudíž jsou v klidu. Kór když třeba opravdu mají víc práce, nějaké svoje problémy a podobně, jsou víc zaměření na to svoje a protože jsou schopní řešit jen jednu věc (ne několik současně jako my :-)), nedochází jim, že třeba nechtěně ubližují.
Vabi se zeptala, dostala celkem adekvátní odpověď, pohrozila cizincem :-) a je docela možné, že to ke klidu v domácnosti bude stačit. Aspoň já bych jí to moc přála.
Není tady