Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 26. 8. 2007 15:12

allyane
♥♥♥----

mlada, neosahana?

cauky lidicky chtela bych se zaptat z jakeho duvodu si starsi muzi berou nebo chodi s mladsimi zenami? rika se ze maji radi mlade neosahane "maso" je to pravda? a co je pravdy na tom ze nekterym muzum imponuje kdyz je jeho pritelkyne jeste panna? hmm     a jeste neco nakonec co muzum na zenach nejvice vadi?

Není tady

#2 26. 8. 2007 16:06

Maya.82
Host

Re: mlada, neosahana?

Spíše si myslím, že když jde vedle nich mladá kočka tak si říkaj at se ostatní podívají na co mám. Já mám 18mnáctku ve 40ceti.

#3 26. 8. 2007 16:24

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Hehe, asi takhle... Je to mlady, nezmuchlany, hubeny, sametove hladky a pruzny.
Nekdo ma samozrejme rad "image", ale kdyz jde o sex, chci pevne, hladke telo smile

Vubec nejde o to, jestli je panna nebo ne. Urcite nejde o "neosahane" - neni z mejdla, neubejva smile

To, ze se muzum libi panny, je v tom, ze ONI budo ti prvni. Ostatni jsou uz jen ti druzi... proste nezajimavej peloton smile

A co muzum na zenach vadi? Jak to mam vedet? Co je to za otazku? big_smile big_smile

Není tady

#4 26. 8. 2007 17:23

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

sexynet napsal(a):

Nekdo ma samozrejme rad "image", ale kdyz jde o sex, chci pevne, hladke telo smile

já teda nevím, jak to máš v osobním životě, ale dám příklad: když máš tedy manželku a už jste oba dva starší, najdeš si milenku, abys "měl" pevné a hladké tělo??? budeš klidně svojí ženu podvádět?? vava nebo jsem to pochopila špatně? jestli jo, tak prosím o lepšejší vysvětlení big_smile

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#5 26. 8. 2007 17:26

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

leny.wood: Lepsi vysvetleni je nasnade - svobodny / rozvedeny starsi pan?  smile

Není tady

#6 26. 8. 2007 19:26

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

lol Já bych taky radši mlady, nezmuchlany, hubeny, sametove hladky a pruzny u chlapa, ale v mojem věku... kde vzít a nekrást lol a hlavně... jak to přinutit aby to chtělo mě...lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#7 26. 8. 2007 21:14

allyane
♥♥♥----

no to je zajimavy....tkz vy vlastne chcete mlady holky jen do postele?

Není tady

#8 26. 8. 2007 21:55

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

A ty si myslis, ze ji maji na pokec? HEHE, zapomen :-)

Uz ted, kdyz je mi 33, si nerozumim s holkama kolem 20 - 23 let. A ty jeste mladsi jsou pro me uz ted jak decka. Az mi bude 50 (jestli se doziju), myslis, ze si pokecam s 25 letou? Mozna o jeji profesi, kterou prave vystudovala, a i o tom pochybuju big_smile big_smile big_smile

Není tady

#9 27. 8. 2007 15:42

nexxi
♥♥♥♥♥--

sexynet napsal(a):

A ty si myslis, ze ji maji na pokec? HEHE, zapomen :-)

Uz ted, kdyz je mi 33, si nerozumim s holkama kolem 20 - 23 let. A ty jeste mladsi jsou pro me uz ted jak decka. Az mi bude 50 (jestli se doziju), myslis, ze si pokecam s 25 letou? Mozna o jeji profesi, kterou prave vystudovala, a i o tom pochybuju big_smile big_smile big_smile

tohle bych aj vyvrátila.. přítel je ode mě hodně starší, dost se blíží tvému věku, a když jsme se seznámili tak jsme si dlouhé měsíce povídali než sme spolu začli nějaký vztah.. je to o společných názorech, společných zájmech,.. není pravidlem že starší chlap si najde mladou holku jen proto že je naivní a chce ju jen na sex protože už ho jeho vrstevnice nepřitahujou

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#10 27. 8. 2007 16:15

allyane
♥♥♥----

no zajimavy ty vase nazory

Není tady

#11 27. 8. 2007 16:56

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

sexynet 100% souhlasim... sice mam přítele staršího o 20 let,ale náš počínající vztah se zakládal... no hádejte... Snad si holky nemyslíte, že chlapa bude přitahovat unavená, vytahaná, životem poučená ženská s dvěma dětmi?? Postavte si vedle sebe 20tku a 40tku a uznejte sami...ve většině případů má 20tka navrch...(ne vždy, pokud je to 40tka upravená a na sebe dbací big_smile může to být šťabajzna lepší než celá třída 20tek...) Muži už to tak v sobě holt asi mají... my hledíme na schopnost zaopatřit a až poté na základní estetické prvky partnera, kdežto muži většinou hodnotí ženu dle vizáže.
Vidím to sama na příteli... přesto, že má ženu o 20 let mladší, podívá se po pěkné mladé "kosti" a o jeho představách...(radši už je nechci znát) ani nemluvim...
Akorát nesouhlasim, že s mladou si neni o čem povídat... (ovšem uznávám, že se zralou ženou je možností konverzace víc)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#12 27. 8. 2007 20:09

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Jeste doplnim - zase resite a kroutite hlavami nad necim, co tak zaridila sama priroda. Samozrejme, ze chlap vzdy zaseje sve seme do zeny (platilo drive, dnes ho uz "jen" pritahuje), ktera mu je s vetsi pravdepodobnosti schopna porodit zdraveho potomka a je dost silna, aby ho i dokazala dovest na uroven samostatnosti. A vetsi sanci ma zena mladsi. Priroda to vi, nase pudy to vi. Zadny zahady.

Není tady

#13 28. 8. 2007 9:08

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tak jí osobně bych řekla, že staří kocouři hledají mladé dívky pro jejich krásu. Pro vylepšení image a do postele.  Ale to musí mít kocouři peníze...a nechat si vyprat, uklidit,vyžehlit a rádi zajdou za tou ochytanou a rozcuchanou bývalou manželkou na dobré papáníčko. Většinou se stravují s těmi milými dívenkami po restauracích, to je hodně IN,/doma vaří asi jen slepice/. Ani prádlo se moc nepere, jsou peníze, kupuje se novější a modernější. Znám dívenku, která žije jen z toho, že dělá image těmto kocourům /politici,vyšší posty policie, lékaři, podnikatelé, ředitelé a pod./, je opravdu hezká, ale IQ tykve a oni neví, že ona má  infekce, ze které se už  nevyléčí a to těm kocourům přeje celé město :-) Oni většinou pro mladou opustili starou.......

Není tady

#14 28. 8. 2007 11:39

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Aneri neházej všechny do jednoho pytle... jak říkám... proti svému partnerovi jsem mlaďounká...mohla bych být dcera vissla ale že bych nevařila, neprala, neuklízela, nežehlila jeho košile??? To snad ne... věřím že taková partnerství existují, ale ne všechny... kdybych neuvařila, to by bylo čóro big_smile Ale já to zase pro něj dělám ráda... A peněz na zbyt taky nemáme...aby někdo nemohl říct, že jsem s ním z vyčůranosti...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#15 28. 8. 2007 11:59

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Aneri: ... A to víš, že rozšiřování infekce je trestné? - A to víš, že kdo ví, a neučiní nic, aby tomu zamezil, sám je vinen? ... (na tvém místě a na místě toho vašeho "celého města" bych se raději moc nesmál, protože (jak už někdo řekl přede mnou) se stejně nakonec sejdeme všichni "v jedné posteli"!!! ... big_smile

Není tady

#16 28. 8. 2007 17:47

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Aneri: ... A to víš, že rozšiřování infekce je trestné? - A to víš, že kdo ví, a neučiní nic, aby tomu zamezil, sám je vinen? ... (na tvém místě a na místě toho vašeho "celého města" bych se raději moc nesmál, protože (jak už někdo řekl přede mnou) se stejně nakonec sejdeme všichni "v jedné posteli"!!! ... big_smile

Teď mám dojem, že jsem si to vymyslela, nebo si nepamatuji přesně, jak to bylo....ach, ta skleroza, já všechno pomotámlolreta, určitě jsem ale také někoho nakazila, protože borelioza je také infekční, jen lékaři říkají, že to nic není vissla, takže asi i já páchám trestnou činnost a někdy při ní bývá i sranda ...lol

Není tady

#17 28. 8. 2007 17:49

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Jasně - Markétko - můžeš být vyjímka - já ti to věřím a nezávidím :-)

Není tady

#18 28. 8. 2007 23:10

nexxi
♥♥♥♥♥--

Tak teda koukám.. asi sem někde z vesmíru jak operátor ufon.. přítel kvůli mě nikoho neopustil, netopí se v penězích, není na vysokém postu, nemá mě jen na sex.. a přesto nám to klape už dva roky ..

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#19 29. 8. 2007 10:17

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

tak to je bomba téma!!!!! lol lol  tummenupp

Upravil(a) adra (29. 8. 2007 10:17)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#20 29. 8. 2007 12:00

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

to mě se líbí výrok "sexy mozek"...a je tam břicho víc, než těhotné ženy....hahaha, to jsme to dopracovali, hlavně dobrá nálada, aby byla.....

Není tady

#21 5. 9. 2007 3:53

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

sexynet napsal(a):

Jeste doplnim - zase resite a kroutite hlavami nad necim, co tak zaridila sama priroda. Samozrejme, ze chlap vzdy zaseje sve seme do zeny (platilo drive, dnes ho uz "jen" pritahuje), ktera mu je s vetsi pravdepodobnosti schopna porodit zdraveho potomka a je dost silna, aby ho i dokazala dovest na uroven samostatnosti. A vetsi sanci ma zena mladsi. Priroda to vi, nase pudy to vi. Zadny zahady.

máš recht.....

Není tady

#22 5. 9. 2007 14:03

L_aura
♥♥♥♥♥--

markéta napsal(a):

sexynet 100% souhlasim... sice mam přítele staršího o 20 let,ale náš počínající vztah se zakládal... no hádejte... Snad si holky nemyslíte, že chlapa bude přitahovat unavená, vytahaná, životem poučená ženská s dvěma dětmi?? Postavte si vedle sebe 20tku a 40tku a uznejte sami...ve většině případů má 20tka navrch...(ne vždy, pokud je to 40tka upravená a na sebe dbací big_smile může to být šťabajzna lepší než celá třída 20tek...) Muži už to tak v sobě holt asi mají... my hledíme na schopnost zaopatřit a až poté na základní estetické prvky partnera, kdežto muži většinou hodnotí ženu dle vizáže.
Vidím to sama na příteli... přesto, že má ženu o 20 let mladší, podívá se po pěkné mladé "kosti" a o jeho představách...(radši už je nechci znát) ani nemluvim...
Akorát nesouhlasim, že s mladou si neni o čem povídat... (ovšem uznávám, že se zralou ženou je možností konverzace víc)

Marketo, no to je parada, ze to beres takhle s nadhledem... Jsem zvedava, jestli Ti podobny humor vydrzi za dalsich dvacet let... az budes osahana a zmackana sama hmm

Není tady

#23 5. 9. 2007 14:06

L_aura
♥♥♥♥♥--

No a osobne, doufam, ze vsichni chlapi nejsou takhle prizemni... nebo, jste holky, vazne smirene s tim, ze az prestaneme byt krasne a zadouci, ze nas nas muz vymeni za ty neopotrebovane?

Není tady

#24 5. 9. 2007 14:08

L_aura
♥♥♥♥♥--

Něco pro odlehčeni:

Když jsem byl ženatý 25 let, podíval jsem se pozorně na svou
ženu a řekl jí: "Drahá, před 25 lety jsme měli malý, laciný
byteček,
laciné auto, spali jsme na laciné pohovce a dívali jsme se na malou,
černobílou televizi, ale zato jsem každou noc spal s krásnou ,
25-tiletou, vášnivou blondýnkou.
Teď máme drahou půlmilionovou vilu, auto za padesát tisíc
dolarů, krásnou velikou ložnici a plasma televizi, ale každou noc
musím
spát s padesátiletou ženskou.Tak se mi zdá, že ty teď do toho
scenária
jaksi nepasuješ."

Moje manželka je velice rozumná ženská. Řekla mi, ať si tedy
najdu vášnivou 25-ti letou blondýnku a moje žena už se postará,
abych znovu bydlel v laciném bytě, spal na laciné pohovce a díval
se na malou, černobílou televizi.
Nejsou starší ženy fantastické?
Ty opravdu vědí, jak vyřešit krizi středního věku.

Není tady

#25 5. 9. 2007 14:59

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Web

L_aura napsal(a):

markéta napsal(a):

Marketo, no to je parada, ze to beres takhle s nadhledem... Jsem zvedava, jestli Ti podobny humor vydrzi za dalsich dvacet let... az budes osahana a zmackana sama hmm

To nemusím čekat, vidím to už teď... líbí se mu mladé holky roll , otáčí se za nimi yikes , flirtuje s nimi dumbom atd.... a co s tím mám dělat?? Mám mu vypíchnout oči?? cool Nebo mu mám zakázat hříšné myšlenky? Řekni jak a ráda Ti za to zaplatim big_smile a než se rozčilovat, radši to vezmu s nadhledem.
(ale chraň ho Bůh, jak si najde milenku... big_smile )

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí