Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 26. 8. 2007 22:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: co je laska?

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

To víš, že nejsi beruško...neblázni.... to hezký teprve přijde pussa a pak to půjdem zapít storstarkstorstark

Jasně, beru tě za slovo.....................

smile jasan Znojmo - Brno, to je pohoda, co by kamenem dohodil a zbytek došel wink na to pak vlítnem pussa

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 27. 8. 2007 7:33

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

To víš, že nejsi beruško...neblázni.... to hezký teprve přijde pussa a pak to půjdem zapít storstarkstorstark

Jasně, beru tě za slovo.....................

smile jasan Znojmo - Brno, to je pohoda, co by kamenem dohodil a zbytek došel wink na to pak vlítnem pussa

Na kozorohy máš smůlu - jsem taky jeden z nich big_smile ... Znojmo - vidím tě dvojmo big_smile storstark

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#53 27. 8. 2007 8:41

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

majkafa napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

majkafa napsal(a):

Barbarko materialistická. Myslela jsem mé vnitřní slunce. smile

Tak to jo, moc se omlouvám, to jsem nevěděla , že existuje nějaké vnitřní slunce.

Budu si myslet, že si to jistě jen namlouvám, že jsi jedovatá. pussa Vlastně, je mi tě líto, že nevíš, o čem mluvím. big_smile

Ne jedovatá opravdu nejsem, fakt nevím sad

Není tady

#54 27. 8. 2007 14:28

Astra
♥♥♥♥♥--

Jak dlouho zůstaneme mladí? Tak dlouho, pokud jsme milováni.
                                                      Dante Alighieri

Každý žil tolik, kolik miloval.    L.N.Tolstoj

Je vžitým omylem, že láska přináší jen radost, že velká láska je sama o sobě zárukou lidského štěstí.                         R.Pytlík

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

#55 27. 8. 2007 14:46

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Co je to láska?
Na tuto otázku odpověděly děti ve věku 4-8 let.

Když moji babičku začala bolet kolena, nemohla se ohnout a namalovat si nehty na nohách. Tak jí je potom stále maloval děda, dokud ho také nebolela kolena. To je láska.
(Klára, 8 let)

Když mě někdo má rád, říká moje jméno tak hezky.
(Péťa, 5 let)

Láska je, když jdeme s tátou do lesa a hrajeme si spolu na skřítky a potom hledáme poklad. Jednou jsme našli deset korun.
(Amélie, 6 let)

Láska je, když dám ze své čokolády Lucce a Jindrovi a oni mi nemusí za to nic dát.
(Terka, 4 roky)

Láska je to, když táta říká legrační věci, abychom se s mámou smály.
(Petra, 6 let)

Láska je, když moje maminka udělá pro taťku kafe a trochu z něj odpije, aby věděla, že chutná dobře.
(Dan, 7 let)

Láska je s námi v pokoji na Vánoce, když přestaneme otvírat dárky a posloucháme.
(Martin, 5 let)

Když řekneš klukovi, že máš ráda jeho tričko, a on ho potom nosí každý den,to je láska. (Vanessa, 8 let) Když se mají lidi rádi, zůstanou spolu, i když jsou z nich malá stařenka a malý dědeček.
(Natálka, 5 let)

Málokdo ví, jak se to stane, ale slyšela jsem, že je to proto, že lidi voní. Proto si všichni kupují tolik voňavek a deodoranty.
(Katka, 7 let)

Moje maminka miluje tatínka, proto mu dává nejlepší kousek z kuřete. Láska je, když se spolu lidi ožení a už jsou potom pořád spolu a hodně se smějí.
(Petr, 6 let)

Láska je, když maminka uvidí tatínka zpoceného a smradlavého a stejně ho má ráda.
(Lukáš, 8 let)

Láska je, když mi moje štěňátko olízne obličej, i když jsem ho nechala samotné celý den.
(Lenka, 5 let)

Láska je, když se holka navoní voňavkou a kluk si dá na sebe vodu po holení a potom jdou spolu ven a navzájem se vonějí.
(Karel, 5 let)

Když někoho miluješ, tvoje oči běhají nahoru a dolů a z tebe vycházejí malé hvězdičky.
(Anička, 6 let)

Láska je, když maminka vidí tatínka na záchodě a nemyslí si, že je to ošklivé.
(Marek, 7 let)

Když to někdo nemyslí doopravdy, neměl by říkat 'miluju tě', ale pokud to myslí doopravdy, tak by to měl říkat pořád.
(Páťa, 8 let)

Za zaslání děkuju Zuzce H. Webmaster

Autor: baudy (23.08.2007 15:10)

Není tady

#56 27. 8. 2007 21:34

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

Damilo, tak to se opravdu povedlo. tummenupp
Skoro to vypadá, že v tom ti malí caparti mají větší jasno než některé Babinetky... smile

Není tady

#57 27. 8. 2007 21:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

To jo, od těch cipísků to zní úžasně, fakt v tom mají jasněji než my, dospělí

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí