6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, hledam nejaky prirodnejsi kremy na vrasky, co mate vyzkouseneho?
Není tady
Kdyz jsem si vybirala krem dala jsem hodne na rady kmaradek, predci jen abych vedela jakym smerem se zamerit
Není tady
Četla jsem totiž dost zajímavý a současně děsivý článek o toxinech v kosmetice (ftaláty, parabeny), a to byl důvod, proč jsem začala pátrat po shopech s přírodní kosmetikou.
Není tady
Ahoj všem, doufám, že se daří v novém roce. Pracuji na malém projektu, který se týká užívání šampónů. Jelikož bychom chtěli přijít s něčím, co nám ženám spíše usnadní výběr než s něčím jiným. Ráda bych Vás poprosila, pokud máte chvilku, o vyplnění krátkého dotazníku. Budu ráda i za jakýkoliv komentář Díky! a krásný den.
https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazni … travy-pro/
Není tady
Ahoj všem, doufám, že se daří v novém roce. Pracuji na malém projektu, který se týká užívání šampónů. Jelikož bychom chtěli přijít s něčím, co nám ženám spíše usnadní výběr než s něčím jiným. Ráda bych Vás poprosila, pokud máte chvilku, o vyplnění krátkého dotazníku. Budu ráda i za jakýkoliv komentář Díky! a krásný den.
Není tady
Hele, reklamy zakazane, neumis cist?
Není tady
evacekamimino napsal(a):
Když už si zadáváš dotazník, je asi lepší nejprve kontaktovat správce stránek a požádat o svolení. A další věc, jeden a ten samý příspěvek se nesmí dávat do deseti vláken ! Takže ostatní máš smazány.
Není tady
Já miluju vichy novadiol, je pravda, že je trošku dražší, ale stojí to za to, mám ho vyzoušenej několik let a ppoužívají ho i kamarádky moje. Vždy ho objednáváme na notinu, kde je za lepší cenu než v obchodě
Není tady
powka napsal(a):
Já miluju vichy novadiol, je pravda, že je trošku dražší, ale stojí to za to, mám ho vyzoušenej několik let a ppoužívají ho i kamarádky moje. Vždy ho objednáváme na notinu, kde je za lepší cenu než v obchodě
Já přišla na to, že levné krémy, pokud jsou dobré, udělají stejnou službu. Mám kaviárový od českého výrobce a jsem za stovku spokojená, i pěkná
Není tady
Holky jsem už v nějakém věku,ale je potřeba užívat i vnitřně nějaký ten přírodní produkt bez chemie a pak je to vidět i na pleti....Factor Base Detox , Omega , AntiAge-novinka a přírodní kosmetika ViCela ....mrkněte na www.okg-fit.cz/ds
Upravil(a) krulop (15. 11. 2017 13:23)
Není tady
já používám Mary kay a jsem spokojena :)docela dlouho jsem hledala, než jsem našla něco, co mi vyhovuje jak kvalitou tak finančně
Není tady
MK jsem taky používala a byla jsem spokojena, ale slečna od které jsem ji odebírala se odstěhovala a nemám si ted od koho objednávat
Není tady
Já používám ráno a večer krém na oční vrásky od Lidlu, k tomu večer Niveu a ráno hydratační krém též z Lidu a super, vrásky kolem očí už nejsou tak vidět.
Není tady
já od nikoho neobjednávám, kupuju to normálně na www.notino.cz
Není tady
aha, to jsem vubec netušila, že se tam dá objednat. to je uplně super díky moc
Není tady
To zalezi jestli si spokojena vic s kremy nebo roll-on, ja pouzivam vic jen ty rollony
Není tady
Bože, ty husy jsou nesmrtelný a množí se geometrickou řadou.
Tááááááááááááhněte do háje!
Není tady
Už tááááááááááááhnou...
Není tady
není vubec zač, taky jsem byla ráda, když mi to kamoška poradila
Není tady
Která z těch na obrázku je lucis?
Není tady
Judyna napsal(a):
Která z těch na obrázku je lucis?
Kam naslepo prstíkem píchneš, tam se strefíš...
Není tady
Sluší jí to.
Není tady
Judyna napsal(a):
Sluší jí to.
To bude vhodně zvoleným krémem...
Není tady
No nevím. Možná jsem se s tou husou spletla. Vzhledem k tloušťce kůže to asi bude úplně jinej živočišnej druh.
Není tady
Ne, vybralas dobře. Víš, co by na toho druhého živočicha padlo krému?
Není tady