6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj. Tohle snad ani nepatri do diskuze ale.. hlidam kamaradce byt.. slibila jsem ze ji tam budu chodit spat aby ju treba nekdo nevykrat.. Ale spala jsem tu zatim trikrat.. to poprve nic, protoze jsem prisla pozde domu ale ted dvakrat na mne vzdycky kolem pul jedenacte nekdo zazvonil. Dneska jsem se podivala i za okno ale nikdo tam nebyl. Jsem v celym byte sama a asi se po.. strachy..
Není tady
si tam vem pritele, treba
Není tady
Nebo si zpívej.
Není tady
Nejblií hospoda zavírá v deset - půl jedenácté je tak akorát čas, aby se některý z místních opilců dopotácel k baráku, zazvonil a povaoval to za báječný fór. Třeba tak projevuje zájem o tvoji kámoku, ani by chudák věděl, e ona je pryč :-)
Není tady
Nějakého psa by to chtělo... nebo aspoň nahrát si těkání a po zazvonění ho pustit. Můou to být zloději a ověřují si jestli je byt prázdný.
Upravil(a) Bety (24. 8. 2007 8:50)
Není tady
Napsala jsem kamosce ze tady porad nekdo zvoni a pak zdrhne a ona rikala, ze to bude urcite jeji bejvalej.. ze prej to delava... asi je chudak pretazenej.. :}
Není tady
ty Marti a napadlo tě vucec kdyby ji fakt chtěl někdo vykrást...co by si dělala...co by jsi tam byla platná??
hlídat byt ano, ale spát tam...nač a proč??Před případnými zloději byt neochrání tím e tam bude spát...jak to k ní má daleko??Jedině jestli to má dál tak moná ale jinak...no to jen tak ana okraj jinak to je samo tvoje věc...já se bojím sama doma a nato u někoho cizího....sama
Není tady
Martina1980 napsal(a):
Ahoj. Tohle snad ani nepatri do diskuze ale.. hlidam kamaradce byt.. slibila jsem ze ji tam budu chodit spat aby ju treba nekdo nevykrat.. Ale spala jsem tu zatim trikrat.. to poprve nic, protoze jsem prisla pozde domu ale ted dvakrat na mne vzdycky kolem pul jedenacte nekdo zazvonil. Dneska jsem se podivala i za okno ale nikdo tam nebyl. Jsem v celym byte sama a asi se po.. strachy..
A k čemu tam bude platná, kdy se někdo rozhodne jí fakt vykrást ??? Přemluví ho, aby to nedělal ?
Holky, vy jste pratěný !
Není tady
No, jednoduchá úvaha... ak nepôjde o násilníka, ktorý túi niekomu doláma hnáty, tak ho mono odradí, keď tam uvidí občas svetlo, schránka nebude preteka potou a z bytu budú bada známky ivota... Choďte sa spýta policajtov... Ale ak si zmyslia vykradnú v prac. dobe, tak nepomôe ani svätená voda, to je jasné....
Není tady
adra napsal(a):
ty Marti a napadlo tě vucec kdyby ji fakt chtěl někdo vykrást...co by si dělala...co by jsi tam byla platná??
hlídat byt ano, ale spát tam...nač a proč??Před případnými zloději byt neochrání tím e tam bude spát...jak to k ní má daleko??Jedině jestli to má dál tak moná ale jinak...no to jen tak ana okraj jinak to je samo tvoje věc...já se bojím sama doma a nato u někoho cizího....sama
No to jsem prave uz o tom premyslela, kdyz na mne nekdo po druhe zazvonil.. Asi bych utekla oknem nebo co.. :} ono by se sem asi nedalo jezdit protoze tento tyden jsem koncila v praci trochu pozde a taky jsem si v cesku zapomela ridicak tak nemuzu ridit.. nasi zrovna nevypadaji, ze me ho chteji poslat ..
Není tady
Selima napsal(a):
No, jednoduchá úvaha... ak nepôjde o násilníka, ktorý túi niekomu doláma hnáty, tak ho mono odradí, keď tam uvidí občas svetlo, schránka nebude preteka potou a z bytu budú bada známky ivota... Choďte sa spýta policajtov... Ale ak si zmyslia vykradnú v prac. dobe, tak nepomôe ani svätená voda, to je jasné....
To prave moje kamoska myslela. Aby tam nekdo byl, kdyz tam neni a lidi okolo vydeli, ze se tam neco deje.. Jeste ma ted na baraku leseni, takze po leseni je to hned..
Není tady
Tak tu největí pánev do ruky a jak se tam někdo začne dobývat pořádně pratit. Ale bacha at se kamoka nevrátí dřív aby to neschytla ona.
V elektře se prodává takový jednoduchý programátor - asi za dvě stovky - dá si ho třeba do zásuvky, kde je lampa, a nastaví čas, kdy to tu lampičku bude zapínat - vypínat, take kadej den to pak třeba v půl sedmý zapne, v půl devátý vypne, pak zas zapne v půl desátý a takhle to můe střídat celou noc....
Není tady
zenetka napsal(a):
V elektře se prodává takový jednoduchý programátor - asi za dvě stovky - dá si ho třeba do zásuvky, kde je lampa, a nastaví čas, kdy to tu lampičku bude zapínat - vypínat, take kadej den to pak třeba v půl sedmý zapne, v půl devátý vypne, pak zas zapne v půl desátý a takhle to můe střídat celou noc....
To je dobra vec. To jsem nevedela.. vidis.. usetrila bych si toho bobrika odvahy.. :}
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Tak tu největí pánev do ruky a jak se tam někdo začne dobývat pořádně pratit. Ale bacha at se kamoka nevrátí dřív aby to neschytla ona.
Panev :} je dobra. Ta me nenapadla.. Kamarad me radil sprej na vlasy, ale me se panev libi vic..
Není tady
Mně se líbí ten fór s psím těkáním - ten bych asi pouila
Není tady
zalívat kytky, vybírat noviny ze schránky, to beru. Ale spát tam? A kdo hlídá tvůj byt, kdy tam nejsi.
Není tady
Tak to dobre dopadlo.. Kamoska prijela vcera domu stastna a spokojena a ja taky.. Byl to super bobrik odvahy.. }
Není tady