|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, mám takový problém. Jsem s přítelem 3 roky( já 19, on 21). Máme se strašně rádi, v tom problém není. Ale v sexu. Ani jeden necítíme potřebu sexu(což by asi nebyl takový problém, když oba), ale přijde mi to divné. Jsme třeba celý víkend u něj doma a ani jednou to neděláme. Já vím, že u mě je to způsobené antikoncepcí...ale u něj nevím..prostě nám stačí, když u sebe ležíme a tulíme se..sex jen občas, třeba 3x do měsíce..tak se ptám, jestli je to normální? já vím že normální je pro každého něco jiného...ale váš názor...přemýšlím (nehledě na to, že antikoncepce mi snižuje chuť na sex), že ji vysadím, protože při frekvenci stydu 2x do měsíce se to asi nevyplatí...
Není tady
Neexistuji zadne tabulky frekvence styku 19 a 21 letych partneru. Nedelej si s tim hlavu, pokud vam to vyhovuje, je vse v naprostem poradku.
Pokud to nekomu z vas nevyhovuje, tak to reste.
Neres problem, ktery neni 
Není tady

Aknello, taky si myslím, že zbytečně řešíš něco, co není potřeba.... Pokud v tom ani jeden nevidíte problém, proč se zabývat tím, co je "normální" ? Ono v četnosti sexu žádné "normální" neexistuje 
co se antikoncepce týká, to musíš probrat především s partnerem, zda je například vůbec ochotný používat kondom.... Spousta mužů totiž s tímhle nesouhlasí, jejich názor je -- otěhotnět nechce ženská, tak ať se stará...
Na náhodu byste ale v žádném případě neměli hrát, víš jak se to říká -- stačí jedna kapka, do roka to capká 

Není tady
Mně bude sice 22, ale že bych měla joo tak velkou potřebu sexu, abych řešila, že některý víkend s přítelem vůbec nesexujem, tak to ne. Kolikrát spolu jsme a jen se tak tulinkáme a mazlinkáme a je to o dost lepší, než když se do něčeho nutíš.
Být tebou,vůbec bych to neřešila a nepřikládala bych tomu význam.Vem si,kolik žen by chtělo se jen tulit,držet se a třeba si jen povídat se svým partnerem a po x letech vztahu/manželství takových citů už oba nejsou schopni.
Problém by byl,kdyby to jednomu z vás nevyhovvalo, a to jak píšeš není váš případ. Taky je někdy lepší nechat věcem volný porůběh a milovat se spontánně když je naláda. Ne už být dopředu připraveni,že by se snad něco o víkendu nutně muselo odehrát.
Jinak antikoncepce dle mé zkušenosti opravdu odebírá chuť na sex a náruživost.Ale jen takovou tu prvotní,když už se to u nás doma pořádně rozjede,na antikoncepci si ani nevzpomenu.
Není tady
Tak to my bychom mohli pořád... 
Není tady

mala.popelka napsal(a):
Aknello, taky si myslím, že zbytečně řešíš něco, co není potřeba.... Pokud v tom ani jeden nevidíte problém, proč se zabývat tím, co je "normální" ? Ono v četnosti sexu žádné "normální" neexistuje
co se antikoncepce týká, to musíš probrat především s partnerem, zda je například vůbec ochotný používat kondom.... Spousta mužů totiž s tímhle nesouhlasí, jejich názor je -- otěhotnět nechce ženská, tak ať se stará...
Na náhodu byste ale v žádném případě neměli hrát, víš jak se to říká -- stačí jedna kapka, do roka to capká
Ja som pochopila, že ona berie hormon. antikoncepciu, ktorá jej znižuje apetít... Ale môžem sa mýliť...
Není tady
Je mi 32 let a od doby co jsem s manželem (před půl rokem jsem se vdala) milujeme se skoro každý den...Kdyby jsme třeba týden měli přestávku, bylo by mi to asi i divný
Není tady
My jsme spolu 3 roky, je nám oběma 23 a frekvence sexu už se u nás tak 2 roky nějak nezměnila.Jsou víkendy, kdy se nemilujeme třeba vůbec,teď mám prblémy, tak je to taky slabší.Ale jinak jsem v téhle oblasti úplně spokojená.Nikdy se navzájem do ničeho nenutíme.Je divné dělat nějaké průměry toho jak často se milujeme.Je dost časté, že lidé hodnotí kvalitu svého sexuálního života podle toho jak často týdně,měsíčně mají sex.Není důležité jak často to děláte, jestli to vyhovuje nějakému obecně danému průměru,ale jestli to vyhovuje vám.Pokud jste oba spokojení,neznamená to ve vašem vztahu problém, tak není co řešit.Horší by bylo, kdyby třeba jeden z vás strádal, nebo naopak měl toho sexu až moc.Tak nehledej problémy kde nejsou.Spousta lidí takový problém ve vztahu má, takže ty bys měla být ráda, že vám to klape:-)
Není tady
děkuju všem za odpovědi...já v tom problém nehledám, vím že když to oběma vyhovuje, je to ok...jen mi tak přišlo, co slyším od ostatních, že jsme divní:-)...jenže zase nevím jestli bych chtěla vysadit ty prášky, protože s nima je to takový spontánní...když jsem je dřív nebrala, bála jsem se s přítelem i koupat ve vaně:-)) já vím že je to nesmysl, ale prostě jsem taková:-))
Není tady

Myslím si, někomu to vyhovuje denně, někomu to stačí jednou za týden, jak kdo. Pokud si v té frekvenci s partnerem vyhovujete, tak fakt není co řešit. Horší je, když jeden chce třikrát denně a ten druhý jen dvakrát za týden, ale to zjevně není váš případ, tak si s tím nelam hlavu.
Není tady

No, pak ta antikoncepce opravdu nemá smysl, ale zase jak vysadíš, tak se ti chuť zase vrátí a pak to třeba bude problém.
Není tady
Ladie napsal(a):
Tak to my bychom mohli pořád...
Tak to my jsme na tom stejně.

Si říkám, že nechuť k sexu, t je jak nechuť k jídlu, prostě něco nenormálního. Dyk přeci každej by měl mít vrozenou touhu se pářit, rozmnožovat, ne? 
Není tady

Já bych antikoncepci nerušila, vřdyť i při dvou stycích měsíčně se dá otěhotnět. Ale Prezervativ bude asi lepší volba. Zdravější každopádně.
Spíš než na kvantitu bych hleděla na kvalitu. líbí se Ti ses s partnerem? Vzrušujete se? Pak není co řešit.
Kaliku,
co se týče té "nenormálnosti" (ne)potřeby sexu, tak něco na tom bude. Jsou to základní projevy života. Ale já jsem pochopila, že jde spíše o četnost, než že by vůbec nikdy neměli chuť a dělali to jen "protože to dělají všichni".
Není tady
KALIK napsal(a):
Si říkám, že nechuť k sexu, t je jak nechuť k jídlu, prostě něco nenormálního. Dyk přeci každej by měl mít vrozenou touhu se pářit, rozmnožovat, ne?
A kdyz ma odpareno, tak uz nemusi, ne ?
Není tady

Jasně, jde jen o četnost. Ale myslím si, že zdravý organismus se naprogramován se co nejvíce množit, tedy co nejčastěji.
Není tady

KALIK napsal(a):
Teď jsi na to kápl! Stejně jako má každý člověk jinou chuť k jídlu (někdo velkou, někdo malou, někdo žádnou
), tak je to i s chutí na sex...
Není tady
No já jsem zase četla jeden elaborát, že sex je, zdůrazňuju , u lidí jen taková nadstavba... nejdříve se energie dává na přežití - potřeba jídla a s tím spojená námaha atd. Když pak nějaká ta energie zbyde, je ten sex. Proto tolik dnes vytížených lidí s tím má problémy. Já teda nevím, když jsem utahaná, mohl by kolem mě koužit třeba Adonis a neměl by šanci...
Samo, že to je i věc vyladěných hormonů, někdo může furt, i několikrát denně, ale toho bych doma snad i nechtěla mít.
Upravil(a) Décima (30. 8. 2007 13:12)
Není tady
Nojo Barborko, ale jíst se musí! 
Není tady

KALIK napsal(a):
Nie, pud sebazáchovy(t.j. aj pud jesť, aby človek neozmrel) je primárny, rozmnožovací pud je "luxusná" nadstavba. Keď nezachováš život, niet čo rozmnožovať. Jednoduché.
Není tady
Já mám někdy pocit, že tahle společnost nás chce narvat do nějakých tabulek a statistik, aby tedy uvedla co je normální a co není.
Kašli na to, pokud ti někdo říká, že souloží 4 denně a ty 4x za měsíc. Pokud jste spokojeni, tak to neřeš.
Nedá se zevšeobecňovat, to mě vždy může trefit šlak....
m
Není tady

Selima napsal(a):
Nie, pud sebazáchovy(t.j. aj pud jesť, aby človek neozmrel) je primárny, rozmnožovací pud je "luxusná" nadstavba. Keď nezachováš život, niet čo rozmnožovať. Jednoduché.
Ano, to máš pravdu, i bez sexu se dá žít plnohodnotný život, pokud ho nechci a nevyhledávám, ale řekl bych, že převážná většina lidí sex vyhledává a pokud člověk vyhledávající nalezne nevyhledávajícího, tak se tomu nedá říct plnohodnotný život.
Není tady

Já říkám i Vánoce jsou častěji
:lol:Hahahaha
Není tady