27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Teda! Teď jsem jen tak koukla na stránky Providentu (to je ta společnost, jak poskytuje půjčky) a nevěřila jsem vlastním očím
Od nich bych si nepůjčila tedy ani pětník. Půjčí 50000,- na 53 týdnů, platíte 1600,- TÝDNĚ, take za rok jim vypláznete pomalu 90000,- To je neskutečný!
My jsme si kdysi půjčili 50000,- od ČS. a za 60 měsíců jim nesplatíme to, co Providentu za pouhý rok
Není tady
Tak o nich je známo, e jsou to vydřidui. Mají nehorázný ůroky.
Jetě e patřím k těm astnějím, co si půjčovat nemusí
Není tady
Vidite, a jak vyrostli... Z firmicky, ktera pujcovala max. 20 tisic. Kolik lidi si muselo od nich pujcit... Zasnu
Není tady
Se divím, e si od nich vůbec někdo půjčuje. To u musejí být jedině opravdový zoufalci. Kadý týden splácet půjčku..
Není tady
Půjčují si od nich hlavně ti, co nemůou do banky. Buď jsou v registru nebo nemůou prokázat příjmy nebo nemají ručitele.
U nás jedna dělá pro provident a opravdu asnu kolik lidí a kdo si k ní chodí pro prachy. Taky to moc nechápu, ale lidi prostě potřebují peníze, zavolají a druhý den je mají, bez problémů a myslím, e nikdo z nich nepočítá anebo neumí spočítat kolik zaplatí navíc. Nebo nechce počítat.
Není tady
To mate jako s TV shopy - bavil jsem se s jednou, ktera tam pul roku delala telemarketing - prijem objednavek.
V TV shopech nakupuji tam vyhradne lidi s IQ tykve.
A jedna perlicka - Vakuovy pytel na hadry asi vsichni znate Prodava se za nejaky 990,- ?? Asi tak, ze... A ted pozor - nakupni cena toho pytle je 9 korun (DEVET korun)
Provident a vsechny tyhle dalsi "podniky" tezi a vydelavaji POUZE a jen na lidske BLBOSTI. Zadny uzasny podnikatelsky zamer to neni.
Není tady
Plně souhlasím, dělám ve finančním oboru a kdy mi klient řekne, e tahle půjčka byla výhodná, tak prostě jen vezmu kalkulačku a řeknu, a si to spočítá. Někdy mi připadá, e lidi spadli z vině!!!
Není tady
Lidé jsou holt různé, některé jsou úplně hloupé. jinak to snad ani nejde vyjádřit. U nás ve firmě jsou lidi, co mají tyhle půjčky a u mají exekuci na plat. Je to na hranici lichvy, ale na hranici, zákon ty firmy neporuují, ale opravdu o chlup.
Není tady
Tak pokud já bych si vzala půjčku od Providentu a jim podobných a pak je dala k soudu tak vyhrju protoe je zákoně daná úroková sazba kolik můe byt maximálně a oni ji mnohonásobně mají větí a jeliko ti lidi ty peníze potřebují tak nic neřeí protoe tan kdo si tam půjči asi těko bude mít na soudy a několikaleté dohadování. U jsem se o tom aji bavila s právníkem no je fakt, e oni opravdu vydělávají jen na lidech a jejich hlouposti.
Upravil(a) Maya.82 (24. 8. 2007 15:57)
Ted jsem slysel v radiu zpravu, ze magistrat Prahy chysta letaky s motivem, aby si lide na nadchazejici Vanoce nepujcovali.
Opravdu se mi nechce verit, ze ziju v zemi, ve ktere je potreba lidem davat instrukce az do takoveto urovne!
Asi jsem to nakonec fakt ja, kdo je celou dobu mimo realitu... Demence, kam oko dohledne...
Není tady
Tak to si moc ten magistrát nepomůe. Lidi si půjčovat budou je to bohuel tak.
No jo, vzdyt presne... Debilita magistratu na strane jedne (kolik nasich penez na to padne, na blbou "reklamu" na antipujcky, a kolik by za ne bylo hracek v kojenaku...) debilita lidi na strane druhe. A treti debilni faktor je ten, ze na magistratu sedi nekdo, kdo se za nase penize zase sere do soukromych veci lidi. Sorry za OT...
Není tady
A to mají ve sloganu e půjčují s úsměvem.Kolegyně si tak kdysi přivydělávala 3měsíce neměla na to aludek musela 2*za měsíc nahánět v bytech klienty a pobírat splátky lidi ji nadávali zapírali se co vydělala nakonec zaplatila na daních udělala si plno nepřátel ve městě.
Ale jsou taková hovada kteří toto vydrí a oklamou vlastní rodinu e je do toho zatáhnout at mají z nich zisk....
Není tady
No jo, oni ti s úsměvem půjčí..............
Není tady
Dobrý den,mam pujcku od providenta a je to hruza,uz nikdy bych jsi to nevzala,jsem na materske dovolene jako samozivitelka,rodice jsi vzaly hypoteku na dum abych mela z malym kde bydlet a ja jsi pujcila 9 tisic na loznici at mam kde z malym spat,jenze zacal prblem s pani ktera mela jezdit kazdej tyden pro splatku a nejezdila a ani se neozvala,po 3 mesicich me tam naskocil dluh 4000,a chteli to po me uhradit do 2 dnu,pritom ja mam materskou jen 4300,tak jsem jim vysvetlovala ze to neni zavineni z me strany a kdyby pani jezdila tak jak mela tak by se to nestalo,zacali me vyhrozovat atd...no HNUS proste!!!!!!!!!!!!!Nedoporučuji nikomu...Neberte jsi pujcku,kdybych vedela do ceho jdu a pod jakym budu natlakem nepujcila bych jsi znova,bohuzel predtim me nic nezbyvalo tet uz bych myslela jinak....
Není tady
Holka naastná, co tě vůbec napadlo si půjčovat zrovna u nich...
Upravil(a) Kotěvbotě (6. 4. 2012 17:25)
Není tady
kdy někomu nepůjčí banka, tak nemá jinou monost ... provident je nevýhodný, kdy u je nutné volit nebankovní sektor, tak raději home credit
Není tady
Na Provident mám pifku u dlouho... A to si jetě ke vemu teď dovolili vylepit u nás nedaleko zastávky MHD bilboard velký jak HROM! ... Tak to jsem u váně myslel, e mě trefí Pepka mrtvice!!!!! - Nejhorí je, e se na tu HRŮZU musím kadé ráno dívat ?!?!?! ..... (teda vlastně nemusím - mohl bych chodit o zastávku dál a obcházet to obloukem...)
Není tady
Vachu napsal(a):
Na Provident mám pifku u dlouho... A to si jetě ke vemu teď dovolili vylepit u nás nedaleko zastávky MHD bilboard velký jak HROM!
... Tak to jsem u váně myslel, e mě trefí Pepka mrtvice!!!!! - Nejhorí je, e se na tu HRŮZU musím kadé ráno dívat ?!?!?! ..... (teda vlastně nemusím - mohl bych chodit o zastávku dál a obcházet to obloukem...)
Vdy si od nich půjčovat nemusí. Nikdo tě přece nenutí.
Tak nechápu, proč se zcela zbytečně rozčiluje kvůli takové blbosti.
Není tady