Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 8. 2007 11:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Holky a co z toho ..

To je jasné, tu holku zajímá spíš tvůj vztah k ní než tvůj vztah k počítačům nebo k čemukoliv jinému.
Osobně mě kolem těch 20 let odradil každý chlap, který by se mě na první schůzce snažil oslnit svými znalostmi. Tehdy jsem takové týpky brala jako nafoukané blbečky (s prominutím). Teprve později mi došlo, že si jen přede mnou natřásali peří, ale i tak se mi tento způsob namlouvání moc nepozdává.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#27 24. 8. 2007 11:58

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Je rozdíl se před někým kasat svými vědomostmi a s někým si povídat o tématu, které oba zajímá. A ne že by neexistovaly holky, které budou zajímat i ty základní desky. Jeden mě sbalil na podrobné a pochopitelné vysvětlení s nákresy a rovnicemi, proč někdy je za letadlem bílá čára a někdy ně. Já mu na oplátku osvětlila, jak funguje šicí stroj, jeden jsme společně rozebrali, a od té chvíle je to láska jako trám.

Není tady

#28 24. 8. 2007 16:45

lavský
♥♥♥♥♥--

Daniela S. napsal(a):

Je rozdíl se před někým kasat svými vědomostmi a s někým si povídat o tématu, které oba zajímá. A ne že by neexistovaly holky, které budou zajímat i ty základní desky. Jeden mě sbalil na podrobné a pochopitelné vysvětlení s nákresy a rovnicemi, proč někdy je za letadlem bílá čára a někdy ně. Já mu na oplátku osvětlila, jak funguje šicí stroj, jeden jsme společně rozebrali, a od té chvíle je to láska jako trám.

přesně jak říkáš; bavil jsem se o tématu ...
za letadlem je bílá čára podle výšky .. všude je jiná teplota, kondenzace par kapitulation

proč to tady vypadá, že jsem neohrabaný člověk, který se nedokáže přizpůsobit diskuzi, dynamicky jí rozvíjet a popisovat tak, aby ženu zaumul...?

Není tady

#29 24. 8. 2007 16:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, sám si to dosť zúfalo opísal; možno nie celkom realisticky, ale ja osobne by som sa do debaty s tebou nehrnula...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 24. 8. 2007 17:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Sel: svatá pravda. V prvopočátku musí oba dva najít společné téma, společnou řeč, musí si umět vzájemně naslouchat a né si vést umanutě svou ve snaze protějšek ohromit, kterak jsem erudovaný/á lol
Dejme tomu člověka, který kočky zrovna moc nemusí bych asi těžko zaujala půlhodinovým líčením, co všechno mi moji mafiáni provedli smile, chlapa, který je bezdětný by sotva zajímaly moje peripetie s téměř dospělými potomky atd. atd. Stačí se zmínit jednou-dvakrát a když je nabíledni, že nahozené téma protějšek zrovna netankuje, buď téma šikovně změnit, nebo na oplátku nechat zase chvíli mluvit protějšek wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#31 24. 8. 2007 18:31

Maxík
Host

lavský:
To víš, život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód!
No a ženský – ty by za ideálního stavu měly mít roletové menu a interaktivní nápovědu!

#32 24. 8. 2007 19:18

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Maxík: Roletove menu netreba. Staci zip na puse lol

Není tady

#33 24. 8. 2007 19:36

LViktorka
♥♥♥♥♥--

Maxík napsal(a):

lavský:
To víš, život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód!
No a ženský – ty by za ideálního stavu měly mít roletové menu a interaktivní nápovědu!

Co to je? To mě zajímá!
Jinak pro lavského: dooost dobrý tema: lavský, jmenuje se skoro jako já, což je povážlivé!!!, je evidentně inteligent rozhodnut "ohúriť" (to je slovensky, čeština adekvátní výraz asi nemá, "oblbnout" je příliš hloupé, "ohromit" je příliš studené, prostě je to "nalákat babu" na ty nejpestřejší křidélka, které on sám uznává za NEJPESTŘEJŠÍ), já myslím, že to dělá dobře, protože selekce je pak jednoduchá, ty dívky méně toužící po vědění a více toužící po tučném kontu ev. megasvalech, rychle odpadnou...), jenom nechápu, čemu se diví, že těch holek, které se rozhodol sbalit, je tak málo, když v momentě, když "už ju sbalí", se nevěnuje výhradně tomu, o čem se chce bavit ona? Chytla se přece na "nejpestřejší křidélka" a pak "už si chce hrát na svém písečku", tak by se měl věnovat tomu, co chce ona a ne jí VNUCOVAT své jakési desky... pussa

Upravil(a) LViktorka (24. 8. 2007 19:38)

Není tady

#34 24. 8. 2007 19:43

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

lavský napsal(a):

iq 80 šuká a iq 125 taky šuká, jen myslí i na jiné věci a třeba prožívá i něco jiného ..

tummenupp

Lavský, myslím, že ta inteligence není na škodu. Já ji třeba dost obtížně hledám ...
Spíš bych řekla, že jsi prostě ještě nenarazil na tu, která by ti "rozuměla"... a chce to jenom trochu víc trpělivosti. Máš u mě jedno významné plus, že se snažíš se svým "problémem" něco udělat a pochopit "ženskou" duši ... Jenom pozor - ženská duše je zmítána emocemi, a ty se pochopit nedají ...  Já ty své emoce taky někdy nechápu smile

Chce to jenom neztrácet naději.
To by v tom byl čert, aby ta pověstná jiskra jednou nepřekročila. wink

Není tady

#35 24. 8. 2007 19:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

sexynet napsal(a):

Maxík: Roletove menu netreba. Staci zip na puse lol

Jenom suše podotknu - nad některými nápadníky skutečně stačilo s povzdechem spustit roletu gloria a to roletu zapomnění lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#36 24. 8. 2007 21:42

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

proč to tady vypadá, že jsem neohrabaný člověk, který se nedokáže přizpůsobit diskuzi, dynamicky jí rozvíjet a popisovat tak, aby ženu zaumul...?

To neres, vsichni nemuzou mit vsechno. Kdyz to tak vezmu, tak muj chlap je v podstate taky suchar. Umi se bavit o ruznych datovych objektech a zapouzdrenich, dokaze hodiny cist anglicky fora o geometrii kol od Garyho Fishera, muze mi dost dlouho popisovat rozdily mezi fotkami porizenymi digitalem a obycejnou zrcadlovkou. Ja uz jen ziram, kolik toho jeho hlava muze pojmout.  Ale prave proto si ho vazim. Ma spoustu vlastnosti, kere jsem nidky nemela a nikdy mit nebudu. Nasavam a ucim se to od nej....

Upravil(a) vlcice_samotarka (24. 8. 2007 21:43)

Není tady

#37 24. 8. 2007 21:57

Axi
♥♥♥♥♥♥-

vlcice_samotarka napsal(a):

lavský napsal(a):

To neres, vsichni nemuzou mit vsechno. Kdyz to tak vezmu, tak muj chlap je v podstate taky suchar. Umi se bavit o ruznych datovych objektech a zapouzdrenich, dokaze hodiny cist anglicky fora o geometrii kol od Garyho Fishera, muze mi dost dlouho popisovat rozdily mezi fotkami porizenymi digitalem a obycejnou zrcadlovkou. Ja uz jen ziram, kolik toho jeho hlava muze pojmout.  Ale prave proto si ho vazim. Ma spoustu vlastnosti, kere jsem nidky nemela a nikdy mit nebudu. Nasavam a ucim se to od nej....

Zapouzdření je důležitý, jinak bychom se z toho posrali. A obyčejná zrcadlovka - hmmmm. smile

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#38 24. 8. 2007 22:06

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Zapouzdření je důležitý, jinak bychom se z toho posrali. A obyčejná zrcadlovka - hmmmm. smile

Tak to kazdopadne! Zapouzdreni, dedicnost atributy a metody! Nadherne veci! A divil by ses, kolik kvalitnich fotek vznika prave z obycejnych zdcadlovek.

Není tady

#39 24. 8. 2007 22:17

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Hm, pán má asi něco, čemu se říká geek appeal. Dobrou.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#40 24. 8. 2007 22:22

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

*

Upravil(a) vlcice_samotarka (24. 8. 2007 22:25)

Není tady

#41 24. 8. 2007 22:25

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Hm, pán má asi něco, čemu se říká geek appeal. Dobrou.

Tojo, jsem na ne nejak zatizena, to se priznam bez muceni ;-))) Vzdy je hledam po nejakych odbornych forech ;-)) (jsem hrozna:D)
Mne vzdy pritahovali chytri kluci, od zakladky jsem k nim tihla...Samozrejme neni geek jako geek. Setkala jsem se typky, co neumeli ani si uvarit caj nebo to byli totalni asocialove. Ale neva, ted mam sportovce, co se vyzna v databazich i v umeni. Nechce deti, je moc hezky a ma perfektni telo. A to vsechno v jednom je naprosta raritka...

Upravil(a) vlcice_samotarka (24. 8. 2007 22:27)

Není tady

#42 25. 8. 2007 12:59

Allice
♥♥♥♥♥--

Pri cteni tohoto tematu jsem si vybavila jedno prislovi:

Hloupý říká, co ví. Moudry ví, co říká.

To s tím letadlem proc tam jsou čáry, to bylo pro ilustraci, že se se tím "dostali" (Daniela.S) . A ty odpovis (i kdyz to nebyla otazka),das najevo, ze to taky vis, abys oslnil? ..Nechci byt nespravedliva, ale tak to na me pusobi. A nebo ja jsem to spatne pochopila smile A to prislovi, vubec nepochybuji o tvych znalostech, to prislovi je v puvodnim zneni..

Upravil(a) Allice (25. 8. 2007 13:04)

Není tady

#43 25. 8. 2007 21:00

siska
♥♥-----

lavský-když se  začíná konverzovat, tak vždycky nějak obecně, pro tebe asi povrchně, ale lidi se oťukávají. Když jdeš na diskotéku, nečekej, že tam budeš diskutovat o problému do hloubky. Pokud chceš ukázat své znalosti, musíš chodit jinam. Tam, kde se to očekává. Do knihovny, čítárny, zkus se bavit s prodavačkou fotoaparátů (pokud na nějakou v tomto oboru narazíš).
Hlavně nepořádej hony, to se pozná. Nedělej z toho vědu, bež se bavit. Ne diskutovat. Pak se to samo nějak vyvrbí.

Není tady

#44 28. 8. 2007 16:20

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Mne zaujala jiná věc, že hledáš pořád v práci? Asi děláš ve velké firmě, ale pokud nemáte pobočky po celé republice a několik tisíc zaměstnanců, tak pro většinu lidí platí pravidlo - co je v domě, není pro mě... což platí nejen pro bydlení, ale hlavně pro práci....
Tudíž možná i zaujmeš (jak sám popisuješ), ale z principu jseš pro ně tabu.
Určitě bych volila známé známých, známé kolegů, známé příbuzných atd.... tam se potkáš, tam prohodíš slovo, tam se seznámíš s někým, kdo ti bude sympatický a bude mít nějaký stejný koníček a z pár přátelských setkání může vzniknout i něco víc....
Doufám, že na ně nehupsneš rovnou v práci po večírku s tím, že už bylo dost hovoru o základní desce, teď bysme to spolu mohli zkusit.... lol

Není tady

#45 28. 8. 2007 16:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Ježíšmarjá, Vánek na obzoru! spas se kdo můžeš!!
No...už tě vidím, Zefýre, jak s neutuchajícím nadšením nasloucháš sáhodlouhému výkladu o výrobě kokosové moučky dumbomdumbomdumbom
Milý hochu, jestli von ten tvůj problém nebude vězet právě v tomhle...co? vadumbom

Lavský - představ si to namlouvání nějak jako u zvířat -všechny ty tance a výpady a zkoušení, jestli se už možno přiblížit. Jen že u lidí je to delší....Rozhovor namlouvací má být jako píseň, kterou dáváš najevo, že toužíš po zmíněné slečně smile To je ta relevantní informace...žádné "technologie" smile
Ostatně - každá ženská ocení důstojný zájem a to, žes vůbec našel odvahu se zajímat......jestli se z toho něco vyvine, je druhá věc, ale tohle má být začátek........flirtík, tak trochu.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#46 29. 8. 2007 7:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To se tak svěřuje Pepa kámošovi, že má problémy s holkama a ten mu říká:
"To nesmíš jít hned na věc. Trochu romantiky - procházka, hvězdičky, kytičky, poezie... to na holky zabírá."
Takže Pepa sbalí novou slečnu, večer usednou v parku na lavičku a Pepa se ptá:
"Hvězdičky vidíš?"
"Vidím!
"Kytky voní, cítíš?"
"Cítím"
"Nezvala jsi četla?"
"No... četla..."
"Tak fajn, svlíkej se!"

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#47 29. 8. 2007 10:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

lollollollol..............tummenupp

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#48 29. 8. 2007 11:50

Somaia
Host

Zephyr napsal(a):

Milý hochu - jak tak čtu, tak nemáš problém potkávat nové lidi, fluktuace lidí i žen kolem Tebe je dost vysoká, takže máš zčásti vyhráno... ALE!
Jistě kolem sebe vidíš spoustu párů, kde mužem je samolibý, jednoduché vtípky házející, leckdy i nepříjemně vlezlý či obhroublý chlap. A jistě se ptáš, co na něm ty ženské vidí. Tak tedy: Neptej se. Vezmi na vědomí, že sebechytřejší ženu sbalíš spíše na laciné prepubertální vtípky (budeš pro ni "zábavný týpek"), často hraničící se sexuálním obtěžováním, než že jim budeš předvádět svoje znalosti něčeho, v čem se vyznají asi tak jako já ve výrobě kokosové moučky. To pro ně budeš jen nudný páprda... Napřed musíš zaujmout - jestli jsi nebo nejsi dobrý a pozorný partner, na tom v téhle primární fázi vůbec nezáleží, to není žádné plus.
Nejsem na tom o nic lépe než Ty - ženskou nemám, zaujmout dovedu tak nejvýš jako důvěrný kamarád, vrba. Ale o mě nejde. Tvůj hlavní problém podle všeho je jen to, co jsem Ti popsal výše. Tak se nad tím zkus zamyslet...

No promiň, Zefíre, ale teď si připadám jako z jiné planety. Kdybych měla absolvovat tebou popsané "rande" s osobou, kterou takhle popisuješ a ještě při tom tak nehorázně zevšeobecňuješ, tak to vydržím maximálně tak 15 minut a to jen proto, že jsem "slušně vychovaná" a při nejbližší příležitosti beru nohy na ramena a už NIKDY více........

Jestli mě na muži něco 100% zaujme, tak je to vzdělanost v oboru "vztahová empatie", IQ a vzhled rozhodně nejsou u mě  prvotním a  jediným hodnotícím kritériem. Myslím, že znám i docela dost bytostí ženského pohlaví, které mají žebříček hodnot stejně postavený jako já.
Tak teď nevím, buď ty nebo já žijeme na jiné planetě nebo je u tebe "něco" jiného v nepořádku, když to vidíš zcela odlišně a dáš tomu ještě nálepku "JEV OBECNÝ".

#49 29. 8. 2007 12:04

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Ale myslím, že Zephyr dal příklad, který vidí kolem sebe. Hrozně záleží na věku, na prostředí a bohužel i na vzdělání....
Jinak se bude chovat a dívat na potenciální protějšky skupinka holek čerstvě prošlých pubertou někdě "před dízou", jinak se bude dívat skupinka holek kolem 25 let v prostorách Aerobic-centra, jinak se bude dívat skupinka holek kolem 35 let v kavárně, nebo jinak se bude dívat skupina žen smíšeného věku u pásu v továrně, jinak se bude dívat skupina prodavaček na po pracovním srazu v báru, a jinak se bude dívat skupina vysokoškolaček na firemní párty či školním srazu po x-letech....
Tudíž někoho zaujme neustále vtipkující šašek, který je opravdu až místy drzý, ale úžasně baví část společnosti a někoho zaujme člověk, který zádumčivě postává stranou a nad obhroublými vtipy ostatních kroutí hlavou a považuje je za přízemní.....

Není tady

#50 29. 8. 2007 12:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale o to sakra nejde. Šaškovat (třeba z nervozity) může i jinak velmi kultivovaný člověk a zádumčivě postávat stranou a dojmem myslitele působit recidivista, kterému se honí hlavou, kolik mu "hodí" to poslední přepadení.
Jak už psala lupina - důležité je namlouvání. Ptáci nosí samičkám barevné kamínky či tučné červíky, rybky tančí svatební tance, kocouři "zpívají" po střechách (u nás zrovna dneska ve 3,15 :-))  a jediným důvodem pro tohle blbnutí je ulovení samičky, protože jen ten, který ji zaujme, vyhrává.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí