6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj ,potřebovala bych poradit ,můj syn u víc jak rok pokalává (kadý den)chodíme k dětské lékařce , na alergologii zkouejí na něm různé léky a nic , akorát ho poslali na bronchoskopií a to jsme odmítli , teď jdeme znovu na alergologii a já bych potřebovala vědět o jaké vyetření mám ádat co třeba jde zjistit vechno z krve. Testy na pyly měl před dvěma lety ,ale nic mu nenali.Děkuji
Upravil(a) sisinka (23. 8. 2007 8:26)
Není tady
My chodíme na alergologii-imunologii. s klukem..a co třeba ,aby mu vyetřili sputum( je to hlen co vykale)..tam se dá zjistit taky dost...
Není tady
Díky za příspěvek.Problém je v tom ,e on kale na sucho a jde mu to spíe z krku.
Není tady
a jětě bych moná taky dola na krční, nosní,uní..A mu udělají výtěry..múe mít v krku nějaký bacil a ten ho drádí kalat..a jak si psala,e mu dělali testy na pyly..co takhle na peří,prach,roztoče???
Není tady
U nás zjistili alergii z krve. Ty testy, co se dělají na kůi dělat nelo. Krev řekne ve..
Není tady
Díky jdeme na testy v říjnu na krev taky,tak uvidíme.
Není tady
Ahoj, můj syn velice patně snáí skoro vechny léky. Myslíte, e by mi mohli na alergologii poradit, čím ho tedy léčit? I banální nachlazení je problém, zdá se, e acylpyrin a nijak nepomáhá. Moc děkuji
Není tady
Já si myslím ,e by ti mohli poradit,,ale divím se ,e synovi neudělá nějaké vyetření dětská lékařka...
Není tady
sivka napsal(a):
Ahoj, můj syn velice patně snáí skoro vechny léky. Myslíte, e by mi mohli na alergologii poradit, čím ho tedy léčit? I banální nachlazení je problém, zdá se, e acylpyrin a nijak nepomáhá. Moc děkuji
To teda nevím, jestli ti to udělají na alergologii, ale zkus si najít na stránkách www.genscan.com genetické testy pro děti, jednou z moností, na který dělají rozbor je i tzv. farmakogenetika. Tam dělají rozbor na ty neádoucí účinky léků na konkrétního človíčka.
Není tady
Já mám podobný problém se patnou snáenlivostí větiny léků, na chřipku mi nepomáhá absolutně nic.
Není tady
Karino jak ten test probíhá? Je moný zjistit tímhle způsobem třeba i ulcerozní kolitidu? Má s tím ty osobní zkuenost?
Není tady
To nevím. KOlitida je nemoc, která by neměla být dědičná řekla bych. Ale ruku do ohně za to nedám. Podívej se přímo na stránky Genscan.com nebo si tam zavolej.
Není tady
Pokud děti pokalávají, asi je něco drádí v krku, či na mandlích. Mezi základní vyetření patří vyloučení infekcí, chlamydií pneumonií, streptokoků, stafylokoků a pod. stěrem z mandlí. Je smutné, e lékaři nechají děti trápit se.... syn vdy poznal,e mu něco lozí-lechtá na mandlích.
Není tady
Je moný nechat udělat testík jenom na ty alergie na léky? Taky by nám to moc pomohlo. Nějak se v tom potícíme.Mám strach dát dceři i Panadol, co jí po tom bude.A to nemluvím o alergiích na ovoce:grater:
Není tady
Elika74 napsal(a):
Je moný nechat udělat testík jenom na ty alergie na léky? Taky by nám to moc pomohlo. Nějak se v tom potícíme.Mám strach dát dceři i Panadol, co jí po tom bude.A to nemluvím o alergiích na ovoce:grater:
Ahoj. To je mi líto. Řekla bych e v dnení době je moné nechat si udělat jenom celý GenScan Junior, ale je pravda, e docela chápu, e by bylo dobrý testovat jenom některé konkrétní věci.Podle rozhodnutí toho konkrétního člověka.
Není tady
Ahoj vem. Tak ve světě u si tohle uvědomili a udělali monost nechat si vybrat. Byla jsem chvilku ve státech a tam je moný nechat si v přepočtu asi za osm stovek udělat třeba jenom ty alergie nebo cukrovku, co koho pálí.
Není tady
Ahoj
Moje vagrová si takhle testovala holčičku, neteři jsou čtyři roky. Taky todělali hlavně kvůli alergiiím a alergii na lepek, ale nakonec byla překvapená co se vechno dozvěděli. A já si mylsím, e je epí nechat se testnout jako celý člověk a dozvědět se o sobě co nejvíc. Ale samozřejmě je to na kadým.
Není tady
Ahoj vem! Od víkendu mám děsnou rýmu... Dneska jsem si zala k doktorovi a údajně mám alergii na předčasné pyly...:-O Jako netuila jsem, e u něco je, ale ok... Doktor mi dal práky, ale mě desně teče z nosu...Nějaké dobré kapky?
Není tady
na thu je jich spousta...musís si vybrat, co ti bude vyhvovat. V akci v lékárnách je třeba teď allergodil
Není tady
Děkuju, já se tam zajdu podívat, ale taky jsem o něm slyela...
Není tady
Ale to je hezké, kdy Tk více ne po čtyřiceti dnech dojde, e by ses měla optat v lékárně....
Lépe pozdě, ne nikdy.
Není tady
více ne po čtyřiceti dnech dojde, e by ses měla optat v lékárně
To jí jetě nedolo... zatím se tam jen "zajde podívat"
Není tady
No jasně. Pěkně postupně a pomalu. ádné hup hup. Pěkně se podívat a za nějaký ten měsíc se zeptat. Má pravdu. Tak to má být.
Není tady
No vak... za chvíli tu je podzim, ádný pyly... a ádný zbytečný utrácení za kapičky...
Není tady
Na senou rýmu určitě kapky, ne práky
Není tady