Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 8. 2007 12:57

po
♥♥-----

Sex po 20 letech!

Ráda bych znala Váš názor!! Jak často spolu sexujete po 20 letech? Chce se Vám, máte na to chuť? Nikdy jsem nebyla ta prava náruživka bohužel ale vždy byl sex v pořádku před 5 lety tak ještě 2x týdněstyrka
Ale teď mám pocit, že se mi ani protějšku nijak zvlášť nechce, já nemám vůbec potřebu a manžel tak jednou za 3 týdny. Jsme jak staří opotřebovaní manželé, přitom nám je kolem 40!
Manžel nikoho nemá to vím určitě (nestíhal by) ale hlavně je to hlavně i z mé strany prostě žádná chuť , nic již několik let. Připadám si jako úchyl!! Nemusí být dusno nebo nějaký problém ale prostě se můžu snažit jak chci a žádná chuť nepřichází.dumbom

Není tady

#2 27. 8. 2007 13:10

Maya.82
Host

Re: Sex po 20 letech!

Tak to jsem zvědavá jak to bude vypadat u mě po 20-ti letech, ale na to si musím ještě 18 let počkat a pokud bude ještě babinet tak vam dam vedet. smile

#3 27. 8. 2007 13:18

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No, u nás tak 2,3x týdně,  někdy jen asistuju rodna Někdy mi chybí vášeň, ale pánbůhzaplať jsem se dokázala vymanit z dob, kdy to pro mě byla povinnost a utrpení.
Sex sám o sobě není pro mě tak důležitý, jako mazlení, komunikace, a hlavně to, že jsme spolu a neřešíme nic jen sebe a to milování je jen taková třešinka na dortu, i když někdy  pořádně odfláknutá.
Když jsem měla teď zdravotní problémy a sexík nebyl celý měsíc, tak to bylo hrozné. Naštěstí manžel  ještě může kdykoliv , takže nemusím řešit problémy  mužské frigidity.

Upravil(a) Regina (27. 8. 2007 13:32)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#4 27. 8. 2007 13:19

majkafa
Host

Po 20 letech manželství jsme se MILOVALI (fuj, jak to mluvíš o tak krásném počinu? dumbom )  2x týdně, někdy i víc.
A že by tvůj manžel nestíhal? Chachááá, taky jsem si to myslela. Nestačila jsem se divit. Hm, promluvil skeptik, poučený životem.

#5 27. 8. 2007 13:20

Damila
♥♥♥♥♥♥-

po napsal(a):

Ráda bych znala Váš názor!! Jak často spolu sexujete po 20 letech? Chce se Vám, máte na to chuť? Nikdy jsem nebyla ta prava náruživka bohužel ale vždy byl sex v pořádku před 5 lety tak ještě 2x týdněstyrka
Ale teď mám pocit, že se mi ani protějšku nijak zvlášť nechce, já nemám vůbec potřebu a manžel tak jednou za 3 týdny. Jsme jak staří opotřebovaní manželé, přitom nám je kolem 40!
Manžel nikoho nemá to vím určitě (nestíhal by) ale hlavně je to hlavně i z mé strany prostě žádná chuť , nic již několik let. Připadám si jako úchyl!! Nemusí být dusno nebo nějaký problém ale prostě se můžu snažit jak chci a žádná chuť nepřichází.dumbom

Podívej, jistě je v tom "vina" stereotypu. Ale 20 let není žádná doba, po níž by se to muselo skončit. Já s manželem žiju 15 let (13 let jsme manželé) a je to už delší dobu takové jak píšeš Ty.
Občas přijde inspirace, která mě utvrdí, že "oheň ještě nevyhasl" a jinak celkem nic. jednou dvakrát měsíčně a jsme spokojeni. Když je to víc, beru to jako bonus. Nijak mě to netrápí.

Není tady

#6 27. 8. 2007 13:28

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

1. Jsi normální
2. Jsi normální
3. Jsi normální

To je to, co chceš slyšet? :-)

Každý to má jiné. Tak končí 98% všech diskusí na toto téma - otázka četnosti sexuálních styků ve 20, 30, 40, 50, 60,  70, 80, 90, 100, 120...letech. Či po 2 - 50 letech manželství.

Otázka je:
- proč se cítíš jako úchyl? (četla jsi nějakou knížku, potkala jsi nějakou debilní kamáradku, která sexuje 12x týdně, četla jsi nějaký článek, svěřila se ti tvoje matka, že má sex častěji, než ty...)
- je ti to nepříjemné tak, jak to je ted?
- cítíš se v pohodě a vztah s manželem tě naplnuje, aniž by frekvence sexu byla tak vysoká jako dříve?
- pokud k sexu dojde, dokážeš si ho užít a baví tě (i když už není tak často).

PS: po 20 ti letech mi přijde naprosto normální, že prichází období, kdy sex nemusí být až tak často. Navíc to může být ve vlnách, děti, stres v práci či proste energie člověka jako takového. Já jsem i po 8 letech vztahu měl velkou potřebu, ale manželka ne. A oba jsme byli normální.

Pokud chceš sex oživit, chce to nové věci, nové prostředí, výlet, dovolenou, možná film, možná erotický shop a hlavně znovuobjevit vzájemnou komunikaci o vašich fantaziích a přáních (i když je už máte třeba všechny navzájem splněné..)

Není tady

#7 27. 8. 2007 13:49

balonek
♥♥♥♥---

Po dvaceti letech se sex mezi manželi rovná patrně téměř incestu usch Pardon, mluví ze mě slepá závist, asi...

Není tady

#8 27. 8. 2007 13:50

majkafa
Host

Kecáš, bylo to krásný. I v době, když už měl milenku a já netušila. smile

#9 27. 8. 2007 14:11

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

My jsme spolu byli 27 let a poslední 2 roky jsme spolu nespali. Bylo to mojí vinou, brala jsem antidepresiva, a ty potlačují libido. Je to možná jeden z důvodů, proč si našel jinou ženu, i když tvrdil, že to nebylo kvůli tomu.
Teď jsem 2 roky sama a taky NIC. Nemám prostě vůbec chuť.
Ty pociťuješ úbytek chuti jen se svým mužem nebo to cítíš vůči všem mužům?
pokud je to jen s tvým mužem, tak se to dá asi zachránit. Pokud je to nedostatek libida všeobecně, tak je to asi konečná.

Není tady

#10 27. 8. 2007 14:38

Astra
♥♥♥♥♥--

Kažý je individualita a každý je nastavený jinak. Pokud jste se někdo dívali minulý týden na ČT2 na dokument Hledání moudrosti stáří, tak by jste se dozvěděli, že sex lze i po 70.roce věku.

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

#11 27. 8. 2007 15:26

vavatu
♥♥-----

Po - nebereš antikoncepci? Já jen, že když jsem ji brala, na mě působila jako totální zabiják sexu. Když se k tomu přidá doba jakou jste spolu... A oživit to chce něčím určitě, u nás zabraly neslušné obrázky na netu rodna - probudily mě opět k životu big_smile. A to jsme spolu nějakých 12 let, ale jak píšu - ta pitomá antikoncepce zrušila téměř všechno hmm.

Není tady

#12 27. 8. 2007 18:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Možno je to offtopic , ale napadol mi ftip: Viete, čo je manželka? Starý, tlustý kamarád... usch

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#13 27. 8. 2007 21:26

po
♥♥-----

Ivana napsal(a):

My jsme spolu byli 27 let a poslední 2 roky jsme spolu nespali. Bylo to mojí vinou, brala jsem antidepresiva, a ty potlačují libido. Je to možná jeden z důvodů, proč si našel jinou ženu, i když tvrdil, že to nebylo kvůli tomu.
Teď jsem 2 roky sama a taky NIC. Nemám prostě vůbec chuť.
Ty pociťuješ úbytek chuti jen se svým mužem nebo to cítíš vůči všem mužům?
pokud je to jen s tvým mužem, tak se to dá asi zachránit. Pokud je to nedostatek libida všeobecně, tak je to asi konečná.

Já vlastně ani nevím, mám pocit že mě prostě přestal zajímat sex všeobecně..to mě straší. Nejsem frigidní, orgasmus mám ale prostě ho mít nemusím. A s někým jiným..nevím nepotkala jsem nikoho na kterého bych "měla chuť".
Vadí mi to ale nevím jak to změnit. Přitom nejsem žádná příšera, nemám komplexy nějak veliké (samozřejmě ty klasické ano:kapitulation:

Není tady

#14 27. 8. 2007 21:27

po
♥♥-----

vavatu napsal(a):

Po - nebereš antikoncepci? Já jen, že když jsem ji brala, na mě působila jako totální zabiják sexu. Když se k tomu přidá doba jakou jste spolu... A oživit to chce něčím určitě, u nás zabraly neslušné obrázky na netu rodna - probudily mě opět k životu big_smile. A to jsme spolu nějakých 12 let, ale jak píšu - ta pitomá antikoncepce zrušila téměř všechno hmm.

Ne neberu nic ale je pravda že jsem více ve stresu v posledních letech a bylo mezi námi hodně neshod s manželem..nic konkrétního a velkého, spíše mnoho malých věcí. Nevím jestli to může být tím!!!

Není tady

#15 27. 8. 2007 21:43

vavatu
♥♥-----

No, tisíckrát nic umořilo osla, jak se říká....Problémek k problémku a člověk náladu asi ztratí. Beru podle sebe - taky mi to dělá problémy, když nejsem v pohodě...

Není tady

#16 28. 8. 2007 8:59

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

po: a co takhle nějaká erotická literatura nebo filmík? Nic?
      Mám taky zkušenost, že chuť na sex probíhá v jakési sinusoidě, nějkdy je to na prd a pak se to zas zlepší.
      Třeba jsi zrovna na té spodní hladině.

Není tady

#17 28. 8. 2007 13:51

balonek
♥♥♥♥---

Erotické obrázky či videa mě taktéž dokáží pěkně nažhavit, horší je, že  není většinou objekt na blízku.  A jen tak mě napadá, jak se tvrdí, že chlapi jsou vzrušiví vizuálně a ženy spíš sdílením a myšlením a sluchově či jak..Asi jsem spíš chlap, i když jsem ženská. usch

Není tady

#18 5. 9. 2007 11:45

sisa
♥♥-----
Místo: brno

:rolleyes:toto ci píši není moje zkušenost, ale moji známý manželé jsou spolu 30let to nedělají asi 8let vůbec protože žena nemá zájem chlap tvrdí, že jo, ale ona mě tvrdí, že přede mnou dělá frajera jako, že to chce ale vůbec to po ní nechce:par:

Není tady

#19 5. 9. 2007 14:58

balonek
♥♥♥♥---

Oni chlapi nižší sexuální apetenci tutlaj, protože se to "nenosí" že jo, aby byl chlap v této oblasti mdlej a na nic. Před jinými (známí, kamarádi) tutlaj, před vlastní partnerkou (tam se to holt tutlat nedádumbom ) mají zase plno keců, proč vpodstatě za to může víceméně ona anebo odvádějí pozornost. Jsem někde slyšela, že takhle jeden frigiďák pořád byl jako v práci (údajně děsnej workaholic), měl spoustu koníčků (radši storstark ), byl pořád unavenej sova,  a když už se nemohl vymlouvat na vše ostatní,včetně únavy, třeba o dovolené, tak schválně zval na chatu sadu příbuznejch na přespání, kteří z nedostatku místa spali po víc lidech v místnosti..A to pak byla výmluva logická: přece to nebudou dělat před nima, že jo! dumbom 
A to vše jen z důvodu, aby on vypadal normální a že jim v kvalitním sexuálním životě brání okolnosti. big_smile
To se pak těžko řeší.

Není tady

#20 5. 9. 2007 15:24

venuše
♥♥♥♥♥♥-

balonek napsal(a):

Oni chlapi nižší sexuální apetenci tutlaj, protože se to "nenosí" že jo, aby byl chlap v této oblasti mdlej a na nic. Před jinými (známí, kamarádi) tutlaj, před vlastní partnerkou (tam se to holt tutlat nedádumbom ) mají zase plno keců, proč vpodstatě za to může víceméně ona anebo odvádějí pozornost. Jsem někde slyšela, že takhle jeden frigiďák pořád byl jako v práci (údajně děsnej workaholic), měl spoustu koníčků (radši storstark ), byl pořád unavenej sova,  a když už se nemohl vymlouvat na vše ostatní,včetně únavy, třeba o dovolené, tak schválně zval na chatu sadu příbuznejch na přespání, kteří z nedostatku místa spali po víc lidech v místnosti..A to pak byla výmluva logická: přece to nebudou dělat před nima, že jo! dumbom 
A to vše jen z důvodu, aby on vypadal normální a že jim v kvalitním sexuálním životě brání okolnosti. big_smile
To se pak těžko řeší.

Balonku, nadherne jsi to popsala. Pasuje jako ulity na meho byvaleho pritele tummenupp. Jeste musim dodat, ze jsme se vlastne rozesli ne proto, ze jsme meli kazdy jine naroky na sex, ale proto, ze on se nadmerne stykal se vsemi moznymi zenskymi, pocinaje kamaradkami, byvalymi spoluzackami, kolegynemi, kamaradkami kamaradu atd... a sice proto, aby zamaskoval tu svoji neschopnost a dokazal si, jakej je frajer va.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí