29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Holky ráda bych zhubla pár kilo po porodu. Sice jsem všechno nechala v porodnici, ale měla jsem už 10 kilo navíc než jsem otěhotněla a ty chci dát pryč. Na rozjezd jsem pomyslela na dietu dle Margity a hledám někoho, kdo by do toho šel od pondělí se mnou neboť ve dvou se to lépe táhne
Dieta Štefana Margity: týdenní cyklus1. den
Ráno - černá káva
Poledne - 2 vařená vejce a vařený špenát
Večer - grilovaný steak, hlávkový salát a ovoce
2. den
Ráno - 1 rohlík a černá káva
Poledne - grilovaný steak, hlávkový salát a ovoce
Večer - šunka
3. den
Poledne - 2 vařená vejce, hlávkový salát a rajčata Večer - šunka
4. den
Ráno - rohlík a černá káva
Poledne - 1 vařené vejce, ementál a vařená nebo syrová mrkev
Večer - 1 bílý jogurt a ovoce
5. den
Ráno - strouhaná mrkev s citrónovou šťávou a černá káva
Poledne - dušená nebo vařená ryba a rajčata
Večer - grilovaný steak a hlávkový salát
6. den
Poledne - grilované kuře
Večer - 2 vařená vejce a dušená nebo syrová mrkev
7. den
Ráno - čaj s citrónem
Poledne - ovoce
Večer - libovolný pokrm, který vám v předchozích dnech nejvíce zachutnal
8 až 14 den diety Štefana Margity
Celé se to znovu opakuje.
Dieta Štefana Margity je tedy sedmidenní cyklus, který se 2x opakuje. U potravin, kde není uvedeno množství, můžete jíst libovolné. Druh ovoce je také libovolný. Dieta Štefana Margity má však několik zákazů a doporučení:
Dieta Štefana Margity doporučuje:vynechat alkohol
vynechat cukr
výrazně omezit sůl a koření
pít velké množství vody nebo neslazených minerálek
Není tady
Taky mám všechny kila co jsem nabrala v těhotenství dole, ale potřebovala bych ještě nějaká kila shodit.Ale bohužel do diety s tebou nemůžu, plně kojím a bojím se, že bych při tak striktním jídelníčku přišla o mlíčko.A je ta káva nutná?Já totiž kavu nepiju,nechutná mi.
Není tady
Ládi, já to s Tebou zkusím, i když jen ta káva samotná na lačno mi asi neudělá dobře, takže si to trochu změním na čaj.
A pro vajíčka budu muset, tolik jich momentálně nemám. Tedy ani ty steaky, ani salát....... No snad alespoň trochu něco podobného seženu
Není tady
Já jsem ji držela a shodila jsem 8 kilo a vydrželo mi to dva roky než jsem chtěla otěhotnět, tak jsem zase přibrala, protože jsem nervama přímo žrala
Na to kafe se dá zvyknout, já kafe piju, takže mi nevadí, ale čajem nic nezkazíš.
Přiznám se, že já to nedodržovala uplně striktně, myslím tím ten salát, dala jsem si klidně jinou zeleninu.
Ono tak ten čtvrtý den už nemůžeš ani nic vidět, takže to fakt jde. Chce to vydržet a potom se nepřežírat a hlavně jíst naposledy do šesti večer a fakt to vydrží.
Tak špuntíku v pondělí tady a jdeme do toho. Napíšeme váhy a ve středu se zvážíme, jů?
Snad to vydržíme a nepodvádět!!!!!!
Helčo to je blbý, tak to nech až dokojíš a my si to s tebou zopákneme
Není tady
Tak já mám stále nahoře 8 kg od porodu, ale zatím to neřeším, protože u předešlých těhu jsem je zhubla, až když jsem přestala kojit.
Až přestanu kojit - můžeme držet Helčo spolu.
Není tady
Tak Vás beru holky za slovo a až přestanu kojit, pustím se taky do toho.
Není tady
Ahoj holky,jdu do toho s Vámi,jsem zvědavá jesli to bude opravdu fungovat.Už se těším,pa pa
Není tady
Super, takže v pondělí tady a budeme referovat, co a jak a nepodvádět!!!!!!!!!!
Zatím jsme tři a pak si to zopákneme s holkama
Napište v pondělí ráno váhy a míry, jů?
Není tady
Ládi, u mě to nebude moc přesné, zítra totiž oslavuji své narozky a jedem to osavit k rodičům a k obědu budem grilovat a budou chlebíčky, jednohubky, dort, bumbání, takže v pondělí budu vážit hooodně. Alespoň budu mít hned radost že to jde dolu.
Já už se chystám. Nakoupila jsem vajíčka a salát. Ještě musím vymyslet co si dám místo špenátu, ten do sebe nenasoukám ani s vidinou zhubnutí. Asi si udělám okurkový salát, ten také nemá moc kalorií.
A jaké míry chceš? Výšku, boky, pas, prsa......
Není tady
Holky a jak to uděláte s těma grilovanýma stejkama? Co je tím přesně myšleno? Opéct maso na pánvičce na prudko? A jaké vepřové? Asi do toho půjdu s váma, ale v pátek jdu na oslavu tak nato mám jen 4dny.
Není tady
Spuntíku nevadí, nemusí to být přesně od pondělí, prostě si to posuneš. Asi bych místo špenátu dala jen okurku samotnou nebo jinou zeleninu, je to fuk. Zelenina sama o sobě je málo kalorická, takže jakýkoliv druh, já dám rajčata, neboť špenát také nemusím. A vše nej k narozeninám
Jo, jo, myslela jsem boky, prsa a zadek. a váhu.....
Parmenko, normálně jakýkoliv, ale asi dobrý by byl kuřecí, ale i vepřový můžeš. Ideální bez tuku nebo hodně málo a jako udlat do měkka, ideálně zprudka. Ale nelámala bych si tím hlavu, asi jako když děláš plátek o obědu.
No holky jsem na nás zvědavá.
Není tady
Ládi, děkuji za přání, ani jsem se moc nenacpala. Takže zítra se nahlásím s mírama. Doufám že se včas zastavím a dám si ráno jen tu kávu.
Není tady
Takže váha 72 kg, míry 95-80-105, fuj!!!!!!!!!Akorát holky já začnu až od zítra neboť dneska má manžel firemní večeři,vylo mi sděleno dnes ráno Takže od zítra platí jako od pondělí. Ale vy se držte dle návodu
Není tady
Tak Ládi, já se hlásím ode dneška.
Jsem na tom hůř než Ty a hlavně mám dost podvýšku.
Tákže váha 78,5 kg ( ale váží nám jak chce )
Boky 110 , pas 87, prsa 109
Zatím jsem jen na té kávě, i když ne černé, to bych nepozřela .
Není tady
Ahojte děvčata, taky se přidám, ale až v druhém kole, jsem pořád nějaká nachcípaqná, tak tohle by mě dorazilo. Jen mi tam nesedí to ovoce večer, ovoce je samý cukr a takhle na noc mi to nepřijde moc dietní . Jo a musí být to vejce nutně vařený?
Tak Ládi, já budu tak hodná že na Tebe počkám od zítřka, abychom byly nastejno, ju?
Tedy popravdě jsem v poledne nevydržela a tohle jsem si pomyslela jako výmluvu.
Tak zítra ráno s kávou k snídani.
Pa
Není tady
Ahoj Ládi, tak dneska začínám na ostro. Snídaně a oběd splňeno.
Ani nemám tak šílený hlad jako včera.
Už se těším až se vejdu do kalhot
Není tady
Spuntíku, jo, jo, docela jsem byla také v pohodě, jsem zvědavá na výsledek. Já neměla ani večeři, prostě jsem dost pila a neměla jsem ani hlad a shon kolem prcka a najednou bylo deset a já byla v posteli. Takže dneska na novo a za chvíli budeme mít 14 dní za sebou a už oprašuju rotoped
Tak ať to dneska zase vydržíme, bude to stát za to
piš piš v případě krize!!!!!!!
Není tady
helčo duší já bych to taky zkusila ale s váma až přestanu kojit, což ale může být ještě později naž u vás potřebovala bych dolů tak 6-10 kilo abych byla spokojená...
Není tady
Neboj kačíkgirl já se nechystám jen tak s kojením skončit.A těch kil navíc mám o trochu víc :-)))
Není tady
Ládi a holky tak co jak vám ta dieta jde už jsme něco zhubly? Já se k vám přidávám zítra. Co ten špenát můžu ho mít kupovaný zmaražený, a může se to nějak ochutit?
Není tady
Tak já jsem ubrala boky, pas, prsa jeden centimetr. Zvážím se zítra
Špenát nepapám, dala jsem si listy zeleného salátu:D
Není tady
tedy holky..vy jste mě navnadily ,jak do toho jdete s ,,vervou"
moc vám fandím..počkám jak jste na tom a jdu do toho s vámi..už nevím ,jak nějaké to kilo shodit..jde to pomalu..zase začíná cvičení,tak ještě přidám to
.. a to by bylo ,aby to nebylo dole
Já jsem zase právě po kojení nějaká kila nabrala..tak nevím..asi to funguje u každého jinak
Spuntíku ..tak ti přeji ,at´se zadaří aspon´tady s Margitou
papaáá Renča
Není tady
Spuntíku tak to jsi dobrá centimetr je dost.
Saleku já jsem taky přibrala jak jsem přestala kojit .
Mám zasebou druhý den, zatím dole nic a mám hlad . No musím ještě vydržet a snad to půjde, ale ty chutě, to je hrůza
.
Není tady
HOlky, já se jdu pochlubit i poplakat.
Dnes jsem se přeměřila a z původních Boky 110 , pas 87, prsa 109 mám Boky 107 , pas 86, prsa 106 , na džínech jsem to i dost pocítila, už v nich nejsem narvaná.
Jen mě zlobí ta váha. Představte si že podle naší váhy jsem nezhubla ani ň .
Není tady
Stránky: 1 2