29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To není o tom, kdy mi chybí manžel nebo partner, ale od 18 let pracuji v ženském kolektivu, jsem utvářena a formována 8 hodin denně jen ženským pohledem a tak moc bych potřebovala znát pohled mužů na stejnou věc.
Zpětnou vazbu na to, co dělám, ne od kritického partnera, ale odo človíčka, který mě má rád, ale nemusí se mnou žít a řešit banálnosti každodenního života. Prostě mi chybí chlap, se kterým to proberu u piva, v kině nebo na bowlingu, aniž bychom ode sebe očekávali cokoliv jiného.
Není tady
Já jsem v práci vě většině s chlapem, 24 h sama s ním. Probereme toho dost (teda jak s kterým).
Ve výhradně ženským kolektivu pracovat nemůžu.
Není tady
Taky mi chybí takové to jiskření a dvojsmysly, co nás všechny nutí zastrčit břicho, přijít do práce upravená a vědět, že chlapi nejsou UFO.
V jejich společnosti se neumím chovat, ve svých skoro 40 letech se pořád červenám jak malá holka, jak jsem zamrzla v 18 letech, když jsem odešla ze školy ze smíšeného kolektivu.
Upravil(a) Regina (27. 8. 2007 10:56)
Není tady
jojo, to mám v práci, ale chovají se slušně, žádný krkání, hulváti.. skoro ideální
Není tady
Pikolo, tam bys také dostala i odpovědi na své otázky. Vím, že je to blbé probírat na pracovišti svoje problémy, je to dvojsečná zbraň, ale od koho jiného bys dostala odpovědi na svoje otázky, než zas od muže?
Není tady
Když je něco vysoko a potřebuju to podat, tak manžovi řeknu : přišla chvíle, kdy potřebuju chlapa ......
Taky radši pracuju v kolektivu, kde je alespoň nějaký mužský. Ale zase na druhou stranu, takoví ti intrikánští rádoby manažeři ........ ostrýma loktíkama bojující o korýtko .... taky nic moc. To radši chytrou pohodovou kolegyni, než intrikánského uštvance ......
Není tady
Pikola napsal(a):
jojo, to mám v práci, ale chovají se slušně, žádný krkání, hulváti.. skoro ideální
oops! a jestlipak pred tebou prdej?
Ja teda bych v praci moc lidem neduveroval,i po nekolika letech pratelstvi se muze stat, ze neco pouziji proti tobe, neco, co jim pomuze vylezt po tvych zadech nahoru.
a Regi, co kdybys trochu zatahla bricho kvuli tomu svemu, ne kvuli kolegum?Myslim, ze by to ocenil vic nez kolegove, tem jde jen o jedno.
Není tady
baba: neprdej.
Regi: to vis ze jsem to s jednim probrala.. Nic noveho jsem se nedozvedela, jen ze se davam moc lacino.
Není tady
Pikola napsal(a):
Regi: to vis ze jsem to s jednim probrala.. Nic noveho jsem se nedozvedela, jen ze se davam moc lacino.
Tak teda normalni lidi.Pobavilo me to.To bych neveril, ze tohle si napsala.Uz se ti to jako stalo?Ze se pred tebou chovali jak doma v koupelne?
Není tady
práce ve smíšeném kolektivu je velice zajímavá - nastíním:nastoupí nový šikovný neokoukaný mužský. To se pak ženský kolektiv totálně rozpadá. všechny se můžou přetrhnout, přeusmívat,aby zaujaly. Podotýkám, ženský všech věkových kategorií. Jednou se nám v tom našem kolektivu stalo (máme tady teda i chlapi, ale to jsou spíš ženský. Svobodní mládenci, žijící s maminkama už půl století). Nakonec to dopadlo, že ten onen už s náma nepracuje a když se vezme nová síla, je to zas ženská. pro jistotu.
Není tady
baba napsal(a):
Pikola napsal(a):
Regi: to vis ze jsem to s jednim probrala.. Nic noveho jsem se nedozvedela, jen ze se davam moc lacino.Tak teda normalni lidi.Pobavilo me to.To bych neveril, ze tohle si napsala.Uz se ti to jako stalo?Ze se pred tebou chovali jak doma v koupelne?
No, já to mám trochu jiný (jako práci), s jedním člověkem trávím 24 h v 1 kanceláři. Takže ho vidím jíst, pít, kdy si odskakuje, komu volá, co dělá.. Takže teoreticky asi i někde prdí.. ale ne předemnou.
Není tady
Celý život pracuju i s muži, je to prima. Teď sedíme v kanceláři já a můj kolega. Je to oproti mně mladík, je to s ním prima, dodává mému životu další zajímavý rozměr. Teď v sobotu se ženil, u něj vidím, že jsou i "jiní" muži než ten běžný průměr. Doufám, že mu to navždy vydrží
siska napsal(a):
práce ve smíšeném kolektivu je velice zajímavá - nastíním:nastoupí nový šikovný neokoukaný mužský. To se pak ženský kolektiv totálně rozpadá. všechny se můžou přetrhnout, přeusmívat,aby zaujaly. Podotýkám, ženský všech věkových kategorií. Jednou se nám v tom našem kolektivu stalo (máme tady teda i chlapi, ale to jsou spíš ženský. Svobodní mládenci, žijící s maminkama už půl století). Nakonec to dopadlo, že ten onen už s náma nepracuje a když se vezme nová síla, je to zas ženská. pro jistotu.
Děláš v divném kolektivu.
Pikolo - Tvůj kolega má pravdu
Není tady
Feu: všichni máte pravdu, jen já mám klapky na očích.
Není tady
To je právě ono, potřebuju při problému s mužem zpětnou vazbu zase od muže. Je to ustavičné střetávání dvou systémů-chybí mi proto pohled muže, páč doma jsem samozřejmě zaujatá.
Jinak Babo, kde jinde než doma si můžeš prdnout a vystrčit břicho?????
Škoda, že sem nejdou dát hudební přílohy, pouštím si ráda písničky z 60. let, a teď momentálně se mi líbí Judita Čeřovská, písnička se jmenuje Můj ideál, zkusím někde najít slova, stojí za to.
Není tady
Není tady
Regina napsal(a):
To je právě ono, potřebuju při problému s mužem zpětnou vazbu zase od muže. Je to ustavičné střetávání dvou systémů-chybí mi proto pohled muže, páč doma jsem samozřejmě zaujatá.
Škoda, že sem nejdou dát hudební přílohy, pouštím si ráda písničky z 60. let, a teď momentálně se mi líbí Judita Čeřovská, písnička se jmenuje Můj ideál, zkusím někde najít slova, stojí za to.
Začni chodit na fotbal nebo na hokej - do diváckého kotle plného pravých mužů. Pak s nim zajdeš na pivko a budeš mít velmi silnou zpětnou vazbu.
Přestože možná tuším, o co ti jde, tak by mě i zajímalo, jestli ti jde o střetnutí a diskusi s "určitým-tak trochu-idealnim-predstavitelem-mužů-jakousi esencí" anebo jsi schopna mít otevřenou mysl pro jakékoli střetávání s "mužem-v jakékoli jeho-neideální-podobě".
Protože, i když jsou muži možná čitelnější než ženy, tak jejich individuální variabilita, charakter či názory jsou velmi široké a různorodé.
Není tady
Regina napsal(a):
Svata pravda ale vseho moc skodi.
Není tady
Já pracuji v téměř ženském kolektivu. Máme tady jen 3 mužský, jeden je šéf, druhý je stejně starý jako já, ženatý a ten typ, co všude byl a všechno zná a pak mladej kluk, který se nedávno oženil. Ani s jedním z nich se moc nebavím, většinou jen pracovně. Já mám raději ženy než muže, což nemyslím sexuálně. Před chlapy se stydím a bojím se jich a nevím, co si s nimi povídat.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já pracuji v téměř ženském kolektivu. Máme tady jen 3 mužský, jeden je šéf, druhý je stejně starý jako já, ženatý a ten typ, co všude byl a všechno zná a pak mladej kluk, který se nedávno oženil. Ani s jedním z nich se moc nebavím, většinou jen pracovně. Já mám raději ženy než muže, což nemyslím sexuálně. Před chlapy se stydím a bojím se jich a nevím, co si s nimi povídat.
Chlapi se rádi baví o tom, jak jsou skvělí (oni - ti chlapi), pak o fotbale, o ženských, o heroických sexuálních výkonech (uber cca 50-60%), o politice, o autech, o koníčcích...
Kouzelná věta zní: povídej mi něco o sobě.... :-)
Není tady
Babo, je fakt, že chodím s partou z volejbalu na to pivko, ale máš pravdu, asi spíš hledám nějakou tu "esenci" mužství, takový ten prototyp. Tihle se baví jen o práci, fotbale, ale jak dojde na problémy, mlčí jako ryby, asi že o tom nechtějí muvit před ostatníma.
Mně se před lety poved majstrštych, když jsem se jednomu začla svěřovat (on o to ani nestál , já to prostě potřebovala s někým probrat) o nevěře mého muže, a on to celou dobu věděl a sám své manželce zahýbal , takže co mi na to mohl asi říct?
Asi to je jen povzdech nad tím, že stejně mužům do hlavy nevidím, a oni se o to stejně ani nesnaží, chtí vědět co se děje v mé HLAVĚ
V různých chytrých knížkách existují takové dvousloupečkové překlady. V jednom sloupci je něco, co řekne žena, ve druhém to,jak to slyší muž, venuština a marťanština, tak na tohle bych asi toho svého anděla potřebovala. Aby mi převedl mluvu a chování mužů do ženského jazyka. A abych občas slyšela, jak mi to sluší, doma si o to musím říkat, a pak jen slyším ad diskuse rovnice= miluje mě, že bych neměla tolik jíst....
Moje kamarádka tomu říká, že musí mít enter do někoho, koho uznává, a pak si teprve začne věřit.
Není tady
Bavit se s chlapama je to nejlepsi odreagovani. Jinej nahled na zivot, srandicky, vytahovani se... opravdu se dobre bavim. Jit na pivo s partou muzskych je fakt lepsi zabava nez jit parit s partou zenskych.
Není tady
Babo, ad kouzelná věta, mě zajímá, o čem muži mluví, doma mi to chybí, manžel je dost nemluva, a když jsme se namlouvali, tak jsme toho taky moc nenamluvili.
Pořád přemýšlím, co vlastně hledám, jestli jen nepotřebuju dokázat si, že se o mě zajímá taky někdo jiný než manžel, co chce večeři. Že mě nějaký jiný muž bude brát jako inteligentní vtipnou ženu, ne jen hospodářku a matku dětí.
No, a jsem obloukem zase doma . Možná chápu, proč občas nějaká žena vyhledává chat. Nepotřebuje sex, jen si prostě pokecat a být vyslechnuta. Jsem na tom stejně. Chtěla bych chvilku pozornosti a ráda svou pozornost věnuju někomu, kdo o to stojí.
Není tady
Regina napsal(a):
Babo, je fakt, že chodím s partou z volejbalu na to pivko, ale máš pravdu, asi spíš hledám nějakou tu "esenci" mužství, takový ten prototyp. Tihle se baví jen o práci, fotbale, ale jak dojde na problémy, mlčí jako ryby, asi že o tom nechtějí muvit před ostatníma.
Mně se před lety poved majstrštych, když jsem se jednomu začla svěřovat (on o to ani nestál , já to prostě potřebovala s někým probrat) o nevěře mého muže, a on to celou dobu věděl a sám své manželce zahýbal , takže co mi na to mohl asi říct?
Asi to je jen povzdech nad tím, že stejně mužům do hlavy nevidím, a oni se o to stejně ani nesnaží, chtí vědět co se děje v mé HLAVĚ![]()
V různých chytrých knížkách existují takové dvousloupečkové překlady. V jednom sloupci je něco, co řekne žena, ve druhém to,jak to slyší muž, venuština a marťanština, tak na tohle bych asi toho svého anděla potřebovala. Aby mi převedl mluvu a chování mužů do ženského jazyka. A abych občas slyšela, jak mi to sluší, doma si o to musím říkat, a pak jen slyším ad diskuse rovnice= miluje mě, že bych neměla tolik jíst....
Moje kamarádka tomu říká, že musí mít enter do někoho, koho uznává, a pak si teprve začne věřit.
aha...takže z tebe začíná lézt, jak z chlupaté deky, co vlastně doopravdy chceš.
Takže si počkám ještě pár stránek, až to z tebe vyleze (nebo někdo vytáhne) celé.. :-) To myslím vážně, protože zabalovat tak důležitou věc, jako je nedostatek přijetí a nedostatek ocenění od vlastního partnera do hávu "chci si promluvit s nějakým mužem"....je poněkud zavádějící.
Takže ještě jednou: co ti vlastně ještě chybí a schází a co potřebuješ...? Doopravdy.
Není tady