29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
špuntí nezoufej...někdy je lepší ubrat na obvodech než na váhu...svého času jsem držela zdravý režim hubla jsem velmi pomalu ale natrvalo asi 4 měsíce, hlídala jsem kilojouly a každy den na koberci cvičila, pak přišla doba kdy jsem s váhou ani nehnula, tak jsem s měřila a když jsem viděla jak cenťáky letí dolů byla jsem přestio spokojená a nevzdávala jsem to, to si myslím je problém, že když ženská nevidí úbytek na váze po pár dnech to vzdá, musíš vydržet, já váhově stála skoro 3 týdny, pak se to zase rozjelo, ale když jsem viděla jak jdou cenťase dolů stačilo mi to k dobrýmu pocitu
držím palce už se těším až se k vám přidám
Není tady
Ahojda, tak já teda mám dole asi 5 kg a docela se to dá. Musím se přiznat, že jsem občas i zhřešila a něco málo jídla si přidala, protože to je jinak docela hladovka. Je i fajn, ale je to záhul
Není tady
ahojky holky..tak dnes jdu do toho s vámi:kapitulation: ...
vypila jsem mou ranní kávičku.. večer jdu opět cvičit..zase začalo naše cvičení pro starší a pokročilé
Od včera tu mám špenát..malá ho měla k obědu a ty vajíčka tu mám také ..pak se zase musím podívat co dál..
Spuntí.. u tebe to půjde také neboj..
chce to čas..
Ládi..velká gratulace..
tak se holky oparujte:hjarta:.. a vaše zlatíčka také
Není tady
Stránky: 1 2