Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 8. 2007 20:02

VABI
♥------

Jak poznám,že mi je nevěrný?

Ahoj, potřebuju poradit. Můj muž se ke mě poslední dobou chová divně. Žije jen prací,svými koníčky a aktivitami s dětmi,ke kterým mě nezve. Mám pocit,že se mi vyhýbá. Ke všemu z něho v poslední době cítím obpor,alergii a zhnusení vůči mé osobě. Vrcholem všeho byla naše dovolená,kde si dělal absolutně co chtěl. Nějak se mi to vymyká z rukou. Kolikrát ani nezavilá a já nevím,kde je. Jaho chování je divné už i jeho a mým rodičům,našim známým. Ptají se mě, co se děje,ale já jim neumím odpovědět. Můj muž nic řešit nechce,nic se neděje. Nechci se nějak unáhlovat,ale po přečtení článků na téma Život po nevěře, zacínám mít strach. Jak to zjistím, nebi vyloučím? Prosím, poraďte.

Všechno špatný je pro něco dobrý.

Není tady

#2 28. 8. 2007 20:19

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak poznám,že mi je nevěrný?

Asi zřejmě se mi teď spousta lidí vysměje, ale jak jsem tak minule jela do Zlína, prošla jsem tržnicí a na jednom domě přímo naproti mně visela upoutávka: Detektivní kancelář...
Takže Mapy - Najdi nejbližší - Detektivní kancelář....
A budeš mít jistotu, všechno ostatní budou dohady a budeš se jen trápit...

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 28. 8. 2007 20:20

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Ale napřed si rozmysli dobře, co uděláš jestli se nevěra potvrdí, to musíš vědět dopředu, a jestli skutečně tu jistotu chceš mít.

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 28. 8. 2007 20:22

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Neverny manzel vetsinou o sebe zacne vice dbat.Zacne pouzivat parfemi pokud je drive nepouzival.Zacne se vyhybat sexu s tebou.Zacne travit vice casu mimo domov.S tveho prispevku si myslim,ze se nemusi jednat o neveru,ale muze mit treba nejake zdravotni potize nebo potize v zamestnani.Protoze jak pises jeho chovani je divne i jeho rodicum a znamim.Pokud by byl neverny tak by se k rodicum a znamim choval uplne stejne jako pred tim.Nenapsala si jak to jeho chovani trva dlouho.

Upravil(a) eremuruss (28. 8. 2007 20:23)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#5 28. 8. 2007 21:19

VABI
♥------

Jeho chování trvá asi tak 2 měsíce. Nejvíc mě zaráží,jaký rychlý spád to nabralo. Najednou je všechno jinak. Z jistoty nejistota, chlad.odtažitost, nic se neřeší. Bety má pravdu. Bojím se obojího. Co je horší? Nejistota, nebo vědět?

Není tady

#6 28. 8. 2007 21:55

x62358
Host

Vabi obojí stojí za houby. Možná nevědět je milosrdnější...vědět to už je jasná zpráva. Nevybereš si.
Záleží na tom - jestli chceš něco zjistit. A unést tu informaci ať už bude jakákoliv. Já bych radši nevěděla...

#7 28. 8. 2007 22:05

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Zmizí mobil z míst, kde býval dřív položený....  Respektive zmizí z Tvého dohledu.
Bude ho brávat na záchod, tam bude trávit hodně času big_smile, do koupelny, na noc do slipů...

Ale taky to není 100%. Dneska může  mít dva mobily, jeden oficiální, druhý pro prérijní růži. sad

Není tady

#8 28. 8. 2007 23:15

Olympia
Host

.

Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:34)

#9 28. 8. 2007 23:45

petra72
Host

Je to tu!  Manžel mé kolegyně z práce v sobotu přišel v noci v podnapilém stavu a v hluboké sebekritice manželce vyzvonil, jaký je blbec, že má doma všechno, že má skvělou ženu, jak je spokojen......... No co myslíte, že ona udělala?  Když šel vyhodit obsah žaludku, jukla mu do mobilu (ač poučená z mého současného života).  ...... No, a bylo vše jasné. Nevěra jak vyšitá - byla tam. Hned jí druhý den jakože omyl volala, a milenka obratem dala vědět manželovi, že to prasklo.

On ten ubožák neunesl už to skrývání a přetvařování se. Tak to na sebe v opilosti prásknul.   dumbom   dumbom  No a teď má doma peklo....a já v kanceláři taky. butter

Takže, jestli VABI nechceš nic razantního měnit, nech tomu čas a ono ti to z nějaké strany přijde, proč se manželovo chování změnilo. Jestli ti nijak vážně neubližuje, netýrá, ... nech ho v jeho "jeskyni", ať si to v sobě vyřeší sám. Ono to praskne, ať je to cokoliv.
Může to být jen nějaký problém v práci, zdravotní problémy které nechce říci, nebo třeba jen krize středních let, prostě cokoliv.

Jestli máš potřebu něco výrazně měnit -  hledej.... Ale ujišťuju tě, že může přijít dost těžké období....

Upravil(a) petra72 (29. 8. 2007 0:00)

#10 28. 8. 2007 23:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

VABI napsal(a):

Jeho chování trvá asi tak 2 měsíce. Nejvíc mě zaráží,jaký rychlý spád to nabralo. Najednou je všechno jinak. Z jistoty nejistota, chlad.odtažitost, nic se neřeší. Bety má pravdu. Bojím se obojího. Co je horší? Nejistota, nebo vědět?

Doporučuji hlubokou meditaci - to jest tak stokrát si přehrej "Amnestiu na neveru" od Elanu a pečlivě zkoumej text.... Možná se budeš dost divit, co všechno si uvědomíš smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#11 29. 8. 2007 0:08

Helča
♥♥♥----

Mno...já bych nachystala budík tak na půlnoc, až by zazvonil tak bych křikla :"Manžel se vrací"
No a když vyskočí z okna tak je to jasný.  tongue

Ale vážně: já bych se v tom asi moc nevrtala. Co když je nemocný? Může mít nějaké starosti. Myslíš, že má na nevěru čas? Píšeš, že žije prací, koníčky a aktivitami s dětmi. Pracovat se musí, ale nevěrnej chlap, si myslímm, odsune koníčky a aktivity s dětmi. Taky za tím můžou být finanční potíže. Zkus si s ním pěkně u vína promluvit. Tohle chce buď přehlížet a nebo z očí do očí probrat.

Upravil(a) Helča (29. 8. 2007 0:35)

Pravá cesta je ta nejtěžší.

Není tady

#12 29. 8. 2007 2:22

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Bud okouzlivou stastnou damou! A delej si poteseni, ne reseni! Nic ti to nezaruci, ale hre to prospeje. Hodne stesti.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#13 29. 8. 2007 7:14

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Pandoraa: tak to mě nenapadlo, budu si to muset pořádně poslechnout-člověk se má stále co učit, že jo.....

Není tady

#14 29. 8. 2007 8:51

Ráček
♥♥♥♥♥--

VABI nemusíš hned myslet na nevěru. Může mít třeba nějakou krizi, anebo jak tady holky psaly nějaký např. zdravotní problémhmm Já bych po ničem nepátrala, snaž se být milá a v pohodě, věřím, že se to zase spravígloria

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20081120/k/ab7c/preg.png
Bude to kluk :-)
KO 16.7
4.7 velký UTZ ve 20.tt

Není tady

#15 29. 8. 2007 8:52

algida
♥♥-----

Leila napsal(a):

Zmizí mobil z míst, kde býval dřív položený....  Respektive zmizí z Tvého dohledu.
Bude ho brávat na záchod, tam bude trávit hodně času big_smile, do koupelny, na noc do slipů...

Ale taky to není 100%. Dneska může  mít dva mobily, jeden oficiální, druhý pro prérijní růži. sad

mobil na zachode jsem resila dlouho ... drahy si ho tam brava od zacatku vztahu (hraje hry kdyz je tam dlouho) - mne to hodne vadilo protoze jsem kdysi mela kamarada (nic jsme spolu nemeli ale jeho draha o tom nesmela vedet) posilal sms ze zachodu :-)) ...dlouho jsem z toho mela pocit ze mi neco taji ... dneska uz vim ze mobil na zachode muze a nemusi nic znacit lol
k tematu : myslim ze by poznala (mela tuseni ze nekoho ma) kdyby nekoho mel ... zmena v chovani je takovy rozsahly priznak - asi jako nechutenstvi u kazde nemoci

Není tady

#16 29. 8. 2007 9:09

Décima
♥♥♥♥♥--

Vabi píšeš: Můj muž nic řešit nechce,nic se neděje....

Pusť si třeba Knoflíkáře a proboha nic neřeš a po ničem nepátrej ...
Hlavně se snaž mít se ráda, pečuj o sebe, i muži mají své dny.

Není tady

#17 29. 8. 2007 9:19

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

A máš rozmyšlené, co bys dělala, kdybys manželovi na nevěru přišla?

Pokud bys v případě odhalené nevěry se nechtěla s manželem rozejít, tak opravdu nepátrej a spíš zaměř své úsilí na vylepšení vašeho vztahu.

Pátrej jen tehdy, pokud bys chtěla v případě jeho nevěry svého manžela opustit. A i tak bych já osobně radila nepátrat, považuji to za ponižující.

Provalením nevěry problémy ve vztahu spíš narostou, máloco  se tím ve vztahu vyřeší, spíš se vše zkomplikuje.

Jo a jednoznačné příznaky neexistují, nevěru lze utajit, pokud se chce, ale je pravda, že většinou se podvádějící svou nevěru zas tak moc zamaskovat nesnaží, mívá hlavu plnou jiných myšlenek.

Není tady

#18 29. 8. 2007 9:40

Me
♥♥♥♥♥♥-

A kolik mu je let?Neleze na něj tzv."druhá míza"?Ta bývá často spojená s nevěrou, ale nemusí být, prostě on má chuť změnit všechny dosavadní stereotypy, dát si"voraz"apod. Chce být spíše sám za sebe, klid od manželky atd. Co vím, chlapi to tak někdy mají, potřebují si dokázat svou nezávislost apod., zvlášť pokud žijí delší dobu v rodině, která je tak trochu svazuje /jde jen o jejich pocit/, stereotypu ...

Není tady

#19 29. 8. 2007 10:50

VABI
♥------

Teda, s tím telefonem jste mi vyrazili dech. Jako by jste byli u nás doma. Taky chodí na záchod,někdy ho nechá zvonit a nezvedá ho. Včera ,když jsem mu volala,telefon nezvedal a pak ho měl vypnutý úplně.ME, v kolika je ta druhá míza? V 36? Není to brzo? Snažím se nečekat na něj,mít sama nějakej program i s dětma, ale bojím se,aby se jenom neprohloubilo to odcizení. Myslela jsem si,že když budu samostatná,soběstačná,v pohodě,něco ho trkne,začne si mě vážit,přijde za mnou. Je to takový zákon akce a reakce,ale nějak nezabírá. Vůbec nevím,jak to všechno ustojím,co je dobře a co ne. Mám 3 kámošky,skvělé baby. Jsou štíhlé,chytré.oblíbené a všechny rozvedené! Všichni jejich bm si našli jinou. Co se to děje?

Není tady

#20 29. 8. 2007 11:05

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

VABI, hlavně si opravdu dobře promysli, co bys dělala, kdyby se skutečně jeho nevěra provalila. přečti si o tom něco, je to skutečně důležité, v takovém okamžiku se dělají největší chyby.

A pokud by mělo změněné chování Tvého manžela jinou příčinu, tak budeš alespoň moct zasvěceně radit kámoškám jak na to, pokud se někdy ocitnou v takové situaci smile

Já jsem možná v tomhle skeptik, ale pokud slyším, že se něčí manžel hledá a že si potřebuje řešit nebo ujasnit své problémy (krize středního věku), tak podle mě je v tom na 90% nějaká ženská.

Není tady

#21 29. 8. 2007 11:10

Sára6
♥♥♥♥---

zeptej se ho přímo: ty někoho máš?? Tak jsem to udělala já, řekl, že nemá, ale já jsem BM moc dobře znala a věděla jsem, že kecá. A taky že kecal.
Nechat ho sledovat, mi nepřipadá moc vhodné. Aby se neurazil, že ho necháváš sledovat.

Není tady

#22 29. 8. 2007 11:16

Angie
♥♥♥♥♥--

www.odhalena-nevera.cz

(mimochodem strašné svinstvo a ještě úplně amatérsky pojaté roll )

Není tady

#23 29. 8. 2007 11:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jeden můj známý říká: "Ptej se jen tehdy, když přesně víš, jaká bude tvoje druhá otázka."
Někdy se totiž už po první odpovědi na druhý dotaz nezmůžeš.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#24 29. 8. 2007 12:37

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

algida napsal(a):

Leila napsal(a):

mobil na zachode jsem resila dlouho ... drahy si ho tam brava od zacatku vztahu (hraje hry kdyz je tam dlouho) - mne to hodne vadilo protoze jsem kdysi mela kamarada (nic jsme spolu nemeli ale jeho draha o tom nesmela vedet) posilal sms ze zachodu :-)) ...dlouho jsem z toho mela pocit ze mi neco taji ... dneska uz vim ze mobil na zachode muze a nemusi nic znacit lol
k tematu : myslim ze by poznala (mela tuseni ze nekoho ma) kdyby nekoho mel ... zmena v chovani je takovy rozsahly priznak - asi jako nechutenstvi u kazde nemoci

Není tady

#25 29. 8. 2007 12:40

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Muj byvalej taky chodil na zachod s mobilem.. Nebyl me neverny.. Hral tam hry.. Nekdy se tam i na nejakou chvilu zapomnel. Taky jsem si ze zacatku nebyla jista co tam s tim mobilem dela.. Jednou jsem mu dokonce na ten zachod napsala smsku, jestli se tam nahodou nesplachl.. yikes} zasmali jsme se tomu..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí