19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
JO teď jsem dočetla a do konce - tak to pány nepokodí, nebojte, naopak
Jetě jak píe Luka, e to vlastně ukáe jen komu chce, to je pravda, ale já jak musela pořádně zvedat jazyk, abych dobře mluvila, tak jsem se stejně proflákla hned
ALe vypadá to právě super, kdy někdo mluví a sem tam se mu zaleskne kulička
Není tady
Ahojky no já ho mám od 18 a je mi 23 take 5 let, zatim se ho nechystám vyndat, nejspí ho vyroubuju a budu stará raple nebo tak něco
Není tady
BeachGirl napsal(a):
Nazdar vichni;)
U dlouho sem přemýlela e bych si dala pierc do jazyka:P...hrozně se mi to líbí a výhoda je e kdy se mi to nebude líbit tak si ho můu vyndat a dírka mi zaroste.Jene mamka o tom nechce ani slyet,co si o tom myslíte vy?máte s tim nekdo zkuenosti?klady a protiklady?Díky moc za cokoli:D
Cauky....mam ho uz pres rok a jsem spokojena kdyz to pichnou,maliciko to zaboli a treba tyden to muzes mit otekle, ale vysledek stoji za to ... mama o tom taky nechtela nejdriv slyset, ale potom povolila.... musiis hucet a hucet a hucet
drzim palce
Není tady
Bellagambi napsal(a):
A jak je to pak s orálním sexem? U děvčat je to teď dost rozířené, nepokodí tím chlapovi okrasu...
Neposkodi....prave naopak ver mi
Není tady
Piercing do jazyka jsem si nechala dát před dvěmi lety. Ze začátku to byl docela nezvyk - cizí těleso v puse. Ale časem jsem si zvykla, naučila se s tím mluvit, jíst apod. Mamka věděla, e ho budu mít, ale nevěděla kdy. A kdy jsem přila domů, ani to nepoznala. Kdy mluvím, tak to třeba není vůbec vidět. Ale to záleí na tom, jak dalece má pozasenou uzdičku, která je pod jazykem. Nevýhoda piercingu jazyka je určitě ta, e ničí sklovinu a dásně. Ale objevila jsem plastové kuličky nebo silikonové potahy na kuličky z chirurgické oceli, které stojí asi dvacku. Neochrání to zoubky na 100%, ale rozhodně svůj účel z části splní
Take jestli ho opravdu hodně chce, jdi do toho:)
Není tady
Já jsem si nechala pierc pichnout pred 6 dny a dnes jsem si tam skocila znova aby mi dali kratsi tycinku, protoze jazyk jsem mela splaskly za 3-4 dny a ta dlouha mi vadila. Jinak vubec me to nebolelo, jist jsem mohla celou dobu normalne jen to kousani mi trvalo trochu dyl a dneska jsem to uspesne rozjela s tim taterem
Není tady
Chtela bych se zeptat, jestli má nekerá z vás spirálu v jazyku ja se to snaím sehnat a vude mi ríkají, e se to dáva jen do obočí nebo do ucha...
Není tady
Mám piercing v jazyku u skoro 4 roky a musim říct, e jsem s nim velmi spokojena Akorát místo klasické "kuličky" mám umělohmotnou, aby mi nepokozovala zubní sklovinu, co doporučuji
Není tady
Já mám kovovou kuličku skoro 15 let (jeii to uteklo ) a ačkoliv mi zubařka prvních pět let při kadý návtěvě tvrdila, e mi zničí sklovinu, tak furt nic
Ale taky uvauju, e půjde ven, čtyřicítka na krku a přibejvá korunek a můstků...
Není tady
Já se taky chystám na pierc do jazyka,ale má strach, e po vpichu budu mít dlouho napuchlej jazyk a e mi ilání zůstane napořád...
Není tady
Ústní dutina je tak výsostné místo v těle lidském, e bych si nikdy nelajznul
trvale v ní přechovávat nějaký kov (kromě zubního amalgámu - on ani ten
není bez vlivu, bez rizika).
Jene co naplat? - Komu není rady...
Není tady
Já mám piercing v jazyku u podruhé. Poprvé jsem si ho nechala píchnout ve čtvráku, ale protoe jsem la do levného studia frajer mi napíchnul i ílu a černal mi jazyk, take jsem to vyndala. Podruhé jsem si ho nechávala píchnout před dvěma lety. Je pravda, e jsem měla jazyk oteklý, ale na to stačilo vzít se jeden brufen a pít studenou vodu nebo proplachovat pusu tantum verde. Jíst jsem první den moc nemohla, ale druhý den u jsem jedla docela v pohodě, cpala jsem si kadé sousto a dozadu za piercing.
Po 14dnech a měsíci kdy ti jazyk splihne a neotýká je dobré jít do studia na výměnu kratí činky, aby necinkala o zuby a neničila tolik sklovinu. Jinak co se týká kazivosti zubů tak záleí asi na kadém ndividuálně jaké má sklony ke kazení zubů. ALe při pravidelné hygieně si myslím, e to takový vliv nemá.
K tomu e tvoje mami o tom nechce slyet. Nepíe kolik ti je a pokud jsi mladí 18ti tak bude muset mít souhlas rodičů jinak ti to nikde nepíchnou.
Jo a u zubaře nevyndávám, poue kdy jsem la na RTG zubů a na operaci kvůli narkoze jinak mám činku v jazyce pořád
Upravil(a) mvkoty (4. 2. 2011 20:35)
Není tady
Ničí to zuby + ztratí (i kdy jen málo) chuti.. Myslím si, e tohle za to nestojí.. Nebo já osobně bych si to nedala. Hraní si s tím je asi jediný klad co na tom vidím ale to tě taky za chvilku omrzí
Není tady
malamonina napsal(a):
Ničí to zuby + ztratí (i kdy jen málo) chuti.. Myslím si, e tohle za to nestojí.. Nebo já osobně bych si to nedala. Hraní si s tím je asi jediný klad co na tom vidím ale to tě taky za chvilku omrzí
Nemyslím si e hraní si s piercingem je jediný klad. Ale to u je na jinou diskuzi a hlavně v jiné sféře.
Zubi to ničit nemusí pokud člověk dodruje určitou hygienu a o zuby se stará. A o chu e bych přila to u vůbec ne, rozeznám chutě tak jako před tím ne jsem si nechala jazyk propíchnout
Není tady
mvkoty: černal mi jazyk, take jsem to vyndala. Podruhé jsem si ho nechávala píchnout před dvěma lety. Je pravda, e jsem měla jazyk oteklý,
Tak co o to, kadému, co jeho jest a nejlépe je odzkouet to, kdy nás to láká
Ale chci se zeptat: to Ti stálo za to? V čem jsi jako hezčí? Má Tě snad někdo kvůli kovu zapíchlém v jazyku víc rád?
Kdy u chce někdo víc náunic v uchu, pochopila bych, e chce vystavovat na odiv krásné náunice, ale mít díru v jazyku - to jako vyplázne jazyk na někoho, aby Tě obdivoval? (vdy jinak to stejně nemá nikdo anci vidět) Promiň, mě to rozesmívá.
K čemu to jako je? e podstoupí rizika (a nemalá rizika - to jsi měla těstí, e Ti stačil brufen) a jetě to v puse překáí? (Netvrď, e ne..., člověk je citlivý i na vřídek, nato na piercing).
Kadopádně je fajn, e Tobě probodnutí jazyka nijak zdravotně neukodilo, ale doporučovat ostatním bych si to teda netroufla .
Chválabohu, e moje čerstvě dospělá dcera je rozumná .
Není tady
Tercila napsal(a):
mvkoty: černal mi jazyk, take jsem to vyndala. Podruhé jsem si ho nechávala píchnout před dvěma lety. Je pravda, e jsem měla jazyk oteklý,
Tak co o to, kadému, co jeho jest a nejlépe je odzkouet to, kdy nás to láká![]()
Ale chci se zeptat: to Ti stálo za to? V čem jsi jako hezčí? Má Tě snad někdo kvůli kovu zapíchlém v jazyku víc rád?
Kdy u chce někdo víc náunic v uchu, pochopila bych, e chce vystavovat na odiv krásné náunice, ale mít díru v jazyku - to jako vyplázne jazyk na někoho, aby Tě obdivoval?(vdy jinak to stejně nemá nikdo anci vidět) Promiň, mě to rozesmívá.
K čemu to jako je? e podstoupí rizika (a nemalá rizika - to jsi měla těstí, e Ti stačil brufen) a jetě to v puse překáí? (Netvrď, e ne..., člověk je citlivý i na vřídek, nato na piercing).
Kadopádně je fajn, e Tobě probodnutí jazyka nijak zdravotně neukodilo, ale doporučovat ostatním bych si to teda netroufla.
Chválabohu, e moje čerstvě dospělá dcera je rozumná.
Pokud jsi si přečetla pozorně moje příspěvky tak v ádném z nich jsem nikomu nedoporučovala. Pouze jsem popisovala své zkuenosti.
Co se týče toho jestli na někoho jazyk vyplazuji tak to fakt ne. To proč jsem si nechala propíchnout jazyk je na jinou diskuzi a je to čistě můj soukromý důvod. Nepřipadám si hezčí nebo lepí.
Není tady
mvkoty: a je to čistě můj soukromý důvod
To je samozřejmé.
Mně to jen připadá zrovna do jazyka zbytečné, take jsem čekala, e se dozvím nějaký ten "pravý" důvod, proč to zdravotní riziko podstoupit.
Není tady
Svoji čerstvě dospělou dceru povauji za velice rozumnou a přesto má piercing v jazyku:-)))
její rozhodnutí jsem s radostí rozhodně nesdílela, ale vzhledem k tomu e byla rozhodnutá, souhlasila jsem pár měsíců před její plnoletostí:-) její důvod je stejný jako kdy nosí náunice, je to toté. Zubař ji pochválil, e má piercing píchnutý velice dobře, e pokud je moc vepředu cinká při mluvení o zuby a to je patně. Nijak jí kulička v puse nepřekáí a nijak ji to neomezuje, a na první dva dny jogurtové diety .-))
take proč ne:-)))
Není tady
Holči, holt mladí si musejí ledacos vyzkouet sami .
Já v tom nějak nevidím smysl.
Náunice jo - to je vidět, dokonce i v tom pupíku si říkám - kdy se holka chce líbit na plovárně atd., ale v tom jazyku (vevnitř v hubě) , tam mi ten smysl piercingu zůstává nějak utajen
.
Není tady
Pár dní jsem se snaila vysvětlovat...ale pak jsem zjistila, e není co:-)))
Komu se to líbí a se klidně propíchá:-))
tetování má taky, to se mi líbí, ale nenala jsem zatím ádný motiv se kterým jsem schopna se ztotonit do konce ivota:-))
Není tady
holcina: tetování má taky, to se mi líbí, ale nenala jsem zatím ádný motiv se kterým jsem schopna se ztotonit do konce ivota:-)) Já to mám s motivem stejně, ale navíc jetě i s místem na těle - kam by se dal obrázek plácnout, aby např. z tajuplného "moudrého" hada nebyla za pár let scvrklá íala
.
Upravil(a) Tercila (10. 2. 2011 15:24)
Není tady
Tercila napsal(a):
holcina: tetování má taky, to se mi líbí, ale nenala jsem zatím ádný motiv se kterým jsem schopna se ztotonit do konce ivota:-))
Já to mám s motivem stejně, ale navíc jetě i s místem na těle - kam by se dal obrázek plácnout, aby např. z tajuplného "moudrého" hada nebyla za pár let scvrklá íala
.
A co si navrhnout motiv sama? Já tetování mám, motiv jsem si navrhovala společně s taterem a místo jsem věděla kam bych zhruba chtěla a podle toho se návrh upravoval.
Není tady
mvkoty, ono to pro mě nebylo v ivotě zas tak důleité, abych se tím nějak víc zabývala, ví. Občas jsem si tak ve volnu zapřemýlela, co bych a kam, ale nějak mě to nikdy nezatěovalo déle ne dvě minuty :-).
Je to stejné jako s řetízkem na nohu - zalíbilo se mi to, asi týden jsem ho u moře nosila, pak jsem ho ztratila a u se k tomu nikdy nevrátila . Asi to pro mě fakt není důleité.
Pro mě bylo vdycky víc podstatné zvládnout několik kol, obstát v náročném zaměstnání, dobře zapodnikat, dobře se starat o dítě a domácnost... Na to jsem se naopak soustředila hodně. Mám jinou zálibu: silná auta - to jsem si dopřála, tomu jsem ten čas věnovala, to ano.
Táhne mi na pade a nemám pocit, e bych absencí tetování nebo piercingu o něco v ivotě přila. Navíc teď vidím, jak se ta kůe skutečně scvrkává, tak u do toho asi nepůjdu . Jisté věci jsou od určitého věku spí směné ne hezké
.
A čím dál víc si váím momentů, kdy naopak kůi nic nenaruí (injekce atd.).
Jetě se mi teď vybavil dobrý fór z TV - chlap leí na břichu a nechává si na záda tetovat nějakého draka či co - a kamera zabírá tatéra, který mu neuměle vytváří obrázek podobný malůvkám děcek ze kolky. U toho jsem se docela nasmála
Není tady
Tercila napsal(a):
Jetě se mi teď vybavil dobrý fór z TV - chlap leí na břichu a nechává si na záda tetovat nějakého draka či co - a kamera zabírá tatéra, který mu neuměle vytváří obrázek podobný malůvkám děcek ze kolky. U toho jsem se docela nasmála
Tak tahle reklama mě taky fakt pobavila. CHápu tvé postevení vůči těmto ozdůbkám a pohled na ivot. Je pravda, e v některých věcech se s tebou shoduji a musím uznat, e má pravdu. Není důleité zda má piercing a nebo tetování v ivotě jde úplně o něco jiného.
Není tady
Samozřejmě, mvkoty, já zase velmi uznávám snahu ozdobit se a ráda se podívám na různé eny, jak to zmákly.
Moje příbuzná tak zboňuje svoje dítě, e si nechala jeho jméno plus nějaký obrázek vytetovat na břicho - to obdivuji i po té stránce "mateřské", jestli mi rozumí. To jsem já nebyla schopna udělat, ačkoliv své dítě taky miluju . A osobně mám moc ráda tu pestrost, ty monosti... e hodně věcí lze udělat a jsou dostupné...
Není tady