29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem.
Všichni znáte určitě "můj příběh".
Chci se zeptat těch, kdo žily ve třech, jak to nakonec dopadlo, jak jste to "rozsekly", nebo to ukončila milenka, jak dlouho to trvalo, jestli jste měly v té době sex, co udělalo s vaším manželem, když jste řekly- já končím...
Prostě cokoli o životě ve třech. Jak to proběhlo u vás..
Dík a hezkou neděli.
Není tady
Hlavně by mě zajímalo, jestli je tady někdo, kdo měl život ve třech například 5 měsíců a jak jste to vyřešily... jak to dopadlo u vás.
Není tady
U nás to trvalo necelý rok...od doby co se nevěra provalila. Nakonec jsme se obě spojily a zjistily...že s náma oběma hraje stejnou hru. Stejně sliby a vůbec všechno. Koukaly jsme na sebe a nemohly uvěřit
Není tady
A ještě jedna konkrétní otázečka- odstěhovaly jste se z ložnice, nebo jste jenom spávali vedle sebe, nebo jste v oblasti sexu pokračovaly normálně...
To je otázek, co?
A ještě jedna- je tady někdo, kdo žil ve třech třeba těěch pět měsíců a manžel se pak rozešel s milenkou??
Není tady
Denisa32 napsal(a):
U nás to trvalo necelý rok...od doby co se nevěra provalila. Nakonec jsme se obě spojily a zjistily...že s náma oběma hraje stejnou hru. Stejně sliby a vůbec všechno. Koukaly jsme na sebe a nemohly uvěřit
Deny, a jak to dopadlo??
Není tady
Leni, přede mnou se s milenkou jakoby rozešel...řekl, že chce zůstat s rodinou a pokusí se všechno napravit. Brečel a přemlouval, že už to nikdy neudělá a že bez nás nemůže být a že mi to vynahradí... Pak jsem zjistila, že pokračuje dál a na úplnou pravdu se přišlo až když jse se spolu spojily. Lhal oběma a to ve všem. Teď už má úplně jinou ženskou...našel si ji v práci. U mě je to zoufalec.
Není tady
U nás to trvá rok a půl. Dopadlo to tak, že se na začátku prázdnin odstěhoval a já podala žádost o rozvod, v září se řeší děti a pak, nevím za jak dlouho rozvod. Jinak můj příběh je tady na několika vláknech a probíhalo to podobně jako u tebe-odchody, návraty, prosby, vyčítání, zamilované SMS a telefonáty, odmítání... než se od nás odstěhoval-vlastně ještě den před jeho odchodem sex probíhal normálně, i když jsem při tom myslela na ledacos. Když jsem mu řekla že podám žádost o rozvod, řekl jak chceš, pak občas vyhrožoval, že mi sebere děti, že má na ně stejné právo jako já. Ale do dneška píše, jak mě miluje.
Není tady
Žiji ve třech oficíálně rok a půl, s manželem udržuji pravidelně sex. Sdílime společnou domácnost, ložnici, platí byt, já obstarám ostatní.
S milenkou nemíní skončit, čeká že to někde praskne.Takže jedině to musím ukončit - já manželka. Leilo nevím pokud to neskončí sám , nemáš šanci buď s tím žít a nebo to rosekni.Taky hezkou neděli, odjíždím sama k moři a doufám, že za týden spousta nás to nějak vyřeší.Tobě přeji, at se ti daří to zvládnout.Nechtěla bych být na začátku, ted vím přesně na čem jsem, já manželka, jistota, zázemí. Milenka nový vztah, vše nové, neokoukané- zatím a pokud nevyjde vrátí se domů.Tak se všichni mějtě krásně já si jedu vyčistit hlavu!!!!!
Není tady
U nás to bylo tak, že já přišla na manželovu nevěru 14 dní po tom, co začala (tedy 14 dní se s ní potají scházel a den poté co se s ní poprvé vyspal). Manžel se po týdnu mého mlčení rozhodl, že ho to k ní táhne a odešel. Bez věcí jenom s jedněmi ponožkami a jedněmi slipy. Ke mě si za týden přišel pro čité prádlo, ale zjistil že má všechno zabaleno, takže si to odnesla. Za 2 měsíce byl zpátky. Omlouval se a sliboval, že už to nikdy neudělá (klasika). Další tři měsíce byly v klidu, ale pak se s ní začal znovu scházet. A to podle mne nastal život ve 3. První měsíc jsem to pořád chtěla řešit a chtěla aby to s ní ukončil. Další měsíc jsme se sobě vyhýbali. A ten poslední jsme spolu komunikovali a jeli na dovolenou. Tam si s ní celou dobu potají psal a volal, takže na konci dovolené jsem řekla, že končím a pořádala jej aby odešel. Slíbil, že to s ní okamžitě ukončí a taky tak udělal. Jenže slečna to nechápala a pořád mu psala. My se kvůli tomu chytli a on se jí šel vyplakat na ramínko. Celou noc byl pryč a vypnul si telefon. Pak přišel a dělal jako by nic. Takže jsem mu před ním naházela věci do baťohů a vyhodila mu je na chodbu. Schoval si je do sklepa a ještě týden přespával doma. Ale já trvala na svém a on nakonec odešel. Letos jsme se rozvedli.
Určitě jsem, Leilo, nedělala všechno správně. Ale kdyby jsem to neukončila, žijeme ve 3 dodnes. A já konečně zase žiju a jsem relativně "šťastná". Jsem člověk, který má svou cenu a miluje život. V té době jsem nežila. Shodila jsem 15 kilo, vůbec jsem se nesmála a denně jsem spala jenom 2-3 hodinky. Prostě jenom chodila do práce a domů a zírala do blba. Nic pro mě nemělo smysl. Když odešel, tak to strašně bolelo, ale zároveň se mi i ulevilo. A konečně jsem zase začala žít.
Není tady
Leilo založila jsi shodné téma s tím mým o Buridanově oslu - tak si tam můžeš přečíst další odpovědi na tvoje otázky. Tam psaly ty, které žily nebo žijí ve třech.
Ty hledáš pořád nějakou zaručenou radu co máš dělat, viď? Taky jsem to dělala. Taky jsem byla přesvědčená, že musí existovat nějaký návod, kterého když se budu držet, tak ...... Bohužel to tak není. To co zabere v jednom vztahu, nefunguje v druhém.
Není tady
V momentě, kdy bych zjistila nevěru, případně kdy by mi ji manžel potvrdil a - že nemíní s milenkou skončit, bych náš sex ukončila. V takovém případě to totiž beru jako ponižování své osoby.
Připadalo by mi nelogické, jak může manžel chtít sex se mnou, když má zároveň sex jinde. A vím, že normální chlap si moc dobře uvědomuje, že dělá chybu, že "tohle" se nedělá. Akorát že se mu ten dvojí vztah nechce řešit a spoléhá se na "měkkost" jedné nebo druhé ženy.
Různí "odborníci" sice radí sex neukončovat, ale mně to připadá, jako bychom chytnutého zloděje ještě měli pohladit, aby se napravil.
Jinak se domnívám, že život ve třech žijeme všichni v podstatě od svatby. Pouze je nějaká náklonnost k osobě opačného pohlaví víc zvládnutá a doma nepřiznaná, nebo je nezvládnutá a přiznaná.
Holky, držím palce, abyste si doma situace vyřešily k vaší spokojenosti a klidu.
Není tady
TERCI - no to je fakt děsná představa - to že život ve třech je všude. Nejsme my tady nějak moc ovlivněný tím, že čteme jen ty špatně končící příběhy, protože ženy kterým to dopadlo dobře sem číst nechodí?
Není tady
Leila napsal(a):
Ahoj všem.
Všichni znáte určitě "můj příběh".
Chci se zeptat těch, kdo žily ve třech, jak to nakonec dopadlo, jak jste to "rozsekly", nebo to ukončila milenka, jak dlouho to trvalo, jestli jste měly v té době sex, co udělalo s vaším manželem, když jste řekly- já končím...
Prostě cokoli o životě ve třech. Jak to proběhlo u vás..
Dík a hezkou neděli.
Rok jsem to tušila, pak se to provalilo, znala jsem ji, než si s ní začal, představil mi ji, je to jeho kolegyně,pak jsme se v tom tři roky plácali a nakonec jsem ho vyhodila. Byl to očistec, už bych to nikdy neopakovala, vyhodila bych ho hned. Sám neměl ani tolik odvahy, aby to nějak rozetnul, čekal, až to za něj vyřeší jedna z nás, já už ho pak ale nechtěla, bylo mi z něj na blití (pardon).
Není tady
Ahoj Leila,
už niekoľko dní čítam Tvoj príbeh na pokračovanie.
Podľa toho čo čítam, je to veľmi podobné tomu, čo sa stalo mojej dcére. Inak krásnej mladej žene, po ktorej zatúži každý chlap na ulici ktorý ju stretne. S manželom sa vzali po 6 ročnej známosti a ich manžetvo mohlo byť príkladom pre mnohých.Mali spolu dve deti a počas druhej materskej sa mladému pánovi, inak veľmi žiarlivému, zdalo, že manželku má istú a on by si chcel vyskúšať niečo nové. Zabudol. že sa to môže vymknúť nielen rúk. ale hlavne z hlavy. Keď mozog zahltia endorfíny a serotoníny, je neskoro. Zaľúbenie je krásne a zároveň niekedy tragédia.
Zrazu si mladý pán našiel priateľku ,po 2 mesiacoch mu na to prišla manželka, po 5 mesačnej známosti splodil dieťa a po ďalších pár mesiacoch vytriezvel. Celá aféra trvala 8 - 9 mesiacov a další rok možno aj viac trvalo, kým k sebe opäť s mnželkou našli cestu. Teraz je opäť všetko v pohode. Teraz je bývalá milenka tou najhoršou zrudou, ktorá mu takmer zničila život. Ak mám niečo doporučiť. Tvár sa že si OK spokojná a že sa budúcnosti bez neho nebojíš.
Není tady
Salen napsal(a):
TERCI - no to je fakt děsná představa - to že život ve třech je všude. Nejsme my tady nějak moc ovlivněný tím, že čteme jen ty špatně končící příběhy, protože ženy kterým to dopadlo dobře sem číst nechodí?
Ono se ale nedá přesně paušalizovat, co je dobře. Já - ze svého příběhu : byla milenkou více než tři roky, paní mého přítele nás "odhalila" po roce...bylo to myslím strašné především pro ni a pak až pro mě. Lítal mezi námi jako pinpongový míček, nevěděl kam patří, doma malé dítě. Já jsem děti mít nemohla, dlouhodobě jsem se léčila. Když se pak ke mě na nějakou dobu nastěhoval...já vyhrála...byl to překrásnej pocit, ale soužití stálo za starou belu. Nebylo to dobré, chodil za ní...jako za dítětem...ale já tušila, že se situace otočila, já jsem teď na jejím místě...peru, vařím, uklízím, žehlím - a ona si s ním začala užívat sex. Byl to hajzlík, se širokým srdcem, nejraději by nás měl obě u sebe a snad i klidně doma.
Po určité době se ke své paní vrátil, byla jsem na dně, měla jsem pocit, že to neunesu, zhroutila jsem se. Ale náš vztah trvale ukončit nebylo tak jednoduché. Stále nás něco k sobě poutalo. Věděl to on, já, a hlavně jeho žena. Hlídala, žárlila, nakonec se občas i smířila s tím, že jde za mnou, když jsem mu volala, že jsem v háji z tátove smrti. Vždycky to skončilo v posteli. Tehdy jsem se jí smála do obličeje, a nidy jsem si to nenechala pro sebe. Schválně jsem mu mazala košile rtěnkou, jen aby mu ztropila scénu.
No a pak...zázrakem...jsem otěhotněla a všechno šlo šupem dolů. Přitažlivost i ta snad láska. Všechno bylo v pr..li. Ale já jsem byla spokojená, čekala jsem konečně! miminko, jen jsem se jí přes své těhotenství nedokázala smát, protože ona vyhrála. Popřel otcovství a já se musela smířit i s tím, že si jeho paní kdykoliv mne potkala přede mnou odplivla, jednou mi řekla : TY KU..VO, TY SI MYSLÍŠ,ŽE HO TÍM NEMANŽELSKÝM PARCHANTEM dostaneš zpátky?
Jindy mi zase řekla: DEJ SI POZOR AŤ NEPORODÍŠ MRZÁKA, JAKO JE TVOJE MATKA...(moji mamince jsem to řekla, a pak se mi celé těhotenství vyhýbala...abych ji neviděla...aby moje dítě nemělo, to co ona..) - byla pověrčivá.
Faktem je, že otcovství se po třech letech a po dvou krevních zkouškách vyřešilo, ale druhý fakt je, že celoživotně vyřizuju výživné, které už "zase" není placeno.
Chci ale říct, že přestože zůstali spolu, přestože si ještě udělali dítě na usmířenou, a navenek vypadají spokojeně, přesto se mi doneslo, že je to tam divné. Celoživotní výčitky kvůli mému - podle jejich slov - parchantovi....to nedokáže odpustit každá - a tahle paní to nedokáže odpustit nikomu. Nenávidí mě, nenávidí moje dítě. Dobře si uvědomuje, že slepenej hrnec už nikdy nedrží jak dřív.
Ponaučení z této doby jsou drsná pro všechny. Nikdy bych to nechtěla vrátit, nikdy už bych takhle nedokázala žít. Mám dítě, to je fakt, a jsem za to vděčná - zdravé dítě, ale když slyším o mimomanželských vztazích a když kolikrát vidím naivitu těch milenek, kterou mám za sebou....každé bych mohla maximálně říct...je málo mužů, co chtějí rozbít to svoje zázemíčko, to svoje bydleníčko, svůj domoc...málo je takových, co chtějí začínat od píky s novou partnerkou. Ale těch, co si chtějí užívat, protože - když se mu to dole postaví, tak se rozum zastaví....těch je...
90 % chlapů pak před milenkou couvne, doma uchlácholí manželku, po nějaké době uchlácholí milenku a život jde dál. A zase ve třech. Ovšem nejlépe je na tom on....milenka i manželka se trápí. Manželce řekne - já to s ní skončil....milence řekne - miluju tě, hrozně moc tě miluju, nedokážu bez tebe být, ale nemůžu ublížit rodině. Přitom ubližuje na všech frontách, jen ne tak sobě.
Upravil(a) Helča (26. 8. 2007 18:25)
Není tady
Helča: tohle je velice silný příběh - a doufám, že i poučný pro všechny strany, které ho právě čtou
Není tady
Kiara napsal(a):
Helča: tohle je velice silný příběh - a doufám, že i poučný pro všechny strany, které ho právě čtou
I já doufám.....a Kairo, věř mi, že tohle je opravdu jen kratičký, kratičký výcuc.
Není tady
Pre Helču
Nechcem odsudzovať, ale každá žena, ktorá sa ulakomí na ženatého muža by si zaslúžila poriadne odsúdenie. Neviem či si to vtedy neuvedomuje ako ubližuje inej žene a ako ubližjue deťom.
Považujem to za krádež a krádež má byť potrestaná. Je mi ľúto všetkých tých žien, ktoré pomáhajú svojim manželom na začiatku ich kariér a potom, keď sa začne dariť, prídu nejaké pipky ako na hotové.
Neviem ako ich vychovávali ich matky, ale asi nie dobre.
Keď sa stalo mojej dcére, že ju zradil manžel, pri stretnutí s jeho "úžasnou" popriala som jej, ak raz, keď bude matkou a predpokladám, že milujúcou matkou, aby raz zažila také utrpenie ako spôsobila mojej dcére. A daj sa svete trvalo to veľmi krátko a mala to ako na tanieri.
Není tady
Helča napsal(a):
Kiara napsal(a):
I já doufám.....a Kairo, věř mi, že tohle je opravdu jen kratičký, kratičký výcuc.
...na každou svini se voda vaří, víc bych strkání čumaku do nečího manželství nekomentovala. Kdyby se k sobě ženský nechovaly jako krávy to by tu byl klid že?
Není tady
jeannne napsal(a):
Pre Helču
Nechcem odsudzovať, ale každá žena, ktorá sa ulakomí na ženatého muža by si zaslúžila poriadne odsúdenie. Neviem či si to vtedy neuvedomuje ako ubližuje inej žene a ako ubližjue deťom.
Považujem to za krádež a krádež má byť potrestaná. Je mi ľúto všetkých tých žien, ktoré pomáhajú svojim manželom na začiatku ich kariér a potom, keď sa začne dariť, prídu nejaké pipky ako na hotové.
Keď sa stalo mojej dcére, že ju zradil manžel, pri stretnutí s jeho "úžasnou" popriala som jej, ak raz, keď bude matkou a predpokladám, že milujúcou matkou, aby raz zažila také utrpenie ako spôsobila mojej dcére. A daj sa svete trvalo to veľmi krátko a mala to ako na tanieri.
Promiň, ale tohle je neskutečně předpotopní názor. Hlavně od odstavce: "Neviem.....
Nemyslíš, že si zaslouží největší odsouzení ten muž???!!! Proč ženatý muž běží za jinou? Co si myslí? Že si jen pohraje? Proč to do prčic dělá? Proč oblbuje? A pokud začne oblbovat žena ženatého muže....a on se nechá...tak do háje s ním.
Jestli tady nejvíc v takovém vztahu někdo krade, tak je to ženatej muž...mladé holce krade mládí, protože v tu dobu, kdy jí slibuje rozvod a lásku, jen ať počká a blábláblá, by si ona mohla najít jinýho nezadanýho. A své manželce krade duši, psychiku, štěstí, jitotu, peníze.
Bože můj.... a ty si myslíš, že vše stojí na výchově? Můžeš se ve výchově snažit jak chceš, a stejně nikdy nemůžeš dopředu vědět, co ti tvé vlastní děti přichystají.
Stojím za tím, že je život jako bumerang, vše, co uděláš "ne košér", dostaneš za čas zpátky jako facku, ale netřeba takové vztahy házet jen na milenky. Na mimomanželský vztah snad jsou dva....nebo si myslíš, že jsem toho ženáče znásilňovala a držela u sebe za nohu? On mi od počátku tvrdil, že se chce rozvést a že mu to doma neklape. On mi tvrdil, že mě miluje a dovolil, abych se i já zamilovala do něj. Kdyby ten trouba vzal náš vztah jako zábavu a postavil mě před hotovou věc a případně řekl: Hele holka, užili jsme si, ale pá...
tak bych se do něj nezbláznila.
Co člověk, to osud a jiná situace....tak je to se vším - i s láskou. Něvěra byla od nepaměti, a tvůj názor mi zavání praktikami v Iráku a Iránu - nevěrnou ženu tam kamenují a ukamenují.
Není tady
jeannne napsal(a):
Pre Helču
Poněkud silná slova - krádež, zrada. Navíc ukradnout lze jen majetek. Lidé, kteří přejí ostatním takové věci mají to nejmenší právo moralizovat.
Upravil(a) Niclot Doglio (26. 8. 2007 20:42)
Není tady
Pre Helču
samozrejme, že muž, ktorý zrádza svoju rodinu je najväčší darebák. V tom Ti dávam za pravdu. Ale tiež som žila v prostredí
kde sa pohybovalo veľa zaujímavých mužov, ktorí mi nadbiehali,
a hovorili o tom ako si s manželkami nerozumejú a aká som úžasná. Ale svedomie je svedomie. Mala si si zistiť medzi ich priateľmi, ake sú ich vzťahy. Každé manželstvo máva chcíle Keď prechádza nejakými krízami a dôležité je aby ho v tom období niekto zvonku ešte viac nenaštrbil. Mne sa zdá, že táto doba práve dáva viac práv pre mnželky č. 2 . A to podľa mňa nie je ani správne ani spravodlivé.
Není tady
Promiň Helčo, ale dostala jsi, co sis zasloužila. Možná to zní tvrdě, ale o co sis koledovala, toho se ti dostalo. Já vím, že ten chlap je myslící, svěprávná bytost, že kdyby nechtěl, nedělal by to, ale taky vím, že chlapa oblbneš lehce. Vím, že se říká "nikdy neříkej nikdy. Ale vím, že ženatý chlap je pro mě tabu. A víš proč? Protože jsem to prožila na vlastní kůži, když ti někdo ničí život a rozbíjí rodinu, taky se mi smála. A taky se jí to jako bumerang vrátilo, oběma, bohužel tím nejstrašnějším způsobem. Umřelo jim miminko. Obrečela jsem to i já, protože ten bobeček za nic nemohl a tohle bych nikomu nepřála. BM mi brečel do telefonu a ona mi to pak sama řekla, že je potrestaná za to, že mi tak ublížila. Já nebudu milenkou ženáče, vím to, protože už bych jí jinak byla. A předpotopní názory mám taky, i moje maminka, řekla, že by se za mě musela stydět. Vychovala mě k tomu, že nikomu nemám dělat to, co nechci, aby dělal někdo mě.
Upravil(a) Modroočka (26. 8. 2007 20:52)
Není tady
Helča napsal(a):
jeannne napsal(a):
Pre Helču
Keď sa stalo mojej dcére, že ju zradil manžel, pri stretnutí s jeho "úžasnou" popriala som jej, ak raz, keď bude matkou a predpokladám, že milujúcou matkou, aby raz zažila také utrpenie ako spôsobila mojej dcére. A daj sa svete trvalo to veľmi krátko a mala to ako na tanieri.Promiň, ale tohle je neskutečně předpotopní názor. Hlavně od odstavce: "Neviem.....
Nemyslíš, že si zaslouží největší odsouzení ten muž???!!! Proč ženatý muž běží za jinou? Co si myslí? Že si jen pohraje? Proč to do prčic dělá? Proč oblbuje? A pokud začne oblbovat žena ženatého muže....a on se nechá...tak do háje s ním.
Jestli tady nejvíc v takovém vztahu někdo krade, tak je to ženatej muž...mladé holce krade mládí, protože v tu dobu, kdy jí slibuje rozvod a lásku, jen ať počká a blábláblá, by si ona mohla najít jinýho nezadanýho. A své manželce krade duši, psychiku, štěstí, jitotu, peníze.
Bože můj.... a ty si myslíš, že vše stojí na výchově? Můžeš se ve výchově snažit jak chceš, a stejně nikdy nemůžeš dopředu vědět, co ti tvé vlastní děti přichystají.
Stojím za tím, že je život jako bumerang, vše, co uděláš "ne košér", dostaneš za čas zpátky jako facku, ale netřeba takové vztahy házet jen na milenky. Na mimomanželský vztah snad jsou dva....nebo si myslíš, že jsem toho ženáče znásilňovala a držela u sebe za nohu? On mi od počátku tvrdil, že se chce rozvést a že mu to doma neklape. On mi tvrdil, že mě miluje a dovolil, abych se i já zamilovala do něj. Kdyby ten trouba vzal náš vztah jako zábavu a postavil mě před hotovou věc a případně řekl: Hele holka, užili jsme si, ale pá...
tak bych se do něj nezbláznila.
Co člověk, to osud a jiná situace....tak je to se vším - i s láskou. Něvěra byla od nepaměti, a tvůj názor mi zavání praktikami v Iráku a Iránu - nevěrnou ženu tam kamenují a ukamenují.
Helco naprostej souhlas co si napsala.Ve vychove to rozhodne neni.Ja byla prisne vychovavana obema rodici.Mamka me dokonce vychovavala dost puritansky.Jako treba nejlepsi antikoncepce = zadnej sex.Taky v mem manzelstvi toto vsechno zanechalo nasledky.O sexu jsem se svym muzem nikdy nedokazala mluvit stydela jsem a dlouhou dobu me trvalo nez jsem se se svym muzem dokazala milovat za svetla.Kdyz jsem poznala zenateho pritele tak on byl jediny se kterym jsem dokazala o tom vsem mluvit.Proc se vsechny viny hazi na milenky.Ja byla svobodnej clovek on byl zenatej a do toho vztahu jsem ho nevehnala ja,ale on.On chodil za mnou a byl neodbytnej.Asi by to ty podvadeny manzelky meli videt jak zpracovaval ten jeji tu svou milenku urcite by neodsuzovali ji,ale jeho.Ale oni ty podvadene manzelky to videt nechteji snazsi je si myslet,ze ten jeji by toho schopen nebyl,ze to ona je na vine.
Není tady
...na každou svini se voda vaří, víc bych strkání čumaku do nečího manželství nekomentovala. SOUHLAS!!
Já taky měla možnost v mezidobí, než se to u nás "urovnalo" ( možná někdo četl ) si užít. Šlo by evidentně "jen" o sex, ale právě ta cizí manželka, kterou ani neznám, se stala brzdou. PROSTĚ NE!! Samozřejmě, že chlapi, kteří do toho jdou, jsou zmetci a sviňáci a kdovíco ještě, ale my stejně budeme mít vždycky největší vztek na ty milenky, to je zkrátka marný nám vymlouvat. Mlýny melou!! Nikdy nebudu souhlasit s milenkama, nikdy se jich nebudu zastávat a nikdy mě nikdo nepřesvědčí o opaku. A jsem jenom ráda, že to jsou většinou ony, které zůstanou samy a zírají doma do zdi, zatímco jejich "vysněný" už je zpátky doma u rodiny a seká latinu. Moc jim to přeju!
Není tady