19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Hele a viděla jsi jeho trenky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Hele a viděla jsi jeho trenky
No jo, předtav si, e má úasný tělo a kdy se svlíkne, tak má..................plátěný trencle od maminky..
Není tady
bych se asi pos...a smíchy
Není tady
no, nevidela jsem trenky, ale vzhledem ke stylu oblekani pochybuju, ze by na sebe vzal neco tak hroznyho...a mozna ty trenky v tak male velikosti ani nedelaj
Není tady
geisha napsal(a):
no, nevidela jsem trenky, ale vzhledem ke stylu oblekani pochybuju, ze by na sebe vzal neco tak hroznyho...a mozna ty trenky v tak male velikosti ani nedelaj
Já taky a Geishu....tu by asi trefilo.........
Není tady
Třeba tenhle nosí minitanga
Není tady
i jak v tak malé velikosti to mu bylo deset
Není tady
dzahila napsal(a):
Třeba tenhle nosí minitanga
tak ten pohled na něj, ten bych chtěla zaít
Není tady
Já taky, to by bylo k popukání.............
Není tady
geisha napsal(a):
Copak?
Není tady
ja jsem ty hruzy videla v galanterii od velikosti 56
Není tady
No nevim,jak vypadá tenhle kolouek,ale u nás na koupaliti je proslavený jeden homosexuál,který tanga plavky nosí a kdy se prochází po břehu,tak je velmi zřetelně vidět,jak se ostatních lidí zraky odvracejí znechuceně stranou
Není tady
Hele, nechci tě rozhodit, ale myslím, e určitě dělaj i mení
já teda na nic takovýho nikdy nenarazila, ani nevím, co bych udělala, jak bych se tvářila
Není tady
dzahila napsal(a):
No nevim,jak vypadá tenhle kolouek,ale u nás na koupaliti je proslavený jeden homosexuál,který tanga plavky nosí a kdy se prochází po břehu,tak je velmi zřetelně vidět,jak se ostatních lidí zraky odvracejí znechuceně stranou
já bych se neodvracela, já bych asi přiblble zírala, páč chlapa v tangách jsem jetě neviděla
Není tady
Tohodle ti můu popsat:zadeček jak česneček,ale chlupatej jak záda ondatry,ve předu cosi,co připomínalo minimrkvičku v modrém upánku(pozn.redakce:plavky byly modré)
Není tady
se poseru, na jakém koupáku tenhle poklad spatřím, a to vidím na vlastní oko ?
Není tady
Tak to se asi pose.. taky, já to chci vidět, já bych teda asi taky zírala, na tu ondatru s modrou mrkvičkou, no to je úlet, ty jo, ty chci vidět, fakt
Není tady
Jo, zlatý plátěný trenágle..................
Není tady
Jsem z MB a tohle koupalitě je asi 20km od nás.Vdycky jsme tam jezdili s kamarádem taky gejem a i ten,který si nikdy nenechal ujít pohled na nahý muský zadek,odvracel zrak a rozdejchával to,no jo,ale to bude asi extrém.
Není tady
No, e je gay je normální, ale ty tanga jsou ulítlý, jsou ulítlý i u holek s tlustýma zadkama. Prostě se to na některý pr... nehodí, a u u chlapů nebo u holek.
Není tady
No fajn,tak jsem to teď odnesla i já se svýma tangama a ukázkovým maxikaďákem
Není tady
kdyz je u damy zadek vetsi, ale bez celulitidy, tak to neva
Není tady
se pos..u i z vás, jak vás tady tak čtu
Není tady
Já asi začnu nosit plátěný trenky a jak budu v těhu tloustnout,tak si budu vívat boční "nástavby"
Není tady