Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 5. 9. 2007 15:08

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Jak dlouho jste žily "ve třech" a jak to dopadlo...

ještě že je ten humor!!
Díky.

Není tady

#252 5. 9. 2007 20:02

Evka
♥♥♥----

Holky, jestli se chcete dojmout, pusťte si Strach od Lucie Vondráčkový.... je to o většině z nás.... a moooc krásný. ;-)

Není tady

#253 5. 9. 2007 20:29

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Evka napsal(a):

Holky, jestli se chcete dojmout, pusťte si Strach od Lucie Vondráčkový.... je to o většině z nás.... a moooc krásný. ;-)

jj, přesně tahle píseň mě hodně zněla v uších poté, co se provalila manželova nevěra - zařadila jsem ji taky do Láskopadu - 9.5.2007, příspěvek 143 .... a taky mi pomohla pochopit pocity milenek ...

Není tady

#254 5. 9. 2007 21:16

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka: Takže dnes jsme každý zvlášť, on má to mládí vedle sebe a stará se, jako kdyby byl na mateřské - vaří, pere, nakupuje, učil se s ní, teď jí vozí do práce...no jo no...

Čau Kukačko,
zdravím tě coby kolegyni Pannu (teda já mám v Panně ascendent) big_smile. Zaujalo mě to, co jsi napsala o té práci Tvého chlapa v nové rodině. No, to je fakt zajímavé téma, viď!! Tohle mě zajímá už dávno, vlastně od té doby, co podobně začal fungovat u nové ženy můj tatínek a ještě jedni známí. A celkově to není vůbec řídký jev, že to, co by manžílek nedělal v původní, první rodině, tak bez keců plní s jinou ženou. Já jsem asi na ten důvod nepřišla. Napadá mě jen asi následující:

1) buď si s tou ženou rozumí a vyhovují povahově tak dobře, že je mu jasné, že bez spolupráce by jejich společný "chtěný" život nebyl hezký
2) nebo je do ní takový blázen, že sebou nechá orat a vláčet, což by za existence jasného mozku sám od sebe jindy neudělal big_smile
3) nebo prostě nemá zbytí, protože nová paní je nemocná, postižená, případně generálský typ smile
4) ví, že musí makat, neboť jiné útočiště si ve svém věku bude hledat těžko...

No, jiné důvody mě nějak nenapadají, možná by bylo zajímavé tuto debatu rozvést big_smile.

Není tady

#255 6. 9. 2007 9:22

OTZI
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

OTZI napsal(a):

Majkafo,nesoudím,život je různej  a soudit může pokud o tom  vím hodně a lidi znám. Tady nevím o nikom nic. Jestli píšu o těch chudinkách,myslím tím ty svˇobodný holky,který hledají v chráněném území.Ale jak jsme psali je to každé ho z nás volba a záleží na nás,jestli jsme takto spokojeni.To je pravda.Já bych si jako ta chudinka připadla a spokojená bych se sebou nebyla.NBer to majkafo jen jako můj  názor.

OTZI, ale žiadne BY sa neráta. Ty vôbec netušíš, čo BY si robila. Každá slobodná milenka je presvedčená, že ona BY nikdy mužovi neveru netrpela, a keď sa jej podarí náhodou toho "dárečka" urvať, veru nakoniec tú neveru trpí... Mmch, pokiaľ si pamätám, ty už vydatá si, takže BY si už ťažko mohla byť tou slobodnou babou, ktorá loví v hájenom revíri... wink  Ale daj si pozor, aby si nebola rozvedenou chudinkou, ktorá bude v zúfalstve loviť v hájených revíroch...

Ano souhlasím,že slogan NIKDY neříkej NIKDY,ale každý má své přesvědčení,jinou povahu a jiné zásady.Každá z vás máte hranici,kterou by jste nikdyn (,) nepřekročila. V této chvíli je tohle moje hranice,nemám na to náturu někomu přebírat chlapa  a ani kdybych byla rozvedená. Platí taky totiž heslo Co nechceš ,aby dělali tobě,nedělejty druhému. Já se tím zatím celý život řídím.Těch přesvědčení je víc NIKDY nebudu krást v obchodě,atd atd Pokud bych byla tak zoufalá a hledala partnera  jako rozvedená,existuje spousta jiných možností .Jak jsem psala trpěla bych stihomamem,kdybych byla milenkou a zahýbala manželovi. Stejně tak bych trpěla stihomamem i jako rozvedená milenka ženatého muže.
Takže nikoho z Vás nesoudím,neznám situaci.Můžu dnes jen mluvit sama za sebe

Upravil(a) OTZI (6. 9. 2007 9:22)

Není tady

#256 6. 9. 2007 9:33

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Terci - u něj je to jednoduché. Jeho nová "paní" má 22 let. Ona ani neví, co to je jíška. On prostě nemá zbytí.

Pandorra by ze mně asi radost neměla, ale když ho občas vidím, kostatuji s trochou škodolibosti úpadek. Přibral, protože se stravuje různě a když vaří, umí strčit akorát bůček do trouby a otevřít pivo. Oblečení - dříve podnikatel jako ze škatulky, značkové věci, parfém Dolce a Gabbana...šatník, který jsem pořizovala já, už je mu malý, na nové nemá a tak hodí ve flekatých košilích vytažených přes kalhoty, aby zakryl břicho...Takovej to bejval pěknej chlap. Jak mi řekla tchyně - jeho matka - s tebou byl NĚKDO. S ní je z něj zaboudlej bezdomovec.
Holky, já to brala jako dodatečnou pochvalu. Má, co chtěl...Konec diskuze.

Není tady

#257 6. 9. 2007 9:40

OTZI
♥♥♥♥♥--

Kukui-má co chtěl a dobře mu tak!

Není tady

#258 6. 9. 2007 9:55

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kukačka napsal(a):

Terci - u něj je to jednoduché. Jeho nová "paní" má 22 let. Ona ani neví, co to je jíška. On prostě nemá zbytí.

Pandorra by ze mně asi radost neměla, ale když ho občas vidím, kostatuji s trochou škodolibosti úpadek. Přibral, protože se stravuje různě a když vaří, umí strčit akorát bůček do trouby a otevřít pivo. Oblečení - dříve podnikatel jako ze škatulky, značkové věci, parfém Dolce a Gabbana...šatník, který jsem pořizovala já, už je mu malý, na nové nemá a tak hodí ve flekatých košilích vytažených přes kalhoty, aby zakryl břicho...Takovej to bejval pěknej chlap. Jak mi řekla tchyně - jeho matka - s tebou byl NĚKDO. S ní je z něj zaboudlej bezdomovec.
Holky, já to brala jako dodatečnou pochvalu. Má, co chtěl...Konec diskuze.

tummenupptummenupptummenupp

Není tady

#259 6. 9. 2007 10:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tercila napsal(a):

Kukačka: Takže dnes jsme každý zvlášť, on má to mládí vedle sebe a stará se, jako kdyby byl na mateřské - vaří, pere, nakupuje, učil se s ní, teď jí vozí do práce...no jo no...

Čau Kukačko,
zdravím tě coby kolegyni Pannu (teda já mám v Panně ascendent) big_smile.

Ahojte, aj ja som čistokrvná Panna... niektoré z depa vedia wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#260 6. 9. 2007 11:45

petra72
Host

Hlásím se taky k Pannám.... Už jsem to tu psala. Jsem echt panna lol ... někdy k sežrání ... dumbom  nebo k nesnesení?  Nevím. lol  yikesl:

#261 7. 9. 2007 16:04

Nabuko2
♥------

Pustila jsem si Strach a zase bulím jak želva. Ach jo. :-( Jediná písnička, která se mi od ní líbí.

Není tady

#262 7. 9. 2007 16:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

petra72 napsal(a):

Hlásím se taky k Pannám.... Už jsem to tu psala. Jsem echt panna lol ... někdy k sežrání ... dumbom  nebo k nesnesení?  Nevím. lol  yikesl:

Ja viem pussa - a ešte Jája... zabudla som na nejakú Panenku?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#263 8. 9. 2007 10:55

Evka
♥♥♥----

Nabuko: Ještě Markytánka (taky od L. V. ) je pěkná a o nás.... ale ty si pusť  "Štěstí chce tebe" od Dariny.

Není tady

#264 8. 9. 2007 15:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ježišmarja, holky, vykašlete se na nějaký ucancaný písničky a zajděte si na diskotéku zatrsat a vypláchnout mozek tummenupp

Není tady

#265 8. 9. 2007 16:52

Evka
♥♥♥----

Tercila: Hi hi, já se tímto vyčerpala, žádný jiný český snad ani neznám, jo, ještě Landu a Kabáty, ale to se nedá aplikovat. A na ples jdeme příští měsíc, už se skoro těším. Teď jsem si obarvila hlavu, tentokrát ne na červeno, jak je u mě zvykem, ale na něco tmavě červeno fialovýho a nevypadá to špatně... na sluníčku by se to asi i lesklo. Ale proč to píšu.... ani nevím, asi jen tak. Zřejmě příprava na to focení příští týden, či co.... :-D

Není tady

#266 8. 9. 2007 16:56

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pouštět si písničky a bulit u nich, to dlouhodobě stejně k ničemu nevede a hlavně to nic neřeší. Vybrečet se, poplakat si, ale potom utřít slzy a jak psala Tercila: zajít někam zapařit a vypláchnout mozek stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#267 8. 9. 2007 20:25

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Ježišmarja, holky, vykašlete se na nějaký ucancaný písničky a zajděte si na diskotéku zatrsat a vypláchnout mozek tummenupp

tummenupp

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí