|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mno ja nevim, kdyz mam pritele tak muzu skoro vzdycky
, Ale ted jsem byla dva roky sama a sex jsem celou dobu nemela ( sex se sebou nepocitam
) . ne, ze by mi celou tu dobu nechybel, to neee, ale tahat si domu nekoho, koho chci jen na to jedno, mi prislo moc narocny. A ty rana po tom? Kdepak, to uz neni nic pro me...
Není tady
Možná přispívám k tématu s křížkem po funuse
, ale my se s manželem také milujeme jednou týdně. Když jsem ještě brala antikoncepci, tak mi to vůbec nevadilo, někdy jsme spolu dokonce měli sex až po 14 dnech. Ale od té doby, co jsem těhu, bych se milovala třeba každý den, ale manželovi 1x týdně vyhovuje. Takže po porodu asi zase budu muset přejít na hormonální antikoncepci

Není tady
Taky jsem to resila, ale prestala. Je nam obou 24 a bud to jde, nebo ne. Jsou obdobi, kdy sukame jak veverky denne a pak obdobi, kdy jsou starosti a jednou za 2 tydny je moc, kdy bych brala aby den mel 30 hodin a kolikrat jsem rada, ze prijdu vecer domu a padnu do postele, takze na nejake nocni hratky ani nemyslim a pritel taky ne.
Pokud se jinak mate radi, libate a mazlite se a nehadate se, tak bych to opravdu neresila. Ne vsichni jsou veverky a ne porad to jde.
Není tady
Aknello, pokud vám to vyhovuje a jste spokojení, tak to vůbec neřeš. Na tohle není měřítko. Navíc jste mladí, také se může stát, že v budoucnu potkáte i někoho dalšího a změní se i potřeby. Vůbec bych se tím netrápila, pokud v tom nevidíte - jak Ty, tak partner - problém.
Není tady
Nety, pekne brusko
Ukaz z boku ako ti uz narastlo
Inak drzim palce aby bolo zdrave a vsetko "v richtiku" 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
No taky mám jednu zkušenost. S přítelkyní jsem byl tři roky. Samy jsme byli většinou jen o víkendu. První rok byl docela v pohodě. Někdy jsme se jen mazlili, jindy i milovali. Pak se ale něco stalo a vůbec na to neměla chuť. Když sem se jí po půl roce nečinosti (ale totální - tím myslím ani mazlení nebo tulení) zeptal jestli se nechce třeba pomazlit, naštvaně mi řekla, že ji do toho nutím. Takhle to pak bylo po dva roky a vyždycky sem já byl ten nutič. Pak jsem se i bál na něco zeptat. Nikoho asi nepřekvapí, že už spolu nejsme. Co vy na to?
Není tady
Že si to vydržel obdivuhodně dlooouhooo (bez sexu)
.
( že jsem tak zvědavá, kolik Vám bylo let?)
Není tady
KALIK napsal(a):
Si říkám, že nechuť k sexu, t je jak nechuť k jídlu, prostě něco nenormálního. Dyk přeci každej by měl mít vrozenou touhu se pářit, rozmnožovat, ne?
Pokud uz jses rozmnozenej, tak bys tim padem nemel mit uz chut zadnou ? Ja tomu taky moc nedam , ale taky si myslim, ze nejsem normalni.
Není tady
Tiffany napsal(a):
.
( že jsem tak zvědavá, kolik Vám bylo let?)
No kdybychom spolu byli denně, tak bych to tak dlouho nevydržel (kromě toho jsem měl pravidelný sex typu Já+Já
). Taky asi proto, že mám svatou trpělivost. Nicméně jsem rád, že nejsem jediný komu to přijde divné. Příště alespon budu chytřejší - tohle už žádné tolerovat nebudu, bez řádného důvodu. Možná to zní drsně, ale pokud se tu bavíme o normálnosti, tak tohle musí být ultra nenormální ne?
PS: k tvé otázce - když sme už sme to přestali dělat bylo mi 24 a jí 23.
Není tady
MuMu napsal(a):
Tiffany napsal(a):
.
( že jsem tak zvědavá, kolik Vám bylo let?)No kdybychom spolu byli denně, tak bych to tak dlouho nevydržel (kromě toho jsem měl pravidelný sex typu Já+Já
). Taky asi proto, že mám svatou trpělivost. Nicméně jsem rád, že nejsem jediný komu to přijde divné. Příště alespon budu chytřejší - tohle už žádné tolerovat nebudu, bez řádného důvodu. Možná to zní drsně, ale pokud se tu bavíme o normálnosti, tak tohle musí být ultra nenormální ne?
MuMu, já spíš nechápu, proč jste si za tak dlouhou dobu prostě nesedli a nesnažili jste se to řešit. Nebo ona to řešit vůbec nechtěla? Vzhledem k jejímu věku to opravdu neni obvyklé. Někdy nechuť na sex způsobuje hormonální antikoncepce...jestli ji brala...
Není tady
No já sem se snažil, ale skončilo to vždycky stejně - nic se nezměnilo. Říkala mi, že je jí to taky líto, ale vůbec se nesnažila. Antikoncepci brala, ale tou to myslím nebylo. Rozešla se mnou, protože by raději žila sama. Tak si myslím, že byla prostě frigidní a už mě nechtěla víc trápit, nebo mě už nemilovala. První případ je horší, ale vzhledem k důvodu rozchodu pravděpodobnější a jí to asi tak vyhovuje
Tedy normální to rozhodně neni, ale asi i tací jsou mezi námi, že. Nejčastější je v přírodě Gaussovo pravděpdobnostní rozdělení. Tj. extrémů na obou stranách je málo a nejvíce vyskytující je průměr. Tak asi tak...
Není tady
Nejste "divní" ani "nenormální" my mámte sex od začátku našeho vztahu tak 1x týdně a jsme oba spokojení ;-) před porodem jsem já chtěl trošku víc, ale porodem se to srovnalo a teď je to pohodička pro oba = je to tak normální 
Není tady
BLUE napsal(a):
Nejste "divní" ani "nenormální" my mámte sex od začátku našeho vztahu tak 1x týdně a jsme oba spokojení ;-) před porodem jsem já chtěl trošku víc, ale porodem se to srovnalo a teď je to pohodička pro oba = je to tak normální
Blue, v případě Mumu šlo fakt o trošku něco jiného, tam ta doba byla počítána až na roky...myslim, že kdyby to měl Mumu jako ty, tak by sem určitě nepsal
.
Není tady
MuMu napsal(a):
No já sem se snažil, ale skončilo to vždycky stejně - nic se nezměnilo. Říkala mi, že je jí to taky líto, ale vůbec se nesnažila. Antikoncepci brala, ale tou to myslím nebylo. Rozešla se mnou, protože by raději žila sama. Tak si myslím, že byla prostě frigidní a už mě nechtěla víc trápit, nebo mě už nemilovala. První případ je horší, ale vzhledem k důvodu rozchodu pravděpodobnější a jí to asi tak vyhovuje
Tedy normální to rozhodně neni, ale asi i tací jsou mezi námi, že. Nejčastější je v přírodě Gaussovo pravděpdobnostní rozdělení. Tj. extrémů na obou stranách je málo a nejvíce vyskytující je průměr. Tak asi tak...
Proč hned "frigidní" ? Co takhle asexuální ? Více zde: http://www.asexuality.org/cz/
Není tady
Aha tak v tom případě asi asexuální. Popravdě se v těchto termínech nevyznám...
Není tady

MuMu napsal(a):
Tiffany napsal(a):
.
( že jsem tak zvědavá, kolik Vám bylo let?)No kdybychom spolu byli denně, tak bych to tak dlouho nevydržel (kromě toho jsem měl pravidelný sex typu Já+Já
Nejd eo normálnosť, ale o to, čo vyhovuje OBIDVOM. Ak je nesúlad, treba o ňom komunikovať. Ale keď píšeš, že sa niečo stalo - možno sa v nej niečo bloklo, lebo si bol príliš surový, príliš nežný, príliš sebecký, príliš ... niečo príliš, skrátka. Ale bez komunikácie sa tieto veci riešiť nedajú, takže asi aj preto už teraz spolu nie ste. Poučenie do budúcna - nie "TOLEROVAť ALEBO NETOLEROVAť", ale PÝTAŤ SA, KOMUNIKOVAŤ.
A tvoje tohle už žádné tolerovat nebudu, bez řádného důvodu znie, ako keby ti mala doniesť ospravedlnenku od rodičov alebo od lekára. 
Upravil(a) Selima (5. 11. 2009 14:33)
Není tady