Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 8. 2007 0:34

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Bojim se..

Ahoj. Tohle snad ani nepatri do diskuze ale.. hlidam kamaradce byt.. slibila jsem ze ji tam budu chodit spat aby ju treba nekdo nevykrat.. Ale spala jsem tu zatim trikrat.. to poprve nic, protoze jsem prisla pozde domu ale ted dvakrat na mne vzdycky kolem pul jedenacte nekdo zazvonil. Dneska jsem se podivala i za okno ale nikdo tam nebyl. Jsem v celym byte sama a asi se po.. strachy.. yikes

Není tady

#2 24. 8. 2007 6:26

baba
♥♥♥♥♥--

Re: Bojim se..

si tam vem pritele, treba

Není tady

#3 24. 8. 2007 6:40

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Nebo si zpívej.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#4 24. 8. 2007 7:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nejbližší hospoda zavírá v deset - půl jedenácté je tak akorát čas, aby se některý z místních opilců dopotácel k baráku, zazvonil a považoval to za báječný fór. Třeba tak projevuje zájem o tvoji kámošku, aniž by chudák věděl, že ona je pryč :-)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#5 24. 8. 2007 8:49

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Nějakého psa by to chtělo... nebo aspoň nahrát si štěkání a po zazvonění ho pustit. Můžou to být zloději a ověřují si jestli je byt prázdný.

Upravil(a) Bety (24. 8. 2007 8:50)

Strach je malá smrt...

Není tady

#6 24. 8. 2007 14:40

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Napsala jsem kamosce ze tady porad nekdo zvoni a pak zdrhne a ona rikala, ze to bude urcite jeji bejvalej.. ze prej to delava... asi je chudak pretazenej.. :}

Není tady

#7 24. 8. 2007 14:45

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ty Marti a napadlo tě vucec kdyby ji fakt chtěl někdo vykrást...co by si dělala...co by jsi tam byla platná??
hlídat byt ano, ale spát tam...nač a proč??Před případnými zloději byt neochráníš tím že tam budeš spát...jak to k ní mᚠdaleko??Jedině jestli to mᚠdál tak možná ale jinak...no to jen tak ana okraj jinak to je samo tvoje věc...já se bojím sama doma a natož u někoho cizího....sama  va

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#8 24. 8. 2007 15:52

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Martina1980 napsal(a):

Ahoj. Tohle snad ani nepatri do diskuze ale.. hlidam kamaradce byt.. slibila jsem ze ji tam budu chodit spat aby ju treba nekdo nevykrat.. Ale spala jsem tu zatim trikrat.. to poprve nic, protoze jsem prisla pozde domu ale ted dvakrat na mne vzdycky kolem pul jedenacte nekdo zazvonil. Dneska jsem se podivala i za okno ale nikdo tam nebyl. Jsem v celym byte sama a asi se po.. strachy.. yikes

A k čemu tam budeš platná, když se někdo rozhodne jí fakt vykrást ???  dumbom Přemluvíš ho, aby to nedělal ? lol

Holky, vy jste praštěný ! lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#9 24. 8. 2007 16:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, jednoduchá úvaha... ak nepôjde o násilníka, ktorý túži niekomu doláma hnáty, tak ho možno odradí, keď tam uvidí občas svetlo, schránka nebude preteka poštou a z bytu budú bada známky života... Choďte sa spýta policajtov... Ale ak si zmyslia vykradnú v prac. dobe, tak nepomôže ani svätená voda, to je jasné....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 24. 8. 2007 17:29

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

adra napsal(a):

ty Marti a napadlo tě vucec kdyby ji fakt chtěl někdo vykrást...co by si dělala...co by jsi tam byla platná??
hlídat byt ano, ale spát tam...nač a proč??Před případnými zloději byt neochráníš tím že tam budeš spát...jak to k ní mᚠdaleko??Jedině jestli to mᚠdál tak možná ale jinak...no to jen tak ana okraj jinak to je samo tvoje věc...já se bojím sama doma a natož u někoho cizího....sama  va

No to jsem prave uz o tom premyslela, kdyz na mne nekdo po druhe zazvonil.. Asi bych utekla oknem nebo co.. :} ono by se sem asi nedalo jezdit protoze tento tyden jsem koncila v praci trochu pozde a taky jsem si v cesku zapomela ridicak tak nemuzu ridit.. nasi zrovna nevypadaji, ze me ho chteji poslat .. hmm

Není tady

#11 24. 8. 2007 17:31

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Selima napsal(a):

No, jednoduchá úvaha... ak nepôjde o násilníka, ktorý túži niekomu doláma hnáty, tak ho možno odradí, keď tam uvidí občas svetlo, schránka nebude preteka poštou a z bytu budú bada známky života... Choďte sa spýta policajtov... Ale ak si zmyslia vykradnú v prac. dobe, tak nepomôže ani svätená voda, to je jasné....

To prave moje kamoska myslela. Aby tam nekdo byl, kdyz tam neni a lidi okolo vydeli, ze se tam neco deje.. Jeste ma ted na baraku leseni, takze po leseni je to hned..

Není tady

#12 24. 8. 2007 18:13

Maya.82
Host

Tak tu největší pánev do ruky a jak se tam někdo začne dobývat pořádně praštit. smile Ale bacha at se kamoška nevrátí dřív aby to neschytla ona.

#13 24. 8. 2007 18:37

zenetka
♥♥♥----

V elektře se prodává takový jednoduchý programátor - asi za dvě stovky - dᚠsi ho třeba do zásuvky, kde je lampa, a nastavíš čas, kdy to tu lampičku bude zapínat - vypínat, takže každej den to pak třeba v půl sedmý zapne, v půl devátý vypne, pak zas zapne v půl desátý a takhle to může střídat celou noc....

Není tady

#14 24. 8. 2007 19:01

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

zenetka napsal(a):

V elektře se prodává takový jednoduchý programátor - asi za dvě stovky - dᚠsi ho třeba do zásuvky, kde je lampa, a nastavíš čas, kdy to tu lampičku bude zapínat - vypínat, takže každej den to pak třeba v půl sedmý zapne, v půl devátý vypne, pak zas zapne v půl desátý a takhle to může střídat celou noc....

To je dobra vec. To jsem nevedela.. vidis.. usetrila bych si toho bobrika odvahy.. :}

Není tady

#15 24. 8. 2007 19:02

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Maya.82 napsal(a):

Tak tu největší pánev do ruky a jak se tam někdo začne dobývat pořádně praštit. smile Ale bacha at se kamoška nevrátí dřív aby to neschytla ona.

Panev :} je dobra. Ta me nenapadla.. Kamarad me radil sprej na vlasy, ale me se panev libi vic.. dumbom

Není tady

#16 26. 8. 2007 0:16

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Mně se líbí ten fór s psím štěkáním - ten bych asi použila

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#17 26. 8. 2007 10:20

siska
♥♥-----

zalívat kytky, vybírat noviny ze schránky, to beru. Ale spát tam? A kdo hlídá tvůj byt, když tam nejsi.

Není tady

#18 28. 8. 2007 16:51

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Tak to dobre dopadlo.. Kamoska prijela vcera domu stastna a spokojena a ja taky.. Byl to super bobrik odvahy.. yikes}

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí