29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děvčata, máte někdo zkušenosti s Flamengem? Moc se mi ten tanec líbí, ženský můžou tancovat samy. Když už mi je ...sát a nikdy jsem moc nesportovala a netančila ani nepamatuju. Myslíte, že se to dá fyzicky zvládnout nebo je to pro netrénované nemehlo škoda peněz? Zase jsem viděla na fotkách lektorku a to je mnohem starší paní,vypadá úžasně, ale je trénovaná ...
Není tady
Ahoj,
já tančím flamengo už asi 3 roky (rekreačně). Myslím, že není žádné omezení věkem, ani nijak zvlášť kondičně to není náročné ..no někdy se s holkama spotíme, ale to nevadí. K nám do skupiny chodí holky ve věku studentek až po maminky ve středním věku. U mně je flamengo srdeční záležitost, moc se mi líbí a baví mě to. Tak si tak.
Není tady
Jo, to se zvládne Bez obav
Jen se nenechat odradit začátkem, to jde většinou trošku ztuha, ale pak se to dostane do krve
Není tady
Ahoj,
taky mě láká Flamengo, ale zároveň se trochu bojím. Dřív jsem nějakou dobu tancovala, ale pak jsem toho musela nechat, protože jsem přišla o tanečního partnera. Nicméně tanec mě pořád láká a chtěla bych zkusit tento. Do jakých kurzů jste chodily? Já jsem si zatím vyhlídla tyto reklama
Upravil(a) mala.popelka (15. 8. 2011 9:17)
Není tady
Krásnej tanec, nevšední, i když začátky jsou o krocích, dupech, rukách, až později se z toho tvoří tanec..
Bohužel jsem s tím musela přestat, neboť jsem si tím dupáním, které prostě musí být důrazné, dokončila zhroucení klenby a zánět kůstek v nártu, otekla mi noha, stalo se nám to třem v kurzu.. ale podotýkám, že jsme všechny tři měly nadváhu takže ty nohy už byly přemáhané předtím, tímto se to dokonalo..
takže se časem vrhnu na orientální tanc.. ale toho flamenga lituju moc, ty krásné botičky.. ta energie..
Není tady