6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
zajímalo by mě, jaký typ muů máte raději? Jestli např. takové ty kravaáčky s kufříkama, nebo chlapa v dínách, co se rád "hrabe" v motorech?
Není tady
No kravatacky s kufrickama a nagelovany frajirky uplne nesnasim.Mam rada muze v dzinach takove ty obycejne muze se kteryma se da mluvit o vsem a neohrnuji nad nikym nos.Takovy ty sympataky.
Není tady
Mě vdycky dokázali uhranout oféři kamionů, nebo takový ty, co chodí v dínách v létě oblečeni do půl těla s nářadím u pasu Kravaáčky v drahých oblecích také nemusím.
Prostě chlapa, který dokáe ledasco opravit a nebojí se ádné chlapské práce.
Není tady
Vím naprosto přesně, co mě odpuzuje: nagelovanej svalnatej krasavec, zrcadlovky na očích, náunice v uchu, tetování, koená bunda a pod ním silná motorka. To teda čau pipi
Líbí se mi chlap v dínách a tričku, takový normální, musí mu sluet jak montérky, tak i oblek, páč do divadla se v dínách jít nedá.... Prostě to musí být tmavovlasý sympaák se ibalským kukučem a smyslem pro humor
Není tady
Kravaáky nesnáím. Větinou si o sobě hodně myslí a taky to dávájí dost znát. Ale samozřejmě ne vichni. ě se líbí sportovní typy v dínách. ádné koilky.
http://www.diteroku.eu/hodnoceni/4798/cerny-matej.html
Není tady
nesnáím chlapy s účesem typu zastaralého fotbalového fandy - nahoře na jeka a dole dlouhé vlasy, k tomu tenisky s bílýma ponokama, dínové kraasy a triko zvýrazňující pivní mozol. no brrr, dejte pokoj . stejně tak nemám ráda ampóny a kravaáky.
líbí se mi obyčejní chlapi, co mají v hlavě, a se kterýma se dá normálně popovídat - takový je i mana. manuální zručnost mu je sice trochu cizí (i přes to se ale snaí), ale nemůe kadý umět vechno, e?
Asi bych neuměla charakterizovat chlapa, který mě zaujme, jen podle oblečení.
fakt ne.
S chlapem musí být sranda, musí být pro kadou patnost, ádný upjatý intelektuál, ale zase ani hospodský buran...
prostě chlapík co má i jiné zájmy, ne pivo noviny a cigaretu.
Povídat si, to potřebuji.
Není tady
nemusim takove ty nagelovane frajirky co si o sobe mysli ze jim patri svet,posledni moda( vypada to pekne ale doma bych to nechtela) a co si mysli ze maji vyhrano...nevim jak to presne popsat
mam rada tmavovlase, se smyslem pro humor a na ktere se da spolehnout chlapy :-)
Není tady
Mě odpuzuje chlap kterej pije a kouří, a chová se jak maminčin mazánek, chlap který se neumí obléknout, a chodí jako hadrák. Natěstí manel nepije a ani nekouří a je to zlatej chlap.
Není tady
s nářadím (a) u pasu ........ tak to mi vyvolalo celkem příjemné představy
Není tady
Háňa* napsal(a):
s nářadím (a) u pasu ........ tak to mi vyvolalo celkem příjemné představy
Není tady
Já koukám do očí. Take co má na sobě, jestli kravatu nebo monterky mě a tak nebere.
Není tady
Ty jo. lezu na bbn kadý den, ale ani jsem si nevimla, e je tu klub U ukecaných dam
Není tady
dusička napsal(a):
Ty jo. lezu na bbn kadý den, ale ani jsem si nevimla, e je tu klub U ukecaných dam
To je tady snad kadé vlákno, ne?
Není tady
Jessika napsal(a):
dusička napsal(a):
To je tady snad kadé vlákno, ne?
No to je fakt, vidí to
Není tady
Jakýho? Toho mýho přece
Není tady