29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Láska je krásná.........když je, i když někdy bolí; když není, je to smutný................kdo nepoznal v životě lásku, neví, o co přišel........
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Chemick reakce je zamilovanost. Až se hormony vyčerpají, pak se teprve ukáže, jestli láska vznikla nebo ne. A lidi si to bohužel často pletou.
ved o to mi ide ... nech mi nikto nevravi, ze dokaze byt zamilovany do toho isteho cloveka non-stop...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kozoroh je i můj skoro ex
já jsem teda pošahanej vodnář, já na lásku a romantiku věřím
Ty máš kozoroha, já mám kozoroha, Ty píšeš "skoro ex" a já to tak taky vidím... Nejsem Tvoje schizofrenie?
Není tady
Btw... Jsem lev a romantiku přímo miluju. Leč se mi jí nedostává ani ve snu...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Láska je krásná.........když je, i když někdy bolí; když není, je to smutný................kdo nepoznal v životě lásku, neví, o co přišel........
Láska, ta opravdová, bezpodmínečná, nikdy nebolí. Ta JENOM JE.
Stejně tak, jako my JENOM JSME.
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2007 15:54)
Mě láska bolela, strašně, byla jsem mladinká a láska skončila násilně, bez toho, abychom to my dva chtěli. Přesto mi to stálo za to. Jsem ráda, že jsem tu lásku poznala.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kozoroh je i můj skoro ex
já jsem teda pošahanej vodnář, já na lásku a romantiku věřím
Ty máš kozoroha, já mám kozoroha, Ty píšeš "skoro ex" a já to tak taky vidím... Nejsem Tvoje schizofrenie?
asi jo
to není můj první Kozoroh v mém životě, pár už mi jich životem proběhlo, nevím, proč na ně mám takový štěstí...nebo smůlu
Není tady
Zdravím, já jsem taky kozoroh a jsem nenapravitelná romantička.
Není tady
Já jsem rak a romantička jsem taky, velká, nepoučitelná a beznadějná
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mě láska bolela, strašně, byla jsem mladinká a láska skončila násilně, bez toho, abychom to my dva chtěli. Přesto mi to stálo za to. Jsem ráda, že jsem tu lásku poznala.
Pleteš si lásku se vztahem k partnerovi.
majkafa napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
majkafa napsal(a):
Co je láska? Láska, kterou v sobě mám, k muži, k dětem, k lidem, k životu, úžasná, nádherná, všeobjímající, je nejdůležitější cit v mém životě. Bez lásky je život prázdný a slunce nesvítí.
Já myslím, že slunci je to uplně fuk
Barbarko materialistická. Myslela jsem mé vnitřní slunce.
Tak to jo, moc se omlouvám, to jsem nevěděla , že existuje nějaké vnitřní slunce.
Není tady
majkafa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Pleteš si lásku se vztahem k partnerovi.
To ale byla láska, tenhle vztah k partnerovi byla opravdu láska, bolela nás oba, protože jsme ji oba cítili, ale zakazovali nám ji, přesto byla nádherná, ale bolela
Upravil(a) Modroočka (26. 8. 2007 20:11)
Není tady
Něco jako Rómeo a Jůlie ... a nad Veronou zataženo
Není tady
Jo, Pavli, tak nějak......on byl, no, jinej, než ostatní, po vážným úrazu a našim to vadilo, že odlišuje od ostatních, jsem asi divná, ale já jsem ho milovala tři roky a doteď na něj nemůžu zapomenout
Není tady
ale teď už ti rodiče nic zakazovat nemůžou, tak kde je problém... on už je zadanej?
Není tady
Ano, má manželku a dvě děti. Tím je pro mě tabu.
Není tady
to je pech
Není tady
Je, ale to je život. Nemůžu mít všechno, co chci.
Není tady
Přijde jinej a všechno bude skvělý, uvidíš
Není tady
No já v to pořád doufám............si říkám, že ještě nejsem snad tak stará, abych to už zabalila
Není tady
To víš, že nejsi beruško...neblázni.... to hezký teprve přijde a pak to půjdem zapít
Není tady
Ivana*M napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Já myslím, že slunci je to uplně fukBarbarko materialistická. Myslela jsem mé vnitřní slunce.
Tak to jo, moc se omlouvám, to jsem nevěděla , že existuje nějaké vnitřní slunce.
Budu si myslet, že si to jistě jen namlouvám, že jsi jedovatá. Vlastně, je mi tě líto, že nevíš, o čem mluvím.
Majko, já vím, o čem mluvíš a ti ostatní na to taky úrčo jednou přijdou
Není tady
PPavlaa napsal(a):
To víš, že nejsi beruško...neblázni.... to hezký teprve přijde
a pak to půjdem zapít
Jasně, beru tě za slovo.....................
Není tady
Láska je základ přežití lidkého druhu Kdyby nebyla, asi by tu nebyl nikdo z nás
A Kalupinko, moc hezky jsi to popsala
Modroočko, každej zakazanajej vztah bolí a někdy to i ten vztah tak sladkobolně posiluje
Není tady