|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
cauky lidicky chtela bych se zaptat z jakeho duvodu si starsi muzi berou nebo chodi s mladsimi zenami? rika se ze maji radi mlade neosahane "maso" je to pravda? a co je pravdy na tom ze nekterym muzum imponuje kdyz je jeho pritelkyne jeste panna?
a jeste neco nakonec co muzum na zenach nejvice vadi?
Není tady
Spíše si myslím, že když jde vedle nich mladá kočka tak si říkaj at se ostatní podívají na co mám. Já mám 18mnáctku ve 40ceti.
Hehe, asi takhle... Je to mlady, nezmuchlany, hubeny, sametove hladky a pruzny.
Nekdo ma samozrejme rad "image", ale kdyz jde o sex, chci pevne, hladke telo 
Vubec nejde o to, jestli je panna nebo ne. Urcite nejde o "neosahane" - neni z mejdla, neubejva 
To, ze se muzum libi panny, je v tom, ze ONI budo ti prvni. Ostatni jsou uz jen ti druzi... proste nezajimavej peloton 
A co muzum na zenach vadi? Jak to mam vedet? Co je to za otazku?

Není tady
sexynet napsal(a):
Nekdo ma samozrejme rad "image", ale kdyz jde o sex, chci pevne, hladke telo
já teda nevím, jak to máš v osobním životě, ale dám příklad: když máš tedy manželku a už jste oba dva starší, najdeš si milenku, abys "měl" pevné a hladké tělo??? budeš klidně svojí ženu podvádět?? 
nebo jsem to pochopila špatně? jestli jo, tak prosím o lepšejší vysvětlení 

Není tady
leny.wood: Lepsi vysvetleni je nasnade - svobodny / rozvedeny starsi pan? 
Není tady
Já bych taky radši mlady, nezmuchlany, hubeny, sametove hladky a pruzny u chlapa, ale v mojem věku... kde vzít a nekrást
a hlavně... jak to přinutit aby to chtělo mě...
Není tady
no to je zajimavy....tkz vy vlastne chcete mlady holky jen do postele?
Není tady
A ty si myslis, ze ji maji na pokec? HEHE, zapomen :-)
Uz ted, kdyz je mi 33, si nerozumim s holkama kolem 20 - 23 let. A ty jeste mladsi jsou pro me uz ted jak decka. Az mi bude 50 (jestli se doziju), myslis, ze si pokecam s 25 letou? Mozna o jeji profesi, kterou prave vystudovala, a i o tom pochybuju

Není tady
sexynet napsal(a):
A ty si myslis, ze ji maji na pokec? HEHE, zapomen :-)
Uz ted, kdyz je mi 33, si nerozumim s holkama kolem 20 - 23 let. A ty jeste mladsi jsou pro me uz ted jak decka. Az mi bude 50 (jestli se doziju), myslis, ze si pokecam s 25 letou? Mozna o jeji profesi, kterou prave vystudovala, a i o tom pochybuju![]()
![]()
tohle bych aj vyvrátila.. přítel je ode mě hodně starší, dost se blíží tvému věku, a když jsme se seznámili tak jsme si dlouhé měsíce povídali než sme spolu začli nějaký vztah.. je to o společných názorech, společných zájmech,.. není pravidlem že starší chlap si najde mladou holku jen proto že je naivní a chce ju jen na sex protože už ho jeho vrstevnice nepřitahujou
Není tady
no zajimavy ty vase nazory
Není tady
sexynet 100% souhlasim... sice mam přítele staršího o 20 let,ale náš počínající vztah se zakládal... no hádejte... Snad si holky nemyslíte, že chlapa bude přitahovat unavená, vytahaná, životem poučená ženská s dvěma dětmi?? Postavte si vedle sebe 20tku a 40tku a uznejte sami...ve většině případů má 20tka navrch...(ne vždy, pokud je to 40tka upravená a na sebe dbací
může to být šťabajzna lepší než celá třída 20tek...) Muži už to tak v sobě holt asi mají... my hledíme na schopnost zaopatřit a až poté na základní estetické prvky partnera, kdežto muži většinou hodnotí ženu dle vizáže.
Vidím to sama na příteli... přesto, že má ženu o 20 let mladší, podívá se po pěkné mladé "kosti" a o jeho představách...(radši už je nechci znát) ani nemluvim...
Akorát nesouhlasim, že s mladou si neni o čem povídat... (ovšem uznávám, že se zralou ženou je možností konverzace víc)
Není tady
Jeste doplnim - zase resite a kroutite hlavami nad necim, co tak zaridila sama priroda. Samozrejme, ze chlap vzdy zaseje sve seme do zeny (platilo drive, dnes ho uz "jen" pritahuje), ktera mu je s vetsi pravdepodobnosti schopna porodit zdraveho potomka a je dost silna, aby ho i dokazala dovest na uroven samostatnosti. A vetsi sanci ma zena mladsi. Priroda to vi, nase pudy to vi. Zadny zahady.
Není tady
Tak jí osobně bych řekla, že staří kocouři hledají mladé dívky pro jejich krásu. Pro vylepšení image a do postele. Ale to musí mít kocouři peníze...a nechat si vyprat, uklidit,vyžehlit a rádi zajdou za tou ochytanou a rozcuchanou bývalou manželkou na dobré papáníčko. Většinou se stravují s těmi milými dívenkami po restauracích, to je hodně IN,/doma vaří asi jen slepice/. Ani prádlo se moc nepere, jsou peníze, kupuje se novější a modernější. Znám dívenku, která žije jen z toho, že dělá image těmto kocourům /politici,vyšší posty policie, lékaři, podnikatelé, ředitelé a pod./, je opravdu hezká, ale IQ tykve a oni neví, že ona má infekce, ze které se už nevyléčí a to těm kocourům přeje celé město :-) Oni většinou pro mladou opustili starou.......
Není tady
Aneri neházej všechny do jednoho pytle... jak říkám... proti svému partnerovi jsem mlaďounká...mohla bych být dcera
ale že bych nevařila, neprala, neuklízela, nežehlila jeho košile??? To snad ne... věřím že taková partnerství existují, ale ne všechny... kdybych neuvařila, to by bylo čóro
Ale já to zase pro něj dělám ráda... A peněz na zbyt taky nemáme...aby někdo nemohl říct, že jsem s ním z vyčůranosti...
Není tady
Aneri: ... A to víš, že rozšiřování infekce je trestné? - A to víš, že kdo ví, a neučiní nic, aby tomu zamezil, sám je vinen? ... (na tvém místě a na místě toho vašeho "celého města" bych se raději moc nesmál, protože (jak už někdo řekl přede mnou) se stejně nakonec sejdeme všichni "v jedné posteli"!!! ... 
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Aneri: ... A to víš, že rozšiřování infekce je trestné? - A to víš, že kdo ví, a neučiní nic, aby tomu zamezil, sám je vinen? ... (na tvém místě a na místě toho vašeho "celého města" bych se raději moc nesmál, protože (jak už někdo řekl přede mnou) se stejně nakonec sejdeme všichni "v jedné posteli"!!! ...
Teď mám dojem, že jsem si to vymyslela, nebo si nepamatuji přesně, jak to bylo....ach, ta skleroza, já všechno pomotám
, určitě jsem ale také někoho nakazila, protože borelioza je také infekční, jen lékaři říkají, že to nic není
, takže asi i já páchám trestnou činnost a někdy při ní bývá i sranda ...
Není tady
Jasně - Markétko - můžeš být vyjímka - já ti to věřím a nezávidím :-)
Není tady
Tak teda koukám.. asi sem někde z vesmíru jak operátor ufon.. přítel kvůli mě nikoho neopustil, netopí se v penězích, není na vysokém postu, nemá mě jen na sex.. a přesto nám to klape už dva roky ..
Není tady
tak to je bomba téma!!!!!

Upravil(a) adra (29. 8. 2007 10:17)
Není tady
to mě se líbí výrok "sexy mozek"...a je tam břicho víc, než těhotné ženy....hahaha, to jsme to dopracovali, hlavně dobrá nálada, aby byla.....
Není tady

sexynet napsal(a):
Jeste doplnim - zase resite a kroutite hlavami nad necim, co tak zaridila sama priroda. Samozrejme, ze chlap vzdy zaseje sve seme do zeny (platilo drive, dnes ho uz "jen" pritahuje), ktera mu je s vetsi pravdepodobnosti schopna porodit zdraveho potomka a je dost silna, aby ho i dokazala dovest na uroven samostatnosti. A vetsi sanci ma zena mladsi. Priroda to vi, nase pudy to vi. Zadny zahady.
máš recht.....
Není tady
markéta napsal(a):
sexynet 100% souhlasim... sice mam přítele staršího o 20 let,ale náš počínající vztah se zakládal... no hádejte... Snad si holky nemyslíte, že chlapa bude přitahovat unavená, vytahaná, životem poučená ženská s dvěma dětmi?? Postavte si vedle sebe 20tku a 40tku a uznejte sami...ve většině případů má 20tka navrch...(ne vždy, pokud je to 40tka upravená a na sebe dbací
může to být šťabajzna lepší než celá třída 20tek...) Muži už to tak v sobě holt asi mají... my hledíme na schopnost zaopatřit a až poté na základní estetické prvky partnera, kdežto muži většinou hodnotí ženu dle vizáže.
Vidím to sama na příteli... přesto, že má ženu o 20 let mladší, podívá se po pěkné mladé "kosti" a o jeho představách...(radši už je nechci znát) ani nemluvim...
Akorát nesouhlasim, že s mladou si neni o čem povídat... (ovšem uznávám, že se zralou ženou je možností konverzace víc)
Marketo, no to je parada, ze to beres takhle s nadhledem... Jsem zvedava, jestli Ti podobny humor vydrzi za dalsich dvacet let... az budes osahana a zmackana sama 
Není tady
No a osobne, doufam, ze vsichni chlapi nejsou takhle prizemni... nebo, jste holky, vazne smirene s tim, ze az prestaneme byt krasne a zadouci, ze nas nas muz vymeni za ty neopotrebovane?
Není tady
Něco pro odlehčeni:
Když jsem byl ženatý 25 let, podíval jsem se pozorně na svou
ženu a řekl jí: "Drahá, před 25 lety jsme měli malý, laciný
byteček,
laciné auto, spali jsme na laciné pohovce a dívali jsme se na malou,
černobílou televizi, ale zato jsem každou noc spal s krásnou ,
25-tiletou, vášnivou blondýnkou.
Teď máme drahou půlmilionovou vilu, auto za padesát tisíc
dolarů, krásnou velikou ložnici a plasma televizi, ale každou noc
musím
spát s padesátiletou ženskou.Tak se mi zdá, že ty teď do toho
scenária
jaksi nepasuješ."
Moje manželka je velice rozumná ženská. Řekla mi, ať si tedy
najdu vášnivou 25-ti letou blondýnku a moje žena už se postará,
abych znovu bydlel v laciném bytě, spal na laciné pohovce a díval
se na malou, černobílou televizi.
Nejsou starší ženy fantastické?
Ty opravdu vědí, jak vyřešit krizi středního věku.
Není tady
L_aura napsal(a):
markéta napsal(a):
Akorát nesouhlasim, že s mladou si neni o čem povídat... (ovšem uznávám, že se zralou ženou je možností konverzace víc)Marketo, no to je parada, ze to beres takhle s nadhledem... Jsem zvedava, jestli Ti podobny humor vydrzi za dalsich dvacet let... az budes osahana a zmackana sama
To nemusím čekat, vidím to už teď... líbí se mu mladé holky
, otáčí se za nimi
, flirtuje s nimi
atd.... a co s tím mám dělat?? Mám mu vypíchnout oči??
Nebo mu mám zakázat hříšné myšlenky? Řekni jak a ráda Ti za to zaplatim
a než se rozčilovat, radši to vezmu s nadhledem.
(ale chraň ho Bůh, jak si najde milenku...
)
Není tady