Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 29. 8. 2007 12:53

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak poznám,že mi je nevěrný?

Sára6 napsal(a):

Aby se neurazil, že ho necháváš sledovat.

On se chová jak hovado, manželku ignoruje na celé dovolené, nic nechce řešit, dělá si co sám chce bez ohledu na rodinu, je na ni alergický a ona cítí že se mu hnusí,  a má si dát pozor, aby se páníček neurazil?

Strach je malá smrt...

Není tady

#27 29. 8. 2007 12:56

VABI
♥------

Tak já se ho zeptám,pokud budu mít kdy. Bude se muset rozhodnout,vědět co chce. Nějak to vyřešit,cokoli. Ještě mě udivuje,že mě nezavolá,protože šetří,všechno vyřizuje přes telefon ve spěchu,ale jsou telefonáty,při kterých se mu oběví na tváři takovej přiblblej úsměv. Jinak dozvědět se o nevěře? To by byl můj konec. Než jsem se vdala,chodila jsem s klukem 4 roky. Ideální vztah,paráda,štěstí. Než jsem ho oběvila v posteli s jinou. Z ničeho nic,bez sebemenších náznaků. Žádné hádky,nedorozumění,rozboje,nic. A pak šok. Za měsíc 10kg dole. Do dneška se mi o tom zdá,akorát tem figuruje mm. Prodtě noční můra. Přála bych si,aby to bylo jako dřív.

Všechno špatný je pro něco dobrý.

Není tady

#28 29. 8. 2007 13:01

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

VABI, pokud to nechceš vědět, tak radši nepátrej... pokud opravdu to nechceš vědět najisto, tak jediná možnost, jak si alespoň navenek zachovat tvář, je dělat že nevidíš neslyšíš a čekat jestli to přejde... Jakmile se jednou dozvíš, budeš k tomu muset zaujmout stanovisko a když on bude vědět, že ty víš, budeš ještě více ponížená... píšu to asi zmateně, snad mi rozumíš jak to myslím...

Strach je malá smrt...

Není tady

#29 29. 8. 2007 13:03

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Napřed musíš vědět, co budeš dělat, jestliže řekne ano nebo když řekne ne, protože když řekne ne, tak stejně mu tonebudeš věřit a stále se budeš trápit. A kdyby řekl ano??? Já myslím že není kouře bez ohně, na nemoc mi to nepřipadá protože jinak funguje (třeba s dětmi) a chová se hnusně akorát k tobě.

Strach je malá smrt...

Není tady

#30 29. 8. 2007 13:07

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

VABI(Bety)....myslím že stejně nemůžeš dopředu vedet co uděláš...píšeš že by to byl Tvuj konec...tzn. že nevěříš že v tom je baba...ale jak uvádíš při některých telefoinátech má "přiblblý" úsměv....hm...víš kam mířím...

Angie....ten test věrnosti...blééé to je síííla....dumbom

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#31 29. 8. 2007 13:08

petra72
Host

Helča napsal(a):

Mno...já bych nachystala budík tak na půlnoc, až by zazvonil tak bych křikla :"Manžel se vrací"
No a když vyskočí z okna tak je to jasný.  tongue

Helčo, dost dobrý. Dala jsem v práci jako dost dobrou radu. Nemusejí aspoň čučet do cizích mobilů....  reta

#32 29. 8. 2007 13:09

adra
♥♥♥♥♥♥♥

VABI...kdyby v tom byla ženská...nebude to Tvuj konec....vím jak to ale myslíš...bude to začátek něceho nového co se ted jeví hrozně...
uvidíš ale jak psal někdo...i když Ti muž řekně že nikoho nemá...stejně mu veřit nebudeš...pokud Ti nějak proto Tebe rozumně nevysvětlí svoje chování....

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#33 29. 8. 2007 13:09

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

VABI - věř tomu, že pokud by Ti chtěl případnou nevěru přiznat, tak už by tak učinil. Pokud se ho přímo zeptáš, stejně se Ti nepřizná, pokud Ti je tedy nevěrný. Naopak, udělá z Tebe stíhačku. To je nejen moje vlastní zkušenost.

A nakonec Ti tady vypíšu Tvoje slova:

dozvědět se o nevěře? To by byl můj konec a přesto děláš vše proto, aby ses to dozvěděla ....

Přála bych si,aby to bylo jako dřív pokud si tohle opravdu přeješ, tak nepátrej, přeci jen je takhle určitá šance, že se manžel po čase vrátí do normálu. Ale po provalení nevěry už nic není jako dřív ..

Možná nechápeš, co znamená nepátrej. To znamená, abys neřešila případný vztah Tvého manžela s někým jiným, ale řešila jen vztah Tvého manžela k Tobě. pro Tebe je důležité docílit změny chování manžela a měly by Ti být jedno příčiny takovéhoto stavu. Promluvit by sis s ním měla proč je tak odtažitý, proč s Tebou netráví čas a zeptat se ho, co bys pro zlepšení mohla udělat Ty.

Není tady

#34 29. 8. 2007 13:11

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já taky myslím že nic nepřizná .... ale  i kdyby, náhodou, tak VABI - jak říkají děvčata, nebude to tvůj konec. Bolet to bude, ale nebude to  tvůj konec.

Strach je malá smrt...

Není tady

#35 29. 8. 2007 13:12

VABI
♥------

Rozumím! Vědět, že vím a nic nedělám,schodím se a klesnu v jeho očích. Podle něj se nic neděje,vše je O.K.,tak proč v tom v klidu nepokračovat. Ale to jeho chování a ignorance? Ani se mě nedotkne! Jak dlouho to mám snášet? Může to trvat roky! Pak se ohlídnu za svým životem a zjistím,že je pryč a jak jsem ho žila? Já obětavá slepá husa a on geroj?

Není tady

#36 29. 8. 2007 13:15

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Ale ne, o tom chování k tobě si promluvte - NE jestli někoho má, ale proč se takhle chová k tobě, jestli mu začalo na tobě něco vadit, proč vynechal sex, jestli máš "odstranit" něco co mu začalo vadit pokud to bude možné nebo tak nějak jsme to asi myslely... NE o případném jiném vztahu, ale o tom vztahu mezi vámi dvěma bez náznaku podezřívání z nevěry (s tím můžeš vyrukovat jindy až se rozhodneš a když nic nepomůže)

Strach je malá smrt...

Není tady

#37 29. 8. 2007 13:17

VABI
♥------

Vědět,nevědět........ Pořád doufám,že to dobře dopadne,ale přesto...... Pane bože,co budu dělat, jestli je to pravda? Co jsem udělala špatně?

Není tady

#38 29. 8. 2007 13:20

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

NIC jsi neudělala špatně, to tak někdy v životě přijde, na tom nemáš vinu... a pokud on má pocit že ano, tak ať ti na rovinu řekne co! Můžeš se ho zeptat: "Co dělám špatně, že jsi na mně arogantní, alergický a nemáme sex? Řekni mi to ať to můžu změnit" a když řekne že nic, tak se ho zeptej jestli mu připadá takové chování normální, že se tě ani nedotkne ...  víš tak nějak podobně..

Strach je malá smrt...

Není tady

#39 29. 8. 2007 13:38

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

NIC jsi neudělala špatně, to tak někdy v životě přijde, na tom nemáš vinu... a pokud on má pocit že ano, tak ať ti na rovinu řekne co! Můžeš se ho zeptat: "Co dělám špatně, že jsi na mně arogantní, alergický a nemáme sex? Řekni mi to ať to můžu změnit" a když řekne že nic, tak se ho zeptej jestli mu připadá takové chování normální, že se tě ani nedotkne ...  víš tak nějak podobně..

když jsem já byla v takové situaci (manžel mi byl nevěrný a já to nevěděla jen jsem byla nespokojená s naším vztahem) a přesně takhle na rovinu jsem se ho ptala a chtěla vztah řešit, tak on se mnou nic řešit nechtěl, žádný problém nikde neviděl, nevěru zapíral ...

Z dnešního pohledu mi to je pochopitelné, byl zamilovaný (do jiné), užíval si těch svých hormonů štěstí.

To že se předtím cítil v našem vztahu špatně a místo toho aby to řešil se mnou tak si našel milenku - to nějak neplánoval, to se prostě přihodilo a bylo to pro něj řešení o hodně příjemnější a pohodlnější než řešit a zlepšovat vztah s manželkou ...

Dnes, poučená, si myslím, že nejlepší je se od něj snažit v takové situaci co nejvíc odpoutat a žít si svůj život, nic s ním v této fázi neřešit. Anebo mu dát nůž na krk, že takhle už to dál nejde, ale být při tom samozřejmě připravená vztah ukončit.

Není tady

#40 29. 8. 2007 13:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

VABI - vím, že to zní možná divně, ale hlavně ho nenapadej - "TY (ne)děláš tohle a tamto a JÁ chci, abys to (ne)dělal!" V ten moment jsi ty ta špatná, která ho buzeruje a vymýšlí si, což je pro něj (pokud skutečně jeho přiblbý úsměv patří jiné) další minus bodík pro tebe. Možná by ses ani neměla ptát "co dělám špatně?", protože jestli ses nezměnila, neděláš špatně nic, druhak by ses mohla dozvědět takový věci, až bys nestačila zírat. Spíš mu zkus povědět, že jsi smutná a zmatená a že ti jeho chování ubližuje. Že by tě s potěšením tejral jen tak, to se mi nezdá, takže z něj možná něco konkrétnějšího vypadne.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#41 29. 8. 2007 13:42

adra
♥♥♥♥♥♥♥

vanilko.....hezky napsané....tummenupp i když smutné, ale to je realita....kdyby ty zkušenosti byly holt sdělitelné...že jo....smilesmile

Není tady

#42 29. 8. 2007 16:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, a teraz by sa mohol zmeniť názov na: ČO robiť, AK mi je neverný...? To je už, bohužiaľ, druhé kolo tejto vedomostnej súťaže... ťažšie... roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 29. 8. 2007 18:58

Pola28
♥♥-----

Ahoj.... bohůžel jsem skeptická...kdyby se jednalo o mého muže.,tak je v tom 100% ženská---- i ten kontakt s rodinou a kamarády--- pokud to ten muž nezvládá a je zamilovaný,,tak se vyhýbá i spol.známým,,nemusí tak hrát další divadlo a hlavně,žije ted v jiné dimenzi....a staří známí jsou součástí jeho "staré dimenze"...

jak říkají všichni.,.pokud nechceš odejít,tak nepátrej..já pátrala a mám dole 30kg...nevěřím mu nic... mám pocit,že se opět něco děje... na určté signály jsem ted mnohem citlivější.....

Držím palce,at se mýlím...

Není tady

#44 29. 8. 2007 19:39

Helča
♥♥♥----

petra72 napsal(a):

Helča napsal(a):

Mno...já bych nachystala budík tak na půlnoc, až by zazvonil tak bych křikla :"Manžel se vrací"
No a když vyskočí z okna tak je to jasný.  tongue

Helčo, dost dobrý. Dala jsem v práci jako dost dobrou radu. Nemusejí aspoň čučet do cizích mobilů....  reta

Petro72  lol

milenka z přízemí    lollollol a nemusíš čučet už na nic. gloria

Pravá cesta je ta nejtěžší.

Není tady

#45 29. 8. 2007 21:22

VABI
♥------

Díky,díky,díky. Tak to mám za sebou. Něžně,jemně,po lehoučku jsem na něj uhodila. Nic se neděje, má hodně práce, neuvědomil si, jak se cítím...... No,nevím. I já si řekla svoje. Typu,že ho podezírám a on se začal smát,že je to nesmysl,že nestíhá mě,natož ještě někoho jiného. Pak jsem mu řekla: "Jestli zjistím,že mi jsi nevěrný,pamatuj si,že tě o všechno oškubu, vezmu si prvního cizince,co mi přijde do cesty, odjedu s ním a děti už nikdy neuvidíš, nezůstane ti vůbec nic. Uvědom si,ci je vsázce!" To už se moc nesmál,ale mě se najednou udělalo dobře a v tu chvíli jsem věděla, že jsem udělala dobře. Zase jsem byla sebevědomá a hrdá, žádná chudinka nešťastná. Vědět,nevědět, pořádně jsem ho zaskočila, dostal přes čumec. Má hoch o čem přemýšlet a já mám snad na chvilku čistou hlavu.

Není tady

#46 29. 8. 2007 21:26

Helča
♥♥♥----

Uf!!!!
To je nejlepší ppříspěvek z celého tohoto tématu.

Hodně štěstí, buď milující i milovaná a hlavně ZDRAVÁ!!!!!

Pravá cesta je ta nejtěžší.

Není tady

#47 29. 8. 2007 22:21

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

VABI napsal(a):

Díky,díky,díky. Tak to mám za sebou. Něžně,jemně,po lehoučku jsem na něj uhodila. Nic se neděje, má hodně práce, neuvědomil si, jak se cítím...... No,nevím. I já si řekla svoje. Typu,že ho podezírám a on se začal smát,že je to nesmysl,že nestíhá mě,natož ještě někoho jiného. Pak jsem mu řekla: "Jestli zjistím,že mi jsi nevěrný,pamatuj si,že tě o všechno oškubu, vezmu si prvního cizince,co mi přijde do cesty, odjedu s ním a děti už nikdy neuvidíš, nezůstane ti vůbec nic. Uvědom si,ci je vsázce!" To už se moc nesmál,ale mě se najednou udělalo dobře a v tu chvíli jsem věděla, že jsem udělala dobře. Zase jsem byla sebevědomá a hrdá, žádná chudinka nešťastná. Vědět,nevědět, pořádně jsem ho zaskočila, dostal přes čumec. Má hoch o čem přemýšlet a já mám snad na chvilku čistou hlavu.

Jako bych slyšela toho svého před rokem a půl ... sad  zatloukat, zatloukat, zatloukat a fakt na chlup přesně (nestíhám, mám toho moc ...) usch

Promiň, musela jsem to napsat. Moc Ti přeju, aby ten Tvůj byl ta výjimka, co potvrzuje pravidlo a aby sis nemusela některé věci vyžírat do dna jako mnohé z nás včetně mě.

Ale je opravdu skvělé, že jsi zase sebevědomá a hrdá, to je to nejlepší, co pro sebe a pro dobro věci můžeš udělat.

Držím palce! tummenupp  Jen tak dál!

Není tady

#48 29. 8. 2007 22:48

Pola28
♥♥-----

Ach jo.... sakra,proč je to pořád stejná písnička--- ještě zapomněl dodat.... Ty se úplně zbláznila,miláčku.........

..přesně jako ten můj..
..........................................

Každopádně,minimálně jako výstraha to stačilo.....

Je dobře,že ses nesesypala a zůstala hrdá.... raději nepátrej,protože pak by taky mohlo Tvé sebevědomí vystřídat obrovské zklamání a slzy..... ...

Zůstan taková jaká jsi a bude dobře...... já tohle po tom všem ,co vím,nedokážu.....a v podstatě jsem uzlíček nervů... .taky jsem na manžela kdysi uhodila ....ale zapíral,zapíral...a ještě měl tu drzost se u toho usmívat...

Není tady

#49 29. 8. 2007 22:52

Pola28
♥♥-----

Vanilka69 napsal(a):

VABI napsal(a):

Jako bych slyšela toho svého před rokem a půl ... sad  zatloukat, zatloukat, zatloukat a fakt na chlup přesně (nestíhám, mám toho moc ...) usch

Promiň, musela jsem to napsat. Moc Ti přeju, aby ten Tvůj byl ta výjimka, co potvrzuje pravidlo a aby sis nemusela některé věci vyžírat do dna jako mnohé z nás včetně mě.

Ale je opravdu skvělé, že jsi zase sebevědomá a hrdá, to je to nejlepší, co pro sebe a pro dobro věci můžeš udělat.

Držím palce! tummenupp  Jen tak dál!

Vanilko,taky jsi u manžela sledovala různé zvraty nálad???? Já např.přesně poznám,kdy má špatné svědomí-- je jak milius...a pořád by mě líbat a držel ---- takže to je jasné,že se něco děje--- naopak,když je normální a klidný, prostě klasický večer u televize---tak paradoxně můžu být klidná-----že dnes se snad nic nedělo..... je to hnus..a sbírát silu z toho hnusu odejít...

Další můj poznatek je--že když jej podezřívám neprávem..tak je nestkutečně vytočený........ to jse msi už ověřila... naopak... když je to pravda---- tak je takový ten-ale miláčku, co blázníš..... bla ,bla bla...

Prostě nechutně obdobné vzorce chování.. bože ..chlapi jsou občas tak lehce čitelní.....

Není tady

#50 29. 8. 2007 22:55

x21365
Host

No, a pokud se to provalí, tak tě čeká ujištování že je konec a táák ..... ach jo, je to tu stále dokola. Vabi, pokud máš tu sílu tak nepátrej. Je to hrozně těžké, ale pokud to uneseš, fajn. A ještě možná jedna " nepodstatná " rada. Říkej jen to, o čem víš, že to uděláš. Pokud totiž nedej bože opravdu někoho má, a ty se zachováš jinak , než si říkala, bude mít pocit , že to půjde. I ve třech. Ono tušení a jistota jsou dvě rozdílné věci takže hlavu vzhůru a držím palce .

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí